Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Nálam a facebook nincs bebookmarkolva, nem is szoktam látogatni soha, de mégis a Firefox címsávjában megjelenik mikor ráklikkelek. Ez valahogy be van égetve? Ha igen, hogy lehet onnan tényleg kiszedni?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
lovi27
addikt
válasz egykori #62489 üzenetére
Hogy ne kelljen más véleményére hagyatkozni a Google-nak itt van egy oldala, ahol a szolgáltatásainak státuszát közzéteszi. Látható melyik szolgáltatással és mettől-meddig volt gond (ha fölé viszed az egérmutatót). Ha ettől eltérőt tapasztalunk vegyük figyelembe mi nem közvetlenül a Google-val állunk kapcsolatban, hanem a helyi szolgáltatónkkal.
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Furcsa problémával szembesültem a napokban.A firefox random oldalakon nem érzékeli a klikkelést,bocs,jobban nem tudom megfogalmazni.Konkrétan bármire nyomok,nem történik semmi.
10 oldalból 2-3 ilyen.Mi lehet a gond?Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
qdak
addikt
válasz egykori #62489 üzenetére
Azt a Face akkor miért csinálja ?
Ráadásul, ha nem írja be a belépőmet, hiába írom be én, akkor sem enged be! Dettó a munkámhoz szükséges oldal, megnyomom 500X a belépés gombot, mintha semmit nem nyomnék tök király, köbe meg várnak rám, hogy csináljam a dolgom...
Közbe másikon, ugyanazzal beenged szóval tuti nem rosszat írok be...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
Syl
nagyúr
válasz Vakegérke #62481 üzenetére
Mivel a System1 egy reklámcég (pay-per-click), kétlem, hogy csak általánosságban fognak adatokat gyűjteni. Behabzsolják azok a böngésző összes rezdülését, szerintem még azt is, hogy reggel hány órakor indítod el először.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Intruder2k5 #62480 üzenetére
Köszönöm.
Majd molyolok a beállításokban, hátha zöldágra vergődöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Hümm-hümm. Nem vagyok jó angolos.
Ha általánosságban gyűjt adatot, az érdekli a faxomat. Ne legyen benne keylogger, a banki tranzakcióim biztonságban tudjam, ez nekem elég.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
MODERÁTOR
válasz Vakegérke #62479 üzenetére
"De ha azokról kiléptet a Waterfox, miért nem léptet ki a LOGOUT-ról?"
Mert jelen esetben azok 3rd party oldalak, még a LOGOUT nem, mivel azt használod, azon jelentkeztél be. Ez valami sütikezelési probléma lesz, valamiért törlődnek, vagy érvényüket vesztik a harmadik féltől származó sütik.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Cs1csó #62477 üzenetére
Köszönöm a választ.
A Waterfox megjegyzi, ahogy a Firefox is. A különbség az, hogy a Firefox nem léptetett ki a többi oldalról. De ha azokról kiléptet a Waterfox, miért nem léptet ki a LOGOUT-ról?
Azt hiszem, ezt a békát inkább lenyelem, de köszönöm, nem kell extra jelszókezelő.
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Bár a Firefox a szívem csücske, kénytelen voltam átváltani egy simulékonyabb klónjára, a Waterfoxra. Ezzel csak egy problémám van. Bár a lapcsalád minden oldalára bejelentkezem, (pipa a belépve maradok négyzetbe,) mikor újra bekapcsolom a gépet, csak a LOGOUT-on (ami a kezdőlapom) vagyok bejelentkezve, a többi kiléptetett.
Van erre valami gyógyszer, okosság?
-
qdak
addikt
c:\Users\TE-NEVED\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFIL-NEVE
Itt a profilod mappájába másoltad, ill. írattad felül ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Megtaláltam a Firefox mappáját, ahol a Könyvjelzőket tárolja. Sikerült is visszaállítanom a Recuva segítségével a véletlenül letörölt fájlokat.
(places.sqlite; places.sqlite-shm; places.sqlite-wal)Megpróbáltam, hogy egyszerűen visszamásolom az adott fájlokat és a FF indítása után majd ott lesznek a Könyvjelzők. Sajnos nem vált be.
Megvannak az augusztus 14-ei állapotú fájlok. Hogyan tudom visszaállítani?
-
qdak
addikt
Érdekes, nálam Gmail oké, se telókról, sehonnan nem léptet ki.
Viszont, a céges telón, ahol érdekes, hogy ugyanaz az utolsó régi stílusú FF van mint, amit korábban írtam, hogy a sajátomra visszaraktam, na az állandóan kidobál mindenhonnan, ráadásul nem hajlandó a mentett bejelentkezést kihozni, ha beírom a 100% jó fh/jsz kombót, nem történik semmi. De volt, hogy az előző havi jelszómat találtam a mentettek között, holott előző nap használtam beléptem...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Krystal_s
addikt
válasz lovi27 #62467 üzenetére
Itthon lépünk be az említett címekre. (ip sem változik) Mindenki a saját gépén. Ritka, hogy egymás gépén nézünk meg emailt, de akkor is csak egy címet. Mégis az összesnél elkezdte kérni ezt az új biztonsági hülyeséget. Az előbb direkt mobilról is beléptem egyik címre és ott nem kérte. Aztán a laptopon kiléptettem minden címet, sütiket töröltem és nem volt biztonsági kérés, DE az X-notifier így sem tudta lekérdezni a címeket, azaz magától már nem tud belépni úgy, ahogy pár héttel ezelőttig működött.
-
egykori
őstag
válasz lovi27 #62467 üzenetére
Bocsi, hogy belekotyogok, de ez engem is érint és érdekel.
Amit leírtál, az egy kicsit más megvilágításba teszi a kérdést. Én a gépen és a telefonon is be vagyok lépve a fiókokba. Hosszú hónapokon át nem volt semmilyen kiléptetés, ám kb. két hete már többször is kilépett, de csak a gépen.
Ha szigorítottak a biztonságon, akkor pl., ha elhagyom a hálózatunkat és máshol kapcsolódik a telefonom egy hálózatra, amikor e-mailt intézek rajta, akkor itthon ismét be kell lépni, mert előzőleg egy másik helyen használtam a levelezőt? Létezhet ez?
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz Krystal_s #62462 üzenetére
Nálam nincs ilyen, nem kéri. Olyan volt, hogy kérte ellenőrizzem a biztonsági beállításokat. Végigmentem a lépéseken, végül okéztam és utána minden úgy ment tovább, mint addig.
Az X-notifier jelzi jött levél valamelyik fiókba, rákattintok és automatikusan behívja a gmailt. Amikor végeztem nem kilépek, csak bezárom az ablakot, ahogy neked is javasoltam.Akkor nálatok arról lehet szó, hogy nem mindig ugyanarról a helyről, és esetleg több gépről is beléptek egy adott fiókba és ezért vezethette be ezt a plusz biztonsági igazolást. Ugyanis a Google elmenti a router és a hálózati kártya azonosítóját ahonnan a belépés történik, így tudja, ha másik helyről (másik hálózatról) és/vagy másik gépről történik belépés a fiókba. Viszont ekkor biztos akar lenni a tulaj érdekében, hogy nem illetéktelen az illető.
Nem egyszerű kérdés. Biztonságosabb lesz a fiók, de macerás a belépés.
Ellehetetleníti a kényelmet, de ehhez nem sok köze van a Firefoxnak. -
Jazz
veterán
Hogy tudok egy weboldalt (ami korábban teljes weboldal mentéssel le lett mentve) offline megnyitni anélkül, hogy az egészet bezárná a következő hibaüznettel?
"Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.
Nem lehet a(z) ... helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni."free your mind
-
egykori
őstag
válasz Krystal_s #62458 üzenetére
Én a Firefoxra gondoltam, mint okozó, de lehet, hogy a Gmail lépteti ki a fiókokat. Most kipróbálom pár napig a sütik megtartását, meglátom, mi lesz. Tegnapról mára nem léptette ki a fiókokat. A sütik törlésénél a kivételek között azért megtartom a Gmailt.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz lovi27 #62459 üzenetére
Évek óta sosem lépek ki egyik gmail fiókból sem, mert az Xnotifier minden lekérdezésnél beléptette az összes fiókot külön-külön. Viszont pár hete újított a hülye gmail. (lett egy plusz biztonsági megerősítés) Azóta alapból nem tudja az Xnotifier lekérdezni a címeket, csak ha én egyesével mindegyikbe belépek és ez is csak úgy lehetséges, ha kiválasztok egy fő címet és az összes többi címet hozzárendelem. Külön kilépni egyikből sem lehet és plusz címre sem lehet belépni, ami nincs hozzárendelve. Tehát pl egy családtag címét csak simán meg sem tudom már nézni.
Gmail sütiket sem törlök soha...[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz egykori #62457 üzenetére
Nálunk már FF frissítés előtt is kiléptette a fiókokat. Pár hete újítottak a Gmail-ben, azóta lett hülye.
Nem lehet egyszerre több fiókkal belépni, csak amiket (összevonok) hozzárendelek egy fiókhoz. Az X-notifier sem működik azóta rendesen. Folyamatosan belépve kell lenni minden címmel, különben már nem tudja lekérdezni az email-eket.
Igazán kényelmes 5-6 címet állandóan külön beléptetni a plusz biztonsági rész miatt. -
egykori
őstag
Üdv,
Mióta a 79-es verzió van a gépemen, kilépteti a gmail fiókjaimat, annak ellenére, hogy a sütik beállításánál a kivételek között vannak. Az előző verziónál nem tapasztaltam ezt. Kérdezném, hogy valami egyéb beállítás is kell már, vagy rakjak vissza egy előző verziót? -
qdak
addikt
Eddig bírta, semmit nem állítgattam, hiszen jó volt, most ugyanott tartok, tölt tölt tölt...
Kérdem én mi változott? Mitől változott? Ha nem nyúltam a beállításaihoz?
Ha a teljes Firefox mappát, mikor jól működött, profilostól, mindenestől, elmentettem.
Majd most visszarakom, miért nem változik semmi, hisz a jó beállításokat lementettemNem frissítettem semmit, nincs új program telepítve...
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Felraktam egy másik gépre is a Mozillát, beléptem a sync-be, de nem szinkronizálja le a beállításokat, könyvjelzőket, stb...
Mi lehet a gond?
Eddig ilyenre még nem volt példa.
79.0 64bit van mindkét gépen, win10 64bit[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
-
brd
nagyúr
A 68-ban van még egy "Status" oszlop, a szerint rendezve látni, mi a nem default beállítás, de úgy látom, ezt a 7x-ben továbbfejlesztették az agysérültek számára úgy, hogy ne zavarja őket (eltüntették).
Szerk.: szerencsére azért úgy tűnik, még nem teljesen hülyék, így elérhető a régi felület is, a következő címen:
chrome://global/content/config.xhtml
Szerk.2: amúgy látszik az e-mail címed a prefs.js-ben, én azt eltávolíttatnám.
(Na ebből hogy lett kettő???)[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
qdak
addikt
Istenem, működik a Youtube
Úgy mint régen.
[link] prefs.js + kiegészítő: h264ify
Syl persze, direkt be sem léptem a sync be, nem segített. Aztán cache beállítást változtattam meg -1 ről limitáltra, de minden bent a link be.
Azt nem lehet megcsinálni, hogy csak a nem eredeti értékeket írja ki az about:config?
Mert úgy egyben lenne, mit változtattam.[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Fred23
nagyúr
Vivaldit próbáltam pont kora délután, aztán feltettem (többek között) az IcecatMobile-t, és nálam egyértelműen ez utóbbi a jobb. Csak egy tipp...
Firefox alap extrákkal.
-
Apaxp
senior tag
Azt hiszem ez az új androidos fejlesztés kicsit alfa állapotú lett.
Bitwarden kieg nincs. Face kommentekre viszontválasz nem működik. Tableten, telefonon, laptopon használok nagyon régóta rókát, de most a tableten átálltam a vivaldi böngészőre. Egyelőre szubjektív érzésre gyorsabb.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
ez csak nálam szopás pár hónapja, hogy ha rögzítem a gmail tab-ot, akkor 10-ből kb. 6 alkalommal nem tölt be semmit és a címsor is üres? a vissza gomb vagy ctrl+f5 megoldja a dolgot, de nincs erre valami kultúráltabb megoldás? mondjuk, hogy hiba nélkül menjen, ahogy azt tette is a 76.0-ás verzió környékén?
-
qdak
addikt
Az a baj, hogy én is használom, szeretem, de nem segít, viszont nem is okozza a gondot, mert letiltva sem jobb. Sehogy sem.
Viszont a gépet sem írnám le, mert videót meg simán nézek, meg ha elindul, megy, nem áll meg, csak csomót teker elötte, vagy ha pause után indítom, vagy ha tekerek bele.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Én az Enhancer for YouTube™-t használom. Nem teker, nem akadékoskodik, egész nap tucatjával, százával nézhetem a videókat, a FF akkor sem bomlik meg tőle. Egyedül a 4k 60 fps amivel csak komoly framedroppal tud megküzdeni a gépem, minden más hibátlan.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
lovi27
addikt
válasz junior11 #62440 üzenetére
Szerintem már rég nem a piaci részesedésről szól ez a történet. Az eldőlt.
A távoli kolóniáról másképp vagy nem látszik minden, de mire kell évi 400-450 millió dollár? Biztos nem csak a FF és egy-két futottak még program életben tartásához. Vagy mire fizettek 250 felesleges embert? Amíg van örülök neki és használom. Utána meg...
majd megfejnek mást. -
Jack Oneill
veterán
válasz lovi27 #62439 üzenetére
Engem az zavar nagyon, hogy ha tegyuk fel, leepul teljesen a Firefox, nincsenek jo alternativak. Chrome-nal lassan nem fognak mukodni a reklamblokkolok a jelenlegi vita es API modositas miatt, de ne legyen igazam es oldodjanak meg a dolgok. Most is pl az UBO regebbi verzio chrome-on, mint Firefoxon.
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz Jack Oneill #62435 üzenetére
A Mozilla Alapítvány fő bevétele az alapértelmezett keresőmotor beállításra kötött szerződésből származik. Régebben másokkal is kötött, de az utóbbi években a Google volt. Így a bevételük java része is tőlük származott. A hírek szerint a lejáró szerződést újabb 3 évre ősszel megkötik és így 2023. év végéig biztosított lesz az alapítvány működése. A mostani elbocsájtásoknak ehhez nincs közük.
forrás[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
Nem.
Mentett bejelentkezés, aztán random kidob... vagy az 1 hóval előtti jelszóval próbál belépniValaki Youtubera tud beállítást ? már az agyamra megy, hogy van, hogy fél percet várok a videó betöltésére, vagy 5mp pörgetés és teker 20 mp-et
Már kb az összes Tweak/fix mindent próbálgattam (vp9, hardware decoding, cache, memory), újraraktam, alapbeállítással megeszi a ramot, ha 8GB van akkor is, a vicc, hogy a gyerköcnél egész nap megy a gép és mennek a videók a 2 magos Dell 775 ös gépen...
nálam, a 8800GT is kevés ha berakom a gépbe...Android: ezt a gyűjtemények vackot, hogy tudom eltüntetni ?
Miért nem tudok népszerű oldalakat kitenni ?
Megnyitom, 1 lapot jelez, ok beírom mondjuk fb, hirtelen 2 lap van és hoppá ott az előző fb, amit néztem, de előtte nem nyitja meg, hogy tudom régi kezdőre tenni ?about:config hová tünt
ment is vissza a 68-8-0 mobilra
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #62435 üzenetére
Egy csomó sallanggal foglalkoznak ott is ami még a pénzt sem igen hozza vissza. A Firefox-on sem kell akkora giga-mega fejlesztés inkább a stabilitás, gyorsaság és a kiegészítőkkel való kompatibilitás a lényeg.
-
Jack Oneill
veterán
Buta kerdes, ne kovezettek meg. Temetni kell mar a Firefoxot a mostani bejelntese miatt, miszerint tobb, mint 200 embert kukdenek el? A fejlesztesekkel is leallnak es kevesebb frissites lesz. Ez mar a veg lenne? Vagy pont emiatt esetleg olyan valtozasok lesznek, ami pozitiv iranyba lenditi a ceget.
-
G@ben
addikt
Csak nálam hülyült meg a 79.0-ás verzió óta néhány helyre a beléptetés? Az otthoni és a munkahelyi gépen is egyszerre jelentkezett a frissítés után, hogy nem engedett belépni a Vaterára és a Facebookra, de ha töröltem az oldalak sütijeit, akkor egy ideig jó volt, aztán megint kezdte. A Facebook olyat is csinál, hogy belép, majd azonnal ki, mondván, hogy nem jelentkeztem be.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Cs1csó
félisten
válasz draco31 #62422 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezzel függ össze, csak bonyolult lehet az a script ami az újságot megjeleníti. Amúgy igazán nem sokmindent blokkol az UO és ha engedélyezem akkor sem jeleníti meg, valami macera van.
Amúgy mivel egyéb "reklám" nincs az oldalon (tehát reklámblokkolóval és anélkül is kb. ugyanúgy néz ki az oldal) nyugodtan végleg ki lehet ezen az oldalon kapcsolni. -
draco31
veterán
penny . hu-n miért nem tölti be a reklámújságot soha? Át kell menjek másik böngészőbe megnézni mindig.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Cs1csó
félisten
válasz lovi27 #62413 üzenetére
Passz, majd kipróbálom talán 1-2 éve használtam, aztán kitiltották a Firefox áruházból onnantól nem használtam, gondolom megcsinálta azt a módosítást amit a Mozilla elvárt és már megint engedélyezik, én most IM Translator-t használok persze ez sem egy fáklyásmenet de a semminél jobb.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Töröltem az iCloud sütiket, gyorsítótártat (jó nagy volt), de semmi sem változott. Beléptem egy másik iCloud fiókba, ott megjelentek a képek, kiléptem, majd vissza a rosszba, és már ott is minden rendben.
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet az, hogy az egyik gépen így jelenik meg az iCloud tartalma? Más böngészővel nincs gond és másik gépen a Firefox is jó.
-
karlkani
aktív tag
válasz Cs1csó #62408 üzenetére
El sem tűnt. A 6.25 tavaly május óta (letöltés dátuma) fent van nálam (egyéb forrásból), előtte a 6.24 volt telepítve. Most letöltöttem Mozilláéktól, feltettem, nem írta felül a fent levőt (kétszer látni a kiegészítők között). A "régi" beállításait elmentettem, betöltöttem az újba, aztán töröltem. Amire használom, arra bőven jó.
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Firefoxba nincs beépített fordító?
Vagy nem lehet hozzá leszedni?
Ha egy oldalon böngészek nem értem a szöveget akkor rányomnék vmi gombra és lefordítaná.
köszi風林火山
-
Joe1
tag
Akik az iPhone felé kacsingatnak azok jó ha elolvassák ezt a cikket: Nagy a baj: Megint javíthatatlan biztonsági rést találtak az iPhone-okban
Az eszközök legtitkosabb adatokat tároló részében állítólag olyan sebezhetőséget találtak, amit nem is lehet kijavítani. A hiba rengeteg mobilt és egyéb Apple-kütyüt érint.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz WhiteWalker #62394 üzenetére
A sütikre is? Ublockban jó pár filter van ellene bekapcsolva,
-EasyList Cookie
-Block-EU-Cookie-Shit-List
-I don't care about cookies
-I'm OK with cookies
-Prebake - Filter Obtrusive Cookie Notices
-https://www.eff.org/files/cookieblocklist.txtde még is így is zavaróan sok a pofátlan (akár teljes oldalt kitakaró) sütis kérdés. Pár éve úgy kezdték ezt, hogy egy vékony sorban megjelent a kérdés, akár figyelmen kívül is lehetett hagyni. Aztán egyre nagyobb felület lett és engedély nélkül tovább sem enged. Teljesen meghülyültek a weboldalak fejlesztői is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest