Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a1200

aktív tag

válasz S-Attila #29257 üzenetére

Akkor a portable verzió felejtős?

A rendes Firefox több profilos átalakítására gondoltok itt?
    Akkor nem is kell 5-ször telepíteni? Az eredeti 1 példány fog 5 profillal 5 külön példányban működni?

Jó lenne ha valaki összwefoglalná miket kell sorban csinálni hogy több profilban működjön min. 5 Firefox, DE ÚGY, MINT A MOSTANI RENDESEN TELEPÍTETT RENDSZER.
    Nem akarok a többpéldányosítás után meg más dolgokkal szívni, hogy az egyik 5-10 szívást felcseréljem másik 5-10 szívásra. A mostani alap Firefoxot meghagyom úgy, ahogy most van, e mellé kéne még kb. 4.
    Értem hogy ha van sok RAM, akkor több ablakban is futhat ugyanaz a Firefox, akár össz. 40-50 lappal is.
    Most 1 ablakban 21 lap van nyitva Firefoxban, és fél órával a gép bekapcsolása után 300 MB-ot foglal el.
    Kb. 1 éve kipróbáltam, hogy másik ablakban még kinyitok lapokat, de úgy láttam 500 MB fölé nem érdemes menni, lelassul a böngésző.
    Amúgy is csak 10,5 lap fejléce fér el fent, utána scrollozni kell, amit nem akarok.
    Csak 10 lapot kéne kinyitni 1 Firefoxban, ha rányomok valamire, akkor a 11. lap még látszik.
    Esetleg lehet olyat, hogy 2×10 lapot 2 ablakban 1 Firefoxban, így csak kb. 5 példány kell 100 lapra.

Ha 1 Firefoxban 2 ablakot használok, akkor mindkettőt kinyitja a következő gépbekapcsoláskor?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák