Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

Még anno a TT Core V1-be keresetem volna harmadik 3,5"-os HDD applikálására megoldást. Végül állítva a bal oldalon kapott helyet a VGA mögött (előtt, a ház elejében), az oldallaphoz lett csavarozva. Ha nagy a hűtő és a tetejére nem lehet felcsavarozni már akkor ezen az egy ponton kívül felfogatás nélkül lehet belevágni kb az elejébe, nincs más megoldás. (A gyári hdd hely felett fektetve elférne, de akkor már nincs lehetőség a másik kettőre rádugni a kábelt :D )

Más: anno nem voltam megelégedve a Noctua NT-H1 pasztával, de eléggé kísérletezésre hajlamos vagyok, így bevállaltam egy Thermaltake TF8-at. Van egy thai emberke, aki tesztelget, onnan jött végül ez. [link], [link].

Alapvetően PS4 Pro-n most egy pár hét használat után azt kell mondjam jobb, mint az NT-H1, igaz az elejében ott minimális különbséget éreztem a kettő között.
    Viszont VGA fronton az EVGA 1060 egy ventis kártyát most Noctua után megnéztem ezzel, ha már mókoltam a hdd-t. NT-H1 a szept elején 83-85 fok körül mozgott és pörgött a venti erősen, most ezzel 69-70-re beállt 2500-as rpm-en, ami hallható, de pont határeset játék közben. 10 fok különbség lehet kb a szobahőmérséklet között, szóval a kedvenc pasztám lett. Azt hozzáteszem, hogy Blair Witch alatt, ami felér egy Furmark teszttel.

NT-H1-nél még megemlíteném, hogy 2x pasztáztam újra vele, anno a cpu-nál is panaszkodtam rá, hogy valami nem az igazi.

Összességében kicsit jobb. mint a Kryonaut, de idehaza nem kaphatóm. Mivel ITX és fontos ez is gondoltam megosztom, hátha hasznos.

.

Új hozzászólás Aktív témák