Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Steve1207 #47593 üzenetére
Pasztáról kb.: 3 hónap..1 év elteltével van értelme véleményt alkotni, hogy hogyan vált be adott feladatra. Új állapotában minden paszta nagyon jól működik, aztán a feladatra alkalmasságtól, hőterheléstől, mechanikai terheléstől függően gyorsabban/lassabban kiszárad, elveszti a rugalmasságát majd folytonosságát és beáll egy hővezetési képesség amit 1-2 évig stabilan képes tartani.
Ahhoz hogy 15C° különbség lehessen a VGA-nál, ahhoz részelgessen levegőnek kell a paszta helyett lennie, vagy ferdén kell állnia a hűtőnek a GPU-n.
Paszta nélkül, szárazon feltéve a hűtőt ~20C° körüli növekményről lehet szó a frissen pasztázott állapothoz képest.Nekem van egy német "fischer electronic" fehér pasztám amit teljesítmény tranzisztorok alá szántak, és 5 év után sem szárad ki.
Ezt szoktam használni CPU-ra is, GPU-ra folyékony fémet kenek ahol réz van vele szembe, mindkettőt azért szeretem, mert nulla a karbantartás igénye.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
kérdés: Arctic Freezer 13 befér a metisbe, valaki használja vele? ha jól látom 160 mm befér, ez meg elvileg 130 mm
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
dugo_
veterán
válasz Steve1207 #47593 üzenetére
NT-H1 a szept elején 83-85 fok körül mozgott és pörgött a venti erősen, most ezzel 69-70-re beállt 2500-as rpm-en, ami hallható, de pont határeset játék közben. 10 fok különbség lehet kb a szobahőmérséklet között
De azért érzed, hogy ez az összehasonlítás akkor semmit sem ér... Két normális paszta között nincs 15°C-os különbség azonos körülmények között.
-
Steve1207
veterán
Még anno a TT Core V1-be keresetem volna harmadik 3,5"-os HDD applikálására megoldást. Végül állítva a bal oldalon kapott helyet a VGA mögött (előtt, a ház elejében), az oldallaphoz lett csavarozva. Ha nagy a hűtő és a tetejére nem lehet felcsavarozni már akkor ezen az egy ponton kívül felfogatás nélkül lehet belevágni kb az elejébe, nincs más megoldás. (A gyári hdd hely felett fektetve elférne, de akkor már nincs lehetőség a másik kettőre rádugni a kábelt )
Más: anno nem voltam megelégedve a Noctua NT-H1 pasztával, de eléggé kísérletezésre hajlamos vagyok, így bevállaltam egy Thermaltake TF8-at. Van egy thai emberke, aki tesztelget, onnan jött végül ez. [link], [link].
Alapvetően PS4 Pro-n most egy pár hét használat után azt kell mondjam jobb, mint az NT-H1, igaz az elejében ott minimális különbséget éreztem a kettő között.
Viszont VGA fronton az EVGA 1060 egy ventis kártyát most Noctua után megnéztem ezzel, ha már mókoltam a hdd-t. NT-H1 a szept elején 83-85 fok körül mozgott és pörgött a venti erősen, most ezzel 69-70-re beállt 2500-as rpm-en, ami hallható, de pont határeset játék közben. 10 fok különbség lehet kb a szobahőmérséklet között, szóval a kedvenc pasztám lett. Azt hozzáteszem, hogy Blair Witch alatt, ami felér egy Furmark teszttel.NT-H1-nél még megemlíteném, hogy 2x pasztáztam újra vele, anno a cpu-nál is panaszkodtam rá, hogy valami nem az igazi.
Összességében kicsit jobb. mint a Kryonaut, de idehaza nem kaphatóm. Mivel ITX és fontos ez is gondoltam megosztom, hátha hasznos.
.
-
Qkackca
őstag
válasz hackeeeee #47583 üzenetére
Az alaplap az itx vagy a ház is? Táp, atx, sfx?
Meghajtók mérete, száma?Sharkoon C10?
Amúgy azt hiszem az iponon van remek kereső, ott lehet mm-ben is keresni, ott rá tudsz keresni a méretekre amire neked szükséged van (szélesség, hossz, magasság).
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
HookR
addikt
Későn bár, de törve nem:
A fényességes gamer karácsonyfa ragyogjon reátok!▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Epelitenenk meg 1 itxes vasat, sógorral. :)
A helyünk, elmeletileg 37 széles vagyis hosszába ide tennénk a vasat. Menne bele egy ryzen 3600, es jelenleg egy 1660ti itx. Mi volna az a haz ami a kabelekkel egyutt, kenylemrsen beferhet? Metist neztunk, vagy cm h100at, de jó szellozes kene amennyire csak lehet. :)
Neztunk meg cm elite 130at is, de az mar tul hosszú. :(
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
őstag
ha valaki egy karácsonyra kapott csoda miatt eladná a node 304-et, dobjon egy privát 😅
it never gets easier, you just go faster
-
Oliverda
félisten
válasz Archttila #47562 üzenetére
Szimpatikus cucc, én is szívesen kipróbálnám, de ezért nem szeretnék RAM-ot cserélni. Ha jól látom, semmi nem fér el alatta, ami kicsit is magasabb a sztenderd modul méretnél.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #47560 üzenetére
Noh, átköltöztem. A VGA hűvösebbnek tűnik, bár hosszú teszt még nem volt.
Sokkal kényelmesebb, az fix.
A helyén, kicsit alrébb húztam ofkorsz, hogy szívjon elől rendesen.
Felső venti jelenleg nincs bekötve, de jelenleg érthető okokból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz hegegabi80 #47569 üzenetére
A talp árulkodik, ha a bordához hasonlóan fekete, akkor "V2", ha fényes nikkel, akkor "V1". Nálam is utóbbi van, semmi gond vele.
Az AM4 lefogató ott van, csak bizonyos lapoknál lehet gond. Mivel az ITX külön állatfaj, ebben semmi meglepő nincs, de legalább reagáltak rá és kapható megoldás.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Archttila #47567 üzenetére
De újat mondtál nekem, erről nem is tudtam. Szerencsére intel lapra megy Asrock H310M-ITX/ac.
Aztán hogy V1 vagy V2 nem tudom, dobozon nem látszik semmi. Így gyanítom V1 lehet. De elvileg van benne külön AM4 lefogató. Vagy akkor ez a gyári hibádzik Giga és Asrock lapoknál? Az szép és még külön pénzért vegyem meg hozzá a kiegészítőt? Ez azért kicsit csalódást keltő egy 14K-os hűtőnél. -
Archttila
veterán
válasz Speed® #47566 üzenetére
Valszeg az a peldany nem volt akkora kaki mint a legtobb elso kiadas...
Ez egy a tervezo es korai vasarlok altal is elismert hiba, nincs benne semmi hokuszpok.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz hegegabi80 #47565 üzenetére
Milyen lapra megy majd a huto? Asrock illetve Giga b450/x570 eseten szukseges egy ilyen (csak am4 kompatibilis) lefogato: link
Sajnos a gyari am3/am4 lefogato am3-hoz szukseges kituremkedes kart okozhat a fenti alaplapokon.A kesobbiekben mar ezen lefogato is a csomag resze lesz.
Remelem semmi ujat nem mondtam!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz hegegabi80 #47563 üzenetére
Ugye te is v2-t kaptal? Az elso kiadas hocsovei nem illeszkedtek rendesen...
En Chromax Noctuat akarok majd a tetejere csak most sajnos nem kaphato egyik shopban sem.
Olyan 5C a difi a 120 es 90mm noctuak kozott, (intake) a gyari 90-es es a noctua 90-ese kozott pedig 8C.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Ma megerkezett a Black Ridge. Elvileg hatekonyabb es csendesebb lesz mint a korabban hasznalt Noctua L12 (mar linkeltem, hogy miert)
Kivancsian varom!
Hatha (rajtam kivul még) erdekel valakit: A Noctua 2020 Q2 kornyeken jelentkezik egy kifejezettem Louqe Ghost-ba szant modositott L12 CPU cooler-el.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Crabface #47553 üzenetére
1650 LP.
Hát, 80 fok felett van a vga, terhelés mellett, és hiába bentről szív a táp, ez sajnos kevés. Folyamatos terhelés mellett ez miatt a proci is szépen melegszik. Oké, hogy 2 darab 40-es venti van a vga-n, de ez akkor is nagyon sok, szerintem.
AxBattler: Elméletileg kényelmesen el fog férni, legalább szellős lesz.
Véleményem szubjektív...
-
kisza25
félisten
válasz hackeeeee #47552 üzenetére
Nem ez lesz rajta, csak nem találtam sehol az mx4-es pasztát (közben megtaláltam, a notit pasztáztam újra és bent felejtettem a házban) a gyári meg előre van pasztázva, így az ment fel.
Egy arctic alpine 64 plus megy majd rá, ha lesz egy pici időm[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nuh, leválom a sst-sg13b-q-t egy H200-ra. Így, hogy belekerült a VGA, hiába LP--s, sajnos nagyon meleg már.. Én sokallom.. Kell a szellőzés.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz kisza25 #47539 üzenetére
hahh, en ujrahasznositottam a wraith-ot. tudom bazari, de egyelore tetszik. jot tesz neki a racs az oreg silverstone sugo sg-05 karacsonyi vilagitasban.
[sg-05 rgb1] [sg-05 rgb2]mod: egyelore nem neztem meg h linux alol tudom-e vezerelni a diszkot, ha belefaradok visszacserelem az elozo ventire
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz hegegabi80 #47547 üzenetére
Ja én is néztem egy állapotot, van egy 600 napot ment 100%os, egy 60 napot ment 100%-os, meg van egy 100 napot ment 93%-os, ezen meg is lepődtem, az a legújabb, csak most azon van a rendszer.
-
hegegabi80
addikt
válasz kisza25 #47544 üzenetére
Annyiért nem rossz vétel, ráadásul a 3 hőtermelő helyett csak 1 db lesz. Én is folyamatosan agyalok a cserén, mert ha összerakom a metisbe a konfigot, utána már nehezebb lesz a csere. Bár fúrtam az alaplapi tartó lemezbe is két lyukat, hogy ne kelljen már az alaplapot kiszedni, ha a cpu hűtőt le akarom venni m.2ssd/ram/cpu csere miatt.
Igaz én aprón néztem 500-as m.2 ssd-t jó áron. Így szerintem majdnem nullára ki is tudnám hozni, feltéve ha megveszik az 94 és 91%-os ssd-imet.[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz Nirvanus #47503 üzenetére
Jonsbo C2 is szóba jöhet. Nekem van otthon egy ilyenem és 24.4cm x 21.5cm-es lapot használok benne. Ráadásul ATX táppal is mehet. Persze ilyenkor kisebb a hely, egy SFX táppal nagyobb maradhat a tér. Viszont a szellőzése nem annyira acélos, alulról befúvó venti nem árt.
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
félisten
válasz kisza25 #47542 üzenetére
Itt elég jókat írnak róla: Crucial P1 1TB SSD Review + Anandtech
Mindennapi felhasználásra, játékra tökéletes, ha jó áron tudsz hozzájutni."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisza25
félisten
válasz hegegabi80 #47541 üzenetére
Van rá 5 év gari, rendszer meg játékok lesznek rajta, 3db kisebb ssd helyett lesz ez az 1db +1db 1TB 2,5" hdd
-
hegegabi80
addikt
válasz kisza25 #47537 üzenetére
Nos igen kicsit drága a kis drága 550. Én még korábban 24K-ért vettem postával amikor bejött.
Szerintem jó lesz az az ssd, bár úgy emlékszem valamelyik crucial eléggé melegedős fajta az nvme-ből. Bár az nvme alapból melegebb mint a sima sata-s. Na meg a Toschiba-k melegednek még jobban.
Nekem most az van 256gb-os, meg egy sima Samu laptopos 5mm-es ssd 256-os. Megy egy 2.5 500-as hdd, ezek mennek majd metisbe. Én is agyaltam a két 256-os helyett egy 500-as m.2-re, de lényegében csak 1 darab sata kábelt spórolnék meg vele, mert a táp kábel így is úgy is benne lesz a hdd miatt. -
félisten
válasz kisza25 #47537 üzenetére
Más: megtaláltam a megoldást a metis kábelrendezésére
Jó döntés, de ahogy néztem, ezzel a modellel még nincs sok tapasztalat, és ha ugyanúgy melegszik mint az MX500, akkor az alaplap hátuljára rögzítve eléggé felmehet a hőmérséklete.
Talán megérheti egy - tapasztaltan - hűvösebb példány, pl. WD Blue."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisza25
félisten
válasz AxBattler #47536 üzenetére
550 512sp 26-30eFt
560 1024sp 35-40eFt
570 2048sp 43eFt
550-nek 15-20eFt nak kellene lennie
Más: megtaláltam a megoldást a metis kábelrendezésére[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Szegeny ember tophat-je zsenialis
-
hegegabi80
addikt
Nos részben sikerrel jártam. Bementem a helyi egyetlen műszaki boltba és egy ilyen kapcsolót tudtam venni, volt belőle reteszelős, meg a másik is. Az igaz, hogy elég randa, de úgy is a gép hátuljába lesz, de azért szerintem rendelek az ali-ról is szebbet rendes bekapcsoló gombnak.
[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
válasz AxBattler #47528 üzenetére
Igen, a Pentium Gold G5400 volt a másik jelölt, az 19k körül megy, az i3-9100F meg 26k körül. Ennyivel azért többet is ér az i3, pláne úgy, hogy a Giga VGA megvolt már egy régi gépből, illetve akinek összerakom ezt a gépet, kb. tíz évig nem fog hozzányúlni...
HookR, Seep: köszi, megnyugodtam, hogy nem lesz gond.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz hegegabi80 #47525 üzenetére
Ez a kb. 20 cm biztató. A kártya durván 19 cm, és ahogy flashpointer mutatja, hátha lehet faragni a ventiburkolaton is, ha szükséges. Na, majd kiderül... Amúgy a sima i3-9100 ebből a szempontból jobb választás lett volna, az IGP-jével, de kb. 20 ezerrel hosszabb is az ára mint a 9100F-nek, ami szintén megvan. Az elfekvőben lévő Giga R7240 meg jó választásnak tűnt mellé, csak nehogy 1 centin menjen el a matek...
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
félisten
válasz hegegabi80 #47525 üzenetére
Igen, ezt már nem mertem beírni: apróról egy RX550, GT1030 simán megvan 15k HUF körül, és jobban jár vele... csak a kimenetekre figyeljen!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hegegabi80
addikt
válasz Pista0001 #47517 üzenetére
Ma beugrok itt helyben az egyik boltba hátha, de vagy azt se fogják tudni, mit akarok, vagy olyan ára lesz, hogy abból 10 db rendelek ali-ról.
Pgraph: office géphez nem is nagyon kell külön vga. De ha normál ATX táp, akkor úgy emlékszem amikor néztem kb 20Cm max belemegy még. A 170 durván a táp széléig van +/- 5mm, így azt kell megnézni, ha befordítod a tápot, akkor a táp szélétől mennyire van a kábelkorbács, így meg is van mekkora fér be. Sőt a kábeleken még egy kicsit lehet is hajlítani.
Vagy akkor egy Shapphire RX550 2gb, vagy valamelyik rövidebb GT 1030 és ezek a vga-k jobbak is.
-
Pgraph
aktív tag
A táp egy FSP Hexa85+ 350W. Ez is megvan, a Metis is adott, illetve a szóban forgó videókártya. Hétvégén kellene vele legóznom...
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Metis Plus-os kérdés:
A ház adatlapján megjelölt 170mm-es VGA hossz mennyire szentírás? Egy office gépet kellene összerakni a fa alá, és lenne egy Gigabyte R7 240 2GB GV-R724OC-GI kártya, ami a célnak megfelelne, de ez 192 mm hosszú... Esélytelen?
Ha igen, tudnátok ajánlani valami ultra low budget kártyát, ami befér? i3-9100F mellé lesz, és se játék, se más varázslat nem fog futni a gépen, „csak” munka. Az se baj, ha passzív hűtésű.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pista0001
addikt
válasz hegegabi80 #47510 üzenetére
Elektronikai alkatrész szaküzletekben is kaphatsz jó eséllyel, ha van a környékeden. ;) Egy füst alatt megnézheted, milyen kapcsolóik meg nyomógombjaik vannak :P
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Méretileg még ez tetszik nekem, mert nem olyan mély és ez is van többféle méretben. Ez akkor ha jól értelmezem jó kapcsoló gombnak.
De amit linkeltél ott ki lehet választani, hogy pillanatnyi érintős vagy reteszelős, azaz magyarul parasztosan két állású nyomógomb.
2.5" sima M3 kell akkor, az van is itthon, de ha jól emlékszem ennek sűrűbb menetesnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz hegegabi80 #47510 üzenetére
Nem lesz jó bekapcsolónak. Ahhoz egy sima nyomógomb kell, ami csak a lenyomás idejére zárja az áramkört.
Ha ledet akarsz kapcsolni szimplán a feszültség ráadásával, akkor be kell reteszelni a kapcsolót. -
HookR
addikt
válasz hegegabi80 #47499 üzenetére
Esetleg van ilyen SATA könyök adapter is: [link]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
hegegabi80
addikt
Persze, hogy akarok, köszi. Ez sokkal jobb is mint a billenős, nem áll ki annyira, meg szebb is. Ezt lehet használni gép bekacsolónak is igaz? Mert akkor úgy fogom rendelni, hogy legyen a kövi ház projecthez is.
Ráadásul látom van több méretben is.
Már csak egy bajom van, nem rendeltem még sose Ali-ról Ebay-ről. Ebben kérnék majd akkor segítséget. Csak mert akkor ki is fúrnám a kapcsoló helyét, ne akkor kelljen már amikor már belepakoltam.
Jah látom ráadásul ledes is a kapcsoló. Végül is ha nem erős a fénye maradhat, de csak szigorúan fehér. Vagy akkor csak sima.kisza25: nem jó megfordítva, mert nem tudom rögzíteni, meg a tápkábel nem a csati végén jön ki, hanem alul meg fölül. Így mindegy hogy áll a hdd. Akkor csak az emelés marad. Azért csavart jó lenne helyben venni valami boltól, ha van, azt már csak nem kéne kínából rendelni.
Pista0001: Na ezt a csavaros megoldást még meglátom, de elég nevetséges, hogy még az is kintről kell rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
M3-as egyik végén fiú, másik végén lány távtartót tudsz rendelni ebayről vagy aliról a szükséges méretben, én azzal emelném.
-
zolika15
tag
Sziasztok!!! Használ valaki Dan a4-ben c7 cpu hűtőt? Most szereltem be de oldallappal nagyon szélzajosnak találom már 1000rpm körűl, csak nekem van ilyen gondom vagy ez másnál is előfordúl, esetleg egy noctua venti a gyári helyett megoldalás lehet?
Zoli
-
HookR
addikt
"Jah és még tudtok nekem kapcsolót ajánlani minél kisebbet? A metisbe akarok egy is ledszalagot, de kapcsolósra. Én ilyesmi billenős kapcsolóra gondoltam, minél kisebb kellene."
Lomex - [link]▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Grave_444
nagyúr
Anno volt hogy kicsit megfeszítettem a tápkábelt hasonló miatt. Semmi baj nem történt.
-
kisza25
félisten
válasz kisza25 #47500 üzenetére
Na elkezdtem az építést, az jó, hogy a gyári amd hűtő egy féle képpen megy fel akkor is ennyire milliméteren múlik: aztán itt abba is maradt az építés, mert őfelsége felébredt
Nem az én napom, tűvétettem mindent, de nem találtam az mx4 pasztát, azért a gyári hűtő, mert azon volt paszta.
Elképzelésem sincs hogyan fog a cucc beférni majd a metisbe, sok a kábel és túl sok az ssdAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Nirvanus
aktív tag
Tud itt valaki olyan ITX házat, amibe belefér egy 17x22.6-os mATX lap mókolás nélkül? Eddig a Kolink Satellite az egyik ilyen. Meg a Silverstone ML05, ha az SFX táp helyett TFX kerül bele.
[iTX-or-GtfO!]
-
dugo_
veterán
Reteszelős nyomógombot nem akarsz?
https://www.aliexpress.com/item/32990818413.html
Ettől a gyártótól vettem a taktilis bekapcsológombot, elég minőségi érzete van.kisza25
Akkor nem tudod rögzíteni, alulról fogják a csavarok.
#6-32 UNC csavart elég könnyű szerezni Kínából, én az távtartózás mellett vagyok.
Tőle vettem a táphoz:
https://www.aliexpress.com/item/32978475657.html[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest