- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Tudja valaki mit jelent itt csatorna mellett, hogy ODÁP?[link]
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz darvinya #16603 üzenetére
a googli rögtön kidobja [link]
Egyébként az ászf-ben is biztos benne van. Annó átálláskor volt egy olcsóbb minimálcsomag, amit csak a rászorulók vehettek igénybe. Ha jól emlékszem volt olyan időszak, amikor az egyik sportcsatorna csak náluk volt már elérhető, mert a normál csomagból kivezették. [link][ Szerkesztve ]
-
-
Márklár
tag
válasz darvinya #16612 üzenetére
Ok. Azt mond meg légyszi, hogy az Amiko HD8260+ tudja-e azt a funkciót, hogy: nézel egy adott csatornát és közben az infó sávot léptetve (Page gomb), végig nézed a többi csatornán futó infót és ha találsz kedvedre valót az OK-gomb-al arra váltasz. (Tehát nem kell sorban a csatornákat váltogatni.)
Márklár
-
darvinya
titán
válasz Márklár #16613 üzenetére
EPG nézetből több fajtája is van, nem kell infó sávval bohóckodni.
Pl: baloldalt csatornák listája, mellette adott csatorna napi program kínálata (másik gombbal nap ugárás), csatornán állva OK-gombbal csatornára lép.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
farkas-j
őstag
válasz Márklár #16613 üzenetére
Az EPG-re kapcsolva lehet lépkedni a csatornák között úgy, hogy közben nézed az aktuális műsort. Amelyik csatornára rálépsz ott az infót is lekérheted, de közben nézheted a nézett TV műsor is. Az EPG megjelenítésből alapvetően három fajta van.
Az egyiknél kis ablakban megy a nézett TV műsor, az EPG meg mutatja a csatornák éppen futó műsorait és, hogy hol tart időben. Itt még lekérhető a következő műsor időpontja.
A második teljes képernyős EPG ami képes több csatorna több napi műsorlistáját is mutatni (ha van több napi műsor továbbítva) .
A harmadik verzió a kiválasztott csatorna teljes részletes műsorlistáját mutatja.
Az utolsó kettőnél a háttérben teljes képernyőn megy közben a kiválasztott műsor. Az átlátszóság állítható.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Márklár
tag
válasz farkas-j #16615 üzenetére
Röviden leírom, hogy jártam:
Volt egy régi (2009-es) Telefunken stb-m, és egy másodiknak használt Alcor-m (2016-os.) A Telefunken karácsony előtt elromlott. Gyorsan vettem egy Wayteq HD 97cx t2 stb-t. Első problémám ezzel az infó sávos nézéssel adódott, mert csak pár csatornát lehetett előre-hátra nézni, utána elakadt és vissza ugrott a nézett csatornára.( A Telefunken végigvitte az összes csatornát.) Ezzel még csak együtt tudtam volna élni, de jött a tegnapi Mindig TV-s csatorna frissítés, ez is megbolondult, és ez már sok volt, úgy, hogy ma vissza vittem.
Másodszor már nem szeretnék mellényúlni, ezért érdeklődőm, hogy mit érdemes venni.
Márklár
-
darvinya
titán
válasz Márklár #16616 üzenetére
Fw bug elő fog fordulni mivel ezek is Op. rendszerekkel működnek.
Nekem eddig Amiko HD8260+ vált be legjobban a v2.3.65-ős fw-vel.
Van hozzá okos fw is, stb.
Amit írtam EPG-re, az a teljes nézet ami teljes képernyős áttetsző megjelenítéssel.
Újonnan nem olcsó, de a mostan kapható olcsók nagyon nem éri meg árukat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Márklár
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Akkor beruházok egy Amiko HD 8260+-ra. Szerettem volna valahol személyesen megvenni, de ahogy nézem csak online lehet.Márklár
-
fezsoo
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
bul07
nagyúr
válasz fezsoo #16622 üzenetére
De minek kell kihúzni az antennát?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
darvinya
titán
Első javítási javaslatomban ez szerepelt.
Csak aki átvette, lusta volt rendesen értelmezni javítás pontos menetét.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bul07
nagyúr
Megjött a mécsestartó
Hát én biza egy forintot nem adnék érte, gondolom jó üzlet volt ez valakinek hogy ilyen lomokat vettek tőlük biztos nem 100Ft-ért amit talán megérneJa és ráadásul még le is lett verve a festék, egy zacskóba dobták bele és annyi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Márklár
tag
válasz darvinya #16628 üzenetére
Végül 8265+ lesz, mert az ajánlott boltban csak ezt lehet kapni. Azt mondta az eladó, hogy a 3.5 jack-ből is kétféle van, egy rövidebb és egy hosszabb típus. Kértem, hogy küldjön egy bele valót. (Mégis csak futár hozza, azt ígérték holnapra itt lesz.)
Márklár
[ Szerkesztve ]
-
-
Márklár
tag
válasz darvinya #16632 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen eltérések vannak.
Audio-Video cuccoknál nem tapasztaltam ilyen különbségeket, van néhány jack-rca kábelem de még a laptopommal is kompatibilis volt mindegyik. (De lehet, hogy csak szerencsém volt.)Minden esetre remélem, a boltos hozzávalót küld és minden rendben lesz.
Márklár
-
darvinya
titán
válasz fezsoo #16633 üzenetére
A gond szerintem, eddig a szabadon fogható csatornán jöttek a frissítések egész mux-okra.
Most csak adott mux-ra küldik ki, amit box fw-je nem tud rendesen kezelni.(#16634) Márklár
Elvileg tudják melyik jó hozzá, de biztosan még nem próbálták ki.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Márklár
tag
válasz darvinya #16640 üzenetére
Nagyon belenyúltál ezzel a jack-rca átalakítóval! (Amiko HD8265+) Mondanom sem kell, hogy nem tudtak küldeni átalakító kábelt.
Nekem volt itthon három fajta jack-rca kábelem, de egyik sem lett jó. Képet mindegyikkel tudtam csinálni,de hangot nem.
Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretnék venni hozzávaló kábelt, azt hogyan kérjem a boltba, hogy biztosan jót kapjak?
Márklár
-
-
tomee987
tag
Megérkezett az új MinDig TV-s szoftver az AMIKO Impulse T2/C-kre.
Valaki tesztelte már?
http://mindigtv.hu/amiko -
Kernel
nagyúr
válasz Márklár #16645 üzenetére
Szín mindegy lenne, csak működjön, de ha már a videó kijött a 2. ponton, akkor elvileg a hangnak is kellene, színcserével. Ha feltételezzük, hogy a GND a 3 (Ring 2).
Egy multiméterrel egyszerűen beazonosítható.
Ügyfeleknél olyan is előfordul, hogy túlzott óvatosságból nem dugják be ütközésig, így nem ugrik helyre a jack.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest