- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Redneck #61399 üzenetére
Oké, ez még Istenes, csak augusztushoz képest...tavaly a telet végig robogóztam, nem vagyok finnyás. Meg fel is tudok öltözni, csak ez így fura. Bár tavaly sem volt éppenséggel nyárias időjárás, amikor még a Ran-nal kezdtem el járni. Autót momentán én sem tudok vállalni, pedig tervben van nagyon.
Sic Parvis Magna
-
Redneck
nagyúr
válasz 30z.Samu #61397 üzenetére
Szinte minden nap megyek legalább 30-40 kilométert. A hétfői viharban félreálltam, mikor csak csepergett mentem. Néhol térdig ért de vagyok. 10 fok alatt nem esik jól, pláne ha esik is. Meg kell keresnem a bőr nadrágot azt hiszem. BKK-t utálom, autót nem tudok most vállalni. Egyébként reggel imádtam a kellemes levegőt és a gyér forgalmat. A szar kuplungom pláne örült neki.
Szerk: Alig van hűvös ezen a nyáron! Nekem ez jobban fekszik mint a 40 fok. Lévén hogy mindig felöltözök.
Oké az eső kimaradhatna...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mumtaz
senior tag
-
30z.Samu
félisten
Ti hogy bírjátok ezt az időjárást? Mármint olyan hideg még nincs, robogóztam már hidegebb időben is, csak ahhoz képest, hogy augusztus van, azért kemény... Most olyan érzésem volt, hogy a téli felszerelés simán elfért volna rajtam.
Sic Parvis Magna
-
mumtaz
senior tag
válasz dugynok #61394 üzenetére
A pára tényezővel nehéz számolni. Esősebb időben pl. kisebb a légköri nyomás, viszont általában hidegebb is van, amitől oxigénban dúsabb a levegő. Ezekkel nehéz számolni.
Itt másról van szó. Illetve részben. A szűrő azért hat jótékonyan, mert egyfelől az injektor nem szereti sem a vizet, sem az olajat ami a kompresszor felől érkezik. Másrészről pedig így az injektorba jutó sűrített levegőben több az oxigén, mert a bepumpált levegő térfogatát nem, vagy csak nagyon kis mértékben tölti ki a pára és az olaj. Meg ugye a keveréknek is jobb, ha hasznos anyaggal van kitöltve és nem olyan anyaggal, ami csak lerontja az égést.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz dugynok #61389 üzenetére
Ma megint bütyköltem kicsit a Jetforce-on. Tudom, unalmas téma, de megosztom.
Apriliás fórumon olvastam róla, hogy Ditech-nél jótékonyan hat egy, a kompresszorokhoz való vízleválasztó szűrő. Vettem egyet nyomásmérővel együtt és beraktam. Első úton el sem hittem volna, hogy mennyi olajos vizet képes összegyűjteni. Állt az alján 20km után a fehér színű dzsuva. -
oliwire
őstag
válasz Redneck #61387 üzenetére
Igen, autózni szoktam, meg robogózni. Az elég tapasztalat, hogy elsőre minden meglegyen a B125-nél? Úgy tudom ott a gyakorlati órák száma igen kevés. Meg van valami 180 fokos megfordulás is, amit vizsgán meg kell csinálni, eddig azt csak robogón gyakoroltam, ott megy, nagyobb motorral is menni fog?
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz Redneck #61381 üzenetére
Köszönöm a tippet Igazából azon gondolkoztam el, hogy ha
eladnám a robogómat 80-100 között, mennyivel kellene pótolni, hogy ha maradok 50 ccm-nél, csak váltóval, vagy 125 ccm motor és B125 jogsi. Lehet így az utóbbi jobb lenne? Váltós motorral mentem már, de mielőtt mentem volna B125-re, picit gyakoroltam volna még, hogy nagyon jól menjen.(#61382) Bambalazs
Köszönöm a tippet, megnézem[ Szerkesztve ]
-
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy ha megbízható, normális 50 ccm-is motort keresek, ami váltós is, mennyit érdemes rászánni?
-
Den
veterán
válasz dzso22 #61372 üzenetére
Simán elforog oldalirányba terhelve is, de nem építem be. Nézem a képet, és nem látom honnan ered az asszimetria, mert minden részlet szimetrikus. Mindegy megy vissza. Máshonnan nem tudok rendelni, mert a nagykerek közül, ahol viszonzeladóként vagyunk regisztrálva, máshol szerintem még árlistában sincs ehhez a géphez alkatrész, de majd holnap rájuk nézek. Remélem több szívás nem lesz ezzel a motorral.
Btw, egy ilyen hogy megy át a minőségellenőrzésen?
www.simson4t.hu
-
Bilux
veterán
Hát elég érdekesen néz ki az biztos
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Den
veterán
válasz dzso22 #61370 üzenetére
Hehe, pont az összerakást akarom elkerülni, mert ha szar akkor a főtengelycsapágyak és szimeringek mennek a levesbe , De ez volt az első gondolatom, jogy összerakva a tőcsavarokhoz képest ki lehetne mérni hogy középen van-e a hajtókar.
Itt egy kép a konkrét tengelyről. Már hajlottam rá hogy jó az úgy, holnap berakjuk, de a képet megnézve elbizonytalanodtam megint.
www.simson4t.hu
-
dzso22
senior tag
Ezek csak asszimetrikusnak látszanak mert olyan szögből van fotózva.
Az lenne a legjobb ha össze lenne már fűzve a blokk mert akkor rá lehetne dobni a dugót, és éppen befűzve a hengerbe látszana alulról hogy el van e csúszva a csapszegen a hajtókar vagy sem.A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
Den
veterán
válasz Bogyó bá' #61363 üzenetére
Ettől tartok én is. Ráhúzzuk a 40k-s hengerszettet, 25k a főtengely, 6k csapágy szimeringszett, aztán ha szétbombázza a motort nyelhetem be az egészet, mert utólag már be nem bizonyítom, ha a főtengely volt szar. Viszont minden más szempontból annyira rendben lévőnek tűnik, hogy nagy dilemmában vagyok, hogy húzzuk-e emiatt egy héttel a munkát. Minimum.. Mert ez volt az utolsó főtengelyük ehhez a típushoz, semmilyen más márkában sincs raktáron, és nem tudják mikor lesz, mert ritka típus.
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
válasz dzso22 #61367 üzenetére
Nagyjából így néz ki mint ez, és ezen is asszimetrikusnak tűnik: http://www.myscooterparts.co.uk/products/vb15150.jpg
Ez nem top racing és piaggio de itt is asszimetrikusnak látszik : http://www.pedparts.co.uk/c/products/RAW/Stage6_RT_Replica_85mm_Racing_crankshaft_-_Piaggio.jpg
A holtjáték normális, a hajtókar mellett mindket oldalon bent vannak a hézagolók, és ha középre akarnánk tolni a hajtókart akkor az egyik oldalra egyáltalán nem férne hézagoló. A hajtókar sem tűnik ferdének, bár ekkora eltérést 1-2 fok is okozhat azt meg nehéz észrevenni szemmel.
Spd-től rendeltük, felhívtam őket, de ez volt az utolsó, úgyhogy megnezni sem tudták hogy egy másik is ilyen-e. Vissza kéne küldeni, hogy megvizsgálják, de már ma be kellett volna szerelni, már a csapágyakat is rátettük, mikor észrevettük.
Nagy dilemma, mert már két hete kész kéne hogy legyen, de először egy szerszámot kellett rendelni külföldről, hogy az önindító fogaskerekét le lehessen szedni, aztán kiderült, hogy az eredeti főtengely már nem bírná az új hengert,
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
Az mennyire normális, hogy a hajtókar lényegesen közelebb van az egyik főtengelysonkához, és azon az oldalon max 1mm a távolság? Új top racing főtengely honda x8r-hez.
www.simson4t.hu
-
batyja
újonc
ha ezeket kizárjuk és a 4. lehetőséget akkor mi lehet még?
nagyon nagy hülyeség a karburátorra gondolni? csak mert 4-4.5L a fogyasztása (50ccm) és ezen a elindulva gondoltam arra, hogy túl sok benzint éget el, ezáltal több hőt termel mint normál esetben, ezáltal az erre méretezett hűtő nem elég neki. -
Redneck
nagyúr
Váltós Derbi blokk kuplung felújításához mi kellhet? Kuplunglamella szett és tárcsaszett rugókkal? Mert ez így 25 papír lenne, ha kell bowden is akkor 30.
-
mumtaz
senior tag
válasz Tarisznyarak #61350 üzenetére
Köszönöm. Ezeken látszik rendesen.
üszök: 4. lehetőség: Valaki hűtő tömítőt öntött bele, amitől látszódhat barnás/zavarosnak a folyadék. Plusz - részben - eltömíti a hűtő járatait is.
[ Szerkesztve ]
-
batyja
újonc
Sziasztok!
Ötletekre lenne szükségem, hogy 2T robogó mitől forralhatja a vizet?
A víz kering rendesen, ahogy kell neki, ki lett takarítva a hűtőrendszer, de megint zavaros, koszos a víz. Nem fogyasztja a vizet, henger tömítései cserélve lettek. Termosztát jelenleg nincs benne.Ki, mire tippel?
-
üszök
őstag
válasz Micsurin #61348 üzenetére
Van bizony. Jelenleg ez a reális ára szerintem. 250-es Yamaha blokkost tudtam volna venni pár hónapja 180k-ért rendszámmal műszakival. Igaz az sürgősen eladó volt.250-300k között vannak már rendszámos 250-es Piaggio blokkos Madisonok.Nem túl értékes típus,főleg,hogy akik nem ismerik a márkát noname márkának vélik.(Az én Phantom Max-omat is nézték már Kínainak)
Teszkóban amúgy 1,6k körül van A kategóriás elsősegély csomag,a sisaktartóban meg elfér,vagy ha van kis kesztyűtartó elöl abba is bele lehet hajtogatni és nincs gond.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Redneck
nagyúr
Másodszorra állítottam a kuplungbowdenen mert lazult és nagy lett a holtjáték. Egyébként álló helyzetben indulni akar egyesben behúzott karral, vagyis ha kis gázt húzok. Alapjáraton lehet le is fullad, nekem ezért berögződés az öblögetés.
-
Micsurin
nagyúr
kell , de nem büntetnek ha nincs , csak akkor ha nem tudsz a hiánya miatt segíteni. [link] itt is ezt írják . Legalábbis nekem ez jön le.
szrk.: [link] ilyen van , ennyiért ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bilux
veterán
válasz Tarisznyarak #61326 üzenetére
Biztos 50-es henger van rajta? 😊
-
Micsurin
nagyúr
1 elég bal , és az elő nem kötelező csak mégis, de ha NINCS és emiatt nem tud elsősegélyt nyújtani azért már súlyos dolog jár.
egy kérdés van itt olyan akinek majestyje van ? És megbontotta a kiput , és kiszedte a tömést ? Mert váltós motor esélytelen , cbr nem igazán tetszik a cbf gyenge cg/ybr inkább valami bicikli , postás motor szóval maja lesz , de a kipufogó érdekelne.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Upo
addikt
válasz norbert1998 #61339 üzenetére
Én úgy tudom hogy a bal oldali kötelező, hacsak nem változott az utóbbi ~30 évben.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
norbert1998
nagyúr
mennyira szabályellenes rendszámnélkülivel jobb oldali tükör nélkül utazni?
-
mumtaz
senior tag
válasz Tarisznyarak #61330 üzenetére
Köszi. Ezen látszik. Ha lesz egy oldalról is, az jó lenne.
Kipufogónál én valószínűleg felújítom azt, ami rajta van. Max kiszedem belőle a katalizátort, ha rossz állapotban van. Nem akarok úgy járni, mint az autómnál, hogy az üzemanyag a katalizátorban robbant be és saját anyagától dugult el.
-
máyköl
veterán
válasz szentkuti11 #61334 üzenetére
Az utód autó lesz.
Pár hónap napi szintű motorozástól a belvárosban meg lehet őszülni... -
szentkuti11
addikt
válasz máyköl #61331 üzenetére
Úgy van, ahogy Lauda leírta, annyit tennék hozzá, hogy ha lehetőséged van rá, érdemes az adásvételit is elküldeni a biztosító részére, így azzal a hatállyal tudják törölni a biztosítást, amikor valóban eladtad.
Mi történt, miért váltál meg tőle, mi lesz az utód?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Értem, köszönöm a gyors választ!
Akkor az adás-vételit csatolom nekik, és visszaigénylem az összeget.Bár a netrisk -en is van egy olyan funkció, hogy "megszüntetem a szerződést", amire kattintva egy bejelentés megírásához irányít. Ez is jó nekem, vagy mindenképpen a biztosító felé forduljak?
-
titán
válasz máyköl #61331 üzenetére
Szia!
A biztositohoz kell kuldeni egy nyilatkozatot, hogy a motort eladtad/nem hasznalod stb es akkor lezarjak/szuneteltetik a biztositast. A mar befizetett dij a tovabbi idoszakra visszajar. Igy lehet pl szuneteltetni a biztit, ha telen nem hasznalod a mocit, persze az egesz eves se egy nagy osszeg.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Robogóeladás után a kötelező biztosítással mi a teendő?
A vevő szerint a netrisk -es biztosításnál a biztosítás összegét vissza is lehet igényelni. Ez valóban így van? -
Tarisznyarak
tag
-
mumtaz
senior tag
Mondjuk nekem most esik le, hogy az enyém jó a tiedre. Engem annyira nem zavarna a hang és - injektoros lévén - sokat nem is dobna az enyém teljesítményén, de el tudnám viselni azt a kipufogót.
Csak két baj van:
1. Az enyém felszíni rozsdás
2. Nem rezon és a tied karbis, amin ugye a rezon igenis számít a teljesítményben. Ráadásul az enyém katalizátor, ami még jobban teljesítmény csökkentő. -
mumtaz
senior tag
Tarisznyarak, Bilux: Valaki légyszi, csináljon nekem képet a blokk részről. A hátsó sárvédő és úgy általában az a rész érdekel, hogy mi van a fix sárvédő előtt az idomon, stb. Minden szögből, ahogy csak lehet, mert nekem onnan valami hiányzik, de nem tudom, mi.
Köszi srácok.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Valószínű össze van hangolva a rendszer, hogy ott induljon meg ahol már elég erős. A boyrészer csicskagyerekek meg csak álmodoznak ilyen megindulásról, sose tudják a sajátjukon így beállítani...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Tarisznyarak
tag
Óra szerint 80, és utána nagyon lassan megy csak a mutató.
30z.Samu: Köszönöm
Casoli: Hát van benne valami, sokat gondolkodom ezen, mikor vettem azt mondták hogy a kipufogó miatt ilyen, de majd most a hosszú hétvégén készítek róla egy videót és megmutatom. Hang nem is zavar engem, csak másokat nem tudom mennyire gondolok itt a rendőrre.
enginev3.0: Hát úgy képzed el hogy húzod pörög tovább aztán egyszer csak kilő de annyira hogy érzem hogy be ül a motor
-
Bilux
veterán
válasz Tarisznyarak #61308 üzenetére
Óra szerint mennyit megy max?
-
titán
válasz 30z.Samu #61307 üzenetére
Hehe. Ez rendben van, en azert meg tudom javitani a dolgokat, csak utana kell kerdeznem, , hogy ne szedjek szet hulyeseget es hogy tudjam nagyjabol mi merre. Jok ezek az injektoros gepek, amig mukodik rendesen, mikor elromlik nem tudnam hova nyuljak, a szerviz pedig annyit ker, amennyit jonak lat. A kis jog egyszeru mint a faek, jol megy, viszont fogyaszt es budos.
-
30z.Samu
félisten
válasz Tothgera30 #61309 üzenetére
Ma is tanul valamit az ember. Köszi!
Tarisznyarak: Gyönyörű kép, használd egészséggel!
Sic Parvis Magna
-
őstag
válasz Tarisznyarak #61319 üzenetére
Az hogy magas fordulaton indul el a gép, nem kopott vagy túl könnyű görgő, ahogy előttem írták. Indulásnál a problémák nagy része a kuplungra vezethető vissza. Szerintem ez a motor a sport kipufogó miatt indul így, így hangolták be a kuplungot, és hozzá a váltót. Szerintem inkább örülj, hogy ilyen kipufogó van rajta, mert ha visszaalakítod gyárira, egyrészt gyengébben fog gyorsulni, és végsebességre se fog annyit menni mint most. A nagyobb hang is jól jön, mert az autósok is könnyebben észrevesznek. Ez utóbbi pedig életet is menthet.
-
válasz Tarisznyarak #61319 üzenetére
Igazából nem tudom egészen pontosan mire gondolsz, de az én robogóm is úgy indul hogy húzod húzod semmi, aztán egyszer csak megindul, piaggionál is így volt, ott volt fordulatszám mérőm, és 6ezernél indult meg a motor, addig csak zúgott, ez ellen nem tudsz mit tenni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tarisznyarak
tag
válasz enginev3.0 #61314 üzenetére
Hát kicsit zavaró csak , most azért lehet ennyire feltűnő mert sokáig pörgeti amíg elindul, ha csak egy kicsit akarok gurulni akkor is van hangja. Majd be lesz rendesen görögözve és majd kiderül, de mindenképp veszek egy gyárit hozzá.
-
válasz Tothgera30 #61317 üzenetére
Akkó nem kő
-
Tothgera30
Ármester
-
-
mumtaz
senior tag
válasz enginev3.0 #61314 üzenetére
Ez most hirtelen hányadik Jetforce itt az utóbbi időkben?
Korcsillio eladta.
Biluxnak van egy C-Teck
Tarisznyarak is vett egy C-Tech-et
Én is kb. 1 hónapja vettem a TSDI-t -
Nagyon szép motor, én is gondolkodtam rajta, ha zavar a sport kipufogó, és jó az enyémre, akkor van rá esély hogy átveszem
-
norbert1998
nagyúr
Azt hiszem, akksi mindenképpen kelleni fog, de az önindítóm is sanszosan kuka. Csak 4-5. alkalomra indít. addig meg, csak pörög, a motor forgatása nélkül. Van, hogy ellenállás nélkül, konkrétan hallom, ahogy terhelés nélkül felpörög az önindítómotor. Ez konkrétan milyen dolog lehet?
A berúgás továbbra is tökéletes, de sajnos lefullad új gyertyával is alapjáraton, úgyhogy azon majd mindenképpen állítani kell.
-
mumtaz
senior tag
Gyönyörű.
-
Tarisznyarak
tag
válasz Tothgera30 #61309 üzenetére
A motornak 250.000 Ft volt a meg hirdetett ára, 235.000Ft ér tudtam elhozni. Nincs még sok képem róla, nagyon friss az élmény . Hétvégén inkább motoroztunk.
7727 km volt benne mikor megvettem[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
1-2 dolgot szeretnék kicserélni a Runner-en, a szíj és a görgők cseréje mellett mit javasoltok még?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Tothgera30
Ármester
Könnyű/kopott görgők vannak benne, ettől indul magas fordulaton. Kissé nehezebbeket próbálj bele. Amúgy szép motor (bár a Jetforce C-tech pláne nem a szívem csücske - Morini), nekem nagyon tettszik. Szabad tudni mennyi volt, és pár képet is dobhatnál fel róla!
#61307 30z.Samu: Az Aprilia kissé bonyolult rendszert használ hozzá (pl.: SR Factory), de maga a PureJet (Piaggio blokkos befecskendezős) gépek nagyon megbízhatóak, és 2,5 literből ki lehet hozni 100km-enként.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok !
Eladtam a lelkem ,egy Jetforce C-tech DS személyében (2010 évjáratú) . Lenne pár kérdésem, a motor jól működik csak nem tudom hogy sport kipufogó miatt lett így be állítva. A következőt csinálja mikor beindítom és indulnék sokáig pörög mire elindul de aztán annyira meg lódul hogy kanyarban vissza kell engedni a gázt mert kitolja az orrát nagyon. Melegen is, hidegen kicsit tovább vár de csak az első indításnál. Nem tudom milyen cuccokat kellene cserélni, gondolom görgőt könnyebre. Most gyári kipufogót keresek, mert számomra ez kissé hangos és úgy vettem észre jobban eszik is.
Előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nekem meg relative mindegy mi van benne, mert úgy se nyúlok hozzá, ha komolyabb a gond egy gyertya cserénél. Ezért is mertem megvenni az injektoros gépet, eddig nagyon pöpec, semmi gondja nincs. Aprilia által gyártott injektoros gépekre mondták többen, hogy nem a legjobb választás.
Sic Parvis Magna
-
üszök
őstag
válasz enginev3.0 #61305 üzenetére
Szerintem nem. Az álló hengeres blokkra való így ránézésre.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
SR factorymra vajon jó lenne?
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
titán
válasz 30z.Samu #61302 üzenetére
Jol megy nagyon , amire igazan nincs szuksegem, nem is hajtom, neha meghuzom a bajszat, hogy kiegjen kicsit a rendszer. Ellennek kisebb teljesitmenyen, alacsonyabb fogyasztassal, viszont injektorosat nem szeretnek, tartok toluk. A karbival ha gond lenne, lekapom a garazsban, kipucolom, az uj sem draga hozza. Az injektorral nem tudnek mit kezdeni, vihetem szervizbe es ki tudja miket szamlaznak ki nekem.
(#61303) Zin Vannak megbizhatok, ennyit egyik sem fog enni, 3-4 kozott inkabb. Yamaha Jog, Yamaha Neos, Gilera Runner, Honda Dio, Aprilia SR (piaggio blokkos), Piaggio Liberty, Piaggio NRG , igy hasrautesre.
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Irjatok megbizhato 50-es 2t robogókat, ami 2-3 liter korul eszik.Meloba járás a cél nagyon kevés fogyasztással.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...