- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz StoneBridge #32099 üzenetére
Eddigi mélypont a gyári Sava gumi volt, ami egy millimétert se nagyon kopott, ellenben körforgalomban nedves időben rettegve, öttel fordultam a belső íven, mögöttem a kamion
Na azt másfél év után (kb kopás nélkül) cseréltem Pirelli GTS23/24-re, ami már a gumiszervíből szilikonos csúszós új állapotában is fényévekkel jobb a Sava-nál (amiről egyébként is rémtörténetek keringenek a féltenyérnyi méretben leváló futófelületről pl.).
A Pirellivel egy gond volt: a hátsó kb 8ezer alatt lekopott.
Most van hátul City Grip. Egyelőre jó a véleményem
szerk.: felnitisztítást is akartam írni: lidl-ben kapható felnitisztító kesztyűt használom, idáig minden szirszart leszedett, kicsit nyűgös, mellé kell feküdni, de törölgetés után magasnyomásúval lejön minden maradék is.
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
StoneBridge
senior tag
-
SirKero
őstag
válasz runner 125 #32097 üzenetére
Amikor hoztam haza Tatabányáról vasárnap szinte végig esőben jöttem vele. Jó pár körforgót kellett abszolválnom hazáig ( M1-M0 ) de szerencsére semmi gond nem volt vele. Igaz nagyon óvatosan vezettem mert még meg kell szoknom a vasat és nem esőben akartam a határait feszegetni.
Az idén biztos marad rajta legfeljebb jövőre mire megy műszakira akkor le lesz cserélve.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
runner 125
nagyúr
válasz SirKero #32094 üzenetére
.. én is így voltam vele, ha már egyszer megvettem, akkor lefutom őket. De, vizes úton tényleg piszok szar, úgyhogy nagyon óvatosan!
Korábban írtam már, h nedves körforgóba becsorogva kb. 25-tel, úgy megcsúszott az eleje, majd a hátulja, mint a huzat. Alig bírtam megfogni. Pedig ezek a drágább, ContiTwist Sport papucsok.
Mindegy, ez van, többet nem lesz ilyen."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Grillo
őstag
válasz Attila17 #32092 üzenetére
Nálam csak próbálta megforgatni, leszedtem magát az önindítót, és ki lettek cserélve a szénkefék, meg ki lett tisztítva. Nálad viszont szerintem nem magával az önindítóval van gond, hanem a hozzá csatlakozó részekkel. Olyan hangra, mintha maga az önindító pörögne, de nem csatlakozna hozzá semmi, amit megforgasson. Azért is pöröghet ilyen gyorsan, mert nincs ott semmi, ami a tengelyre ható ellenállást kifejtse.
-
Attila17
tag
Helló. Mennyi nehéz egy önindító beszerelése? [link]
ez a hiba, de rendeltem hozzá kompletten minden, így ami nincs benne azt bele tenném.Illetve olyan gondom van ma motoroztam , minden frankó volt, egész addig amíg tankolás után nem öntöttem a motorba olajat, + a benzinhez is, onnantól kezdve, amikor megállok lefullad a motor. így ha megállok a gázzal kell játszani hogy ne álljon neki. ez a hiba az olajtól lehet, vagy az alapjárat csavar állítódott el?
Kipufogót még mindig nem tudtam leszedni már lassan 2 héte hogy szenvedek vele.ez a csavar sehogyan sem jön. Csőkulcstól kezdve az egész szerszámos láda átment rajta , de csak elforog rajta minden. Elég hülye helyen is van, nem könnyű hozzáférni.
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #32084 üzenetére
(Kicsúsztam, létezik, nekem ebből 21-es kéne, csak elcsesztem a méretet. Ezen a gumi témán is dűlőre kéne jutnom... Nem tűnik úgy, hogy 17k alatt kapni bármit is.)
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
máyköl
veterán
Én meg ma hoztam a szerelőtől, végre minden frankó vele.
-
korpicschess
veterán
Én is elvittem ma szerelőhöz. Kíváncsi vagyok, hogy milyen árajánlattal fognak nyomulni a hibákra. Mindenesetre a fék mindenképp kell, órára kíváncsi vagyok.
Náluk még sosem voltam, de tőlük van a motor, ráadásnak hivatalos Aprilia forgalmazók, szóval ilyen téren nem hiszem, hogy gond lenne.szerk:
Létezik, hogy ez 18"-os gumi ennyiért? [link][ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Motaba78
addikt
válasz -Mosquito- #32080 üzenetére
köszi holnap hívom
-
Dunakanyarban ismertek valakit akit ajánlatok is? Ócsa sincs messze csak érdeklődöm.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-Mosquito-
őstag
-
Motaba78
addikt
sziasztok, ha már szerelő kérdés, szfvár környékén megbízható robogószerelőt ismer valaki ?
-
SirKero
őstag
válasz runner 125 #32075 üzenetére
Igen bevállaltam megmondom őszintén sok hezitálás után nem volt egyszerű dönteni. Ha visszaemlékszel egy évvel ezelőtt szinte pár nap alatt döntöttem a 150-es burgi mellett. Most nagyon nehezen ment a választás
De úgy voltam vele,hogy ha gyengeségeit tudom kezelni és akkor egy nagyon jó kis masinát fogok birtokolni.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
-
SirKero
őstag
válasz SzlobiG #32073 üzenetére
Gondolkozom,hogy elviszem egy állapotfelmérésre persze ha nem aranyrúddal kell fizetni érte ( a Burgman fórumon nagyon ajánlanak egy Tóth Laci nevű szerelőt Érden ) hogy tudja az ember mire számíthat.
Az olaj+olajszűrő+légszűrő csere alap ezt az előzőnél is megcsináltam.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz SzlobiG #32070 üzenetére
Hát remélem hogy ÉN legalább jól jártam
Ma gurulgattam vele egy kicsit + megcsináltattam az eredetiség vizsgálatot. Szokni kell na az egyszer biztos.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz DigitXT #32063 üzenetére
Tegnap (#31960) SzlobiG fórumtárs hívta fel a figyelmem erre a hirdetésre.
Akkor meg is beszéltük hogy nekem ennyi nincs de mondta hogy vegyem fel a fapofát és hívjam fel. Így is történt a dolog 580E forintra lett meghirdetve de alku után 500E forintban hoztam el.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SzlobiG
félisten
Most hazafele néztem egy végsebességet 130-at kitudtam hozni egyenes úton (persze óra szerint). Meglepő módon nem volt instabil a gép alattam nagyon jók ezek a dunlop gumik emlékszek a régi gumikkal 110 körül már instabil volt.
Lassan eljutok oda, hogy a kettő oldaltakaró burkolatot vissza tehetem...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz runner 125 #32039 üzenetére
Nem tudom pontosan, milyen blokk, szóval csak tapogatózom
mp
-
SirKero
őstag
válasz canniball #32061 üzenetére
Tegnap felmerült ez a masina csak hát mivel nagyon sokat kért érte a tulajdonosa ( legalábbis ahhoz képest amit én rá költeni szándékoztam ) nem is igazán vettem számításba.
De mivel mondtátok,hogy nem kell szégyenlősnek lenni felhívtam és egy jóval alacsonyabb árat kínáltam neki.
Elfogadta én meg azonnal el is hoztam.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
akos3
addikt
válasz nyogo83 #32054 üzenetére
15. kerületben az M3 kivezetője mellett van egy nagy robogó piac, elég sok fajtát árul, érdemes megnézni. (lehet a vinokat is ott árulják, meg az egyik habana is 15. ker).
Az, h külsőre milyen sokat még nem jelent. Egy szép motor is lehet, motorikusan megbízhatatlan és fordítva is. Amit te leharcoltnak nevezel, sztem az se biztos, h vészes, pláne h van rá léd felújítani, de igy képről nem tudom megmondani neked. mondjuk a 9900 km elég kevés, de az ne legyen mérvadó.
El kell menni, kipróbálni MInd2 lehet még jó is, de sz@r is..[ Szerkesztve ]
-
nyogo83
Topikgazda
Értem, akkor kihúzom a listáról
Szerinted a linkelt két Habana árban/ránzésre mennyire necces? Az elsőn azon látom hogy a jobb oldala horzsolt elől, illetve a króm "féktakaró" vagy mi is hiányzik azon az oldalon előről.
A második az leharcolt állapotban van, viszont 150 körüli összeget tettem félre robogóra. Kérdés ha azt alkuval 85-90 körül bevállalom, a maradék összeggből rendbe tudnám viszonylag szedni? -
nyogo83
Topikgazda
-
rjg
őstag
válasz Criton #32047 üzenetére
Szerintem ne vedd személyes sértésnek, de tényleg iskolapéldája voltál a részben peches, részben rosszul döntő, - majd a döntései következményeit rosszul viselő - "polgárnak"; az emlékezetes Motowell-el a hegyre, majd a miért nem megy az Aerox kalandokkal.
Azt javaslom, légy rá büszke
Sz@rba léptél? Igen Kimásztál belőle? Majdnem Le kell vonni a konzekvenciát és továbblépni.
Somát nincs miért védeni, megéri a pénzét, de ez nem erről szól és szerintem itt senki nem is védte veled szemben.
Innen is visszavonulhatsz, de miért? Én nem éreztem csesztetésnek a neked szóló válaszokat, csak visszajelzésnek - kis csipkelődéssel - a jövőre nézve.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nyogo83
Topikgazda
Sziasztok!
Szeretnék véleményt, illetve tanácsot kérni pár kinézett robogóval kapcsolatban. Yamaha Vino, illetve Aprilia Habana a kiszemelt.
Aprilia Habana
[link] - Viszonylag egybenvan, kérdés nem-e futárjárgány volt
[link] - leharcolt, kérdés megéri-e rákölteni és rendbehozni(kb 50-60ezret rászánnék)[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz AndrewTdi #32046 üzenetére
Ha még csak véleményt írtál volna... ahelyett pocskondiázó, már már fenyegetős hangvételű felelőségre vonást sikerült megfogalmaznod.
Nem tudom mennyit sikerült a Csabival erről beszélned, de erről már ő is ugyan úgy vélekedik mint én. Egyszerűen azt viszont meg nem értjük, hogy miért védik a nem is nevezzük már nevén tagot. (erre majd megint jönni fog egy reakció)válj meg Tőle, mindenki nyugodtabb lesz, nem utolsó sorban Te is.
Ha Csabi megtudja csinálni akkor megtartom, ahogy SzlobiG is írta már, nem kis pénz ment bele. Mi a Csabival olyan hibákról beszélünk amit egy laikus nem vesz észre, meg aszerint a leírás szerint sem ami az első oldalon van. Ezek most jöttek elő, a többiről meg tudtam. Amitől gondolom mindenki nyugodtabb lenne, ha én mennék innen is mint a facebookról, majd lesz más akit "csesztetni" tudtok a rossz választása miatt.
Ezt a szezont akartam volna még a roxival kihúzni, mert most már egy nagyobb mocira gyűjtök.
A tiédet nem veszem meg, mert ismerem a motort, meg azután megint hallgathatnékVan egy-két dolog itt is ,ezt tanácsolják meg azt, más nem fogadja meg, de néha saját maguk sem fogadják meg azt , amit ők tanácsolnak másnak.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Criton #32042 üzenetére
Most már ha ennyi pénzt beleöltél, akkor ne add el rohadt nagy bukó lesz belőle. Persze van egy határ ahol az ember megunja a pénz lapátolást, de akkor is meggondolandó a dolog nagyon főleg, hogy majd minden új benne tudod, hogy nem szar.
Runnernek meg teljesen igaza van ebbe.
Más: Délelőtt gurultam egyet tökjó idő van még ma is csurdig toltam a tankot 100km után tankolás és reménykedés, hogy nem lesz 5literes fogyi.
-
Criton
veterán
válasz runner 125 #32043 üzenetére
Ha tudnátok AndrewTDI-vel a hátteret és nem azt ami itt van, akkor teljesen más vélemyénetek lenne, de mind1.
itt fő a fejed és facebook
még is ,hogy ha már egy ideje nem vagyok fent? milyen vita? leírtam a véleményem, másoknak forr a feje miatta. -
runner 125
nagyúr
válasz Criton #32040 üzenetére
Azért bírom a csapatot.
Félre ne értsetek, robogós témában szívesen segítek, pláne ha tudok.
Ez ügyben is kérdeztél privátban annó. Beszéltünk is róla, nézd meg újra a levelezésünket.Idézek _magamtól_ 1-2 részt:
"De, miért akarod azt csinálni, mint SymbianOS? Neki is megmondtam világosan, h az nem az év biznisze, nézzen még szét. Az Istenért nem lehetett lebeszélni róla. Csak, azt nem értem akkor miért van szükség tanácsra?"
"Szerintem ez nem jó vétel, de még 160-ért sem. Az ilyet én meg sem nézem."
Már leírtam, h nem vagyok jós, látó, de röntgen szemem sincs, szimplán csomó olyan jel volt már fotóról is, amiből némi konklúziót le tudtam szűrni.
S, ezek után itt fő a fejed és facebook-on is megy az argentin szappanopera stílus, h mekkora szar ez a robogó. Akkor miért kell kérdezni egy nálad biztosan tapasztaltabbtól, ha úgysem veszed figyelembe?
Mellveregetés nélkül; ezt is megmondtam.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Criton
veterán
Egyre jobban úgy fest, hogy megválok a roxitól
-
runner 125
nagyúr
válasz molnarpeter #32038 üzenetére
Ne csináld már, h számítana pár olaj folt, meg porréteg. 100%, h attól nem melegszik egy levegőhűtéses motor, a vizes meg pláne.
Más részből a levegős robogók hengerén van egy műanyag burkolat, amiben tudja a ventilátor járatni a levegőt. Ezzel arra akarok kilyukadni, h időtlen időkön keresztül sem jut annyi retek a hűtőbordák közé, h az mondjuk elzárjon egy egy borda közti rést, s ez által meggátolva a normális hőleadást.
Ha, melegszik a motor akkor biztosan nem ettől. Vizeseknél gyakran előfordul, h elszáll a hengerfej tömítés, eltörik / beáll a vízpumpa, vagy szimplán szar hőértékű gyertya van benne."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz runner 125 #32034 üzenetére
Ezt te sem gondolhatod komolyan persze hogy kívülről, a retkes hengernek rosszabb a hőőleadása, erre gondoltam.
korpicschess: a gyertyakép számít. Ha jó a hőérték, a gyertya szépen tud tisztulni, jobb a szikra, stb. Ha alacsonyabb hőértékő, mint kéne, még nem feltétlenül van nagy baj, de az elektróda extrém esetben összeolvadhat (zárlatos lesz), ha pedig túl meleg gyertya, akkor rajtamarad az olaj és a koksz, és ezek megfelelő mennyiségben megakadályozhatják a szikra létrejöttét ("slusszos" lesz a gyertya). Van néhány írás ezekről a dolgokról a neten képpel, érdemes utánanézni.
mp
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz molnarpeter #32029 üzenetére
Mennyit számít a hőérték különbség? Az enyémbe vettem egy újat, gondoltam, hogy nem árthat, megnéztem kézikönyvet, BR8ES, szedem ki a másikat, látom, hogy BR9ES... (ami fura volt, mert az korábbi évjárat, és szerintem az még nem a Derbi blokkos verzió volt).
Nem tapasztaltam különbséget igazából.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
SzlobiG
félisten
-
runner 125
nagyúr
válasz molnarpeter #32033 üzenetére
Mármint h kívül koszos a henger?
Belül h lehet koszos egy henger? Sehogy."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #32015 üzenetére
Nem. Csak én szabadég alatt tárolom szezonban. Télire megkérem a szomszédunkat, h betolhassam a garázsába. És csak 1x akarom zargatni a kihozatallal, ha már szívességet tesz. És mível tudom, h jövő hétre hideget mondanak hóval, így még nem hozom elő, mert ott jobb helyen van És mível oda nekem nincs bejárásom, addig semmit nem tudok csinálni. (pl. olajcsere, szezon előtti mosás, nézegetés ...)
-
Bitpalace
senior tag
válasz molnarpeter #32029 üzenetére
A gyertya pár hónapos lehet, télen lett cserélve egy két dolog. Maga a motor egy Suzuki 50-es robogó automata szivatós katalizátoros, kb 25 éves lehet, de motorikusan patent. A karbit megnéztem és szerintem jól igen.
üdv!
-
TayRol
nagyúr
válasz runner 125 #32015 üzenetére
király, köszi-köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz Kolondrum #32025 üzenetére
Csicsás.
korpicschess
Nem vagyok ebben otthon, de logikusan végiggondolva, a sima forgószámosat biztosan könnyebb.
Digitálisnál szerintem PC kapcsolat kell neki, és egyszerűen csak át kell írni a számokat.
Szóval bonyolultabb meló.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Koso km óráról mi a véleményetek?
-
válasz runner 125 #32022 üzenetére
A hangja szép ezt sokan mondták. Pár nap és minden kiderül. Csak jó legyen az számít. Táboriékat meg elfelejtem,már a számukat is töröltem.
-
korpicschess
veterán
válasz runner 125 #32022 üzenetére
A digitális órát is ugyanolyan könnyű visszatekerni ha akarja valaki, nem?
Ez szimpatikus volt az RX-ben, hogy 2008-asként 22000 km-rel árulták (kereskedés kétlem, hogy tekerné, mert a robogómét sem tekerték, mondjuk abban csak 14k (egy korábbi visszatekerés után valszeg ) volt).Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
runner 125
nagyúr
válasz Kolondrum #32021 üzenetére
Ez egyértelmű volt mar korábban is, le is lett írva, de kototted az ebet a karohoz.
Továbbra is azt mondom nem szörnyű dolog, ha a motor karban volt tartva. De nyilván a tekeressel valamit mindig el akarnak titkolni.
Én teljes biztonsággal, lelkiismeretfurdalas nélkül adnám el 35-40.000km-és futással a Runner-t, mert biztos vagyok benne h amit lehetett azt folyamatosan megkapta, magyarán nincs mit takargatnom.Az oratekerok kezet meg kettetornem.
-
csabi adott helyzetjelentést. Csöppet hamis a futott km.
-
runner 125
nagyúr
Ahogy írták már, be van ütve a blokkba a mennyiség. De, ha nincs nézz utána. Viszont nehogy csurig töltsd!
Alul van egyébkét a leeresztő csavarja. Érdemes egy kis benzinnel utána feltölteni és jól "átmosni" a kerék pörgetésével, h minden régi olaj, és esetleg fémreszelék/fémpor távozzon belőle."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hexameter93
csendes tag
Motorhispania sm70 vélemények erről a motoról/márkáról?Megbízhatóság,alkatrészellátás stb?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
fesii
aktív tag
Általában mennyi hajtóműolajat kell beleönteni hátulra? Vagy feltűnik ha megtelik? Fogalmam sincs hova vagy mibe folyik az az olaj
Van ajánlottabb márka vagy tökmindegy? Mióta nálam van még oda nem öntöttem semmit már lehet nem ártana -
runner 125
nagyúr
Miért, nálad az "elővétel" miből áll? Valami különös, két hetes szeánsszal előzi meg?
Én simán kitoltam és csapattam egyet tegnap. Meg amúgy is, ha havat mond ki nem szarja le, simán motorozható idő volt.TayRol
Hát, fél év alatt nem sok minden, egészen pontosan semmi.
Piaggio X széria, Yamaha X-Max, "Old" Runner 200 4t, Malaguti F-12 PhantomMax, Piaggio Beverly 250-300-400, Aprilia Scarabeo 200-250, Leonardo 200-250-300.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Kár, h jövő héten vissza jön a rossz idő, pedig már elővettem volna ezen a hétvégén ...
Valaki próbált ilyen órát (v ehhez hasonlót) ? Fel kell ragasztani, vagy hogy müxik? És mennyire víz biztos? Szeretnék vmi órát a ciberére, mert elég zavaró h nem tom megnézni sose, de nem tom h ez milyen. Elég minimál, ami nekem pont jó lenne, de pl. a mérete lehet h nagy lenne a műszerfalhoz képest :S
ja és még valami: Olajcsere. Az alsó leengedő csavar az tulajdonképpen milyen (ne írjátok, h nézzem meg, mert most nem tudom még, amíg elő nem veszem végleg). Úgy értem, h egy sima csavar amit egyszerűen kitekerek, kifolyik az olaj, majd visszatekerem? Írnak vmi 25 Nm, nost nyilván nekem nincs ilyen eszközöm, ez mennyire lenne gond szerintetek? érzéssel megoldható? Nincs kedvem most ebben a szezonban csak e miatt elvinni szakihoz, megpróbálnám magam cserélni.
-
TayRol
nagyúr
válasz runner 125 #32012 üzenetére
csak azóta változott-e valami...
-
TayRol
nagyúr
Ahoj!
Kérdés: milyen nagyrobogót ajánlanátok a következő célra:
Főleg Pesten napi munkába járáshoz, 90%-ban 1 személlyel, dinamikus közlekedésre, 400e ft-os keretből (max. még pár ezres de ebből szeretnék mindent kihozni).Köszi.
TayRol -
Bitpalace
senior tag
válasz molnarpeter #32007 üzenetére
Br8hs gyertya van benne és igen NGK
Amúgy mennyire jó az egészsegi állapota a gyertyánakÜdv!
-
róland
veterán
AXO motoros ruházat milyen?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
válasz AndrewTdi #32002 üzenetére
Komolyra fordítva: Sokat számít a küllem és Criton robogójának a hátulja nekem nem okés. A tiédet is megnéztem ne aggódj. Láttam pár apró "hibát" rajta, gondolhatod mennyire fontos ez nekem ha találtam pár porszemecskét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...