-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Most is benne van, de az csak nrg-t tud készíteni (ez a Nero saját formátuma). Legalábbis a nálam telepített verzió. Ezzel csak annyi a baj, hogy más programmal nem nagyon lehet kiírni, ill. úgy igen, ha egy ezt a formátumot ismerő CD/DVD emulátorba felcsatolod, és a virtuális lemezt lemásolod.
The only real valuable thing is intuition.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a linket,mondjuk a nortont nem szeretem mert párszor már gond volt a vírusirtójával és gyenge a gép is .A gép egy régi fapados HP NX6310 a cégtől.Ezen nem nagyon menne a windows 7 de arra tökéletes,hogy kezdésnek legyen egy saját gépe rajta pár játékkal plussz net.Leírom pontosabban mit is akarok:
Adott napon általam beállított időt tudja használni a gépet. Pl. ha beállítom, hogy napi 2 óra ideje legyen, de közben ki-be tudjon jelentkezni. Tehát ne kelljen egyhuzamban 2 órát dekkolnia a gép előtt. A saját belátása szerint oszthassa be az idejét. Akkor léphessen be mikor akar, de csak adott időt/nap. Ha "holtidő" van, tehát semmit nem csinál a gépnél, nem játszik, nettezik, filmet néz, akkor ne teljen az ideje akkor sem, ha eljött a géptől és "értelmesebb" dologgal foglalkozik. -
Rhino666
addikt
Ahogy nézem, ezeknek hozzáférés és megosztás a fő profiljuk, nekem az meg van oldva (FTP szerver, stream szerver stb.). Mivel a mobilinternet se gigák mozgatására, se távoli asztali elérésre nem való, nekem olyasmi kellene, ami egy olyan parancsot küld el a szervernek, hogy "move A/*.* B/*.*" vagy épp "unzip A.zip B/". Pont, ahogy a hálózati meghajtó is működik...
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Mercutio_
félisten
Megnézve nálam se, de amikor nyomtatom valamiért olyan, mintha a lap tetejére tenné a lapozási paramétert és a nyomtatóból úgy jön ki
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
?? "amit távolrol tudok futtani"
Fogja a psexec-et jól felparaméterezi, és kész:
psexec \\win-pc -c beep.exeBár azt tényleg nem árt tisztázni, hogy mennyire távolról (helyi háló kontra internet)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mexildos
aktív tag
Szia!
Hiába állítom be azt hogy mutassa a letiltott eszközöket, olyan hogy sztereó keverő nem jelenik meg választható opciónak. Vagyis egyáltalán nincs. Win 7-em van.
Ez driver gond? Az alaplapi hangkártya drivert nem tettem fel mert a win 7 mindent felismert. Kérdés lehet nincs megírva ehhez a driver?
-
-
rizso
addikt
Köszi, közben sikerült működésre bírni a My wifi-t - csak éppen a telefonom nem akarja az igazságot
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Telda
addikt
-
GrandeP
addikt
Nem lenne rossz, de akkor ki kell szerelgetni a winyókat , ez még a kisebbik gond, de maga a progi, inkább ilyen napi törölgetésre való... mert "taskokat" kell létrehozni, kezdés és zárási idővel...
Igazából, ha nincs más még jó is lehetne, de túlságosan eltér attól ami nekem kellene...
Acronist és Killdisket nézegettem még...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
sanzi89
addikt
Ez nem jó. 25e vonalkódot kellene kinyomtatnom egy növekedő számlálóval. Ezt kellene gyorsan, pár kattintást igénylő programmal megcsinálni úgy, hogy nem én gyártom a vonalkódokat, automatikusan legenerálja, A4-es lapra rendezi, nyomtatja.
@localhost
Megnézem, köszi!"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
sztanozs
veterán
De letöltheted free is, csak nem jár hozzá installer és támogatás:
If you don't want to support these projects with your money, you can still download them but only through the use of subversion. In this case the source code is of course complete, but installation might be harder and the documentation might have to be compiled from SGML source into readable formats.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
ledgeri
nagyúr
Megtalálta, majd megyek 1 teljes keresést, így, köszönöm! (mi mit jelent?)Más Van olyan progi (szerintem a total commander is tudja valahogy) hogy teljes Mappa-fákat lement, de úgy, hogy ha egy féjlhoz ér akkor csak meta adatokat rögzít, pl kép felbontása, videó hossza, stb)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán)[ Szerkesztve ]
-
-
-
Még nem is kapható, ergó az ingyenes W8 előzetest/demót használja, tehát nem kell megvenni.
Frissíteni meg kötelező, hiszen stabilabb, biztonságosabb rendszert kapsz.Azért is említettem mert sokan nem tudják hogy W8 már erre is képes.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ledgeri
nagyúr
nem csak a fizetős megoldás a legális... bár tény, nem tudodm, hogy az 100%ban ugyanaz-e, mondjuk rá szürke...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
-
pakriksz
őstag
Ezt ismerem, nem jó, mert görbe szerinti, vagy táblázat szerinti sebesség változtatás kellene.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
-
-
Bjørgersson
félisten
Igazából nekem is csak cd/dvd írásra kellene, annyi szart belepakoltak már a Neroba, hogy lassan minden lehet vele csinálni, csak azt nem amire kitalálták.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
andorra
őstag
Köszönöm a tippet. Ez persze elképzelhető, hogy így működik, de nem programszerű, ha mindig át kell írni a batch fáljt. Nem kényelmes és nem elegáns megoldás. Amúgy FLAC-ban vannak a zenei anyagok és nincsenek hozzá lejátszó listák. Tehát az eredeti elképzelésem szerinti megoldás lenne a célravezető, vagyis egy olyan program, ami meghatározott késéssel kiad két billentyűparancsot és ezzel a Foobarba már behívott CD anyagból tetszés szerint kiválasztott tracktől elindul a lejátszás. Ezt azzal tudom elérni, hogy előtte a megfelelő track sávot aktíválom.
-
The DJ
addikt
Hű, köszönöm, ezen már el tudok indulni, valóban vannak jó tutorialok is
Mennyire vagy otthon ebben a műfajban? Ha nagyon elakadok, akkor jöhetek még kérdezni?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
gyulank
addikt
Nagyon szépen köszönöm, de ez annyival másabb, mint amivel én csináltam, hogy abba csak kiválasztom a képfájlt, és elindítom, ahelyett, hogy ezeket beírnám.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy telepítő iso fájlom. Csináltam belőle bootolható Pendrive-ot, aztán nem volt helyem, és eltávolítottam az iso fájlt.
Szóval eddig édes kettesben voltam én, és a 8 Gigás bootolható pendrive.
De most, hogy közölték velem, hogy csak img-t lehet csinálni belőle közvetlenül, iso-t lehetetlen, megcsináltam az img-t, ami majdnem 8 Giga, és töröltem a Pendrive-ról a cuccokat. Szóval már csak a 8 Gigás img maradt, amiből nekem kéne egy akkora iso, amekkora adat van rajta. Mert ez az img akkora, hogy rá se fér a pendrive-ra, és amúgy se akarok 4 gigát foglalni a semmiért. És nincs is szabad helyem.[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest