-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Egyik barátom mondta, hogy régebben használt egy olyan progit, ami megkereste neki automatikusan a legoptimálisabb drivert, tehát nem a legfrissebbet, hanem azt, ami a legjobb, de sajna elfelejtette a nevét. Esetleg valaki nem tudja, melyik lehetett az?
Előre is köszönöm a segítséget -
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Azért, mert tudtommal azt kezeli az OSX és a Windows is és nincs meg a 2gigás mérethatár, mint FAT32-nél.
cigam: tehát akkor a beépített programmal vagy a feljebb linkelt programok bármelyikével letudok "vágni" egy partíciót a mostani nagy partícióról, majd azt exFAT-ra formázni adatvesztés nélkül? -
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20671 üzenetére
Köszönöm
Ezek közül akkor bármelyikkel tudok készíteni a HDD-mből 2 partíciót, amiböl az egyik exFat kódolású anélkül, hogy a most a HDD-n lévő adatok közül bármi is elveszne? -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
HDD partícionálására keresnék progit/módot.
Ha nem ide tartozik a kérdés/van külön ilyen topik, nyugodtan irányítsatok át, de én nem találtam ilyen topikot, így gondoltam itt teszem fel a kérdésemet.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest