- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mexildos #21234 üzenetére
Windows hangrögzítője, mp3directcut.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
válasz Mexildos #21237 üzenetére
Annál, amit sfdrakex javasolt korábban, nem nagyon van kisebb/egyszerűbb.
Wavosaur | Audacity (Goldwave is jó, csak az nem ingyenes)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Mexildos #22254 üzenetére
Nekem a TYPSoft programja vált be. kicsi, egyszerű, telepíteni sem kell, csak működik.
Ugyanakkor a FileZilla project nem csak klienst, de szervert is fejleszt.olivera88
_szervert_és nem klienst keres ;-)[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
localhost
Közösségépítő
válasz Mexildos #22442 üzenetére
Amit belinkeltél rossz példa. Ez esetben a google térképe KÉPKÉNT van elmentve és rá van rajzolva a többi képelem, csíkozás miegymás, logo stb.
Bármivel, akár a gyalog Paint-tel.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Mexildos #22445 üzenetére
Google maps gépre telepíthető változatával = erre gondoltál?
Nem tudom, hogy a MAPS = Térképnek lenne gépre telepíthető változata.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zone
őstag
válasz Mexildos #24498 üzenetére
Start menü keresőjébe beírod, hogy "hang", kiválasztod a "felvétel" fület. Ha nem látsz "sztereó keverő"-t, akkor üres helyen jobbklikk - letiltott eszközök megjelenítése opciót kipipálod. Ott a sztereó keverőn jobb klikk - engedélyezés. Ezután már csak beállítod az Audacity-ban a mikrofon ikonnál, hogy azt vegye fel.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
vivera
csendes tag
válasz Mexildos #24504 üzenetére
Még mielőtt valaki megkérdezné, nem állok kapcsolatban a jetAudio fejlesztőivel, de én erre is ezt használom. Bármilyen típusú média lejátszás, konvertálás audio / video, internetes rádió, rippelés, felvétel, cd írás. Könnyen kezelhető. Egyszerűen beállíthatod miről akarsz rögzíteni.
"Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
AtHoS
nagyúr
válasz Mexildos #25684 üzenetére
Amiről hallottam az a Rainlendar
Egész pofás és használhatónak tűnik [link]
Szerk.:
De egyébként amit Dluinet is írt. A google naptár ilyen tekintetben jól funkcionál pl. androidos telóval. Nem feltétlenül kell, hogy sms-t küldjön. A beállított eseményt maga a telefon is tudja jelezni. Én pl. ezt használom[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Mexildos #25687 üzenetére
Wp telókat nem ismerem (bár a többit se ), de az androidos telómon rajta volt alapból a google naptár. Szinkronizálást lekapcsoltam, mivel nincs rá szükségem (csak a telón használom), így nem is kell neki net. (bár wifi is lenne az előfizum mobilnetje mellett)
read-only mode on the forum
-
válasz Mexildos #25687 üzenetére
Mindegy melyik online szolgáltatással képes_szinkronizálni_az eseményeket, attól még naptár.
WP telefonon is van beépített naptár. Az emlékeztető lehet ... 18 óra, 1 nap, 1héttel korábbi.
Az hogy nem szinkronizál egy online adatbázissal, attól még az adott eszközön működik.
Számítógépre is van megoldás, pl. a Thunderbird-be épülő határidőnapló.
Ugyanakkor léteznek egyszerü pici programok is pl. LClockFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Mexildos #25724 üzenetére
Kirippeled a videót aviba, majd bármivel lemented a hangját külön (pl: VirtualDub). Nincs külön hangsáv a DVD-n (hacsak nem audio DVD-ről van szó), így közvetlenül a videó streamből kell kiszedni a hangot.
A trükk a videó kirippelésében van, mert az valószínűleg le van védve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
akaido
addikt
válasz Mexildos #42997 üzenetére
[Livestreamer ] Már nem fejlesztik, de egy próbát megérhet.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Astra kalandok @Első rész
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Androidos tablet topic
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest