- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Nem tudnátok mondani egy olyan progit amivel Office fájlokat (powerpoint, excel, word) tudok gyorsan és többesével átmenteni pdf-be? Tudom, hogy mentés máskénttel megy office-on belül, de egyesével minden fájlon végigmenni baromi lassú, ha sok fájllal dolgozik az ember.
Macen például vannak olyan programok, hogy kint ül a desktopon egy kis négyzet alakú cucc, ráhúzod a fájlt és odamenti mellé pdf-be. Windows-ra nincs hasonló?
Előre is köszönöm a tippeket. -
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán)[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nem futott esetleg bele valaki ehhez hasonló programba Windowsra? Tudom Outlookkal is lehet emlékeztetőt/eseményt adni naptárhoz, de valami gyorsabb, sallangmentesebb megoldás lenne megfelelőbb. Nem hátrány ha iClouddal, vagy Google calendarral is kompatibilis.
Köszi előre is, ha tud valaki tippet adni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest