- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Nem tudnátok mondani egy olyan progit amivel Office fájlokat (powerpoint, excel, word) tudok gyorsan és többesével átmenteni pdf-be? Tudom, hogy mentés máskénttel megy office-on belül, de egyesével minden fájlon végigmenni baromi lassú, ha sok fájllal dolgozik az ember.
Macen például vannak olyan programok, hogy kint ül a desktopon egy kis négyzet alakú cucc, ráhúzod a fájlt és odamenti mellé pdf-be. Windows-ra nincs hasonló?
Előre is köszönöm a tippeket. -
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán) -
Kashim
őstag
Nem futott esetleg bele valaki ehhez hasonló programba Windowsra? Tudom Outlookkal is lehet emlékeztetőt/eseményt adni naptárhoz, de valami gyorsabb, sallangmentesebb megoldás lenne megfelelőbb. Nem hátrány ha iClouddal, vagy Google calendarral is kompatibilis.
Köszi előre is, ha tud valaki tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest