- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ezt előbb valahogy elfelejtetted említeni, tehát akkor a PotPlayer önmagában mégsem tud ilyet.
Mondjuk én nem fogom emiatt hegesztgetni, akkor inkább elővenném a KMPlayert, ha ilyenre lenne szükségem.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
PotPlayer régóta az elsődleges lejátszóm, de abban nem láttam több felirat lehetőségét.
KMPlayer esetében a következő lett volna, hogy ha ezek miatt aggódik, akkor ez nem gond. A Pandora TV szolgáltatást eleve nem kell telepíteni, ez simán csak telepítési opció kérdése. Többi opciónál is csak oda kell figyelni.
A reklámbrowser akármi sincs már, de arra is voltak megoldások. Jelenleg nincsenek ilyen gondok a KMPlayerrel.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
maestro87
őstag
Ez nem a volt MobiMouse? Azt még régen kipróbáltam de nem tetszett. Lehet akkor megint kipróbálom ha nincs jobb hátha már fejlődött valamelyest.
Az OCR-t inkább úgy értem, hogy bármilyen program felületen működjön, de persze szkennelt könyveknél se lenne rossz. Dativus Klikk tudott hasonlót, de az újabb verzióval már nem működött csak word-del meg adobe-vel illetve IE felületen. De én úgy emlékszem, hogy a nem OCR-ezett szöveget is letudta fordítani ha jó volt a kép minőség bár ez nem biztos. De most inkább az kellene, hogy egy help fájl ismeretlen szavait tudjam gördülékenyen fordítani és működjön Foxit Reader-rel is. -
Kernel
nagyúr
Hogyne működne, HDD-t rá lehet kötni a számítógép tápegységére is. Vagy lehet kapni tápegységgel is, vagy külön HDD-tápot is lehet kapni:
http://www.ebay.com/itm/171363956783
Alkalmi használatnál szerintem nincs jelentősége, hogy egy esztétikus külső boxhoz jussunk, többszörös áron.
- Az átalakítót rá kell dugni a HDD-re.
- Utána a HDD-tápot kell bekapcsolni (vagy a számítógépet, ha onnan kap tápot).
- Utána bedugni az USB csatlakozót a számítógépbe.Fordított sorrend nem jó, mert aktív HDD nélkül az átalakító lefagy, amikor megkapja USB-ről az 5V-ot (keresné a HDD-t, de nem találja).
Továbbá a HDD molex tápcsatlakozóját csak áramtalanított állapotban szabad le/fel csatlakoztatni, mivel az nem hot plug, mint a SATA-táp.
(A SATA tápcsatlakozónál megoldott, hogy a GND előbb érintkezik, molexnél ez bizonytalan.)
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Cnet fost miért linkel bárki is? Ott van a hivatalos oldalon is a letöltés..
http://dracuul.tripod.com/linkmonitor/index.html
Ha valamiért a hivatalos oldalon nincs, akkor lehet keresni normális mirrort.
[ Szerkesztve ]
-
-
Köszi!
Akkor marad a truecrypt konténer, mert nem bitlockeres a verzió.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mekker
őstag
Nem egészen arra gondoltam, de már találtam programot rá:
StandaloneStackДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
poirot
őstag
Köszönöm, de ez is "elhasalt" a konvertáláson. Ez a baj, hogy utólag derül ki egyes formátumokkal, hogy zsákutcába kerültünk. Lejátszani le lehet, de konvertálni lehetetlen, pedig csak a youtube-ra szerettem volne feltölteni, egy "emészthető" formátumban.
Köszönöm még egyszer.
-
George7823
csendes tag
Mióta a windows 7 kijött és láttam hogy elég jó, azóta próbálom győzködni. De már csak azért sem akar váltani, mert 6 éve ugyan az az XP van fent és még mindig stabil és semmi baja nincsen, nem is akad meg semmi. Fél az újtól. Most az XBMC ből próbálok egy régebbit leszedni ami még jó xp-n
Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson x10i -> Sony Xperia SP
-
George7823
csendes tag
Erre más én is gondoltam csak mivel XP van a gépén így ezek az ikonok itt nem elég nagyok és nem látja őket rendesen a tieden tökéletes. Az meg hogy szórakozzon itt a nagyitással nem meg engedett. plussz nem is tetszik neki ez a módszer.
Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson x10i -> Sony Xperia SP
-
-
Istyu74
aktív tag
Mert xbmc ről játsszom,kontorrelrel vezérlem magát a programot is, meg a játékokat is. Na most van egy pár ami nem támogatja az xbox kontrollert,azokhoz van egy progi ami emulalja a billentyűzetet, de azt csak akkor szeretném futtatni, mikor az adott játék is fut mert a többinek ami alapból támogatja, azoknak csak be kavar.
Üdv, István.
-
Kernel
nagyúr
...rákattintok egy rar-ra duplán akkor nem külön ablakban nyitja meg hanem az intéző ablakában
Ha valaki a program saját ablakát nevezi Intézőablaknak, azt én nem úgy mondanám, hogy félreértettem, hanem inkább félrevezetett, de majd elválik...
-
Met
nagyúr
Konkrétan az a bajom vele hogy ha Intézőben rákattintok egy rar-ra duplán akkor nem külön ablakban nyitja meg hanem az intéző ablakában és onnan nem tudom átdobni a benne lévő állományt egy másik programba (konkrétan betömörített termékfotót Corelbe vagy PS-be).
A PeaZip külön ablakban nyitja meg de abból meg nem lehet kihúzni.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
w.miki
veterán
hát ezt nem tudom...
hagytam a fenébe kivettem a win7-ből a winyőt, és így tényleg 1klikkes lett a másolás TCben
ha már TC, nem tudjátok Win7 alatt működik a Virtual Disk pluginja?
vagy ti mit használtok ISO file-ok bemountolására, ami nem spyware program?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Úgy tudtam sok oldalhoz kell java, vagy nem?
az biztos, hogy az opel katalógus igényli, bár az most nem is fut, mert állítólag lejárt a tanusítványa
Hogyan lehetne rávenni, hogy mégis futtassa a parancsfájlait?Flashből van olyan változat, aminek nem kell erőmű, hanem elmegy egy régi gépen is? Melyik változatot tegyem fel régi laptopra?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Zoli54213
aktív tag
Fontos lenne, hogy minél kevesebbet csökkenjen az fps, ugyanis teszteket töltenék fel gameplay-el, közben a kihasználtságot monitorozva. Ezt akarom valahogy összehozni.
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
Mert az Afterburner vesz le fps-t rendesen, az Action az AMD APP-al együtt max 1-2-t (vagy semmit).
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
menledge
senior tag
Köszönöm a tippet, egyenlőre a Lubuntut próbálgatom, és tetszik is!
Megpróbáltam feltenni rá a pipelightot.. persze most halt be a retek klub oldala is, szóval még nem tudom tesztelni, h mit alkottam...
De ha sikerült, akkor maradok ennél, ha nem akkor nézem amiket ajánlottál!
-
daninet
veterán
Nem akarom a google drive mappába pakolni a dolgaimat és onnan mappa hivatkozásokat készíteni. A munkáim évszám szerint rendszerezve vannak egy külön meghajtón, nem szeretnék random kiragadni onnan elemeket, csak hogy szinkronizálja. Telefonra van ilyen program tuti kell legyen pc-re is.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
sanyek2
senior tag
Még ez sem kezeli le valós idejűleg a kamerát, de egy fokkal jobb!
A felvétel lassabb mint felvétel nélkül nézve a "műsort", szóvala felvétele gyakorlatilag ugyan olyan rossz minőségre csökkent, mint a többié.. :/
Mindenesetre a kérdés még él, viszont köszönöm![ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Akkor nem jó a megérzésed. Leírom másképp hátha úgy érthetőbb lesz. A magyar ékezetes magánhangzókat akarom ékezet nélkülivé az angol karakterkészletnek megfelelően átkonvertálni.
A linkelt oldalt már próbáltam és találtam különböző szkripteket ami görög és arab nyelvnél működik, de a magyarhoz nem jó.
A dolog háttere az, hogy a tv médialejátszója nem megfelelően kezeli az ékezetes feliratokat. -
Kernel
nagyúr
Ragaszkodtam hozzá, hogy 1 db billentyűvel menjen a váltás, illetve összesen kettő, a két kijelzőhöz. Nekem így jobban tetszik, praktikusabb, akár vaktában is használható.
Mindamellett nálam az Intel GPU-driver azt is érzékeli, amikor bekapcsolom a TV-t, és ha korábban TV-re volt állítva, akkor rögtön lelövi a képet a monitorról és megy át a TV-re az Asztal. De ha manuálisan szeretnék váltani a kettő között, arra van a két billentyű, amit beáldoztam, csak erre.
-
Egy közös levelezőt kell nézniük, valahogy szinkronban kellene lennie az adatfileoknak.
Most jelenleg úgy megy hogy én mentem kézzel az egy hónapnál régebbieket és onnan nézik vissza ha kell valami. Egyébként mindenki látja az aktuális hónapot IMAP-al, az még éppen ráfér de ha vissza kell keresni akkor van gáz.
Tehát egy portable thunderbirdbe mentegetem kézzel az egészet ami a közös meghajtón van, de ezzel van a baj hogy egy ember tarthatja nyitva.[ Szerkesztve ]
-
Egyáltalán nem indul el ha a másik gépen meg van nyitva az a profil. Bár alapból sem tudom elképzelni hogy hogyan látná egyik a másikat ha új levél jön és menti az adatfile-ba. Bent ragad a feladatkezelőbe ablak nélkül és csak feladat bezárásával lehet kiszedni. (processzort sem pörgeti csak üresen 0%-on megy)
Megosztáson csak egy közös felhasználó van amivel mindenki írhat olvashat, nincs külön felhasználókezelés.kraftxld
Meg van fixen határozva hogy csak IMAP vagy POP3 van SSL-el.
Exchange sajna nem járható, a szerver központi amibe nem nyúlhatok. Tisztán ingyenes programokkal kell megoldanom, MS office nem mindegyik gépen van.Két fiókkal kellene megcsinálni, úgy hogy egyiket akár 10-en is nézhessék egyszerre. Most weben nézik de a tárhely miatt mindig gond van.
[ Szerkesztve ]
-
Próbáltam pont a thunderbird-el de nem tudja. Azaz ráraktam a közös meghajtóra a profilt, és beállítottam két gépen hogy azt használják.
A probléma az hogy ha elindítom az egyiket, akkor a másik gépen nem indul el a másik (feladatkezelőben fut de nem ad ablakot). Tehát ha fogja azokat a fileokat akkor a másik nem fér hozzá. Próbáltam úgy is hogy ini-ben csak az offline profilt állítom közösre de úgy sem megy. -
ambudriver
tag
Szia!
Igen belső LAN-on menne, bérelt vonalon. Van olyan üzlet ami másik városban van. A másik város irányában 2Mbit a sebességünk, szinkron. Amennyiben működne a program úgy megvennénk. 200$ -t szerintem megérne ha jól működik...Az ingyenes verzió olyan mint a fizetős, vagy a fizetőset töltsem le ami időkorlátos?
Köszi!! -
ambudriver
tag
Szia!
Nincs Office 365. Ez az Office SIP, ha jól értelmezem, olyan ,hogy a SIP szervert feltelepítem valamelyik gépre ami folyamatosan megy, majd a kliens gépekre felteszem a multi user video conference programot. Konfigurálom és működhet? Nagyon nagy vonalakban írtam, de erről van szó? Ha igen, magyar leírás van valahol? 2Mbit-es vonalon 4-5 userrel működhet?
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Üdv.: Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika