- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
PDFsam Basic az egyetlen ajánlott ingyenes PDF szerkesztő?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
kezdosql
tag
válasz tordaitibi #45354 üzenetére
Kihagytad a legegyertelmubbeket:
Azelott megbelyegeztek a besugokat es az ipari kemkedes volt az egyik legnagyobb felelem, most felhoben (cloud) tarolt adatok, online futtatott programok, online naptar, hataridonaplo, vagy CRM es hasonlo alkalmazasokkal mindenki onkent es dalolva adja ki sajat es masok szemelyes es uzleti adatait.Extrem pelda volt egy aktiv forumozo esete, aki lelkesen irt mindenrol, kulfoldi nyaralasa soran rendszeresen toltott fel kepeket, hogy hol van es miket latott, es fel volt haborodva, hogy hazaterve ures hazat talalt, mert deklaralta, hogy mennyi ideig lesz tavol, koltoztetok fenyes nappal odamentek es kenyelmesen dobozokba pakoltak mindenet es elvittek.
-
Zola007
veterán
-
Vesa
veterán
válasz Zola007 #45389 üzenetére
Én erre az Image Watermark Studio nevű free szoftvert szoktam használni. Tud textet és képet is -logót pl.- vízjelnek fogadni, melyek áttetszősége és mérete is paraméterezhető...Csoportos kezelést is lehetővé tesz, tehát nem kell egyesével szenvedni...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
C. s.
addikt
válasz Zola007 #45389 üzenetére
Szia!
Képhez vagy videóhoz?
Ha képhez, akkor például a Gimp, a FastStone Image Viewer. Nem ismerem annyira, és ilyesmire még sosem használtam egyiket sem, nem tudom, hogy csak egyesével lehet-e vagy többet is egyszerre. A Gimp nagyobb, többrétű, ezért tovább is tart, amíg betöltődik. Ha másra nem kell, a helyedben a FastStone Image Viewerrel kezdeném a próbálkozást. Illetve az összefoglalóban más képszerkesztő is van, azt is kipróbálhatod. Sajnos ennél nagyobb segítséget nem tudok nyújtani.Más:
Mi történt pc360-nal? Miért törölték?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
keresek ingyenes és jó vízjelező progit Win7-re
olyan kellene, amiben a vízjel méretét, áttetszőségét, kontrasztját lehet állítani, tud szöveget és saját képet is vízjelként használni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
titán
válasz Dluinet #45384 üzenetére
Dluinet, csicso82
Köszi! Közben készítettem botolható pendriveot és magától el is indult, még sosem használtam ezt a progit. Adott egy gép, aminél hol ilyen, hol olyan hibákkal indult, vagy nem indult a win. Gondoltam dobok rá egy másikat, most nyolcast, fel is ment faszán, erre este mikor indítom, már nem indult el, valamilyen sys hibát írt. Aztán többszöri próbálkozásra elindult. Épp a hetes futott, mikor írtad, hogy azzal kezdjek:
Azóta a nyolcas fut és még nem talált hibát. Ezt így meddig hagyjam futni, hogy a memória hiba biztosan kizárható legyen?
Amúgy gyanakszom a vinyóra is. Egy 160gb-os wd lemezzel lett nyolc éve összerakva és a win7 alól tettem fel hdseninelt, az írt 99%-os kondíciót és azt hiszem egy áthelyezett szektort. Namost érdekes módon a win8 alól feltett hdsentinel már 100/100-nak írja. Viszont van a smartban 26 ezer feletti raw read error rate, ami szerintem nagyon sok. Az én vinyóimnál az egyiknél van három, a többinél nulla. Vinyótesztre a wdc diagnosticját próbáljam meg esetleg? A hdsentinel olvasásos tesztje nem talált semmit.
Köszi szépen!
-
titán
Helló!
Memóriát kellene tesztelnem, erre a célra a memtest86 a legajánlottabb? Ezzel a progival biztosan ki tudom szűrni, hogy a memória jó-e vagy sem?
-
mezis
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz crazygamer75 #45380 üzenetére
Összefoglaló Hardware részét átfutottad már?
read-only mode on the forum
-
crazygamer75
tag
Melyik programmal tudom folyamatosan figyelni a PC-m alkatrészeinek hőmérsékletét? Eddig a Speccy64-et használtam, de ma új gépem lett és ennél pl a procira 90 C-t írt, miközben biosban 35-40 C volt a valós.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra (vagy egyéb megoldás) lenne szükségem, ami egy excel-ben található fájl lista alapján mozgatja át azokat x mappából y mappába. Ha szükséges, akkor az xlsx-ből lehet txt-t konvertálni. Tudtok erre valamilyen megoldást? (windows 7/10-ről van szó)
ez a kedvenc aláírásom
-
kezdosql
tag
válasz Cs1csó #45365 üzenetére
Mindent es mindenkit keresnek, amire es akire megbizast kapnak ES minden alapjan, ami szerepel a kugli es mas adatbazisban a bongeszok es keresok altal leadott adatok kozott.
Ertelemszeruen az nincs nyilvantartva, hogy az illeto milyen magas, de a bongeszod leadja a hardver es szoftver listadat es minden nickedet es webes vasarlasaidat es egyebeket, amiket rajta keresztul inteztel, csak ido es penz kerdese azok alapjan osszehozni a listat.
-
vesir
tag
Sziasztok! Olyan programot keresek, ami egy felülírt Excel fájl vissza tud állítani az eredeti, felülírás előtti verziójára. Tudtok ilyet?
-
milu
aktív tag
válasz tordaitibi #45373 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat. letöltöttem a javasolt programot és ki is próbálom!
-
veterán
[Free File Sync]
Neked a Tukrozes kell. -
milu
aktív tag
Olyan fájl, vagy mappa szinkronizálót keresek, ami képes szinkronizálni két meghajtó, vagy mappa tartalmát és beállíthatom, hogy melyik legyen a forrás mappa vagy a forráés meghajtó.
-
spe88
senior tag
Sejtettem, hogy csak valami ilyen scriptes megoldás lesz. Nem hinném, amúgy hogy van ilyen ellen védelmük -mármint ahova nekem kell-, a sok adat meg nem zavar a képeket úgyis letiltottam, hogy gyorsabban betöltődjön. Majd megpróbálok íratni egyet valami infós haverral. Remélem nem túl bonyolult. Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
-
válasz bobojszan #45367 üzenetére
---
Létezik olyan program ami attól függően indít el állít le egy programot, hogy a gép éppen töltőről vagy akkumulátorról megy. Sajna a program nincs rá felkészítve, de egy kűső program elvégezhetné ezt helyette.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bobojszan
tag
Sziasztok!
Tdtok nekem egy olyan programot ajánlani, amivel MASTERelni tudok hangfilet?
Köszi!God of War Rank : Chaos
-
Ha nincs erre beállítás a weboldalon, akkor nem lehet, ez a szerveren dől el, hogy mennyi fog betöltődni. Olyan megoldás lehetséges csak hogy egy automata script addig nyomogatja a tovább gombot, amíg minden betöltődik, de nem ajánlom ezt a megoldást sem, mert egyrészt óriási mennyiségű adat is letöltődhet így, másrészt ez ellen is lehet védelmük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kezdosql
tag
válasz Cs1csó #45356 üzenetére
Nemreg beszelgettem egy indiai pogramozoval, aki ilyeneket csinal.
Celiranyos lekerdezeseket hajtanak vegre, hogy azok, akik bizonyos weboldalakra kattintanak, milyen mas weboldalakat latogatnak, es hol vasarolnak es hogyan fizetnek, stb. Ezeknel nem az egyen, hanem a viselkedes, a "kattintasi szokasok" a lenyeg.
A masik oldal, a szemelyes kereses, amikor keresnek valakit, akkor azt nezik, hogy az illeto milyen email cimeket es forumokat es blogokat hasznal es utana jon, hogy miket irogat. (Vagy forditva, ugy kezdenek keresgelni, hogy aki adott blogra, forumra adott nickel irogat, az hova irogat mashol es milyen mail cimket hasznal, es mere jar a weben, stb.
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Egy adott weboldalon, pl. itt, csak akkor töltődik be az oldal teljes tartalma, ha rákattintok milliószor az oldal alján található show more gombra. Vannak persze más jellegű oldalak, ahol nem kell gombra kattintani csak lefelé görgetni és akkor azt érzékelve magától töltődik tovább stb.
Van erre valami program, akármilyen megoldás, hogy automatikusan betöltődjön a weboldal teljes tartalma? Nyilván így van megírva az adott weboldal és nem véletlenül, de ezt ki lehet kerülni valahogy?
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
veterán
-
dopolgx
kezdő
Secunia PSI-re (úgy tudom, leálltak a fejlesztésével) tudtok bevált alternatívát? Tehát ha azt szeretném, hogy egyszerűen ellenőrizhessem egy kalap alatt az összes szoftverem elérhető frissítéseit és erről kérhessek csak értesítést (ha a felhasználó így szeretné), automatikus telepítés nélkül.
-
Én sem értem ez a nagy Microsoft ellenességet, az Apple vagy Google (ki milyen telót használ) sokkal többet tud bárkitől, mint az MS).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Cs1csó
félisten
Borzasztó, hogy miket megtudnak rólam! Pont lexarom, hogy tudják a Marvel filmeket jobban szeretem mit a tinivámpírosakat stb.
-
dopolgx
kezdő
Tisztában vagyok ezekkel.
-
veterán
válasz dopolgx #45353 üzenetére
Sokszor volt ez tema.
Google: orommel onkent dalova adod meg
az eddigi osszes utvonalad, lakcimed, Google Maps
A Youtube detto Google, a media es tartalomfogyasztasi szokasaid nyitott konyv.
Eszkozkereso, minden pillanatban fel meter pontossaggal tudjak hol tartozkodsz a vilagba. Soroljam meg?
Facebook:
itt full hozzaferes az eletedhez, tartozkodasi helyedhez, szokasaidhoz stb.
Ezekhez kepest a Microsoft pancser kezdo a szakmaba a telemetria es a hibajelentesek soran. -
dopolgx
kezdő
válasz tordaitibi #45352 üzenetére
A Microsoft. Igaz, a bizalom az azt követő lépcsőfokon nyer létjogosultságot, hogy hogyan használják fel a begyűjtött adatokat, hivatalosan csak fejlesztési célokra.
-
veterán
-
ph2012
senior tag
Van olyan program, hogy egy adott órában minden nap felugorjon egy szöveges üzenet a számítógép használónak?
köszi
-
milan26
senior tag
válasz Feribacsi555 #45303 üzenetére
jdownloader?
-
SP4C3
veterán
válasz sfdrakex #45346 üzenetére
Egy tálibnak hamarabb hiszek, mint a microsoftnak...
O&O-val semmi rossz tapasztalatom (régeben használtam már tőlük software-t.), ellenben a féreg sunyi májkrémszoft ott b@sz át, ahol csak ér.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
dopolgx
kezdő
Üdv.!
Win7 esetén szükséges/létezik olyan ajánlott szoftver, mint az "O&Q ShutUp10" WIN10 oldalon?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz chungee #45340 üzenetére
Neked is szabályozták a szüleid hogy mihez férhettél hozzá? Persze régen melósabb volt, alányögős filmeket szerezni, nézni, vagy újságokat venni, eldugni a szülők elől. Mindig megoldják a gyerekek, szerintem a normális értékek szerinti neveléssel nincs szükség tiltásokra, ha akar hozzáfér úgyis mindenhez, ha otthon nem, majd haveroknál.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
chungee
addikt
Most jól feladtátok a labdát nekem
-
törölt tag
-
Vesa
veterán
A gyakorlatban ez marha nehéz! Akármit csinál a szülő, meggátolni, kizárni a gyereket nem tudja, ezt a gyakorlatban látom (3 gyerekem van). Sokan, sokféleképpen közelítenek a kérdéshez az iskolában is a szülők, de az igazság az, hogy kontrollálni csak otthon tudja az ember, arra viszont semmi ráhatása nincs, hogy egyéb helyeken mit nézegetnek a telefonokon, tableteken.
Egy alap szűrés mellett én a felvilágosítást és sok-sok beszélgetést a gyerekkel, tartom egyedül jónak, mert a kemény tiltás csak a szülő ellen fordítja a gyereket, ráadásul értelme sincs, mert mint mondtam, bárhol, bármihez hozzáférnek sajnos. Elég egyetlen gyerek az osztályban vagy a haverok között aki bármit megtehet és eszköze is van hozzá, a többi már ragad is rá.
Volt egy srác a kisebbik fiam osztályában, őt nagyon keményen fogták a szülők, se telefon, se számítógép, csak olvasnia lehetett és kézműveskedni. Teljesen megkattant a srác, mert a közösségben mindenkinek volt már mindenféle eszköze, csak neki nem, mindenki játszott már a telefonokon, csak ő nem...Ebből az lett, hogy a haverok telefonján pótolta suli után, de úgy, hogy otthon elkezdett hazudozni arról, miért megy haza később.
Ez sem válik be, bár a szülők jót akartak, de egy gyerekközösség nem így működik....[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz chungee #45331 üzenetére
Az internet kikapcsolásával.
Vesa: Nem kell ahhoz erőszakos tartalom sem, hogy egy kifacsarodott nyomorék váljon egy gyerekből, elég csak megnézni az átlag vlogger vagy játékos tartalmakat. Alávaló senkiházi a videósok 90%-a (vagy bármilyen egyéb csoporté). Néhol a suttyóság egyenesen arányos az ismertséggel, lásd: Dancsó Péter, The VR stb. És akkor a low IQ bugyrait alig érintettük, illetve a YouTube-ot még el se hagytuk.
Én inkább a fehér listában hiszek: szerintem érdemes kiválogatni az értékes tartalmakat, merthogy szerencsére az is elég sok van, és azokat offline-osítva vetíteni – ha már a videó formátumról beszéltünk. Tudjuk jól, hogy a fekete listával semmire sem megy a szülő, mert a gyerek egy pillanat alatt kikerüli ezeket.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Vesa
veterán
100%-ban sajnos sehogy. A youtube elvileg eleve nem ad be ilyen tartalmat regisztráció nélkül, de persze azért előfordul. Léteznek szűrők (Parental contor néven keresd), pl. Firefox-hoz itt egy, meg itt egy másik.
De mindenre -pl. erőszakos tartalmak- ezek sem nyújtanak megoldást 100%-ban sajnos.
-
Cs1csó
félisten
Valamilyen szülői felügyelet program kellene pl.: K9 WEB Protection
-
chungee
addikt
Estét!
Amatőr kérdésem lenne. Miképpen hogyan tudom megóvni kiskorút a 18+ tartalmaktól a videómegosztó oldalakon és böngésző alatt Youtube, videa, firefox, chrome stb...
-
nagyúr
Kipróbálom még ezt a kettőt, kösz!
Nemrég vadásztam videóvágókat, kipróbáltam jó párat, de ezek nem voltak köztük. Találtam egy számomra (majdnem) mindenben megfelelőt, sajnos az nem ingyenes. Feltétel volt a lehető legegyszerűbb kezelés, a lehető legtöbb fájlformátum kezelése, és az eredetivel megegyező minőségű exportálás. (Az effektek, áttűnések, szűrők gigantikus mennyisége nem érdekel, egy ideig elbohóckodik velük az ember, aztán évek alatt rájön, hogy ebben is a legegyszerűbb megoldások a nyerők, és nem lesz attól jobb a filmed, ha teletűzdeled effektekkel, sőt, gagyibb lesz, és elvonja a figyelmet a lényegről. )A store-ban lévő "videószerkesztőket" csak heccből próbáltam ki, biztos voltam benne, hogy gagyi és átb@szós. És meglepődtem, mert tényleg.........
Szerintem.
-
junior11
veterán
Köszi, ma megpróbálom, ami a kulcsfájlt illeti, 2 gépen és 2 android telefonon milyen módon használjam? Fizikailag kell ugye rámásolni a tárhelyükre és onnan majd szükség esetén már betallózni? Vagy ti hogyan szoktátok (az adatbázis felhőben lesz és tartaléknak egy pendrive-on). A Chrome-hoz és FF-hoz lévő gyári plugin automatikusan kitölti a belépési adatok tudtommal, de ez így van a telefonon is vagy ott másolgatni kell?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Vesa
veterán
Ezt meg én nem tudtam a Resolve-ról, köszi!
Hitfilmhez van még egy szintén ingyenes és nagyon jó effekt pakk, azt is érdemes hozzácsapni, ha már érdeklődik valaki.A tudomány a valóság költészete!
-
pc360
addikt
-
Vesa
veterán
válasz liszi70 #45319 üzenetére
Video szerkesztéshez két full profi programot érdemes használni, melyek ingyenesek!
DaVinci Resolve
Hitfilm ExpressMindkettő regisztrációt kér, de teljesen ingyenes és a piacon lévő legjobb szerkesztők jelenleg.
-
pc360
addikt
válasz junior11 #45323 üzenetére
Nem tallózni kell, ott van alatta az előállítás gomb. Megnyomod, és megadsz a .key kiterjesztésű fájlnak egy nevet, meg egy helyet. Tallózni gondolom akkor kell, ha egy meglévő kulcsot szeretnél használni az új adatbázishoz.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Srácok kipróbálnám a KeePassXC-t, jelszó megadása után a kulcsfájlt hogyan tudom létrehozni? Tallózás és előállítás lehetőség van. Köszi.
-
junior11
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Kíváncsi vagyok, hogy mit tud a 140 ezerről, nullára árazott..."
Hehe, heccből kipróbáltam két "leárazottat", meg egy másik ingyeneset. MovieMaker & VideoEditor, Movie Maker Free, Easy Movie Maker. Vicc az egész, használhatatlanok, még a legalapabb videószerkesztési funkciókra sem alkalmasak. Nem is igen működnek. De arra jók, hogy reklámokkal nyomják tele az arcod a "szerkesztési" felületen.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
Cs1csó
félisten
válasz DrojDtroll #45316 üzenetére
Próbáld ki ezt: Best Free Keylogger
-
DrojDtroll
veterán
Saját gépem windows-hoz keylogger programot keresek a gépelési/shortcut szokásaim vizsgálatára.
Fontos volna, hogy tudja érzékelni a billentyűkombinációt írok, valamint, hogy mennyit tudom mozgatni az egeret.
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy videó alá zenét berakni. Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani? Csak ez az opció kell és hogy le tudja menteni a filet.
-
pc360
addikt
válasz energomatt #45308 üzenetére
2 képet egy másodperc alatt árforgat, még jó, hogy nem látszik. Nem árt az SSD sem, mert leginkább a tárhely dolgozik ilyenkor.
Ettől függetlenül a FastStone Image Viewer lesz a megoldás, mert az újrakódolás nélkül tud forgatni. De ott van a FastStone Photo Resizer is, ami csak a kötegelős részt tartalmazza. Az IrfanView nem jó szerkesztésekhez, se minőségben, sem pedig sebességben.
[ Szerkesztve ]
-
energomatt
senior tag
válasz Winner_hun #45307 üzenetére
Igaz, csak egy két raw képet forgattam FastStone-al, de a processzor terhelés figyelőn semmi sem látszott, észre sem vette.
-
Winner_hun
titán
Képek elforgatásához kéne olyan program ami több szálat is kihasznál a prociból. Irfanview 1 szállal dolgozik, elindítottam 4x a programot, egyszerre fut, így már jobb, de macerás (van még tartalék, mehetnének azok is)
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
PistiSan
addikt
válasz Nestor16 #45305 üzenetére
Nekem gmail-re van ez beállítva, én úgy csinálnám a helyedben, hogy a drive-ra fel raknám a jelszót, akár az egyik felét, a másik felét meg oda adnám nekik.
Ha meghaltál kapnak teljes hozzáférést a fiókodhoz, és akkor össze rakják a drive jelszót, és a papíron kapottat, így nem kell a mesterjelszót teljes terjedelem a neten tárolnod.
Ezen elgondolkodok, lehet én is bevezetem ezt a dolgot, csak még el kellene magyaráznom hogy a KeePass mesterjelszó mellé a kulcsfájlt is fel kell csatolni. -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Merre induljak el szerintetek, ha azt szeretném, amit a Facebook csinál hogy halálom esetén hozzáférést kapna pár közeli ismerősöm csak én a jelszókezelőm (Keepass) jelszavát akarnám elküldeni nekik emailben. Úgy akarom beállítani, hogy 6 havonta automatikusan küldje el, avagy egy visszaszámlálás történjen és ha nem avatkozok közbe 6 hónapon belül akkor elküldi az emailt, tehát mindig meg kell erősítenem, hogy még élek, hahó.
Üdv, Dávid
-
energomatt
senior tag
válasz Feribacsi555 #45303 üzenetére
Esetleg AHK-ban megírhatod.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami tömegesen tud mondjuk 1000 db képet letölteni bemásolt linkek alapján. Az benne a csavar, hogy a linkről a képet csak úgy lehet megnézni és letölteni, ha bejelentkezek a weboldalra. Tehát valami olyan kellene, aminek be tudok allítani felhasználónevet és jelszót a letöltésre.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest