- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz makoss #44694 üzenetére
Az most tök mindegy, hogy fejlesztik-e, nem egy netes program. A StrokesPlus-szal mondjuk én se jutottam egyelőre dűlőre; elsőre nem jött össze a használata nekem se, és azóta halogatom a másodszori nekifutást. Előtte a StrokeIt-et használtam vagy 10 évig, szerintem azzal tehető egy próba. Azt jóval egyszerűbb belőni, ha már rájöttél a logikájára. Na, azt még sokkal régebb óta nem fejlesztik. Azzal nálam az volt a baj, hogy sokszor nem ismerte már fel, hogy épp melyik programban van engedélyezve, és melyikben van tiltva a gesture.
Dluinet: Kösz! Még a NitroShare merült fel.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
makoss
veterán
válasz Dluinet #44693 üzenetére
Ismerősek, csak van amit már régen frissítettek, meg akad olyan is ami csak kétkézzel működik....a StrokePlus volna a legjobb de valami miatt nem reagál, próbáltam volna e szerint is: [link] eddig sikertelenül.
Bal oldalt volt egy komplett lista tele gyárilag beállított mozdulatokkal, de nem tudom visszahozni még újratelepítéssel sem [link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tud valaki olyan programot amivel egérmozdulatokkal lehet pld lapozni windows 10-en?
Van egy Strokes Plus nevű progim, de valami miatt nem reagál lapozásraKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Siffredi
senior tag
válasz King Unique #44682 üzenetére
A fájlokat kilistázza win alatt is, de megnyitásra már hibát dob, nincs jogosultságom a fájlokhoz. Próbáltam exportálni és importálni a tanúsítványt, de gondolom az a jelenlegi, és nekem még a korábbi rendszeren lévő tanúsítvány kellene, amit persze nem mentettem el...
Viszont a felhasználóknál lévő listában van egy "ismeretlen felhasználó", és mellette látható egy hosszú kulcs is, gondolom az lehetett a korábbi felhasználóm. Azzal a hosszú seriallal nem lehet kezdeni valamit? Nincs valami olyan program, amibe bele írva visszafejti a korábbi tanúsítványt? -
pc360
addikt
Van valami, amivel LAN-on (vagy akár neten keresztül) tudnék fájlokat küldözgetni a másik félnek, akinél szintén fut a program? Elegem van a wines megosztás konfiguráció-igényéből és kiszámíthatatlanságából.
Olyan megoldás is érdekel, amivel megoszthatnék szabadon böngészhető mappákat, és mindkét oldalon rendesen kezeli a drag and drop-ot. A tipikus fileserver megoldások most nem jók, amik csak HTML-t generálnak a nézelődő fél számára, hisz olyat már ismerek (pl. HFS).
[ Szerkesztve ]
-
gepesz13
tag
Sziasztok!
Bocsánat lehet, hogy rossz helyen keresem de ez a fórum működik és szerintem hozzáértők vannak fent.
Olyan programrot keresnék, ami 2 könyvtárban megkeresi azokat a fájlokat, aminek azonos a neve és a kiterjesztése, és esetleg a régebbit le lehet vele törölni. Ha pl. a kiterjesztést be lehetne állítan (doc -docx) az még királyabb lenne.
Üdv, és köszi. -
dqdb
nagyúr
válasz poirot #44683 üzenetére
Nálad teljesen más volt a probléma.
Nagyon sokáig 259 karakteres korlát volt a teljes fájlnevekre Windowsban, ezt a limitet a W10 1603 növelte meg 32767 karakteresre. Egyes alkalmazások már támogatják az új hosszúságú fájlneveket (ezért sikerült oda másolnod a fájlt és később átnevezned), míg mások nem (ezért nem sikerült lejátszanod).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
-
King Unique
titán
válasz Siffredi #44681 üzenetére
Ha egy kis lakat van a fájlokon, akkor valószínűleg titkosítva lett a mappa és annak tartalma EFS által. Linuxon a fájlkezelőben ilyenkor a mappát rendszerint meg lehet nyitni és kilistázza a fájlokat, viszont a titkosítással már nem tud mit kezdeni, ezért nem tudja ténylegesen megnyitni a fájlokat. Ha újra hozzá akarsz férni a fájlokhoz, akkor az előbbi leírásban a helyreállító tanúsítvány exportálását, majd importálását lehetne megpróbálni Windows alól, valamint ezeket a módszereket. Ha nem megy, nem lett korábban elmentve, akkor viszont jó eséllyel cseszheted...
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz King Unique #44680 üzenetére
Szia!
Nos, a quick boot-ot a korábbi fórumtárs tanácsa alapján letiltottam, csak utána próbálkoztam a linuxszal.
A hdd-t lecsekkoltam a sentinellel is, és a beépített chldsk-el is, egyik sem talált semmi hibát.Valószínűleg lehet(ett) valamilyen titkosítás a mappán korábban, mert belépve a képeken látható a lakat. Viszont hiába állítottam át a tulajdonosi jogokat, sajnos nem segített.
Elég régen néztem ezt a mappát, még az előző oprendszeren, ami a jól emlékszem win7 volt. Ezután került fel a win10, és most le van tiltva a mappa tartalma... Viszont minden máshoz hozzáférek azon a partíción, csak ehhez az egy mappához nem...
Linuxon pedig a grafikus felületen keresztül, fájlkezelővel próbáltam hozzáférni a mappához. Néztem a tulajdonosi jogokat, rendben voltak, és hiába indítottam rendszergazdai joggal a fájlkezelőt, nem segített. Nem tudtam sem másolni, sem megnyitni a fájlokat.
-
King Unique
titán
válasz Siffredi #44679 üzenetére
Pedig normál esetben kellene, mivel a Windowson beállított NTFS felhasználói jogosultságok Linuxon rendszerint nem érvényesek. Viszont esetedben az sem derült ki, hogy Linuxon hogyan, mivel próbáltad megnyitni, mi volt a hibaüzenet. Ahogyan többek között az sem, hogy milyen mappa az, nincs-e rajta valami titkosítás, milyen a háttértár állapota (HDS), nem-e szektorhibás, a fájlrendszer nem-e sérült, ellenőrzés (CHKDSK) volt-e futtatva, na meg milyen Windowsról van szó egyáltalán... Az utóbbi már csak azért is fontos, mert az újabbaknál ha bekapcsolt gyorsindítás (Fast Startup) mellett van leállítva a rendszer, akkor a Linux nem engedi csatolni az NTFS kötetet normál módon, hanem max. pl. így lehet megoldani read-only módban.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Szia!
Letöltöttem egy linuxot, és live-ban használva próbáltam hozzáférni a mappa tartalmához, de nem ment. Mondjuk nem igazán használtam még linuxot, de megnéztem pár leírást a neten, de nem sikerült jutnom sajna semmire.
Tudnál küldeni valami linket, vagy leírást, hogy merre induljak el? Jó lesz privátban is, ha nagyon hosszú lenne...
Köszönöm!
-
pc360
addikt
válasz Keef_Lee #44674 üzenetére
Szóval tag-szerkesztő kell: MusicBrainz Picard, Mp3tag, TagScanner
Donki Hóte: Free Online Calendar Maker
PistiSan: Nem automatizálva, de a PDFsam Basic-kel ki tudod dobni a PDF-ből a nemkellő oldalakat. Nem olyan triviális feladat a képadatok értelmezése egy szoftver számára.
[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Olyan pc-s szerkesztő programot keresek, amivel a CD-im album infoit megszerkesztem? A cél az, hogy a készet a kodi megegye.
Igazából bevett szokásom, hogy a tinymediamaneger programmal szerkesztem a filmeket (ebben is van integrált scraper, aztán belenyúlok a tartalomleírásba, ha kell, stb) és ha rendben van, akkor másolom mindenestől a nas-ra.
Valami ehhez hasonló kellene a zenékre is.
Update: A musicbrainz-ot ajánlották, de a youtube videokon nem tűnik valami könnyen kezelhetőnek.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Tudtok olyan ingyenes programot ami pdf-ből ki tudja vágni az üres oldalakat? (Automatizáltan) Be szkennelek vegyesen sok 1 és 2 oldalas dokumentumot, és így nem kellene válogatni a lapokat. Érdekes hogy az újabb multifunkciós nyomtatók alapból tudnak ilyet szkennelés közben, sajnos nekünk régebbi gépünk van.
-
veterán
Szép naptárat készítő (és nyomtató) programot keresek. Szóval nem online, gugli kompatibilis, közös szerkesztésű, mobilon is használható naptárat akarok csinálni, hanem egy szép családi képekkel ellátott, kinyomtatott naptárat akarok a falra akasztani.
Régebben a TKExe programot használtam. Van ennél jobb, vagy keressem a TKExe aktuális változatát?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
King Unique
titán
válasz #63718632 #44662 üzenetére
"Újra lett formázva és particionálva a HDD."
Ez sem a legjobb, de még nem feltétlen akkora gond, ha csak gyorsformázás történt.
"full clear install után Win10-en?"
Ez viszont már igen, mivel az újratelepítéssel felülírtad a korábbi fájlokat, vagy legalábbis azoknak egy részét... Ha még külön partíción voltak az adatok, netán az nem lett törölve, vagy csak gyorsformázva volt, az még a jobbik eset. De ha a C-n, a user mappákba voltak tárolva, akkor tovább csökken az esély...
Amúgy meg ott van a GDB, EaseUS stb., ráereszted valamelyiket teljes kereséssel (deep scan), aztán reménykedsz, hátha megtalálja. De ezt is nyilván úgy, hogy nem a mentendő HDD-ről futtatva a Windowst és az adatmentő programot, hanem másik lemezről, másik OS alól. Ha sikertelen, akkor max. egy adatmentéses cég lehet opció, már ha megér annyit az a pár fájl. Meg ha nem lettek felülírva, mert akkor nyilván cseszheted.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44664 üzenetére
Uninstallálj minden Visual C++ Redistributable cuccot a gépről, és rakd fel ezt: MultiPack Visual C++ Installer! Ez jó eséllyel ki fogja küszöbölni a hasonló problémákat.
A 4K-val akárhány videó letölthető, vagy átkonvertálható, ebben nincs limit. A listákat (playlist-eket) és a csoportos megadást nem kezeli az ingyenes verzió. Ha csak 1-1 videót szeretnél megadni letöltésre, akkor ez az egyszerűbben használható program.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Esetleg még próbáld meg ezt: formatált hdd-ről adat visszaállítás
free your mind
-
GreenIT
tag
Az osszefoglaloban ajanlott youtube-dlg -vel van valakinek tapasztalata, mire van szuksege tenylegesen?
Valamilyen fajlt nem talal, ezert nem tolt le semmit, de az is csak a logfajlbol derul ki a legvegen, es nem irja ki, hogy mit nem talal.
A 4k pedig allitolag csak 20 fajl letolteseig ingyenes.
-
Jazz
veterán
Hát így majdnem semmivel, főleg ha teljes formázás történt. Egy GetData back-el esetleg megpróbálkozhatsz. Amúgy meg kurt "adatvisszanyerő cég"
free your mind
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen programmal van esélyem egy vagy két törölt fájlt visszanyernem full clear install után Win10-en?
Újra lett formázva és particionálva a HDD. -
Siffredi
senior tag
válasz akaido #44657 üzenetére
Kipróbáltam a progit, nem használt. A fájlokra külön azt írta, hogy nincsenek zárolva ( ), a mappára írta, hogy valami explorer.exe használja, de feloldás után sem változott semmi.
A 2. módszert próbáltam, nem használt. Az első módszerben pedig nem elérhetőek a fájlok.
Valami más egyéb módszer?
-
akaido
addikt
válasz Siffredi #44656 üzenetére
LockHunter progi, hogy ontopik legyek.
Sztem ezt Windowsból Saját tulajdonba vétellel meg lehet oldani.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni a topikban a problémámra, de nem találtam semmit sajnos...
Nos, a következő lenne a problémám: új windows telepítése után nem tudok megnyitni egy bizonyos mappát, 0x80071771 hibakódot dob. Rákerestem a hibakódra, amit találtam megoldást, már mindet kipróbáltam, de sajnos egyik sem hozott eredményt. Megadtam már szinte mindenkinek az engedélyt mindenhez (is), próbáltam különböző csoportokat beállítani tulajdonosként, de semmi... Folyamatosan zárolva maradnak a fájlok.
Van erre valamilyen program, ami segítene levenni a védettséget a fájlokról? Fotók és videók vannak a mappában, nem sok, kb. 2Gb.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
akaido
addikt
válasz Komi28 #44654 üzenetére
Pl. az Acoustica progihoz hasonlóan az Mp3toolkit is tud több különböző fájlból egy fájlt összemixelni:
"Merges different audio files. Sometimes, we need several great parts of different audio files to create a masterpiece. That aim is no longer far-fetched because the MP3 Toolkit can cut and merge your favorite parts and make it into one single file. The most amazing thing is that you can accomplish this task with speed!"Esetleg: Zulu DJ vagy MixPad Multitrack Recording.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Komi28
senior tag
válasz Donki Hóte #44652 üzenetére
Tegnap próbáltam én is de nem sikerült audacity-vel megoldani
akaido: mixelésre is jó?
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
válasz Donki Hóte #44652 üzenetére
Nálam az Mp3toolkit játszik, esetleg a Meda-MP3-Joiner
-
veterán
Hogyan lehet ezt a feladatot audacity-vel megoldani?
Ha 4-5 számnál többet kell egymás utánra összemixelni, akkor én mindig a CrossDJ nevű programot használom, mert az audacity-nél nem jöttem rá, hogy egy könyvtárból (vagy listából) hogyan lehet automatikusan összemixelni a zenéket.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok Macro programot tudtok ajánlani valami jól működőt ? annyi lenne hogy 6 gombot tudjon egymás után gyorsan le nyomni. olyan mint a programozható egereknél. Előre is köszi.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Egyszerűen kezelhető mixelő programot keresek. Pl. egy 10-15 mp3 számot keverje-fűzze össze. Köszi -
pc360
addikt
Ez az ultimate screenshot-készítő progi, ez mindent tud: ShareX
Task settings > Image > Effects > config > Add > Manipulation > ResizeUtólag pedig ezzel tudod 2 klikkel átméretezni a képeket a megszabott szabályok szerint: FastStone Photo Resizer
Mindkettő ingyenes, és benne van az összefoglalóban.
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Képernyő mentő programot keresek, amelyben előre be lehet állítani a mentendő kép méretét.
Jelenleg ezzel a kis programmal készítem a képernyő képeket, de ebben csak az egér húzásával tudok területet kijelölni, de méretet beállítani nem tudok.
Persze, ha egy külső szerkesztővel (pl.: Gimp) megnyitom a képet, akkor már konkrét méretre tudom vágni, de ezt a lépést kihagynám.
Tudtok ajánlani az igényeimnek megfelelő képlopó programot?
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv, mielőtt írtam elolvastam az összefoglalót, de nem találtam hasonlót így tehát kérdésem lenne.
Réges régen volt egy olyan progi (camuflage) ami egy kép vagy egy file mögé tudott bújtatni egyes dolgokat.
Most így vissza emlékezve arra, utána néztem a neten, meg is találtam az exe-t, de ahogy a leírásban olvasom XP után nem nagyon akart működni. ((Windows 95, 98, NT, 2000, ME) . XP-s korszakban még használtam, de most W10-re feltéve nem hajlandó beépülni a file explorer-be.
Szóval van valami hasonló program, ami manapság még működik is W7-10 rendszereken is, vagy ami hasonló célokra szolgál?
Köszi a választ. -
AtHoS
nagyúr
Találkoztatok már ezen oldal programgyűjteményével? [link]
Véletlenül futottam bele a tűfal szabályok szerkesztését megkönnyítő programjukba és láttam. hogy van még ott jó pár progi, ami talán használható is lehet adott esetben
read-only mode on the forum
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44635 üzenetére
Mindez pedig semmit se jelent, azt pedig a legkisebb eséllyel, hogy valaki konkrétan kutakodott nála. A rendszer is csekkolhatja néha a meghajtót (NTFS indexelés például, ha arra lett formatáva a cucc), és malware is lehet. De ha szeretsz utazni egy paranoiás öreg kedvéért, akkor hajrá! De épp azt magyarázom, hogy hiába vakirgálsz akármit is a 7 alatt, 1 év múlva, mikor lejár a támogatás, ismét utazhatsz. Használható pedig nem lesz a gép még Win 7-tel sem, ha nem kerül bele legalább 4 GB memória, ahogyan ezt már az első hsz-ban megírtam...
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
Fel ora mulva (uzsonna elfogyasztasa) utan visszamenve dobbenten latta, hogy a laptopon a wifi csatlakozas es a pendrajvjan levo piros LED vadul villog jelezve, hogy a pendrajvja keres valamit es halozati forgalom megy.
Mire elinditotta a feladatkezelot a vilogasok megszuntek es a netes forgalomra nullat irt a kepernyo.Ez volt a lenyeg, emiatt kell utaznom.
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44632 üzenetére
Miért hiszed állandóan, hogy akárki akármit akarna arról a gépről? Bármelyik program, vagy malware okozhatja a HDD-k felpörgését. Cseréld le a Win 7-et, rakj bele még 2 GB memóriát, és ennyi. Nem akarom magam ismételgetni. Ha meg totál fogalmatlan vagy, akkor bízd valakire a dolgot! BUÉK
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
HDD felporgott, es amikor led-es pendrajvot tedtt be, az villogassal jelezte, amikor valamilyen program vagy mas dolog dolgoztatta.
Azt kell kideriteni, mi es miert hajtja meg a meghajtokat - arra tippelek, lekerdezik a fajlistat, vagy keresnek valamit a gepen, es csak Wlan-on at tudjak megtenni, erre keresek megoldast.
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44628 üzenetére
eros zugas jon belole
Erre gondoltam. Értem, hogy valami tekeri a procit, de attól még felhívnám a figyelmed a mondatom feltételes módjára. Egy olyan notebook esetén, amit legalább 2-3 éve nem bontottak meg, erősen esélyes, hogy kiszáradt a paszta, és a hűtőborda belső felén felgyűlt és beállt a por. Hiába porszívózod kívül, ez sokszor nem látszik. Illetve hiába gyári a paszta, azok előszeretettel igénytelen, kiszáradó vackok, ahogy amúgy az asztali videokártyákon is. Ha ezzel mindenki tisztában lenne, akkor fele annyi laptop halna meg pár éven belül.
A te témád egy esetleges malware működésének kielemzése. Én meg azt írtam le, amivel megoldható és kikerülhető az egész mizéria.
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
Ha nem hűt jól a gép és zajos, ...
Valakivel vagy valamivel nagyon keversz, semmi kozom ilyesmihez, soha nem irtam ilyesmirol.
Segitseget kertem, hogy Wlan-os internetes kapcsolat hogyan naplozhato, es hogyan allapithato meg, hogy melyik hivas melyik programhoz tartozik, mert azt kell a honom ala vennem es par oram lesz egy ismeretlen helyen a vizsgalathoz, erre jossz egy "win10 telepito az isten" szoveggel.
Az en temam: wlan forgalom naplozasa es beazonositasa, kitol es hova ment es miert.
A te temad: win telepites.
(plusz valami pasztazas es hutes, amirol fogalmam sincs, honnan jott ide.)
Amugy BUEK, egy ideig ne leszek webkozelben.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44624 üzenetére
Nem sértésnek szántam, csak egy száraz ténymegállapítás volt. Ha nincs telepítőd, akkor beszerzel. Ha nem hűt jól a gép és zajos, akkor neki kell állni YT videókat nézegetni a szétszedéséről, és szépen újra kell kenni. De ha az egész nincs meg, akkor kérhető külső segítség.
-
Cs1csó
félisten
3D Youtube Downloader sallangmentes portable is van belőle, bemásolod az URL-t és megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Milyen program ami......IE használat mellett youtube-ról le tudja szedni a klipekről a zenét és el tudja menteni szabványos mp3 formátumba. Jó lenne valami ingyenes megoldás (én nem használok ilyeneket, így nincs benne tapasztalatom, de egy laptopon meg kellene valósítani )
read-only mode on the forum
-
pc360
addikt
válasz GreenIT #44617 üzenetére
Egy éven belül lejár a Win 7-ről a támogatás, ezért ha hosszútávú megoldást szeretnél, újra kell telepíteni Win 10-re egy teljes format után, nem pedig szórakozni egy esetlegesen fertőzött rendszerrel. Előtte meg szépen ki kell takarítani a laptop belsejét, a hőátadó részeket újrakenve. A 2 GB-ot pedig ki kell egészíteni / le kell cserélni 4 GB-ra. Anélkül még SSD-vel is használhatatlan a masina.
Egy belakott rendszer – ahova némi malware is beférkőzött – nem csoda, ha belassul és fűt 2 GB memória mellett. Nem a WLAN-t kell naplózgatni (ezt a hülyeséget különben is felejtsd már el!), hanem normálisan meg kell csinálni azt a rohadt gépet. Az update-ek letiltásához külön gratulálok.
[ Szerkesztve ]
-
GreenIT
tag
SOS - ujevre.:-(
Par nap mulva egy (win7 Prof. op.r. core2-es CPU, 2 GB RAM) laptop Wlan-on - valoszinuleg max. 1,2 mbps - zajlo internet kommunikaciot kell naplozni, tesztelni, mindenfele otletet, javaslatot varok.
Amit eddig tudok:
87 eves bacsika hasznalta a gepet ket eve, szerinte gond nelkul.
December elejen eszrevette, hogy bizonyos napokon elkuldott levelei eltuntek. (Nala szerepelt, hogy elkuldte, de a cimzettekhez nem erkezett meg.)
Majd google keresoben idonkent felirat jott, hogz szokatlan tevekenyseget eszleltek es kepekre kellett kattintania, hogy folytatodjon a kereses.
Szinte ezzel egy idoben egy kedvenc weboldalanal uzenet jelent meg, hogy az IP cime letiltasra kerult.
Majd eszrevette, hogy a gepe idonkent lelassul, eros zugas jon belole, webes bongeszes idonkent lelassult, eger es billentyuzet egy ideig nem mukodott.
Neha bongeszoben figyelmeztetes jelent meg, hogy a weboldalon valami dolgozik, vagy allitsa le, vagy varja meg, amig befejezi, amit csinal.Megvolt a karacsonyi elfoglaltsagom, legyilkoltam mindent a geperol, kapott egy teljesen uj win7 Prof. SP1 telepitest Avast virusirtoval, win7 tuzfal bekapcsolva, IE nincs hasznalatba veve, FF63-as portable-t kapott, de az sincs beallitva alapertelmezettnek, igy semmi se tud elinditani semmilyen bongeszot, ha o nem inditja el.
(Karacsony miatt frissiteseket es update-ket nem engedelyeztem, mert az 3-4 napig folyamatosan kell, nem akartam, hogy emiatt ne tudjon az unnepek alatt webezni.)Visszajelzest kaptam, hogy valami gond van, gepet magara hagyta fel orara ugy, hogy minden programot leallitott, csak a win7 alatt a Freecommander volt a kepernyon, minden szemelyes adata egy pendrajvra volt lementve, de azt csatlakoztatva hagyta.
Fel ora mulva (uzsonna elfogyasztasa) utan visszamenve dobbenten latta, hogy a laptopon a wifi csatlakozas es a pendrajvjan levo piros LED vadul villog jelezve, hogy a pendrajvja keres valamit es halozati forgalom megy.
Mire elinditotta a feladatkezelot a vilogasok megszuntek es a netes forgalomra nullat irt a kepernyo.Masik visszajelzese, hogy szinten itt a feladatkezeloben a netes fulre kattintva nezi, amikor letolt valamit a webrol, a bongeszoje allandoan 1,1-1,2 mbps-t ir ki, ez az ablak viszont allandoan ugral, hogy a letoltes 1-10% koruli es a wifi savszelessege tobbnyire 30-60 mbps kozott ugral par masodpercenkent, van, amikor 100-ra is felmegy rovid idore.
(Egy 6 lakasos lepcsohazban lakik, hat lakas hasznal egy wifi-t, a tetoterben van egy keszulek, azon levo koddal azonnal csatlakozik a laptopja a Wlan-hoz, tehat acsatlakozas gyorsan letrejon, de a savszelesseg valtozik, o viszont csak a toredeket hasznalja - gondolom, a laptop kartyaja nem tud tobbet 1 mbps-nel)
Nagyjabol ennyire emlekszem, par nap mulva utazok hozza, iyg az ujevi buli jelentos reszet a wlan tesztelese es a pendrajvon esetleg fellelheto kemprogram keresese fogja kitolteni, egyik teren sincs gyakorlatom, igy - akar privatban is - orulnek mindenfele tanacsnak, win7 alatt hasznalhato programnak.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Olyan progi kellene nekem, ami a képernyő egy adott pontjára kattint, ha lenyomok egy billentyűkombinációt.
Köszi!
-
kispx
addikt
válasz #68216320 #44610 üzenetére
Ha tehetem akkor nem használok mac-et
Így csak egy alternativeto linket tudok adni. -
törölt tag
Tudnátok olyan programot ajánlani, ami bizonyos időközönként, mondjuk 60percenként figyelmeztet valami vizuális, de diszkrét módon? Mondjuk felugró üzenet, topbar/tálca/stb icon. Legjobb lenne valami multiplatform megoldás (macOS, Linux, Windows), de ha csak egyik rendszert támogatja, az sem baj. Csak mindhárom OS-re kellene.
Sajnos munka közben hajlamos vagyok elfeledkezni mindenről és mozgás nélkül, étlen-szomjan töltök hosszú órákat
-
Cs1csó
félisten
válasz bluemirage #44604 üzenetére
Igaz, bár ez szerintem enyhébbnek minősíthető nem ajánlottam konkrét oldalt nem linkeltem semmit. Sajnos ezek az online filmnézős oldalak sokszor hordoznak kártékony kódokat és sajnos sokszor szintén nem legális módon érhetőek el róla a tartalmak.
-
pc360
addikt
Jah, és még a sync errorokat is dobálja. Ez egy fos.
Zaja2: Ez a szélesvásznú képek jellemzője egy nem megfelelő képarányú monitoron. Sok értelme nem lenne összenyomni a filmet csak azért, hogy kihasználd a maradék sávokat. Különben online lejátszásról van szó, deal with it! Állítgatni asztali lejátszóban lehetne bármit is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest