Hirdetés
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
hasonló lehet a [SubSync]. én ezt szoktam használni.
két lehetőség van a programon belül:
1. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar.
majd megadod a referencia feliratot, ami szinkronban van az adott videóval, kiválasztod, hogy angol, majd start és kész, elmented. (a max késleltetést én 5 percre lehúztam.)2. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar. majd megadod a referencia videót(!) és kiválasztod, hogy referencia típus audio és abból hozza szinkronba. ez ám a királyság
alap beállításon az angol felirat <-> magyar felirat szinkronizáció nagyon jól működik.
az angol audio <-> magyar felirat szinkronizációhoz túl szigorúak lehetnek az alap beállítási értékek, ha kevés dialógust tartalmaz a videó, (pl.nem egy szószátyár a film, vagy rövid) ezért sokszor nem tudja szinkronizálni. ilyenkor lazítani kell kicsit a szabályokon:
a Settings->Synchronization fülön a minimum points numbert visszább venni pl. 15-re, a minimum correlation factort is csökkenteni pl. 0,9-re, és remekül működni fog.egy ~1 órás, átlagos dialógussal rendelkező filmet is jól képes szikronba hozni az alap, szigorúbb feltételekkel, nem kell állítgatni a pontosságot.
batch műveleteket is tud, portable verzió is van.
nagyszerű cucc, ajánlom.[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
én ennyit "tudtam"
van egy ilyen topik, hogy [Videó stream letöltése]. szerintem nézz be, itt szerintem tudnak segíteni...sok ügyes fórumtárs lakja azt a topikot.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
nagyúr
Sziasztok!
Használtam egy olyan programot régebben, ami különböző release-ű feliratokat volt képes konvertálni.
Konkrétan pl.: egy sorozatrészhez van angol Web-DL, egy angol HDTV és egy magyar HDTV felirat. Nekem azonban magyar Web-DL verzió kellene. Beolvastattam vele a meglévő feliratokat és azok alapján a magyar HDTV feliratot átidőzítette az angol Web-DL alapján.Egy nagyon egyszerű kis program volt, csak be kellett tallózni a 3 file-t, megadni a nyelvet (de ezt általában fel is ismerte) és megnyomni a "végrehajtás" gombot. Ennyi.
Ha valaki felismeri, kérem árulja el a program nevét, mert egyszerűen nem jut eszembe
Köszönöm
-
iguana
őstag
IDM "látja" és letölti, de sem a potplayer sem az mpv nem tudja lejátszani. gondolom valamilyen védelem miatt.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Innen szeretném letölteni a videókat, de a Video Downloadhelperrel a letöltött állománynak se hangja, se kép rajta. Mivel tudom ezeket letölteni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
togvau
senior tag
nem volt eltérés, csak egy plusz extra szemét fájl ami benn maradt. Annyi volt az eltérés, semmi más.
hitler, sztálin, micro usb
-
AtHoS
nagyúr
válasz togvau #46590 üzenetére
"A total commander összehasonlítója különbségnek írja azt is, ami ugyan az, csak máshova került a fájlban."
Ha más helyen van valami akkor az bizony eltérés. Ha meg eltérés, akkor ez triviális példa rá: "szar mellett falni - fal mellett szarni"notepad++ -ban simán lehet rendezgetni a sorokat
read-only mode on the forum
-
togvau
senior tag
Mi az amivel 2 szövegfájlt (MD5 hash lista) össze lehet hasonlítani, úgy hogy a lista sorrendje változott (köszönöm a total commander fejleszőinek)?
A total commander összehasonlítója különbségnek írja azt is, ami ugyan az, csak máshova került a fájlban.hitler, sztálin, micro usb
-
Vesa
veterán
-
Joker88
őstag
adott egy családi ház. Többszintes ház.
Több számítógép / PC,notebook/ Windows 10-el.
Valami helyi hálózati csevegőprogramot keresnék rájuk.
Régebben a [LAN Messenger] nevű programot használtuk,azonban ez már eléggé őskövület. / persze ha más nincs... / Tudtok valamit ajánlani ( lehetőleg ingyenes, bár a fizetőstől sem zárkózunk el ha nem olyan drága..)
#helyihálózat #csevegés #LAN <-- csak hogy visszataláljak..In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
Paragon Backup & Recovery 17 CE (Free)
Tud titkosítan illetve több metódust is ismer.
Remélem ez jó lesz.Ezen felül -ha valamiért- nem jönne be a progi, akkor javaslom kukkants bele ebbe a régi tesztembe: Windows 7 költöztetése HDD-ről SSD-re - Klónozó alkalmazások tesztje
A 2 táblázatot sasold meg (persze ha érdekel, át is olvashatod...), egyrészt azért, mert ott vannak ingyenes progik is, másrészt meg azért (és ez a fontosabb), mert már akkor is voltak olyan progik, amik csúnyán elvéreztek, pedig az a régi teszt még Legacy BIOS beállításokkal (MBR partícióstílus) volt elvégezve, leheteséges, hogy UEFI (GPT partícióstílus) esetén még rosszabb lenne a helyzet. Sajnos ez utóbbit nem tudom, mert nem ismerem a régebbi tesztben felsorolt progik legújabb változatait (Macrium-t, Acronis-t igen, mert ezeket gyakran használom)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Vesa
veterán
válasz Cs1csó #46584 üzenetére
A Macrium-ot néztem, teljesen jó, de nem tud titkosítani (pontosabban csak a fizetős verziók tudnak, ami még mindig nem lenne baj, de 70dollárt nem adok ilyenre). Lehet akkor azt fogom tenni, hogy ezzel backup-olok, aztán a kész image-t Veracrypt-el titkosítom. Csak jobb lett volna egyben.
A tudomány a valóság költészete!
-
Cs1csó
félisten
A titkosítás részéhez nem értek de a Macrium Reflect Free INGYENES vonalon az egyik legjobb. A Windows 10 topikban van pár GURUJA aki segít a használatában. Esetleg a CloneZilla.
A fizetősöket kevésbé ismerem. pl. Norton Ghost stb.A legfontosabb, hogy olyat válassz amit NAPI SZINTEN FEJLESZTENEK mert ha pl. a 1909-es build a rendszered egy régebbi nem fejlesztett mentést készítő programmal lehetnek problémák.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Melyik most a legjobb szoftver full rendszer backup-ra, ami képes a teljes C: drive tartalmát lementeni egy image fájlba, majd onnan vissza ha szükséges? Lehetőleg titkosítással.
-
félisten
ALT+O -> Increase Zoom
SHIT+ALT+O -> Decrease Zoom
O -> Zoom Mode (Original Size/Scale to Screen) és Reset Zoom (nyomkodd többször és rájössz)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
MaciG
addikt
üdv.
Tudnátok ajánlani olyan videólejátszó progit aminél lejátszás közben lehet zoom-olni a videóban? VLC-t használok, de abban nem találtam ilyetBANZAII
-
Cs1csó
félisten
A legfrissebb Qbittorret lehet képes erre, egy csomó beállítása van tehát adott arány vagy seed idő elérése után törölhető. Esetleg kérdezd meg a Bittorrent topikban is ott van a program egyik fordítója valószínűleg minden beállítási lehetőséget ismer: [link]
Windows rendszer alá ez a legjobb választás jelenleg.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olyan torrent letöltő programokat, ami a letöltés végezte után egy bizonyos seed idő és/vagy adatmennyiség teljesítésével automatikusan törli a listájából és azzal együtt a HDD-ről is a letöltött torrentet?
Köszi! -
Vesa
veterán
válasz togvau #46571 üzenetére
Sajnálom ha nem jött be a DaVinci, de a stílust kicsit még pucolhatnád magadban, elvégre itt segítő szándékkal adunk tanácsot. Ha nem tetszik, nem használod! Nyilván limites a program, mivel ez az ingyenes verzió. Azzal azért vitáznék, hogy "retek legalja". Profi filmes stúdiók használják, mondjuk egy lapon sem említhető az avidemux és hasonlókkal. A DaVinci szoftver a teljes rendszernek csak egy része, ha jobban megnézed, több tízezres hardverek tartoznak még hozzá, külön a video, és külön az audo rendszerhez. Ingyen ennél jobb _vágó szoftvert_, nem találni.
"nem a PS-el, mert az adobe-hoz híven inkább hypeolt mint jó, bár a memory leakelésben kiváló volt az biztos, hiszen ugyan azokat layereket megnyitva a 5-7x is annyi memóriát tudott fogyasztani mint a GIMP"
Már kezdtem komolyan venni a mondandódat, egészen eddig. Szakmám szerint grafikus vagyok 30éve, napi szinten ezt csinálom főállásban. Ha képes vagy egy lapon említeni a GIMP nevű foshalmazt a PS-el, akkor minimum kérdőjeles a hozzáértésed a témához. Az egyetlen valós PS alternatíva jelenleg az Affinity Photo, bár nem ingyenes -miért is lenne az??-, cserébe olcsó és ott valóban kijelenthető, hogy felveszi a versenyt a PS-el, sőt, bizonyos funkciói még jobbak is. Összességében azonban azért használunk PS-t és AI-t, mert ipari sztenderd, mindenki ezekkel dolgozik, brutális mennyiségű template és főleg kiváló pluginek vannak hozzájuk, melyek nélkül a modern és hatékony kiadványszerkesztés, grafikai tervezés már elképzelhetetlen. Legalább is, profi szinten. A GIMP otthonra jó, vacakolni. Bár a rettenetes UI miatt még oda is csak akkor ajánlom, ha valaki direkt szereti szivatni magát.
-
togvau
senior tag
válasz bluemirage #46570 üzenetére
a fizetős is kompromisszumos, nagyon. Ennyire alja szegmenssel még nem találkoztam, pedig "fotosoppoltam" (nem a PS-el, mert az adobe-hoz híven inkább hypeolt mint jó, bár a memory leakelésben kiváló volt az biztos, hiszen ugyan azokat layereket megnyitva a 5-7x is annyi memóriát tudott fogyasztani mint a GIMP ), 3D modelleztem, programozom, de sehol sem bizonyultak az alap dolgok megoldhatatlannak. A videozásnál viszont nem is egy.
Több féle free, open source video dekóder érhető el, amiket a vlc, mpc-hc, és a többi használ, na meg ott van az is, hogy lehet a directshow (vagy mi az a vindózos codec rendszer) használata is is.
Az avidemux vágásra való, és filterei is vannak, még is használ DXVA2-t, és nvenc-be mehet kifelé.
Tökjó lehet, hogy h265-öt is visz egy több százezres szoftver, de valahogy nem akaródzik pár egyszerűbb összefűzésre és a vágásra ennyit költeni, + mellé 500 magos processzor ami képes egy 4K 50fps HEVC videot izomból dekódolni folyamatosan, mivel ezeknek a "profi" szoftvereknek a fejlesztői nem képesek egy vadi új, soha nem látott csodát használni, mint a GPU...Még jó hogy van "virágbolt" tesztelni, ingyen
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz togvau #46569 üzenetére
Részben igazad van, hogy az ajánlott ingyenes program kompromisszumos.... de attól még sokaknak jó megoldás lehet.... egy kicsit nagyképű a weboldaluk az is igaz.
Úgyis tudod, hogy más, ha csak sima' kódolásról beszélünk. Ott már régóta megoldott az említett h265 lekezelés bemeneti oldalon is... meg alap az hardveres támogatás... lévén, hogy ezek csak átkódolnak egy multimédiás tartalmat.... és mindez free-ben is akár.
A videóvágás már más dolog... ott a folyamatban zárójelesen van a kódolás. Ezek is célszoftverek, de más a céljuk. A vágás és tartalomelőállítás terén ezek minden' tudnak... de nem erősségük a csillió formátum beolvasása és abból csillió formátumú kimenetet képezni.
Ezeket mindig szinte egy adott bemeneti formátumban és szinte egy adott kimeneti formátumra használják... azok... akik használják a vágóprogramokat... tartalom előállításra...Jó hír viszont, hogy az egyébként a felső közép kategóriában tartozó Adobe Premier Pro és Vegas cuccok alapba viszik a h265-öt. Jogosan hívjak ezeket iparági szabványnak... Ezeknél már alig kell kompromisszumot kötni. De mivel ez egy szakma és azok részére készítik... nem 1-2 kattintással kezelhető termékek, tanulni kell őket és képezni magát az embernek... nem kicsit... Hobbi szinten ez szokott a gond lenni. Ugatom a témát, de nem baj... a lényeg, hogy ingyenbe tudjon mindent... pedig ebbe a világba 100ezer a belépő szint... De attól még egy szakmai fórumban ne legyen már retek...
https://helpx.adobe.com/hu/premiere-pro/using/supported-file-formats.htmlA hozzászóló 13 évig használta előbb a pinnacle termékeit, majd az adobe premiert és a végén a Vegas-t... azóta már csak hobbi szinten az utóbbit.... Tehát nem Adobe fan.
Meliora sunt bono inimica
-
togvau
senior tag
Nem nyert Már találtam többet tudót: minden mást.
Ez a kupac képtelen a HEVC videok beolvasására is. 2020-ban, ez egy "profi" cucc
A hardveres kódolás tényleg hatalmas falat az ilyen "profi" cuccoknak, végül is csak minden opensource free videolejátszó tudja már 10-15 éve, és csak az ffmpeg, avidemux, obs, handbrake, stb tud hardveres enkódolást, használni pl az nvenc-et...Maga a cég, ez a blackmagic design is egy legalja retek
-
Vesa
veterán
válasz togvau #46566 üzenetére
Az ingyenes verziója csak MAC-en tud hardveresen dekódolni/enkódolni. A Windows verzióból a fizetős "Studio" változat a H.264-et tudja GPU-n.
Olyat nem nagyon fogsz találni ingyenesben, ami ennél profibb és többet tud. :-(
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Létezik olyan a videovágó cucc, ami kezelhető, tud képeket is kezelni, és videokat vegyesen, átmenetekkel, videokat megvágva, különböző felbontású és FPS-ű bemenő videokkal, és ami fontos, hogy tudjon hardveres video dekódolást.
Az adobe hulladékai már kizárva, hitfilm express is.
-
Vesa
veterán
válasz dangerzone #46563 üzenetére
Néhány másik is van még a videezy.com-on
Fizetősből rengeteg van, vátogathatsz itt is pl.
Ezek csak a Template-k, kell hozzájuk az AE!
-
Vesa
veterán
válasz dangerzone #46560 üzenetére
Flourish (illetve ahhoz egy Template)
Public célokra ingyenes, de egyébként fizetős...Létezik hasonló template After Effects-hez is, az viszont szintén fizetős és ha nem értesz hozzá, akkor körülményes is.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Tudjátok esetleg milyen programmal lehetne hasonló animációt készíteni grafikonokhoz, mint ami a videóban szerepel?
https://www.youtube.com/watch?v=7DemM7UGmIg -
Cs1csó
félisten
válasz Zsoca_D #46557 üzenetére
BlueStacks
Fut a Windows 10 legfrissebb build-jén, de be kell kapcsolni a BIOS-ban a hardveres virtualizációt mert különben nem tudod telepíteni. -
Zsoca_D
tag
Hello
Szeretnék valami android emulatort a win 10-re.
A konkrét problémám, amit ezzel remélek megoldani, az egy wifis konnektor irányítása.
Nemrég még működött rendesen a cucc, de egyszer kiakadt, és reset után képtelen vagyok rávenni arra, hogy más hálózatról irányítani tudjam. Viszont ha ott vagyok, és ugyanarra a hálózatra kapcsolódok a mobilommal, akkor gond nélkül tudom kezelni. Persze ha már ott vagyok, akkor akár kézzel is kapcsolgathatnám.
Így arra gondoltam, hogy az ott lévő számítógépemre (ami a konektorral azonos hálózaton van), teszek egy android emulátort, arra letöltöm a konnektort vezérlő progit és akkor mondjuk teamviewerrel belépve távolról tudnám kapcsolgatni, ha kell.
Ez így megoldható? -
milu
aktív tag
Köszönöm a válaszodat Dr.NX!
Mivel aktív számítógép felhasználó vagyok és a szövegszerkesztő programot naponta használom, természetesen ezt a megoldást ismertem. Nekem arra van szükségem, hogy csoportos dokumentum adatcsere legyen egyszerre, nem egyesével! (Ezt a Notepad++ program meg tudja csinálni, csak akkor ismét meg kell szerkesztenem a dokumentumokat)
-
milu
aktív tag
Az a feladatom, hogy több minta dokumentumban (.doc vagy .odt) cseréljek cégnevet, adószámot, címet....
A kérdésem az, hogy ismertek-e olyan (free) programot, amivel ez egy lépésben elvégezhető? (természetesen nem gond, ha minden cserélendő adatot külön lehet cserélni, ha ezt egyszerre lehet, az lenne a csúcs...!) -
w.miki
veterán
PDF-be szeretnék képet beszúrni, méretezni, és úgy kinyomtatni.
Mivel tehetném ezt meg a legkönyebben?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Tudtok ajánlani egy útmutatót, hogy most az elektronikus aláírás hogyan működik, milyen fajtái vannak, egyáltalán ingyenes-e, stb? Eddig google-ben csak az e-szignót találtam, ami 5000ft évente. Ez elég gáz.
-
vp1
csendes tag
Új vagyok itt, legyetek kíméletesek!
Melyik program tudja az alábbit?
Egy szerteágazó mappaszerkezetben van több ezer videófájl. Ezek között kéne megkeresni a hibásakat/sérülteket. Tehát a mappák és a fájlok hibátlanok, a videók többsége is, de vannak, amiket nem lehet lejátszani.
Egyesével egyszerű, hiszen csak elindítom a lejátszást, de ez ennyi fájlnál beláthatatlan ideig tart. Az sem jó, hogy elindítom az összes fájl lejátszását, aztán a hibásnál leáll, hiszen így csak az elsőt találom meg.
Ha ugyanilyen (vagy ugyanaz a) program képfájlokra is van, azt is hálával fogadom. Köszönöm. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Anonymusxx #46544 üzenetére
Tedd xnbe fordítva, az nem jó?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Anonymusxx
senior tag
Olyan progit keresek ami képeket tud összeilleszteni, akár 15 darabot is... Tehát egymás alatt legyenek a képek, vagy egymás után...
Online nem jó, mert azok általában limitálva vannak, és nem sorrendben kerülnek bele, az xnviewer meg fordított sorrendben csinálja valamiért. Tehát a legutolsó képet teszi a legelső helyre. -
AtHoS
nagyúr
válasz #75501312 #46540 üzenetére
Nálam foobar mellett Aimp van még az asztali gépen. Megfelelő témával elég kompaktra ki lehet hozni
pl. gyári alapértelmezett téma + csak lejátszási lista meghagyva (mondjuk itt több playlist is lehet egyszerre megnyitva, amiből éppen a Metallica Vienna-ból játssza a The Unforgiven-t
Behúzgálásnál felkínálja, hogy a lista elejére, végére, aktuális pozícióba avagy auto keveréssel rakja rakja be + le is zárhatod, ha mégsem azt a számot akartad berakni.
Van ütemezője altatni, kikapcsolni, bekapcsolni stb.. tud variálható feltételekkel, DSP kezelőben rakat egyszerű hangeffekt, 18 sávos EQ, hangerő módosítási lehetőségek, mixelés, csend eltávolítás számok között, no meg rakat dolgot tud, amiket nem használok (pl. beépülők kezelése)
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Hello,
Tudnátok jó zenelejátszót ajánlani?
Most a foobar2000-et használom, de nagyon fapados. A hozzá gyártott skinek meg nem működnek, pedig nagyon tetszik, hogy van album borító, sőt még dalszöveg is némelyikben + design.
Egy egyszerűen kezelhető program kellene, mert nem albumokat hallgatok, hanem válogatott zenéket.
Próbáltam a MusicBee és a Monkeyt de nem zenerendszerező kell, hanem csak egy egyszerű lejátszó, amiben van pár extra funkció és csak belepakolgatok random számokat.. -
Vesa
veterán
válasz totron #46536 üzenetére
DaVinci Resolve (ingyenes) - Audio képességeit a Fairlight Engine biztosítja, ez az egyik legprofibb cucc.
AI képjavításhoz: Igen, interpoláció, hiszen a nem létező pixeleket, illetve azok által hordozott adatokat nem lehet a semmiből elővarázsolni és megjeleníteni.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Videószerkesztőt keresek, ahol látni a hangsávot, kiszámíthatatlanul jövő nagyamplitúdókat nyesnék még a meghallásuk előtt.. Export-import nélkül, ha van ilyen.
-
Đusty
addikt
-
5766
csendes tag
Üdv! Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e, de keresnék egy olyan készletnyilvántartó, számlázó programot, amiben egy termék, áru térbeli adatai is megadhatók adott cikkhez. Konkrétan faanyag nyilvántartáshoz kéne, ahol darabban is kéne kezelni a cuccot és m3-ben is. Ha valaki találkozott ilyennel légyszi ossza meg velem. Előre is köszi.
-
zsoltip
őstag
-
nagyúr
válasz zsoltip #46521 üzenetére
Ez a PDF lényege, ahogy megcsinálták, úgy jelenik meg bárhol monitoron és nyomtatásban.
Nem azért készült hogy módosítsák.
Űrlapot lehet még vele készíteni, amiben lehetnek kitöltendő részek, amit Acrobat Readerben is ki lehet tölteni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
mezis
félisten
válasz zsoltip #46518 üzenetére
Üdv.!
Én a LibreOffice Draw moduljával szerkesztettem legutóbb kitöltendő .pdf forma nyomtatványt. Egészen jól lehetett használni. Ingyenes, Win és Lin alatt is működik.
mezis
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Korábban, ahol dolgoztam, PDF szerkesztésre a Foxit termékeit használhattam.
Otthoni, ingyenes, a szöveg szerkesztésére(!) is alkalmas PDF kezelőt nem találtam ez ideig a netet bújva. Windows 10-en a MS Store-ból is próbálkoztam, de sikertelenül.
(Nem, a bevezetőben lévő szoftverek sem alkalmasak erre. )Van ajánlásotok?
Akár régebbi szoftver is jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
-
beers
addikt
Sziasztok!
Olyan windows 10 alkalmazást keresnék, amivel lehet online rádiót hallgatni és van benne equalizer is!M&N
-
Sziasztok!
Talán az októberi Chip magazinban volt egy cikk arról, hogy az AI - gépi tanulás segítségével lehet például képeket nagyítani. Meg is csináltam mindent ami az újságban le volt írva de aztán a program valami hibára hivatkozva nem indult el és mivel rohadt bonyolult volt az egész telepítés (Cuda, fejlesztő környezet, stb) hagytam a fenébe mert esélyét nem láttam, hogy megtalálom a hiba okát...
A kérdésem, hogy van valami oldal, közösség ahol segítenek illetve részletes leírás van arról, hogy hogyan lehet elindulni. Érdekel a gépi tanulás, kicsit játszanék is vele ha már egyszer olyan GPU csücsül a gépemben ami alkalmas is erre.
Köszönöm
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
totron
addikt
válasz gabor128 #46499 üzenetére
Felesleges kerülő ehhez a PC. Tűzd össze a palástokat tűkkel, valóságban, úgy látod 3D-ben és módosítani is tudod, átrajzolod a szabásvonalat még összetűzött állapotban. Bevett szokás, minden otthoni projekt legdirektebb alapeljárása. Alakításba tett energiát és időt rutinnal tudsz lefaragni. Elég hamar lehet érezni egyébként.
Ajánlom a Gyilkos Robotok c. dokumentumfilmet via HBO, a gépek általi önelhülyítésünk krónikáját nagyon szépen levezeti.
-
totron
addikt
válasz Zenebohoc #46495 üzenetére
Közelítőértéknek, de csak annak jó a számok nézegetése, kiegészítve azzal, hogy CBR vagy VBR kódolásról beszélünk, de a valós minőséghez viszont nem sok köze van a kiragadott bitrátának. Konkrétumot nem tudok, lejátszói listanézet bitrátaoszloppal pl., de rendre tompa a felhozatal linux oldalon ilyen téren, sajna.
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok! Milyen program az,amivel el tudom másítani a hangomat,pl. hörgősebb,markánsabb férfi hangra vagy női hangra.
PUBG trollkodásra kelleneMegbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
togvau
senior tag
válasz gabor128 #46499 üzenetére
gyakorlatilag te UV mappelni szeretnél egy 3D modell (ezzel teríted szét a modellt síkra, hogy textúrázhasd).
Csak előtte le kell modellezni, és a plüss figura az mindenhol íves minden irányban, szóval nehéz modell, és az automata uv mappelő cuccok nem valami jók, a profibb modellezők kézzel csinálják azt, ami szintén időigényes. Szerintem ezt így engedd elhitler, sztálin, micro usb
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest