- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
- Open Broadcaster Software OBS
- Crypto Trade
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #48466 üzenetére
Köszi!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Egyszerű vonalas rajzot szeretnék csinálni. Melyik programot ajánlnátok? Állvány, polc, íróasztal, PC asztal szekrény tervezéséhez.
-
Kékes525
félisten
Ismertek olyan programot, ami a szöveges, vagy grafikus képernyő területet kijelölve fordít?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #45500 üzenetére
"hiszen ha végig figyeli egy másik program telepítését akkor pontosan tudnia kell, hogy mit és hova pakolt tehát az eltávolítása piszok egyszerű"
Ez szerintem nem teljesen így van, mert ha olyan dolgokat is feltelepít, amit más programok is használhatnak, akkor ezeket nem távolíthatja el. Azt kitalálni azért elég nehéz, hogy ezeket használja e egy másik program vagy sem.
"akkor a telepítést a REVO-ból kellett indítani és így követte végig, "
Most is így van.
"s registry backupot más program is tud."
Viszont ezért nem kell egy másik program.
Az összehasonlító táblázat nagyon hiányos, ezeket nem említi, hogy van e mindkettőben e vagy sem: [kép] [kép] [kép] Ezek mindegyike megvan a free-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #45496 üzenetére
Sokkal több a különbség: Revo Uninstaller - compare prices & features
A pro javára az említetten kívül:
"Quick\Multiple Uninstall - quick
Extended scanning for leftovers - more advanced scanning algorithms
Real-Time monitoring of system changes - during install of programs
Logs Database - database integration of installation logs for better uninstall
Multi-level Backup system - including full Registry backup
Print and Export of installed programs - in TXT, HTML and MS Excel
Customizable and flexible User Interface
Visual themes support
Command line program uninstall support"
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
válasz Vertigo18 #45485 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a korlátozása, én még annak idején megvettem a fizetőset.
(#45486) csicso82
"-nem ingyenes" Ez valós probléma.
"- már nem fejlesztik" Ez nem gond, mert így is köröket ver a konkurenciára, többek között arra is, amit javasoltál. Összese lehet hasonlítani a kettőt. Biztonsági kockázatot pedig nem jelent, mert nem kapcsolódik a nethez.
-
-
Kékes525
félisten
válasz SchumiBácsi #45475 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz vilmaboy #45463 üzenetére
Az egyik legjobb. Azt mentesz vele amit akarsz, oda mented ahová akarod, úgy konfigurálod ahogy akarod, akkor mentesz, amikor akarod, stb., stb., stb.. Macrium Reflect 7
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz liszi70 #45448 üzenetére
"minden megnyíláskor az uac megkérdezi, hogy tényleg akarom-e. "
Ez nem probléma, meglehet oldani, hogy ne kérdezze meg (UAC kikapcsolása nélkül, csak egyes programokra): Create a Whitelist for Windows UAC to let trusted applications open with Administrator rights without confirmation
Példa: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Asrock a rendszergazda neve.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz liszi70 #45445 üzenetére
"Office Viewer key features
. Open, View and Print Word, Excel, PowerPoint, Visio files form Office Viewer.
. Doesn't need of Microsoft Software, Office Viewer can view high quality Word ( Doc ,Docx), Excel( Xls ,XlsX), PowerPoint ( PPT ,PPTX), Visio ( VSD ) file etc;
. Standalone software, Microsoft Software, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel and Microsoft Visio NOT required!
. Office Viewer Support can Open, View and Print in high speed.
. Support 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 etc. platforms;
. Support both 32bit and 64bit systems;
. Office Viewer is easy to use, just drag and drop Office(Word, Excel, PowerPoint, Visio) files for Open,View and Print;
. Support English, French, German, Italian, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Japanese etc. languages;"[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Erre tudnátok valamit javasolni? [link]
-
Kékes525
félisten
Nem bug, defaulton is csinálja. Jelentettem és ezt a választ kaptam: There is a vulnerability in Sandboxie (v. 5.28) [SOLVED]
(#45296) Krystal_s
A Sandbox defaulton van. Viszont nálam a Sandboxie 5.28-as. Így futtatom: [kép] [kép] Windows 10 1809 Build: 17763.379
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Macrium Reflect 7 Free Edition Az egyik legjobb. Pendrivról is bootól, de nem DOS módban, hanem Windows PE-vel. Így sokkal kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #45284 üzenetére
"netre nem mehet ki "
Miért? Ha a sandboxban futó böngészővel böngészés közben szedünk össze egy keyloggert, akkor az ki tud menni a netre, szerintem. Például "eladja" magát mint egy Addon.
"de a keylogger a sandbox-ban futtatva is tudja figyelni a VALÓS billentyűzetet"
Ezzel ellentmondasz: "ha sandbox-ban futtatsz egy kártevőt akkor az ugye nem fér a valós rendszerhez"
A billentyű a valós rendszerben van. Szerintem nem tudja figyelni a külső történéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Cs1csó #45281 üzenetére
Nem is az a feladata. A Sandboxie nem antivírus. Erre a HitmanPro.Alert kitűnő megoldás. Mint fentebb írtam, a sandbox-on kívül futó programok hozzáférnek a sandbox tartalmához. A billentyűzet drivere is kívül fut.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Kiegészítésként annyit, hogy a sandbox-on kívül futtatott programok elérik a sandboxot és kívülre tehetnek dolgokat. Például a kívül futtatott Megasync kommunikál a sandboxban futó böngésző addonjával a MEGA addonnal és a Megáról letöltendő fájlok így kikerülnek a homokozóból. Más hasonló programokra is igaz ez. A megoldás az, hogy ezeket is a homokozón belül kell futtatni, ha fontos, hogy ne kerüljön ki a letöltendő fájl. A böngészőm Firefox (66.0.1) volt az OS pedig Windows 10 (1809).
Az ismert konfliktusokban olvasom, hogy a TOR-al nem kompatibilis. Én rendszeresen futtatom a TOR-t a homokozón belül és eddig semmi probléma sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Szerintem ilyen program nincs."
Erre számítottam, de gondoltam megpróbálom.
"Irfanview, batch konvertálás, save as, jpg. Így szerintem szabványos (megjeleníthető) képeket kapsz."
Ezt lehet automatizálni? Megpróbálom. Köszi.
-
Kékes525
félisten
válasz sztanozs #45270 üzenetére
Vegyes felbontású, különböző forrásból származó (.jpg) képek. Nem tudom, hogy egyáltalán van e hiba és ha van, akkor mi a képek között. Azonban csak olyat szeretnék használni, amelyeket tökéletesen (technikailag) tud megjeleníteni egy "átlagos" képnéző.
-
Kékes525
félisten
Olyan programot keresnék, amely nagyon nagy adatbázisból gyorsan kiválasztja a hibás képeket.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok javasolni egy jó zenei adatbázis készítőt? Ezt használom, de már régen nem fejlesztik. - WhereIsIt
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz energomatt #44925 üzenetére
Köszi! Kipróbálom a TC-vel.
-
Kékes525
félisten
.doc kiterjesztésű fájlokban (több könyvtár, több száz dokumentum) szeretnék keresni szavakat, kifejezéseket. Milyen programmal tudnám ezt egyszerűen és gyorsan végrehajtani?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Amúgy a közvetlen támadás ellen semmiféle akadályt nem képezel a vírusvédelemmel"
Természetesen nem ezt írtam. Nagyvonalúan elhagytad "vírusvédelem (+ tűzfal)" a tűzfalat, mert az már nem illeszkedne a szövegedbe. Azzal már egy kis akadályt képeztem. Amúgy egy valamire való védelem tűzfalat is tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Biztosan velem van a probléma, de nem látom egy ilyen egyetlen feladatra használható alkalmazásnak a piacát. "
A freeware az egészen más kategória. Gondolj a SysInternals Suite vagy a NirSoft Utilities-re. Ott is egy csomó egy feladatra orientált program van. Ezek feladatát az átlag felhasználó ugyancsak nem ismeri. Ennek ellenére létezik. Sőt tudnék még hasonlókat jó néhányat felsorolni. Ezért nem értem az indokaidat.
"Ha megnézted a hiba leírását, akkor ott látható, hogy a kihasználásához kell egy kliens, amelyik csatlakozik a hálózathoz, önmagában egy működő router nem elég. "
Amúgy ez a lényeg. Utánanéztem, igazad van.
"Mert, ha akarnak, akkor azzal tényleg bármit meg tudnak csinálni távolról, és még csak észre sem veszed."
Igaz. Ez alapján viszont az egyszerű vírusvédelem (+ tűzfal) is felesleges. A lényeg ott van, amit írtál, hogy ha nagyon akarnak. Azért ha lehet, meg kell nehezíteni a dolgukat. Ezért is használunk vírusvédelmi programokat. Pedig bármelyike kijátszható, ha nagyon akarják, mégsem javasolható az elhagyásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Donki Hóte #43797 üzenetére
MAGYAR_3.97.0-es. Akkor ez OK. Köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz Donki Hóte #43795 üzenetére
A router szoftverét a szolgáltató frissíti (Telekom). Nem tudom, hogy a Sagemcom F@ST 3686 V2 routreknél javították e. Az operációs rendszerem a legfrissebb.
-
Kékes525
félisten
"Szólsz egy hozzáértő* webfejlesztő ismerősödnek"
Gondoltam ezt már megoldották és van hozzá egy program amely kezeli az ismertebb routereket, legalábbis amióta ismeretes a WPA2 exploit. Addig ez jó lenne, míg be nem foltozzák és lesznek olyan routerek amelyeket nem érint a hiba.
"Tehát, ha nem vagy otthon, akkor nem mehet a wifi, mert feltörhetik, ha otthon vagy, akkor mehet, mert akkor úgysem törik fel, vagy hogy van ez Amúgy melyik szabvány szerinted sérülékeny?" WPA2 exploit, Egy új támadási lehetőséggel könnyedén feltörhető a Wi-Fi titkosítása! Az Apple már saját rendszerében javította a hibát!, súlyos hiba a WPA2 protokollban
Ez most komoly? Kevesebb a lehetőség, másrészt monitorozom a Wi-Fit, tudok időben cselekedni. Kis különbség.
"vegyél egy saját wifi routert"
A WPA2 exploit minden routert érint.
(#43788) tothbe
Igazad van! ezt erre találták ki. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
+(#43784) pc360
Nem, mert IP TV is rajta van és sokszor felvételre van beállítva.
"Vagy le kell védeni, és akkor nem kell kapcsolgatni."
Hogyan? Telekom tulajdona. A jelszó elég biztonságos, de ennek ellenére sérülékeny a szabvány, azaz feltörhető.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Van olyan program, amely a routerem WiFijét kikapcsolja egy gombnyomásra? Mikor nem vagyok otthon, akkor kikapcsolnám, de macerás mindig bemenni a beállításaiba kikapcsolni.
-
Kékes525
félisten
Sajnos nem igazán kompatibilisek Windows 10-el.
(#43450) energomatt
Olyan méllyel nem akarok elmélyedni benne. Másrészt a komputeresek sokkal kényelmesebbek, ha nem is annyira hatékonyabbak, továbbá nem vagyok totál kezdő.
-
Kékes525
félisten
Windows 10 alá keresnék egy jó grafikájú sakk programot. Fizetős is lehet, ha tanítási opciója is van.
-
Kékes525
félisten
válasz bluemirage #43405 üzenetére
A profi számítástechnikával foglalkozóknak, de az egyszerű usernek már nem. Amíg benne voltam a fősodorba én is az angolt használtam. De látom írod is. "ez is angol... akkor is... ha most magyar gombokat és menüt látsz" Igen, tudom, sokat programoztam még a 70-es, 80-as és 90-es években. Ma már nem csinálom.
-
Kékes525
félisten
"A számtech nem működik más nyelven, legalábbis magyarul biztosan nem."
Szerintem így nem igaz, csak rosszul fordítják. Értelemszerűen és nem szó szerint kellene fordítani a számítástechnikát (is).
(#43396) energomatt +1
-
Kékes525
félisten
válasz Dluinet #43384 üzenetére
Ez méret és nem felbontás szerint rendez. A méretet bármelyik file managerben látom. Például TC vagy amit én használok File Manager.
Én felbontás alapján szeretném sorba rendezve látni a konkrét felbontással együtt. A méret és a felbontás két különböző dolog.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Melyik programmal tudom a legkönnyebben kiválogatni, majd törölni nagyszámú képek közül a legkisebb felbontásúakat. Illetve adott felbontásutakat megtalálni és a többit törölni?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Ez jó. Ha nem tetszik a számozásuk, mert már túl nagynak találják, akkor elölről (0, vagy 1-ről) kellene csinálniuk, vagy még inkább a fő verziószámot kellett volna emelniük (6.0). , Így totál káosz lesz, hisz ez a szám már szerepelt. Azért kíváncsi lenék arra, hogy ezt mivel indokolják.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
" nem valami automata funkció"
1 bittel, operációs rendszer szintjén megvalósítható lehetne a hívó oldaláról. És ekkor mindenki betarthatná. Ahhoz, hogy valaki törvényt szegjen, mókolni kellene a telefont. Ennél egyszerűbb dolog nem létezhet a törvény betartására.
(#43303) ollie
Tudom és írtam is.
Fegyvert miért nem lehet bárkinek vásárolnia? A törvény úgy is szabályozza a használatát.De, nem ragozom. A jogalkotónak kutya kötelessége az, hogy a lehetőség szerint olyan törvényeket hozzon, ami a legegyszerűbb módon betartható. Itt technikailag meg van a lehetőség erre. Addig is tiltani kellene azokat az alkalmazások forgalmazását, ami nem figyelmeztet.(#43305) pc360
"Mitől lenne szabványos?"
Ha már így fogalmazol, én ezt a fogalmazást nem használtam, akkor az android szintjén alapból.
Amúgy mi van az ideglenes hangfelvételekkel? A beszélgetés után visszahallgatom, megjegyzem az időpontokat amit megbeszéltünk és utána azonnal törlöm. Szerintem így törvényes. Amúgy szerintem nem a hangfelvétel készítése a törvényellenes, hanem a felhasználása bizonyítékként.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
+ (#43299) ollie
"Az csak egy app. Nem az fogja betartatni veled a törvényeket."
Jó vicc. Hogy tartsam be a törvényeket, ha az app alapból nem tudja és a megvalósításához ismernem kell(ene) egyrészt magát a törvényt (az egy dolog, mert a nem ismerése nem mentesít), de a másik pedig az, hogy a megvalósítása rendkívül nehéz. A felhasználó, amikor meglátja az alkalmazást joggal azt gondolhatja (persze ezt inkább csak érzi, nem szó szerint gondolja át), hogy törvényes helyen, törvényes eléréssel tudja letölteni, tehát valószínűleg jogszerű a használata.
Ez szerintem nem ugyanaz mint a sebességmérő, mert azzal nem tudom átlépni a sebességhatárt. Nem ugyanaz mint a torrentezés, mert azt lehet teljesen jogszerűen és nagyon egyszerűen legálisan is használni.
Megnézném azt, hogy ki az aki a beszélgetés közben bemondja, vagy bemondatja automatikusan, hogy a hívás rögzítésre kerül. Gyanítom, hogy a felvételt lehetővé tevő app felhasználók 1%-a sem tartja be ezt a törvényt."már azok közül is egyre több figyelmeztet"
Csak olyat lehetne az EU-n belül forgalmazni, ami ezt használat közben minimum jelzi és alapból ezt automatikusan is lehetővé teszi. A jelzés akkor lehetne tökéletes, ha az app automatikusan jelet küldene a másik félnek, aki a telefonján látná, hogy a beszélgetése felvételre kerül. Ez lehetne a legegyszerűbb.
Olyan ez, mintha fegyvert árulnának, és azt bárki megvehetné, de csak az használhatja, akinek engedélye van hozzá. Tudomásom szerint fegyvert csak fegyverhasználati engedéllyel lehet vásárolni. Azaz, szerintem nem olyan egyértelmű és nem is tiszta a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz energomatt #43295 üzenetére
Gondolom a beszélgetés és a lehallgatás típusától függően. Nyomozás alatt biztos hogy nem.
(#43294) galaxys80
Akkor miért tölthetők le magyar IP címről ezek az appok (hívásrögzítők) a playről? Azok nem rendelkeznek ilyen beállítással.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
"Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy minden hívás elején kötelezően be kell mondani, hogy a hívás rögzítésre kerül,és ezt célszerű automatizálni, különben komoly jogi következményei lehetnek, ha elfelejti bemondani az ügyfélszolgálatos"
Ez magánszemélyekre is vonatkozik?
-
Kékes525
félisten
Nem te szúrtad el, hanem a fejlesztő és a honlap szerkesztője is. Duplán rosszul csinálták. A honlapukon is az van, ami értelmetlen, mert az eggyel régebbi verziónak is 6.0.1258 a száma. Azaz nemcsak a honlapukon feltüntetett verziószám rossz, hanem az is amit a program most megjelenít. Akkor lenne ennek értelme, ha a mostaninak nagyobb lenne a verziószáma mint 6.0.1258.
"Sok fejlesztőnél van olyan is, hogy visszavonják a letöltésekből a legutolsót, mert valami nem várt hibát tartalmaz."
Ez is lehetséges, de akkor miért adták ki ugyanazt a verziószámot, mint ami volt? Totál káosz.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Szia pc360!
Láttam a NeszeTools-on a SUPERAntiSpyware új, 6.0.1250 verzióját. Előtte pedig a 6.0.1258-as volt. Hogy van ez? A honlapjukon is az 6.0.1250 van Product Release History for SUPERAntiSpyware Professional. Az 6.0.1250-as az 10/17/2017 dátumú. Nem értem. Rossz a verziószám?
Most telepítettem és a verziószáma 6.0.1258, ugyanaz, mint ami volt.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Melyik a legjobb podcast maneger PC-re (Windows 7)?
-
-
Kékes525
félisten
Milyen programot tudnátok javasolni, amivel figyelni tudom a Sagemcom F@ST 3686 V2 MAGYAR TELEKOM HGW-met, hogy mi pingeti folyamatosan, ami miatt nem tudom olyankor elérni a setupját. A Wireshark-ot feltettem, de az nekem túl bonyolult, valami egyszerűbb kellene.
-
Kékes525
félisten
Köszi, hogy szóltál, nem telepítem.
Btw. Néhány verzió óta a vásárolt (CCleaner Professional) nem hajlandó a programon belül frissíteni magát. Próbálkozik, de nem sikerül neki, aztán kiadja, hogy vegyem meg. Manuálisan kell az újabb verziókat feltennem.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
A SumatraPDF-nél be lehet állítani, hogy oldalszámozásokat is tegyen a kinyomtatott oldalakhoz?
-
Kékes525
félisten
válasz NandorHUN #42143 üzenetére
Ime: Desktop Icon Toy 5.0 - Use Your Desktop with Pleasure, Ten free tools to better organize your desktop icons
DesktopOK is közte van a második linknek.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz NandorHUN #42141 üzenetére
"ne keveredjenek össze esetleg."
Keverednek? Mindegyik neve elé (ikonra állsz és F2) írsz egy betűt kötőjellel és névsor szerint rendezed (jobb egérgomb ==> rendezés). Akkor bárhogy keveredik azonnal visszaáll arra ami eredetileg volt az említett módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz NandorHUN #42114 üzenetére
Ennél lehet: DU Meter 7: How to monitor your internet usage Az átvitel megjelenítésének lehetőségei:
-
Kékes525
félisten
A legtöbb lehetőség az online. pdf to excel
-
Kékes525
félisten
"a Daemon Tools egy hulladék kémprogram" Igaz.
Régebben játékok feltörésére használták, mert ismerte az egyes védelmi megoldások feltörését. Most nem tudom, hogy ilyeneket tud e, illetve milyen titkosításokkal védik a játékokat. Már nagyon régen játszottam PC-én.
-
Kékes525
félisten
válasz ArthurShelby #42071 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
válasz Hajdu.1 #42056 üzenetére
Ime: Realtek High Definition Audio (HDA) R2.8x (8264) WHQL
"ALC1220, ALC1150, ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC886, ALC887, ALC888, ALC889, ALC892, ALC898, ALC899, ALC861VD, ALC867, ALC900 ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC668, ALC670, ALC671, ALC672, ALC676, ALC680 ALC221, ALC231, ALC233, ALC235, ALC255, ALC260, ALC262, ALC267, ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC275, ALC276, ALC280, ALC282, ALC283, ALC284, ALC286, ALC288, ALC290, ALC292, ALC298, ALC383n ..."
-
Kékes525
félisten
válasz Hajdu.1 #42054 üzenetére
A laptoppal nem kaptál egy CD-ét? Azon kellene rajta lennie egy változatának, amit frissíteni lehet. De ezeket a meglévőnek is kezelnie kell. Ha nincs CD, akkor a fenti linknél megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Hajdu.1 #42050 üzenetére
Pedig ott van, de az függ a kártya pontos típusától. Ott vannak a driverek és annak beállítását lehetővé tevő programok. Másrészt az alaplap típusával is megtalálod az alaplap gyártójánál, vagy innét (Station-Drivers) is letöltheted az alaplapod, vagy a hangkártyád szerint.
-
Kékes525
félisten
Köszi, a dupla segítséget:
1. TinyTask - NeszeTools Időközben eszembe jutott, hogy itt hátha van. Volt. Ezzel megcsináltam, de programmal elegánsabb és gyorsabb.
2. Gadget. Erre gondoltál? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Időlegesen elszeretném egy klikkel tüntetni az asztalon levő minialkalmazásaimat egy programmal, vagy egy egér műveletet makrozó programmal ([kép]) Tudtok valamelyik megoldásra programot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest