-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos megvezettek téged. Nem baj ha nem értesz hozzá, de kérlek ez esetben a guglizz rá és írd be, hogy
--> lotus notes használata
vagy ismerkedj a témával...Az egy olyan válllalati, céges keretrendszer volt, aminek helyét a legtöbb helyen az exchange vette át... és igen tulajdonképpen egy levelező program adja a gerincét és céges környezetben egy Domino szerver szolgálta ki. Én használtam kb. 5 évig a 90-es évek végétől.
Lehet, hogy nem értettem mit akar az illető, de az biztos, hogy a Lotus Notes jelenkori levelező, komplex programokkal váltható ki. Hiszen maga is az volt.
A Google egyik fent ajánlott linkjére kattintva kérlek ismerkedj meg a Lotus Notes-al... ha eközen azaz érzésed támad, hogy egy levelező program az nem a véletlen művel...---
Szóval így indult a kérdés és bár nem emlékszem, hogy ingyenes lett volna, de ez apróság:"Valaki emlékszik Lotus Notes ingyenes alkalmazásra?
Öregúr szeretne hasonlót az unokáinak, de nem tudom, miről van szó"
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Ejay dance 4 cd
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest