- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Fedora Linux
- Adobe Photoshop
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Synology NAS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Érteni értek mindent. Tisztában voltam vele, hogy véges minden NAS kapacitása is. Kaptam már közben egy kedvesebb egyéntől választ, miszerint a Synology 212 is korlátozva van 30 torrent futtatására.
Én azért mertem megkérdezni, hogy pontosan kinek, mennyit, és milyen sebesség mellett tudott kiszolgálni, hogy hátha az én igényeimet is kielégíti.
Már bánom, hogy kérdezni mertem a fórumon, ha csak ilyen válaszokat kapok, mint a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest