-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kandibaba
csendes tag
válasz South Velen #4398 üzenetére
Sejtettem, hogy szőke leszek. Pedig már annyit olvastam, hogy minek a rövidítése az AF. Bocsi... A Samsung biztosan jó telefon, de már nagyon beleéltem magam a két cég, mint Nokia, vagy Sony telcsibe. Volt Samsungom, szerettem is, de szeretnék valami ismeretlent is kipróbálni. De köszi az ajánlatot.
kandibaba
-
Sipi16
őstag
válasz kandibaba #4397 üzenetére
Auto Focus. Úgy mint a digitális gépek befokuszálja a tárgyat a középpontba ezért amire fokuszálsz az élesebb lesz. Nézd meg milyen képet csinál a V630 meg a W810i a W810i-ben van AF a V630-ban pedig nincs.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
South Velen
addikt
-
kandibaba
csendes tag
Nekem SE K-szériában kettő is tetszik, a 610i és az 530i. Kettejük között azért nem tudom, melyik legyen, mert a 610-ben nincs rádió, ami jó lenne, de nem létszükséglet, az 530-ban viszont van, szép is, de ezen kívül nem sokkal tud többet, mint a 610i, viszont jóval drágább. Azt megkérdezhetem, én, a szőke hogy a Nokia 6300-nál mit jelent, hogy nincs benne AF?
kandibaba
-
Sipi16
őstag
válasz kandibaba #4392 üzenetére
Ha jó kamerát szeretnél akkor SE K-szériát merem ajánlani. Vagy ha nem szeretnél SE telót akkor olyat vegyél amiben van auto focus. Nekem 6234-em van (6233 vodás kiadásban) Nem rossz kis teló. A kamerája nem nagy szám viszont jó hangosan szól ha hívnak. Rádió + mp3 van benne kékfog, jó kijelző, micro SD-vel lehet bővíteni. Nekem bejött. A kamera az egyetlen gyengéje.
A 6300 asszem nem AF-es...[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
veterán
válasz DarkLyrics #4386 üzenetére
Ha a külsejével meg vagy elégedve, akkor a w610 tényleg jó lehet neked.
Elég szép kijelző van rajta - noha nem 240x320-as - jó kiegészítőket adnak hozzá, szépen szól, rádió is van benne, a kamerája pedig autofókuszos, lehet vele egész jó képeket csinálni. Mindemellett pedig viszonylag olcsó is.(Nekem nem azzal volt bajom Nokiák esetén, hogy megszokjam őket, hanem a SE-ok apró ékszerei hiányoztak belőlük)
A 6300 is igen mutatós készülék...
Sok sikert az új készülékhez.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kandibaba
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék jó telefont választani, de már annyit olvasgatok, hogy kezdek belezavarodni a bőségbe. Kérlek Benneteket, segítsetek nekem. Amit szeretnék: szép, igényes külső, lehetőleg fémborítású, vagy tartós fémhatású műanyagból. Kicsi legyen a készülék, nem egy tégla. Tudásban nem vágyom nagy dolgokra, azért szeretnék egy min. 2mp kamerát, Mp3 lejátszót, jó lenne benne a rádió is, de nem létszükséglet. Ami fontos lenne, hogy tiszta, éles képernyője legyen, és tiszta, erős a hangja. (pl. csengésnél ne csak susogjon, ha pl. forgalomban vagyok, akkor is halljam). Amiket eddig néztem, és tetszettek: Nokia 6300, 6233, N70, Sony Ericsson K610i, K550i, K530i. Ilyesmi külsőre vágyom. Persze láttam még szépeket, de nem tudom, merjem-e. Pl. a tükörborítású, elcsúsztatható formák. Előre is köszönöm a segítséget. Ha tudtok más típust, de hasonló szép külsejűt, és jó belsejűt, azt is szívesen fogadnám. És még egy: független, új készüléket szeretnék, és max. 50000 Ft-ért. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredtem.
kandibaba
-
joey04
titán
válasz DarkLyrics #4376 üzenetére
Úgy látom hogy neked felesleges lenne a symbian és ha fontos a zene meg egy kicsit a kamera is akkor w610.
-
Enjoy
addikt
Ha nem kell okostelefon, s inkább a külső a lényeg és a zenelejátszás, akkor én a W880i-t venném
► més que un club ◄
-
veterán
A felsoroltak közül egyértelműen az E51 a legjobb tudású és a legjobb ár/érték arányú. Ha magamnak venném, biztosan ezt választanám.
Viszont amiket elmondtál saját igénynek, azok alapján nem úgy tűnik, hogy neked megérné egy symbianos telefont megvenni, mivel nem fogod kihasználni.
Gyakran úgy válaszolunk, hogy a saját igényeinket/vágyainkat is belevetítjük
[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
De nem rossz az 5300 sem!
-
AMD Power
titán
válasz DarkLyrics #4380 üzenetére
Kell WLAN? Ha igen akkor E51.
-
se4ever2
aktív tag
Szerintem nem rossz a Nokia 5310 sem!Mármint ha zene is fontos!
-
nike_
addikt
válasz DarkLyrics #4380 üzenetére
A 6120 classic. Ha nem fontos a WLAN.
-
nike_
addikt
Én is E51-re szavazok.
-
Joe bácsi
őstag
E51
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
blueMerle
veterán
Kommentár nélkul: E51. Jelenleg szvsz ár/érték arányban a felsoroltak kozul ez a legjobb.
Nem fogok pro-kontra érveket írni, a technikai paraméterek nem titkosak, mindegyiknél meg lehet nézni. -
DarkLyrics
csendes tag
hello! már többször segítettek nekem ezen a fórumon, reméljük most is így lesz:_
lehetőségem nyílt olcsóbban telefont venni, és sajnos nem tudom eldönteni, milyet:
szétnyitható nem jáccik, ezeket néztem eléső körben:
nokia :E51, 6300 (6500classic esetleg)
samsung D900i, F330, vagy U700
sony ericsson w610i, k550i, vagy w880i
amire használni szeretném: telefonálás----- főleg
zenehallgatás, csengőhangnak mp3, alapbeállításként NE a WAP gomb legyen a jobb oldalon--- vagy lehessen megváltoztatni (mostani telomon folyton lewapozom a pénzt = )
némi fotózás de nem vagyok nagy igényű ebbenköszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
''Hiszek a tiszta észben, mint ahogy mindenki hinne benne, ha véle élni nem volna fáradságos'' - József Attila
-
beci
őstag
Köszi az infókat.
E51?
Az E65 drágább.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
nike_
addikt
Hali!
Én az első körben kizárnám az U700-at.
Ha kell a WLAN, és fontos a Symbian, akkor csakis E65.
Ha viszont inkább a kamera a fontos, és nem kell op.rendszer, akkor G800.
Ezt neked kell eldöntened.
Én az E65-öt venném, mert nekem nem annyira fontos a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Na,mivel már 1 hete azzal küzdök,hogy a voda kinálatából melyik telót vegyem,sorba jönnek a kicsikék,és sorba elis vetem őket.
3maradt a ringben.Valyon melyiket?
Samsung U700
Samsung G800
Nokia E65Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
se4ever2
aktív tag
Kössz a segítséget de a w300i-ről halottam rosszakat hogy a szoftver nem valami jó meg ha sokat nyitogatjuk,elkezd mocorogni a kijelző része!
-
Olcsi
senior tag
És a többivel mi a helyzet? Leginkábbis most a d600 érdekel (ez a legolcsóbb), és talán mindegyikhez képest a legértékállóbb is (már csak a korát tekintve is).
Még egy kérdés felötlött bennem: szépen szólnak ezek füles nélkül? Tehát nem recseg, meg ilyenek? Csak, hogy ne szólaljon már meg gázul, ha hívnak... A mostani k550-em eléggé gyalázatosan szól... -
Olcsi
senior tag
A kameraképek közötti böngészés milyen gyors a lentebb említett samuknál? Ha már a gyorsaságnál tartunk? Most k550i-m van, és a k750i/w800i-hez képest sokkal-sokkal gyorsabban tudja kezelni a képeket. Tehát szinte rögtön reagál a gombnyomásra...Ami nem hátrány. Eléggé idegesítő tud lenni, ha egy képre 3-4 másodpercet kell várni.
-
Sipi16
őstag
Ha nagyon kell a 3G akkor Z400. Nekem nagyon nem jött be az a teló. D600- Butuskább D900. Az E900 meg ha nagyon érinteni akarod a dolgokat... Az érintő nekem az LG csoki után felejtős. Nagy kuka.
-
Olcsi
senior tag
Na nekem az e900 és d900 mellé bejött még lehetőségképp a d600 ill. a z400. Ismét megkérdezem, ki mit mond? Előbbiek kicsivel drágábbak...ez sem utolsó szempont.
-
se4ever2
aktív tag
Hello!a segítségeteket szeretném kérni!SEw200i vagy w300i-t vegyek ?A kinyithatósak annyira nem jönnek be!esetleg még egy samsung e250 lehetne!telefonálni kéne meg zene+tartós legyen és pannonos!segítsetek!előre is kössz!
-
Kloden
senior tag
Szerintetek egy Nokia 6230 kijelzője (méret/minőség) szempontjából milyen? Ahogy látom 128*128-as, nem kevés ez? Bár 10k-ért...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Sipi16
őstag
A D900-nak 3Megás a kamerája. Meg jobb is. Ha szeretnél ez érintőgombokkal szenvedni akkor E900. Ha meg jó telefont szeretnél akkor D900.
-
Olcsi
senior tag
Ki mit mond? D900 vs E900? Igazából tudásban nem látok nagy különbséget, sőt kvázi semmit. Ha tévedek, javítson ki valaki! Tehát kinek mi a véleménye? Az E900-nál mennyire jók és megbízhatóak az érintőgombok?
-
nike_
addikt
válasz bajusz15 #4335 üzenetére
Ez nem ide való. Írd az azonnali (mobilos) kérdések órája c. topicba.
-
veterán
válasz New Life #4330 üzenetére
Ha egy multimédiás kütyü kell, amit magaddal tudsz vinni, ahhoz mindkét készülék alkalmas.
PIM (Personal Information Management) A személyes adataidat tudod velük a legmegfelelőbben kezelni. Nem kell itt nagy dologra gondolni: naptár, kapcsolatok, időpontok, események, feljegyzések, to do list. Alapvetően azok a funkciók, amikre eredetileg egy PDA ki lett találva. Ezek megvannak szinte minden készülékben, de nem mindegy, milyen formában. SE - szerintem - híresen jól kezeli ezeket a dolgokat
-
bajusz15
senior tag
egy K750i telóba kéne egy W800as szoft.
ti mennyiért tudtok ilyet??
a minimum és a maximum árára lennék kíváncsi. én max adnék érte 4-5000Ft-t
válaszototak előre is kössz -
New Life
aktív tag
válasz AMD Power #4327 üzenetére
A wlan hasznos lenne, (suliban: neptun meg ilyenek)
Symbian se lenne rossz.
Tudom ezek után a P1est mondjátok.
De amikor kezembe vettem hírtelen eltűnt a lelkesedésem, annyira nem tünt minőséginek, mondjuk lehet h a kiállított darab már lestrapált volt.Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
veterán
-
New Life
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Telefonvásárlás előtt állok, a két kinézett típus:
-Sony Ericsson P1i
-LG Viewty KU990Mind a kettő előfizus lenne a T-m-nél, ugyanannyiba kerül.
Nem tudok választani, eddig SE telefonom volt, most is olyat akartam, csak megfogott az LG szépsége.Üdv mindenkinek:
NLEgy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
törölt tag
szerintem ez az igazság, csak lusta voltam igazán utánajárni a dolognak, látatlanba lehülyézni a szervizest meg nem szép dolog nem látnám értelmét egyáltalán tökölni azzal a gyártó részéről, hogy elérhető legyen az online frissítés, ha nem teljes értékű. de továbbra is azt mondom, hogy nézz át az általam egyszer már linkelt topicba, ott elég sokan értenek hozzá.
én egyedül a 6233 esetében hallottam néhány olyan modellről, ahol ferdén kerül bele a kijelző, szerintem nem jellemző (ha igen, akkor is garanciális hibának kell minősüljön, illetve a boltban megnézve kiderül, tehát el se kell hozzad a készüléket, ha ilyen)
skype S60-ra péládul: [link]
amúgy szerintem egy hatalmas parasztvakítás ez a 8GB dolog. olyan, mint annó a Moto V3-nál a különböző színekben újra kiadás, persze drágábban. egyrészt hogy olcsóbb a memóriakártya, másrészt meg nem egy helyről olvasni, hogy mennyire lassú a fájlátvitel a kábelen. egy kártyát meg kiveszel, be a kártyaolvasóba, és kész... ráadásul annyit veszel belőle, amennyire szükséged van, tudod más eszközökben is használni adott esetben, és így tovább. ezért is remélem, hogy nem fog valóraválni az, amit itt a fórumon írt valaki, hogy idővel csak 8GB-os verziókat adnak ki...
+1: még nem kapható az M7, sem Kínában, sem Taiwanon, de a beírgért ára a legtöbb hely szerint olyan 53ezer forintnak megfelelő, bár van, ahol kevesebbet írnak rá.
-
amol
addikt
Kérdezek még: volt olyan Nokia széria, amibe a kijelzőt ferdén rakták be, vagy nem teljesen középre. Ugye ez megszűnt?
Skype S60-ra? -
amol
addikt
Találtam egy ilyet a nokia update site-ján:
Q: Is the update different if I take my Nokia device to Nokia Care point?
A: No, this is the same update you would receive at a Nokia Care point, with the added advantage of convenience (as you can perform the update from any location with network coverage or internet connection) and speed (as many new software releases are available in NSU before they are available at a Care point).Tehát ezek szerint otthon is elvégezhető Nokiáéknál a teljes értékű frissítés. Most akkor mi az igazság?
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz Viktor0610 #4319 üzenetére
Közben megnéztem. Magyarul, ha az ember vesz egy N81-et és egy memóriakártyát, akkor olcsóbban jön ki mint az N81 8gb-tal és akár nagyobb tárhelye is lehet. Okos.
-
Enjoy
addikt
válasz Viktor0610 #4319 üzenetére
Nem csak a nokiákra igaz sajnos! W950 / W960 is zB.
► més que un club ◄
-
MODERÁTOR
-
_seth_
veterán
Azokat tudtommal nem lehet bővíteni, az extrákért pedig soha sem annyit kell fizetni amennyit valóban érnének hanem mindig többet
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
amol
addikt
Azon gondolkodom, hogy csak nekem tűnt fel hogy jóval drágábbak ezek a 8gb-os Nokiák a "simáknál" mint egy bővítőkártya? Vagy ezeket nem lehet bővíteni?
-
fixerx
tag
hi,remélem it segitségre találok,telefont szeretnék venni de nem akarok 100 ezreket költeni,
Ami fontos-Nokia legyen,lehetőleg symbian
-normális kamera(3megapixel körül)
-szép kijelző
-zenét normálisan lehessen hallgatni rajta
-és ne 2 napig birja az akksi
-és bövithető legyen
,plz valaki segitsen,ajánljon telefont én nem nagyon vagyok otthon ebben a témába.
előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Olyan vagyok mint az ügyetlen fazekas,összetöröm a köcsögöket"
-
joey04
titán
válasz muveszur #4307 üzenetére
Erről ment már a vita hogy megéri-e.A te döntésed hogy bevállalod-e...nem tudok róla hogy nagy arányban hibásodnának meg, és még ha meghibásodik is akkoris lehet hogy rendes boltost fogsz ki és normálisan meg is javítja netán cseréli.de ha hibás és szemét a boltos akkor fizetheted a nem olcsó javítást.tényleg neked kell eldönteni hogy bevállalod-e...
-
muveszur
addikt
Szerintetek megér 115k-t egy nokia n82? 6 hónap eu garival az ujmobil.hu-ról. am átvételnél ki lehet próbálni a telot mielőtt fizetnél? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.