Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz gerlaip #44530 üzenetére

    // Súlyos poénkodós gagyistílus veszély, erre futotta, na //

    Na jó, figyu, bazmegye. Kezdjünk tiszta lappal. Tetszik az avatarod, nem akarok rosszban lenni veled.

    Megvettél egy egeret, amit már nagyon rég óta ki akartál próbálni. Nagyok voltak az elvárások. Aztán beszoptad, fos volt a cucc. Amit én sem értek amúgy, szerintem iszonyú módon kifogott orbitális selejt volt szegényke. Kiakadtál, érthető volt, hisz nem keveset fizettél. Ez természetes, mint ahogyan a reakciód is az volt, mondhatni. Ideges voltál, berageltél, elkezdtél hülyeségeket írni, miszerint minden szar ma már, stb stb. Ez van, előfordul.

    Oké, mi is lehettünk volna toleránsabbak, csak az az igazság, hogy kb havonta van egy ilyen eset, és igazából az esetek 100%-ban mindenki boldog lett volna, ha kérdez előtte. És már nagyon unalmas sokadjára végigjátszani ezt. Nah, kiakadtunk mi is. Mondjuk, hogy kvittek vagyunk :D

    G100s-sel remélhetőleg sokáig boldog leszel, ha még is lesz valami baja (sajnos jószokásuk a nagy gyártóknak is gagyi kínai kapcsolót rakni az egereikbe, szóval esélyes, hogy hamar megdöglik :/), akkor szívesen várunk, segítünk, még akár a konkrét javításban is.

    Aztán ha már te is olyan egérbuzi leszel, mint mi, akkor is szívesen várunk, hogy együtt üldözzük el az embereket ;] ;]

    Szentabéke?

    if (szentabéke == igen)
    {
    Yay, király!
    }

    else
    {
    Rohadj meg, remélem eltörik a G100s-sed ;]
    }

    UI: Nem, nem azért írom, mert a boss közbelépett. Na jó, de azért is :DD Nem, amúgy tényleg nem, már előtte elkezdtem írni, csak közben megnéztem mit írt dogra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák