- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz kemotox #45336 üzenetére
Igazán köszönöm, én is csatlakozom a topik igazságának őrzőihez, időnként hálátlan és nehéz teher ez, de a felhasználók lelki üdvösségéhez vezető úton végig kell vezetni ezeket a megtévedt szellemeket, akik a megváltás reményében térnek be hozzánk iránymutatásért.
*farizeusok témában, ha jól tudom mai értelmezésében a kétszínűség és képmutatás kifejezésére használják, régen meg talán a nagyon erősen hithű zsidók megnevezése volt? Nem vagyok nagyon pro ebben a témában.
-
kemotox
addikt
válasz PR0JECTNR56 #45351 üzenetére
Mi egerünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te DPI-d;
jöjjön el a te polling rated;
legyen meg a te PCS-d,
amint az egérpadon, úgy az asztalon is.
Mindennapi fragjeinket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg lámaságainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
a wireless lézereseknek;
és ne vígy minket MFS-be, (ezt a sort gyengének érzem, nem jutott más eszembe :/)
de szabadíts meg az ebayes hamisítványoktól!
Ámen.Megtaláltam amúgy a legjobb kábel bundzsit. Eddig a monitortartó kis állványra ragsztottam a kábelt, de elég parasztosan ronda megoldás volt, most is tiszta ragacs a cucc. Ehelyett most azonban egy régi, ceruza és toll tartó funkciót ellátó nutellás poharat raktam (sölibabás, je) a kábelre. Nagyon jól bevált.
[ Szerkesztve ]
-
grave949
csendes tag
Hali
MMORPG-hez keresek jó fogású, 'jó reagálású', egeret,
hozzáteszem évekig ezt a tesco-s 800Ft-os Genius GM-04003A 800 dpi-s irodai és otthoni használatra szánt egeret használtam játékokhoz.
Arra gondoltam kipróbálok valami olyat amit direkt arra gyártanok hogy játszunk vele.
Végignéztem pár twitcher mit használ és ez a 3 tűnt a legkedveltebb egereknek.RAZER Deathadder 2013
Steelseries Rival
LOGITECH G502Abban kérnék segítséget hogy ha valakinek van véleménye ezekröl vagy más alternatívát tud ajánlani azt ossza meg velem
(a 8 gomb nem fontos elég a 3 is csak legyen pontos könnyen lehessen vele célozni és legyen jó fogása)
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz grave949 #45357 üzenetére
Szia!
Alternatíváknak ott az egérajánló. Emellett a téma összefoglaló elolvasása sem hátrány, főleg a "I. Hogyan kérdezzek?" rész.
Üdv,
K. -
grave949
csendes tag
válasz kristof123 #45358 üzenetére
kösz a semmit
-
Vanir
veterán
válasz grave949 #45359 üzenetére
Nem nagyon értem ezt a reakciót, a kollega tokéletes dolgot javasolt, így látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy a te igényeidnek mi lesz a megfelelő. Olvasd el az összefoglalót és kérdezz megfelelően. Nem tudjuk mekkora kezed van, hogyan fogod az egeret, mennyi a keret, ésatöbbi...
Mellesleg mindhárom egér az ajánlott kategóriába esik, de a G502 baromi nehéz, a Rival-nak mállik a burkolata, a DA4G balos mikrokapcsolója pedig hajlamos fél év alatt tönkremenni.
[ Szerkesztve ]
-
Kwabs
csendes tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy a CM Storm Alcor egérnél a tesztben azt említik rossz pontnak, hogy a főgomboknak nagy a holtjátéka ? Ez mit takar ? Tudnátok segíteni ? -
Kwabs
csendes tag
Köszi az infókat. Szerintem akkor rápróbálok és majd látom, hogy mi lesz. Amúgy ezt a tesztet néztem
-
kedvesgabor
tag
Erre valaki tud valamit mondani?
-
MeX93
újonc
Sziasztok!
Egér vásárlás előtt állok.
Szerintetek melyik egeret vegyem Razer Abyssus 2014, Zowie Fk2, Zowie ZA13 vagy Mionix Avior 7000?
Vagy, ha tudtok ajánlani ebben az árkategóriában másikat akkor azt is szívesen veszem.
Kicsi a kezem, ujjbegyesen fogom az egeret, 1600 dpi-n használom az egeret és játékhoz illetve CAD tervező programokhoz használnám.
A Zowie nagyon bejön csak írták, hogy nehezebb az egérgombokat lenyomni a mikrókapcsolók miatt.
Mennyire nehezebb mint egy kínai Omronosat lenyomni?
Ja és ha Zowie, akkor Fk2 vagy ZA13?
Addig is köszi! -
Vanir
veterán
Ha van lehetőséged, akkor mindenképp tapizd meg a két Zowie-t a Pixelben Pesten. Szerintem a ZA13 kényelmesebb lehet neked. Ott ki is tudod tesztelni, hogy mennyire nehéz lenyomni, szerintem egyáltalán nem olyan vészes, de azért keményebb, mint egy kínai vagy japán Omron.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz pigster #45374 üzenetére
Szerintem a topik szakértői próbálnak segítőkészek lenni, de a kérdezőknek is érdemes lenne azt a tényt megérteni, hogy a kérdések helyes feltétele + összefoglaló elolvasása hozza a leginkább megfelelő ajánlást. Tudjuk ez némi interakciót és bizonyos kvalitásokat igényel a kérdezők részéről, de nagyban reméljük, hogy az idelátogatóknak ez nem veszi el a kedvét a segítségkéréstől.
-
-
Evil Snowman
őstag
Látom pár funkcionális analfabéta 1000%-os önérzettel megáldva tiszteletét tette itt.
Pár dolgot tisztázzunk. Az összefoglaló nem azért lett megírva, mert a készítője unalmában nem tudta mit csináljon, hanem azért, hogy mind a leendő egértulajdonos valamint a topik lakók ne fussanak fölösleges köröket. Tehát nem megsértődni kell gyermekeim, ha erre valaki felhívja a figyelmeteket, hanem megköszönni (bár a mai fiatalok 95%-a nem is ismeri ezt a fogalmat).
Ha lusta vagy elolvasni a pár soros összefoglalót, akkor ne várj érdemi segítséget. Milyen jogon mered más életének az idejét beosztani a felesleges kérdéseiddel, csak azért mert te lusta vagy elolvasni 5 bekezdést? Nekünk tök mindegy mit veszel, nem mi fogunk vele szívni, hanem te.
Aztán ha valaki válaszol neked tegyük fel nem éppen mézes-mázos stílusban, ahogy anyucikától azt megszokta a kis érzékeny lelked, akkor nekiállsz itt nagyon öntudatosan, sértett óvodást játszva, burkoltan sírni.
[OFF az OFF-ban] Köpedelem ez a mai fiatal, elkényeztetett, ecsethajú, tele fosott nadrágos generáció (vagy inkább degeneráció?), akiknél annyiban merült ki a szülő gyerek kapcsolat otthon, hogy bármit megkaptak, amit kiböfögtek a szájukon, mert apucinak/anyucinak nem volt rá idejük, ezért inkább "megvették a saját gyerekük szeretetét". Na ez az a generáció, akinek minden kell azonnal, lehetőleg tegnap előttre és ha nem segítesz nekik vagy nem elégíted ki az igényeiket, akkor te csak egy szar vagy. Hányingerem van tőlük. Akinek nem inge, ne vegye gatyára. [/OFF az OFF-ban]
Peace & Out.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Evil Snowman #45380 üzenetére
azért ez így egy kicsit erős. egyrészt ez egy szakmai fórum, ahol az emberek segítséget kérnek, másrészt azért sokszor él az "olvasd el az összefoglalót" odaböffentés a tagok részéről.
most pl én egy vezeték nélküli egeret akartam, erre az összefoglalóra irányítottak, amiből azon kívül, hogy ne vegyek wireless egeret, semmit nem tudtam meg. oké, kaptam segítséget, de szerinted mégis a kérdezők hány százalékát érdekli a polling rate, a dpi, és az egyéb dolgok? csak egy sima egeret akar az aktuálisan ajánlottak közül, az adott célra.
az anyucis dolognak meg mi értelme volt?
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Nem érdekel, hogy erős-e a kommentem vagy sem. Az, aki képtelen ezt értelmezni:
arról 3 dolgot tudok feltételezni:
1. Vak. Ebben az esetben egy jó szemorvos segíthet, ennél nagyobb betű méretet szerintem felesleges alkalmazni.
2. Autista. Ebben az esetben is meg van a megfelelő kezelési módszer. (Fúúúú ezért mit fogok kapni itt egyesektől.)
3. Csak simán lusta, és b*szik elolvasni az összefoglalót (igen, ebből van a legtöbb, de cserébe az önérzetük az az egekben van), amit más a saját szabadidejében dobott össze, napok alatt. Nos az ilyenekkel úgy gondolom nem kell "kesztyűs kézzel" bánni.
-
Evil Snowman
őstag
válasz MaTpr0F #45382 üzenetére
Nem kell ehhez élettörténeti feltételezés. Elég ha körbe nézel Budapesten. A mostani fiatal "férfiak" 75%-a az alábbi kulcsszavakkal írható le:
- ecsethaj
- giliszta test, kb 10-es karral, egy darab funér lapot képtelenek arrébb rakni
- tele fosott nadrág
- lehetőleg minél több olyan színű ruhanemű, ami eddig csak a gyengébbik nemnél volt divat (értsd: rózsaszín, lila, magenta etc.)na és akkor ezek mellé van:
- nagy arc
- pökhendiség
- tisztelet teljes hiánya
- arcoskodás arra, amit anyu/apu megvett neki, mindezt úgy, hogy magának még egy akciós sajtburgert sem tud finanszírozniÉs még sorolhatnám, de inkább befejezem, mert ez már nem az egér topic témaköre.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
A Gonosz Hóember nem véletlenül gonosz Szavai kemények, mint a szikla, de tiszták, mint a patak vize. A legtöbbször tényleg választ lehet kapni az ÖFIből.
Na mindegy. Most pedig fogjuk meg egymás kezét, és kántáljuk el együtt az immáron végleges fohászkodásunkat az egerek istenéhez:
Mi egerünk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te DPI-d;
jöjjön el a te polling rated;
legyen meg a te PCS-d,
amint az egérpadon, úgy az asztalon is.
Mindennapi fragjeinket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg lámaságainkat,
miképpen mi is megbocsátunk
a wireless lézereseknek;
és ne vígy le minket az egérpadról,
de szabadíts meg az ebayes hamisítványoktól!
Ámen. -
Vanir
veterán
Egyetértek főleg az utolsó résszel. Azonban az utolsó előtti kommented tényleg nem annyira idevaló már, akármennyire is toxic ez a topik, noha halkan megjegyzem, hogy abban is elég sok igazság van.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz jaffa 2843 #45375 üzenetére
Meg a dizel auto.
Az auto benzinnel megy, a traktorba kell dizel...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bbdzyx
senior tag
válasz Evil Snowman #45384 üzenetére
lolwut. Átestél a ló túloldalára.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
dobragab
addikt
Alapjaiban véve igazad van, de kicsit túldimenzionáltad. Tényleg túl sokan vannak, akik elvárják, hogy ha ide beböfögnek valamit, akkor visszaböfögés helyett testre szabott, szakmailag alátámasztott választ vár attól függetlenül, hogy a) benne volt az összefoglalóban, b) senki nem tud rá válaszolni. Azt várja el, hogy 5-10 percet szánjunk a válaszra, amikor ő maga lusta volt 5-10 perc alatt elolvasni az összefoglaló releváns részét.
Azt tényleg erős túlzás állítani, hogy tizenévesnek kell hozzá lenni. Az meg végképp nem igaz, hogy minden tizenéves ilyen, bár ezt így nem is mondtad. Nézz rám, 19 évesen raktam össze ezt az összefoglalót. Extrém példa, idősebb fórumtárs böfögött ide, majd a visszaböfögésen felháborodott, hogy ugyan már, mi van, ezzel a generációval, nem adják meg a tiszteletet, stb.
Valóban sok munka van benne, én kb. egy hétig szöszöltem a megfogalmazáson, Fate nem tudom, mennyit... Direkt úgy van megcsinálva, hogy 0. akkora banner van kirakva, hogy a vak is észreveszi, csoda, hogy a modik még nem taroltak le 1. jelzem, hogy nem kell mindent elolvasni 2. azzal kezdődik, hogy beböfögés helyett hogyan kérdezzenek 3. GYIK rész 4. jelzem, meddig tart a kötelező rész...
Ja és akkor azt is számold bele, hogy ennyi tapasztalat ennyi egérről mennyi pénzbe került. Nem merem kiszámolni, eddig milyen a mérlegem, mennyit költöttem rá.
A tizenévesek generációja nevében szeretnék felháborodni a túlzott általánosítás miatt.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Evil Snowman
őstag
válasz dobragab #45389 üzenetére
Nem érzem túlzónak, hiszen leírtam, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Az a baj, hogy sajnos/"hál' Istennek" te annak a 25%-nak a részét képzed, akiknek még megkapták a szüleiktől barátaiktól a szükséges intelmeket/tanításokat, melyek a kultúr viselkedéshez/élethez szükségesek.
Nem állítom, hogy régen (értem ez alatt az én generációmat) nem voltak kirívó esetek de az arány akkor valahogy fordított volt.
-
cidalain
veterán
Halkan jegyzem meg, mobil nezetben nincs tema osszefoglalo. Sem 100-as betumerettel, sem 8-assal, sem sehogy...
Igy ha a delikvens mobilrol jon akkor eselye sincs elolvasni. Hiaba hivatkoznak ra, nem fogja megtalalni. Nyilvan mivel nem komment, linkelni sem lehet.
O jogosan nem tud mit kezdeni a helyzettel, aki javasolta az meg jogosan nezi hulyenek.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
dobragab
addikt
válasz cidalain #45392 üzenetére
Sajnos ez igaz. Ezzel a TG topikban sem tudunk mit kezdeni, úgyhogy reménykedünk, hogy tudja a delikvens, hogy mobil nézetben nincs ÖF. Vagy rájött, hogy a mobil nézet egy rakás sz@r, és mobilon is asztali nézetben használja.
Egyébként linkelni lehet, mobilnézetben átirányít a desktop oldalra. Az 1. HSZ is ezt a linket tartalmazza.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
k-adi
nagyúr
válasz dobragab #45389 üzenetére
dobragab lehet te kivétel vagy, örülj neki, de ha körbenézel a fővárosban (én ott lakom, lehet te nem, vagy máshol más a helyzet) itt a fiatalok többsége szimplán szégyen... és ezt nem én találtam ki hanem ez tény. és hidd el, én sem örülök neki.
Ettől eltekintve, amúgy igazat adok a felháborodóknak, mert tényleg életképtelen a legtöbb kérdező.
Az én példám:
1. Betértem ide a topicba, elolvastam az összefoglalót. (hiszen akkora lób..szó betűkkel van kiírva, tényleg lehetetlenség átsiklani rajta...nameg nyilván azért ilyen nagy (gondoltam magamban), mert már meguntátok a sok kérdezést és lássa a leghülyébb betérő is, hogy itt az összefoglalóban van valami hasznos is)
2. Sőt, még az egérajánlót is átböngésztem, (először csak kíváncsi voltam egyáltalán hány db van a listán) megnéztem mennyi a keretem és azok között böngésztem tovább céltudatosan.
3. Kinéztem a G402-t.
4. Visszaolvastam a kommenteket a topicban, láttam, hogy a logi egere javasolt. OK.
5. Elmentem MM-be megnéztem, szar a fogása, legalábbis számomra kényelmetlen. OK.
6. Visszajöttem a topicba kicsit sírni, kérdeztem hol lehet még egeret nézni. Ajánlottatok egy helyet. Közben néztem a többi egeret mi jöhet szóba az ajánlóból. Kinéztem a Roccat egeret.
7. Elmentem a helyre amit javasoltatok, kiderült a Roccat egér kicsi. OK.
8. Visszatértem újra, most már konkrét egér típusokkal. Tudtatok segíteni. Meg is rendeltem a NAOS 7k-t.
Hamarosan érkezik.Ezzel csak azt akarom illusztrálni, hogy nem elég a szuper választ várni, hanem tenni kell érte.
@cidalain: linkelni lehet az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
én amúgy 2013 januárban, amikor megdöglött az mx1100, bejöttem, elolvastam az összefoglalót, majd feltettem ezt a kérdést.
akkor mindenki a g400-at ajánlotta, én megvettem a 220voltban, de én hülye személyesen, kipróbálás nélkül, és amikor hazaértem, kibontottam, és a kezembe fogtam, egyből tudtam, hogy ez nem jó - de b.szhattam, mert nem netes rendelés volt. hozzáteszem, akkor 8e-ért mentek ezek...
most 2015 október van, és zsír ugyanazt akarom... de még mindig gamer egereket ajánlgat mindenki, pedig mondtam, hogy játékra van a DA 3.5-öm, ami kb 50 üzemórát ment, mivel kb minden karácsonykor játszom 1-2 napot, és ennyi.
na, szóval akkor azért csak annyit, hogy én megértem, hogy k.rva monoton minden hülyétől azt hallgatni, hogy milyen egeret vegyen, de egyrészt nem csak hülyék vannak, másrészt az ilyen szitura egyszerűbb lenne az összefoglaló elejére egy mondat, még a kinyitás elé:
AZ AKTUÁLIS LEGJOBB VÁLASZTÁS: G100s
és akkor elmegy, megveszi, és örül neki. mert akinek az első kérdéséből az jön le, hogy ő csak egy jó egeret akar, arra egyszerűbb ennyi időt pazarolni, mint letolni egy ilyen hsz-cunamit.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
-
TeebyKay
őstag
válasz kedvesgabor #45367 üzenetére
Huh a látom kicsit elszállt magától a topic megint, öröm az ilyet olvasgatni késő este
(#45367) kedvesgabor
Ennyi pénzből túl sok választásod nincsen, leginkább egy Logitech G100s-t tudjuk ajánlani, de érdemes átnézni az összefoglalót, hátha több pénzért megtetszik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest