Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nFlex
tag
Üdv. Két egér közül /ez van készleten/ melyiket vegyem?
Ez az árkategória tökéletes.
Hama 113787 uRage 10K
Logitech G203 ProdigyMelyik szenzor lehet jobb?
A logitechre többen írják hogy picike.
Egy régi mx518-at váltana,azért azt a teljesítményt hozni kellene,max 400dpi nyomom. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Asus UX300 Pro egeret. Nagyon elégedett vagyok vele, de nem találtam külön programot hozzá. Van olyan Asus vagy esetleg univerzális egér program ahol lehet a gombokat programozni és a DPI számszerűsítve változtatni?
Előre is köszönöm a választ!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zaied
addikt
válasz ribizly #78043 üzenetére
Van egy g203 mam, kaptam hogy csináljam meg. Ugye abba 3 csavar van, az illető ezt nem tudta és 2db csavar kicsavarása után úgy gondolta hogy szét bírja szedni. Lelövöm a poént sikerült én nem tudok új házat nyomtatni, de esetleg a belső az elvileg jó ingyen vihető ha érdekel.
-
Cs1csó
félisten
válasz gyulank #78039 üzenetére
ez valami 1-2 ezer forint ótvar egér, mivel megszoktad elvagy vele, de ha mondjuk egy minőségi egérpadon használnál pár hétig pl. egy ZOWIE GEAR FK1-et már semmi pénzért nem térnél vissza rá.
Saját tapasztalat, volt pár ótvar egerem és ezekről váltottam egy Razer Abyssus-ra, na ég és föld mind:
- görgő
- kapcsolók
- szenzor
- anyaghasználatEz még nem is a legmenőbb egerek egyike csak egy minőségi darab vannak nála drágábbak vagy akár jobbak is.
-
gyulank
addikt
Nekem egy Genius GM-04003A egeret kell optikai kerekes egérre cserélnem. Ez nekem azon kívül, hogy összevissza teker, jó, szóval ebben az árkategóriában keresek. Sőt, ezelőtt egy mégolcsóbb Genius egerem volt ami halk is azt jobban szerettem, de annak is ez lett a baja.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
Kéne egy lista optikai enkóderes egerekről.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
-
ribizly
veterán
válasz Sz4bolcs #78026 üzenetére
A későbbi batch-nél meg az oldalgombok lettek furák kicsit, meg a kábel merevebb.
Egyébként 100%-ban egyetértek. Paracord Nálad van rajta? Mert ha nincs, akkor azt látod meg mindenképpen!
A RVM-et meg ugye meglátjuk.Egy Finalmouse UL2-t kéne beszerezni óccón még.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sz4bolcs
senior tag
Vettem egy mm710-et emagról, valszeg régi batch. Kapásból a szorítós fix-szel kezdtem. És akkor ránéztem a g102 és g204-emre, és elgondolkodtam, hogy aki lesajnálóan húzza a száját erre a két olcsó egérre az meg is érdemli, hogy mindenféle konstrukciós problémával szopjon. Illetve hogy van az, hogy amit Logi kihoz 8000 Ftból, az valahogy nem nagyon sikerül 15000 Ft felett..
Szóval újra felértékelődött a szememben ez az egér.
Majd talán a viper mini.. -
izee
őstag
válasz capulet75 #78024 üzenetére
Csalódni fogsz: kizárólag pontos és gyors egerek vannak az ajánlóban
ajánlott egerek listája
PL: Logitech G305 és jobb egere lesz mint nekedIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
capulet75
addikt
Sziasztok.
Feleségemnek kellene egy egér. Én MX Master2-t használok, valami hasonló minőség, csak kicsit kisebb. És szó szerint csak egy kicsivel, mert a "kis egerek" azok mind nevetségesen kicsik. Nincs semmi extra elvárás, wireless, legyen gyors és pontos. Ár nem számít.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
Vanir
veterán
A Viper Mini csavarjai nem a talpak, hanem az alsó matrica alatt vannak: [link]
-
izee
őstag
válasz Sz4bolcs #78000 üzenetére
[https://www2.razer.com/eu-en/store/gaming-mice] https://www2.razer.com/eu-en/store/gaming-mice
Hungary is választható, laza 43€ lesz a posta. Vagy 99€-tól ingyenes, csak vegyen az ember kettőt
Aki siet, annak adok telószámot Hátha rugalmasabbak a postával.Árukeresőn szétnéztem a 90€-os Razer Viper áráért. Osztás 90€-val, szorzás 50€-val, némi egészséges várakozás, mint az első hóesésre és a kedvenc bolt is adni fogja itthon.
Titkon én is reménykedtem mint egy buta, hogy 12k áron esetleg feltöröm érte a malacperselyt, de ebből csak aprón lesz majd annyi.(#78005) ribizly Videósoknál (elsősorban stream) kéne kutakodni partnert után.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ribizly
veterán
válasz Sz4bolcs #78003 üzenetére
Ha esetleg van valakinek használható kuponja is Razer-ékhez, akkor összeállva elég jó áron tudnánk hozzájutni. Ha nincs szállítási költség (ami 2 db-nál már nincs), akkor ~16.750,- körül jön ki darabja.
Egy -20%-os kuponnal ez igen kellemessé varázsolható.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest