- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Van itt olyan, aki rendelt ebayen Logitech G100-at innen? Garis probléma mennyire jellemző egy egérnél?
meg
-
salytmasztor
aktív tag
Én nem raknám oda.
Pont SP!T írta le 3 hónapja a problémát. -> #41150
Nekem ez volt kb 2 hónapja a tapasztalatom, emiatt nem tartottam meg az egeret, pedig a fogása bejött.
Nagyon alacsony a LOD-ja és már nem emlékszem, hogy az emelésnél vagy nem, de nekem is sokszor teljesen szétakadt a szenzor érzékelése.[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz peugeotmate #44605 üzenetére
G100s első példányai elég megbízhatatlanok voltak, az újakkal már nem sok probléma adódik. Nem is tudok hamisítványról.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
izee
őstag
válasz salytmasztor #44606 üzenetére
EVGA egerek hasonló méretűek, hátha.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Vanir
veterán
válasz salytmasztor #44606 üzenetére
Firmware frissítés történt azóta? Hátha már megoldották..
-
kristof123
őstag
Az mx518 alapjáraton milyen értékekkel fut (cpi, hz)? Win10-nél kell-e valamit babrálni az 500hz és 400cpi-ért?
-
addikt
-
phenomHUN
senior tag
Ez elég ismerősnek tűnik. [link]
-
nepszter1
addikt
Hali !
1. Mennyi a keret? -max 10k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Csak új érdekel , számla miatt
3. Mire használnád az egeret . RTS , FPS szóval valami gamer egér kellene
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? Jobb kezes vagyok , az átlagnál nagyobb a tenyerem
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? passz
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) nincs -
phenomHUN
senior tag
Végre itthon!
Neki is láttam sebtiben a DB pucolásnak: [link]
A bal mikrokapcsoló is csere-érett (az oldalsó gomboknál jó a click-feel), érdemes lehet mind a 6 kapcsolót kicserélni?
A görgő gumija jó állapotú, a két főgombról már le lett hámozva a gumi borítás, az oldalsó gumicsík se mállik, viszont az a sárga szín nem igazán tetszik.
Lehet, hogy megpróbálkozok egy kínai Lapop csodával, hátha passzolnak az érintett részek. -
dobragab
addikt
válasz phenomHUN #44618 üzenetére
Az összes nem fog menni, a görbe lábú japán Omron nem olcsó, és a szállítása is húzós. Bár összebeszélhetünk, mert én is gondolkozom azon, hogy kéne venni egyszer többet. A három főgomb alattit nyugodtan cserélheted.
Szép lett
-
hoffman_
nagyúr
válasz phenomHUN #44618 üzenetére
szép takarítás ha esetleg rendelsz kínai csodát, és passzol a gumija, akkor ne legyél rest és kérlek írd be ide, van itthon egy plasma és egy salamander, adnék nekik új gumicsíkot szívesen.
szerk.:
bár úgy fest eldőlni látszik a vezetéknélküli asztali egerem. szerintem jövőhéten rendelek egy orochi-t is itthonra. meglátjuk, hogy olyan kényelmes-e, mint várom, és mint amit megszokott a kezem. kiderül mennyire ideális munkára meg szörfözésre.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Zoli83
tag
Hello!
Tegnap megérkezett a Razer Deathadder Chroma, gondoltam megosztom veletek az első (CSGO) MM warmapjáról készült videót, ahol szegény enemy már a warmupban kiégett. A minőség nem valami jó, de csak frapssal vettem fel.[ Szerkesztve ]
-
BarGer
csendes tag
Sziasztok! Már többször átfutottam az ajánlott listán, néztem rengeteg videót, képet, és nem találok egeret... Kisebb kezű vagyok, ujjbegyes/fingertip fogással, és szeretnék oldalsó előre-hátra gombot. Úgy tapasztalom, hogy a 110mm feletti egerek már nagyon számomra. A hüvelykujjam kb 65 mm-re ér el az egér hátuljától, szóval az "előre" gombnak kéne ott lennie, a "visszá"nak még közelebb. Tudtok segíteni? Keret: ~15k, szeretnék egy jó egeret, aminek a görgőgombja is bírja - böngészéshez is használom, CAD-hez meg még jobban!
-
csendes tag
sziasztok!
mennyit érhet egy szép állapotú G9x új omron kapcsolókkal, új teflontalpakkal?
köszi[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz kisoroszlány #44629 üzenetére
Nem tudom
Az újak már brutál árban vannak, úgyhogy nyugodtan lehetsz pofátlan, szerintem 20k-ig felmehet, de simán lehet, hogy annyiért nem megy el.
Ha eladtad, írd meg nekem, mennyiért ment el, nálam is van egy
-
dobragab
addikt
Jelenlegi collection.
Felül, középen: Genius Maurus GX Land Series 2
Bal oldali oszlop, fentről:
SS Kana v1
SS Kinzu v2
CM Storm Alcor
Logitech MX300
Logitech MX310
Logitech MX510
MS WMO 1.1AJobb oldali oszlop, fentről:
CM Storm Recon
Logitech G9x
Logitech G402
EVGA TORQ X5 Optical
Razer Mamba 2012
Razer DA 3.5G
SS RivalMeg még egy G100s, amit használok, meg rá bele se fér a fiókba normálisan.
Aki ismerte a korábbi listát, feltűnhet, hogy van rajta egy pár új. Nemsokára ide írok mindegyikről, egy pár sort, amiről még nem írtam. Talán Logout-ra is jut majd belőle.
Röviden:
Recon romokban, nagyon rosszul bírja a kiképzést, szenzora 'meh'.
Rival gumija már most rusnya, többi rendben van.
G9x lézere borzalom Mintha taknyon csúszna a kurzor. Képtelen voltam használni játékban, az izommemóriámat 15 perc alatt úgy tönkre vágta, hogy G100s-re visszaszokni fél órámba telt. Persze azonos érzékenységen használtam.[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
[beszámoló - Logitech G502]
Az ajánlott egerek listáját böngészve megakadt a szemem a Logitech g502 egerén, mondhatni első látásra szerelem volt. Az egeret 20k körül be lehet szerezni egy itthoni webshopból és úgy gondolom, hogy ennyiért nagyon nehéz lenne jobb felszereltséggel rendelkező egeret találni. Kiemelnék pár fontos tulajdonságot:
Pozitívumok:
- Egér memóriába menti a beállításokat, tehát egy másik gépbe átdugva ugyanúgy használható marad
- Kalibrálható az egérpadhoz
- Folyamatos visszajelzés a beállított DPI értékről (alapból 4 különböző tárolható, nekem 2 is elég lenne )
- Sniper gomb: Amíg nyomva tartjuk egy kisebb DPI érték lép érvénybe. Tegnap óta van meg, de rengeteg headshotot köszönhetek ennek.
- Beállítható világítás fényerő: nem is gondoltam volna, de este hasznos, segít megtalálni a kicsikét
- Mikrokapcsolók: Nem tudom milyen típust használnak, de tetszik hogy nem túlságosan puha, eléggé keménynek számít egerek között.
- 1KHz polling, de ez alap egy gamer egérnélNegatívumok.
- Intenzív játék közben egy kicsit melegszik. Ez nem okoz kellemetlen érzést, csak meglepődtem, mert az előző egerem nem csinálta.
- Az összeszerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után, az illesztéseknél néhol kiszűrődik a kék led fénye. Ezt leszámítva masszív szerkezet, de a hivatalos 29 ezres listaár miatt ezt bizony meg kell említeni.Összességében imádom az egeret. Rettenetesen pontos és nagyon kicsi súrlódási együtthatót produkál az egérpadomon, pedig az csak egy nvidia kártya mellé kapott ajándék pad. Nincsen meg az a tulajdonsága, amit sok gagyibb "gamer" egérnél tapasztalok, miszerint távcsöves puskával távolra nézve már nem tudja feldolgozni a kis egérmozdulatokat és ennek következményeként a célkereszt túl nagy távolságokat tesz meg a legkisebb egérmozdulat után is. Egy szó mint száz, FPS kedvelők biztosan nem fognak csalódni az egérben. Amennyiben bárkinek kérdése lenne vele kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel, igyekszek válaszolni rá.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
dobragab
addikt
Én is folyamatosan adogatom el őket, most is 3 fenn van aprón, ha kiszámolod, ez nem kis összeg. Rengeteg lóvém fekszik most ezekben. Ha a reális, eladható értéken számolom, akkor ~120k
Persze messze nem költöttem rájuk ennyit. A japán Omronok, jaffa-teflon, alapos pucolás, kábel-javítás, stb. rendesen megnöveli az értéküket.
Mi baja a WMO-nak és az IME-nek?
Már nem is játszol, vagy hova lett a Newmen?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem mióta megvan a ZA12 eszembe se jut leváltani, annyira bejön. Mondjuk most sikerült újra egy ASUS Sica-t bizniszeznem a munkahelyemen, így újra górcső alá veszem. Max megtartom melós egérnek, bár oda jól jönne egy oldalsó gomb.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
-
izee
őstag
válasz dobragab #44631 üzenetére
Megméred -ha ráérsz- az EVGA hosszát? Többnek látom 118mm-nél.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
BarGer
csendes tag
válasz dobragab #44628 üzenetére
e-bay-ről kitől tudnék Logitech G302-t biztonságosan? Ezt is hamasítják? [Ez?] [vagy őt ismeri valaki?] [ő pedig egészen közeli]
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
válasz nepszter1 #44647 üzenetére
Lehet mégse fogom , nagyon sokan panaszkodnak hogy elromlott a görgője stb stb . És csak 3 hónapot vállal a srác ebay-en maradok lehet még is a CM STROM alcornal
vagy egy picit rászánok többet és lesz egy Razer Abyssus
Akkor marad 2 közül választani Razer Abyssus vagy CM strom alcor ?
Nagyobb egér a alcor ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest