Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz Metalfan #102571 üzenetére
Nehéz kérdés ez... Nyilván nem olcsó, de ha elkezdünk abban gondolkodni, hogy mennyit van egy évben az ember kezében, akkor mindjárt más.
Én például anno egy kis laptopegeret kaptam cégesnek, nem is feltétlen a minősége volt a probléma, hanem a forma. Egymás után két évben is volt ínhüvelygyulladásom, gondoltam biztosan a játék, de ahhoz meg keveset nyomtam, hogy logikus legyen. A munkát és minden mást is megkeserített, amíg el nem múlt, nem voltam túl boldog. Azután váltottam az MX Masterre, és semmi panaszom.
Igaz ez minden másra, íróasztal, szék. Az időnk hatalmas százalékát töltjük el előttük, rengeteget számít az ergonómia. Persze nem akarok álszent lenni, én is csak egy Ikea Markus székben ülök, mert még én is sajnálom egy Herman Miller (vagy hasonló) árát, de már simán egy állítható magasságú asztal, megfelelő magasságban elhelyezett monitor is óriási ugrás, mint amikor ahogy esik úgy puffan alapon ültem le a gép elé.
Ettől függetlenül persze nyilván van ennél költséghatékonyabb opció, pl a Keychron M6, de a 17-25ezer forintos akcióban véve azért pláne megérős volt.
#102572 Synthwave: Nyilván, egy főleg gaming fókuszú topikban nem fog nagyot menni teliáron a 125Hz-el meg a 3,5 tonnás súlyával.
Más aspektusokban viszont lehet egy jó ajánlat, pláne az egykori akciós árán, ami mondjuk a Keychron mellé helyezi. Nekem kizárólag melóra van, muszájból játszottam vele egy kicsit, mikor garizott a másik egér, nem nagy élmény (mondjuk nem is annyira borzalmas mint számítottam).[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Metalfan #102571 üzenetére
Ne aggódj, az MX Masterrel nem veszítesz semmit, nem ajánlott széria. Ha szabadon futó görgős kell, akkor Keychron M6, ha hüvelykujjtámaszos motyó, akkor meg Keychron M7.
Egyébként ízületi panaszokhoz is szörnyű az MX, mert egy féltégla mind. Legfeljebb csak akkor nem, ha alig vagy egyáltalán nem emeled/repozicionálod az egeret, bár a magam részéről el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet úgy használni. Úgy írom ezt, hogy 13 éve tropán vannak az ízületeim.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest