Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
4nick8
őstag
Atk:
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hegyirabló #101095 üzenetére
Szerintem arra kb. a világ végéig várhatsz. A legújabb csodájuk ér kb. 60 dollárt (és azt is csak a Lightspeed wireless miatt, amúgy meg max. 50, de már annyiért is láttam impresszívebbet), aztán 180-ért adják.
Mondjuk az az univerzum sem létezik, ahol egy Keychront Logitech-re cserélnék le vagy csak bármire várnék, ami Logitech.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mephike #101094 üzenetére
Régóta várok egy igazán jó Lacitek billentyűzetre. Addig meg marad a kéj Crohn.
(Szövegfelismerővel diktáltam ezt a hozzászólást, azért lett Lacitek meg kéj Crohn.)
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Mephike
őstag
válasz Hegyirabló #101093 üzenetére
Nem akarom a Logit ekézni, de elég ha megnézed a legújabb billentyűzetük milyen lett.
- Használjuk a 3-5 évvel ezelőtti technikát és adjuk el most is!
- Nem fog az senkinek se feltűnni?
- Áá, ne törődj vele, jó lesz az! -
Hegyirabló
veterán
válasz Synthwave #101091 üzenetére
Köszönöm szépen, meg is találtuk egymást a fórumtárssal!
Nagyon tetszik ez a Puretrak, csak ez megint olyan, amit itthon nem lehet kapni. Elmentem ma alzaponthuba, hogy megnézzem mi van kirakva, esetleg láthatok egy Razer Cobra Pro-t, hogy milyen. De már alig van kipakolva billentyűzet meg egér is, annak fele műanyagban. Már egy kiállított egérre is így kell vigyázni?
#101092 FireKeeper
Igazából nem értem ezt az egészet. Logitechnél azt mondja egyik a másiknak:
- Használjuk a HellColor666-ot az embléma felfestésére."
- De az lekopik fél év alatt.
- Áá, ne törődj vele, jó lesz az!Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Hegyirabló #101090 üzenetére
esetleg a grip tape egy olcsó és jó megoldás lehet kopás ellen megvédeni az ilyesmit.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hegyirabló #101088 üzenetére
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Hegyirabló
veterán
válasz FireKeeper #101089 üzenetére
De, csak idegesítő volt, mert az előző egér sem volt olcsó. Há' ne kopjon már le! Mondjuk Logitech némi egyeztetés után küldött postán egy új fedőt, új tulajdonos megkapta tartaléknak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Hegyirabló #101088 üzenetére
nem mindegy milyen logó van rajta?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hegyirabló
veterán
válasz Synthwave #101086 üzenetére
Három évet. Én nem kókányolok, pákám sincs. Az ajánlást köszönöm szépen.
#101087 FireKeeper
Azért vettem világítóst, mert az előző nem világítós Logitechnek lekopott az emblémája, fél év alatt. A világító bigyó nem kopik le.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Hegyirabló #101085 üzenetére
nincs. de szvsz nem is kell rá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Hegyirabló #101082 üzenetére
Jó sokáig bírta.
Hibátlanul 15 tops (szóval így mondjuk 12). 20-ért már makulátlan GPX-eket dobálnak utánad.
Egy mikrokapcsoló meg 500-1300 forint, csak ki kell cserélni.
Ha minden áron újat akarsz ezzel a formával, akkor PureTrak Valor.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
Olcsó alternatíva lehet, ha van kedved szerelni ez itt (biztosan találsz még ettől is olcsóbban Alin).
-
MODERÁTOR
Hogyne lenne alternatíva? kb hetente jönnek ki új modellek mindenféle gyártóktól. Razer viper v2/3, logitech prox superlight 2, pulsar x2v2, x2h.
Kínai vonalon meg minimum 20 féle ilyen méretű és nagyobb tudású egér van.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hát ahogy meg is jósoltátok, duplaklikkes lett a Logitech G Pro Wireless egerem három év után. Csak az egyik oldalsó gomb, de mivel forgolódós játékokat játszom, amikhez az a gomb van beállítva egyik irányba forgáshoz, eléggé idegesítő. Amint megírtam ezt a hozzászólást átnézem az ajánlott egereket, bár úgy emlékszem ebben a kategóriában (méret, vezetéknélküliség, nem sajtreszelő, gyors, RGB) nem nagyon van alternatíva, de azért meg szeretném kérdezni, hogy mit lehetne helyette? Esetleg nincs ennek egy V2 modellje, amiben jobbak már a kapcsolók?
Plusz, mennyiért lehet eladni egy ilyen egeret? Az egy gomb duplaklikkot leszámítva semmi baja.
Köszönöm szépen!
-
kuBu94
újonc
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az SPC Gear Gem Plus nevezetű egérrel?https://www.techpowerup.com/review/spc-gear-gem-plus/
Lényegében egeret szeretnék vásárolni 10 ezer forintig és ár-érték arányban ez tűnik a legkiemelkedőbbnek.
-
nope101
csendes tag
Sziasztok,
keresek valami egyszerű megbízható egeret, amit bátran tudtok ajánlani
Korábbi egereim: CM Alcor teljesen jó volt amennyire emlékszem, DM1 S2 kicsit hitványabb főleg a leváló gumírozás miatt de 3,5 évig bírta nincs okom panaszra
Mennyi a keret? 10-15k ha van értelmes, ennyiért ha nincs akkor lehet 20
2. Használtpiac játszik? játszhat, de fontos lenne a tartósság nem akarok fél év múlva másikat venni
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? főleg böngésző és office, játék egyre ritkábban Darskouls, Baldurs Gate 3 van épp terítéken
5. Hogyan fogod az egeret ? tenyeres fogás (1-2-2)
6. Mekkora kezed van? ~18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800-1600dpi
8. Egyéb igények: oldalsó 2 gomb a pozíciója egész jó a mostaninKöszi minden segítséget !
-
FireKeeper
nagyúr
megjött a narancs R1 pro, valóságban kicsit sötétebb árnyalatú mint a képen látszik, ennek tökéletes volt minden gombja, görgő stb. coating hasonló, talán kevésbé "chalky" (nem tudom van-e erre jó magyar szó) mint a feketének.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szellem.
nagyúr
Egy kis helyzetjelentés Pulsar Xlite V3 es Founder's Edition:
A coatingja az zseniális. Míg az Xlite V3 Large-ot naponta többször takarítottam mert összeszedte a zsírt, ennek a bevonata zseniális. Nem kell rá grip és egyszer nem kellett a 2 hét alatt törölgetnem.
Az akkuideje zseniális. Naponta asztalon 500Hz-en megy, játékban 1000-2000Hz. Az akkuidő 2 hét után 70%. Az akkuidő 1%-os értékenként változik.
A görgője nagyon jó. Nem túl taktilis, de jól érezhető, nem puha. A nagy rovátkák különösen kényelmesek annak ellenére, hogy fém a görgője.
Az meg külön tetszik, hogy szoftver nélküli és kapok egyértelmű visszajelzést az oled kijelzőn.
Imádom ezt az egeret. -
dqdb
nagyúr
válasz Perillustris #101075 üzenetére
X-Mouse Button Control és abban letiltod.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok! Letiltható görgővel rendelkező létezik? Olyan is jó lenne, aminek nagyon nehezen forog. Eléggé kicsavarodott pozícióból kell használnom, s néha sajnos beletekerek, ami az adott programban a timeline zoom-ját elállítja.
Még olyan is jó lehet, amiből ki tudom szedni könnyen, anélkül, hogy károsodna a többi része.Perillustris
-
0xmilan
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ricshard444 #101070 üzenetére
A Keychron M6 és M7 úgy érzik, hogy kihagyott ziccerek.
És valóban.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mephike
őstag
With a max 8K Hz polling rate, the best sensor, and a featherweight body, the Lemokey G1 mouse gives you the most advantage in any scenario! 1 day left. (A Lemokey mögött a Keychron áll.)
-
ricshard444
veterán
Miután bejelentkeztem a teflon talpas kérdéssel, szegény Asus Spatha úgy gondolta ideje nyugdíjba vonulni, mert teljesen kettészakadt az ujjtartó része.
Sok évet kiszolgált, alapból használtan vettem és kábelesen nagyon szerettem. Vezetéknélküli módban volt egy bug -ja, hogy lemerült anélkül is az éjszaka folyamán, hogy nem volt használva.Nem volt nagy lendületem egeret vadászni, ezelött G502 -m volt és van itthon másik gépnél egy G502X is, de nem voltam lenyűgözve a minőségétől soha, így mondom a kommersz vonalon elindulva gyors rendeltem egy Basilisk V3 -t. Szállítással együtt 20k alatt megúsztam.
Nekem sokkal jobban bejön az anyaghasználata és a minősége is jobbnak hat, ami furcsa a Spatha után, hogy melegszik eléggé a tenyerem alatt. Vagy a világítás vagy a más felület teszi, majd még kiderítem.
Egyelőre jó vételnek tűnik, ha kihúzza 2-3 évet ennyiért, már elégedett leszek.
Vannak dolgok...
-
Mephike
őstag
Azért ez az egér csomagolás eléggé vad lett
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz breezer88 #101067 üzenetére
"Na most ez az Asus Rog Spartha messze többet tud és dupla annyiba kerül, mint amennyiért venni szeretnék,"
Meg valószínűleg kétszer, ha nem háromszor olyan nehéz. Az egy bazalttömb.
Keychron M6
Keychron M7
Glorious Model I
Glorious Model I 2
Razer Basilisk V2
Logitech G502 XSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
breezer88
tag
Sziasztok!
Ilyesmi kialakításu egeret keresnék, gondolok itt különösen erre a bal oldali kiugró, ujjtartó részre: [link]
Na most ez az Asus Rog Spartha messze többet tud és dupla annyiba kerül, mint amennyiért venni szeretnék, kérdésem az volna létezik ilyesmi kialakítású egér, kevesebb tudással, és legfőképpen olcsóbban? Nem teljesen fapados keresnék, de azért 20-25-nél többet nem szívesen adnék érte, ennyiért szerintem gamer kategóriájút is lehet kapni csak nem a szétextrázott 50k+ tartomány[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
sziasztok, hátha tudtok segíteni:
- rival 310 nagyon bejön nekem, van esetleg nagyon hasonló forma wireless kivitelben..?https://youtube.com/user/nuke7
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy jó bő hete SkyPAD 2.0-n/Artisan Shidenkai-on szórakázok a Vaxee Zygen NP-01-gyel (lassabb padokon számomra elviselhetetlenül nehéz, de a több órás használatot még így is érzem a csuklómban – játékban meg jóval hamarabb érezném, ha nem 14,6 cm lenne a 360°), és találtam egy kicsit idegesítő negatívumot (a tömegén kívül).
Ha gyorsan, "vadul" görgetsz vele lefelé, akkor szakadozva aktuálod a középső klikket. Ami DSDA-Doomban már túlmutat a zavaró jelenség fogalmán, és már hajacska tépkedésére is adhat okot, ha neked is arra van bindolva a map/demo restart, a lefelé scroll meg a spacebar mellett másodlagos open(/use) parancsként funkcionál.
Amúgy vastag Corepad teflonbanánokkal szinte hangtalan a 2.0-s SkyPAD-en. Icemat 2.0-n persze még mindig nem az igazi, pedig az lenne csak igazán fun; Icemat felület, Sky 2.0 hanggal. No mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Oposszum
tag
válasz FireKeeper #101057 üzenetére
Én is Aliról rendeltem super glide pöttyöket, bitang jók, még egy gagyi Logitech padon is úgy siklik az egér mintha Artiasan lenne alatta
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ricshard444 #101060 üzenetére
Ezzel már rinocéroszokat lehet taglózni üzemi szinten.
Akit kérdeztél, az jaffa2843 volt, és már évek óta nem foglalkozik ilyesmivel. A megoldás az univerzális teflonpöttyök vétele, pl. Hyperglide MX-2, EspTiger ICE v2 stb.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ricshard444
veterán
-
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #101058 üzenetére
Közelharcot ie tervezel vele?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ricshard444
veterán
Ilyen csoda alá kellenének mindenféle formák.
Szétnézek akkor ilyen oldalakon, mert magyarban semmi érdemlegeset nem találtam.
Vannak dolgok...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ricshard444 #101055 üzenetére
de amúgy aliról filléresen vannak pöttyök, sőt azt még házilag gyártani is lehet akár.
-
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #101055 üzenetére
Sztem mar senki nem foglalkozik ezzel, jaffa volt amugy
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ricshard444
veterán
Ha jól rémlik valaki aprón árult méretre vágott teflon talpakat régen igaz?
Meg tudja nekem valaki mondani ki volt az, illetve foglalkozik -e még ilyesmivel?Emiatt nem váltanám még le az egerem, ha lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Műszakis
tag
válasz FireKeeper #101053 üzenetére
Tudom ,hogy lehet :-)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz deathcrow42 #101051 üzenetére
legegszerűbb ha veszel egy ilyen huano silent-es csere kapcsolót és kicseréled. forrasztani nem kell hozzá, de az egeret szét kell szedni, ajánlom vegyél mellé egy szett csere talpat is. halk lesz, de a kattintási érzet is rosszabb lesz, sajnos ez ilyen vagy-vagy kérdés.
#101052 R1 pro maxnál is látod hogy milyen dpi-ben van, sőt, talán az egér orrán lévő ledet is be lehet állítani a szoftverben, hgy mutassa. amúgy meg az ideális ha nem váltogatod szvsz
[ Szerkesztve ]
-
Műszakis
tag
Sziasztok ! R1 pro maxot használok jelenleg amit nagyon szeretek , enyhén billegős csuklótámasszal , más márkát is kipróbálnék fogásom palm ritkán claw, 18.5 cm a tenyér.
Ettől nehezebb egeret már nem használnék és fontos a jó üzemidő plusz valami visszajelző milyen Dpi be van . Ha éppen laptophoz használom és nincsen a csuklótámasz akkor talán már picit nagy az R1. Ár nem számít és itthoni rendelést részesítem előnybe . Jelenleg milyen alternatíva van?[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
aktív tag
Sziasztok,
Logitech G305 wireless egeret használok, és kifejezetten egy olyan egeret keresek, amelynek _halk_ a kattogása.
Deathadder/G305 formavilág tökéletes a számomra, feleségem a közelemben alszik, úgyhogy most a halk katt katt a fő cél
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
aktív tag
Azt nem ajánlották fel. A levelem után kb 2 órával ezt írták vissza. Továbbá kaptam egy számlát is.
Ez valamilyen gyártási hiba lehet. Természetesen 1-2 napon belül küldünk neked egy új egeret, arra kérünk, hogy a hibás terméket tedd vissza a dobozába minden alkatrészével együtt és csomagold be a futár számára, aki majd a kézbesítéskor ezt fel is venné tőled és továbbítja a szervizes kollégákhoz, hogy kiderítsük a probléma hátterét.Miben másabb a v2 mint az elődje?
Wot nick : Lanoka_
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
aktív tag
Vissza írt afterhours hogy kapok egy új egeret. A régit pedig adjam át a futárnak. Viszont felötlött bennem az hogy hogyan kapok újat ha már nem is forgalmazzák. Létezik hogy egy másik emberke álltal visszaküldött javított egeret küldenek ki nekem? Bocs hogy ennyit offolok ezzel. Ez kb életem második garis műszaki cikke. Elég szerencsés voltam eddig.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz formula01 #101040 üzenetére
A Keychronok vehetők.
----------------------------------------(#101039) Oposszum: Szerintem hazai megjelenéskor 60-65 körül lesz.
-
formula01
senior tag
válasz formula01 #101031 üzenetére
Keychron M3 minivel kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
55 gramm, az ára is kedvező, és hazai webshopból is elérhető, ami esetleges garanciális probléma esetén nagy plusz, ráadásul van hozzá USB-C dongle, ami szintén nagy plusz számomra.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
formula01
senior tag
válasz Synthwave #101036 üzenetére
Szerintem sajnos nálam azzal, hogy kizárom a Razert, illetve mindenképp szükségem van a BT-re is, ezzel a kombinációval sajnos kinyírtam a választékot.
Kézméretem egyébként tavalyi kérdésem visszanézve 18, fogásom meg ahány egér, kb annyiféle.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
FireKeeper
nagyúr
ha már Zaopin, én inkább a Z1-et mondanám, ami formára kb egy az egyben Orochi, ugyanúgy BT kompatibilis mint a Z2, ráadásul itthon is kapható és az ára sem vészes.
sztornó a Z1 pont nem tud még BT-t[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pontos kézméret és fogási stílus is kellene.
Ennyiért már van Lamzu, Pulsar és Endgame Gear is.
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
válasz Synthwave #101030 üzenetére
Sziasztok!
~40e Ft-ig van olyan értelmes egér, amit lehet használni Wifi Dongle/Bluetooth-al is?
Kb 1 éve MM712-t használok, a görgője ennek megadta magát, random ellenkező irányba görgetett, most garanciában kaptam 1 újat, de ha lenne jobb alternatíva kb. 40e Ft-ig, akkor ezt eladnám és szívesen váltanék valami másra.
Razer egerek kizárva, eddig ahányat próbáltam annyival volt különböző problémám, pedig az Orochi V2 egyébként nagyon bejött formára, mikor próbáltam.
Kb. ennyi preferenciám lenne, meg hogy a jelenleg fiókból előkotort G102-mnél lehetőleg ne legyen nehezebb.
Köszi előre is
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Sziasztok
Tanácsot kérnék tőletek. 14 hónapos lamzu atlantisom görgője hibásnak tűnik. Egy olyan jelenséget produkál hogy le és felfelé történő folyamatos görgetésnél is visszafelé is görget egyet aztán folytatja abba az irányba amibe szeretném. Ez minden esetben kellemetlen játéknál főleg. Ti visszaküldenétek gariba vagy csak simán cserélnétek görgőt benne aztán haladjunk tovább? Egyébként nálam az a szokás hogy ha egy egerem kapcsolója cserés lesz akkor az az egér pótegér státuszba kerül és veszek egy új main egeret. De ugye ezek álltalában 3 év után történnek meg nem 14 hónap után.
-
válasz Synthwave #101017 üzenetére
Nem gamingre kell, hanem egy nyugdíjasnak "bénázni". Mármint tényleg. Semmi tapasztalat az ilyen olcsó vackokkal? Akkor marad a xiaomi, abból már van egy, nem rossz cucc. Nyilván persze nem olyan, mint ami nekem van Logi G Pro Wireless.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz lezso6 #101016 üzenetére
Semmi. Bemész egy MediaMarktba, és az első félpálcás fost megveszed, amit meg tudsz valahogy fogni.
Vagy veszel ~12,5-ért egy VXE R1 SE-t.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Nagyon olcsó (10e alatti) Bluetooth egérből mi ajánlott?
Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, oszt csá?
Esetleg van valami USB C tölthető beépített akkus, ami jó?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz PR0JECTNR56 #101013 üzenetére
Igen, ez pölö érdekes (a fejemben is járt, mikor az előző poszt újító részét körmöltem). Ha 46 gramm, az élhető történet, bár egy homokfúvás lehet, hogy nem ártana még a szénszálas kompozitnak, hogy a gripeket fölöslegessé tévő Zaunkoenig-hatás meglegyen.
Reméljük, hogy nem lesz gond a minőséggel + emberi ára lesz, és akkor majd vehetek egyet. Clawos formára a G305 a favoritom, a G303 meg már érdekel egy ideje.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
PR0JECTNR56
addikt
Úgy néz ki nem kevés variálás után elkészült az Arye FCC1 FE sorozatgyártásra szánt specifikációs lapja. A forma G303 DA és G305 hibrid maradt, a tömege 50g alatti (bár ilyen egzotikus anyagokkal és ekkora résekkel a burkolaton szerintem lehetett volna kevesebb is):
Előreláthatólag a hónap közepe/vége felé indul el a sorozatgyártás, a magam részéről érdekesnek találom, de egyelőre kivárok vele, hogy mégis milyen lesz a kész verzió. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz F-ECT$ #101006 üzenetére
Nem divatos, csak ez a konkrét modell egy nagyon bevált és népszerű formára (Zowie EC széria) épít.
Egyébként még vannak abszolút újító formák, de azokat nem a keményvonalas mainstreamben fogod megtalálni, nyilván érthető okokból. Lásd például G-Wolves vagy Zaunkoenig.
Amúgy egy egérnél 1-2-3 mm vagy a minimális szögbeli eltérés is nagyon sokat számíthat.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Szellem. #101009 üzenetére
Nyilván vissza tudok olvasni,de mobilon nem kívántam találgatni, hogy meddig kellene visszagörgetni vagy lépegetni. Pont az lenne a lényeg, hogy 1-2 kulcsszó beírásával – ami nem egy fájdalmas művelet – más számára, utólag is fölöslegessé tennéd a keresgélést.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Az első benyomások:
A fekete Xlite V3 Large-hoz képest zseniális a bevonata. Ez nem gyűjti a zsírt a kezemről. Sajnos izzadós a kezem. De ezen semmi, pedig mál másfél-két órája a kezemben van folyamatosan.
Volt frissítés a 4k Donlge és az egérhez. Simán ment minden és nem kellett mind a két eszközt egyszerre bedugnom.
A görgője nagyon farankó, a gombok rendben vannak, jó kattintani velük.
A beállítások meg pofon egyszerűen és tetszik a kijelző egyértelmű visszajelzése.
Jobb választás volt mint a sima Xlite V3. -
-
Szellem.
nagyúr
Na, megjött a Drágaszág.
A szokásos minőség.
Xlite V3 es Founder's Edition -
0xmilan
addikt
válasz El Gringo #101000 üzenetére
Keychron M4, bar ez 1mm-el tul van a hataron.
Esetleg PMM CYBER 8K vagy PMM AIM 8K, mindketto csak 126e ft.
Amugy ha az eloshapes.com database szurojeben beallitod ezeket a parametereket, akkor osszesen 5 talalat van, koztuk ugye az M187.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest