Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
válasz bluyoo #41397 üzenetére
Igen ez így van. DDR3-ra kell a lapon kívül beruháznia, és ha mindenképpen kell az esetleges IDE csatoló, akkor egy PCI kártya megoldja,,,,
(#41396) .ristian:. : Legolcsóbb megoldásnak megfelel, de 8120 alá nem javasolnám...(#41400) .ristian:. Pontosan ez a gond, amit leírtál. Sőt a 8120 egy kis tuninggal simán kilép a 125W-os keretből...
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz .:Kristian:. #41396 üzenetére
Szia!
A CPU benne van a támogatási listában [link] és a RAM 1866Mhz-es órajele is elérhető elméletben (hogy bírja e azt nem tudom). Szóval működni fog. Bár én nem erőltetnem azért a FX-8120 eszik rendesen terhelve ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
FX-8120 és Corsair 8GB DDR3 1866 alá keresnék alaplapot. Nem kell se SATA III, se USB3. A legolcsóbb megoldás érdekelne. M5A78L-M LE ez elég lenne alá? Tuning nem lesz. -
=HG=
addikt
válasz Gubu0101 #41392 üzenetére
Én néztem be, bocsi, egy kicsit fáradt vagyok, csak az Athlon-ra koncentráltam, a II-re már nem.....
Igen, az a lap kezeli...viszont az esetleges DDR2-őt nem, és nincs ATA rajta, azért írtam, hogy mást is fejlesztenie kéne...(#41393) bluyoo : Igen, azért kérdeztem rá a DDR2-re, mert emlékszem amikor nekem is ott voltak a kezemben a ledes corsaire tuning DDR2-es ramjaim, és eljött az ideje a DDR3-ra váltásnak, én is néztem az ilyen "öszvér" lapokat, hogy még jó bele a régi, de majd tudok tenni bele DDR3-at is....
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Nyugodtan csináld , legalább nem csak én írok hülyeségeket éjszakázás után/alatt.
De attól még lehet ATA HDD-je és DDR2-es RAM-ja.Hiszen a meglévő N68C-S UCC lapja rendelkezik IDE,SATA porttal és DDR2,DDR3 -as foglalattal is. Gondolom válaszol majd hogy milyen más hardverekkel rendelkezik ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
=HG=
addikt
válasz Gubu0101 #41388 üzenetére
Az Athlon II procit nehezen gyömöszölné bele, no meg esetleg DDR2-es memót és az ATA vinyóit (gondolom az van neki)
(#41386) default. : Sajnos szerintem fejlesztened kell mást is...vagy meg kell elégedned valami használt AM2-es lappal innen hardverapróról...
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
sziasztok! kérlek, segítsetek alaplapot választani!
zeneszerkesztéshez kell majd, a jelenlegi alaplapom max 8GB RAMot képes kezelni, tehát olyan kell, ami 16GB RAM-ot is kezel
játékra is használnám, de a jelenlegi lap is tökéletes, nem akarok "fejleszteni", csak tudjon 16GBot..jelenlegi konfigom: (ezeket megtartanám, alaplap kivételével)
- ASRock N68C-S
- Athlon II x4 650
- Gigabyte HD4850 1GB
- 450 W tápelőre is köszönöm !
-
sg22
senior tag
ket alaplap kozt gondolkodom sracok. maximus v formula es extreme.
ahogy nezegettem, az extreme tenyleg az extreme tuningosoknak valo, folyekony nitrogennel. formula is kb
ugyanaz a lap, csak nincs rajta a minusz 200 fokig mero szenzor, viszont van rajta vizes blokk.es 350 euro helyett 250 euro, egy ingyen gyari vizes blokkal, ami kb 100+ euro szokott ra lenni.
ajanlhato ez a lap 5+ ghz folotti tuningra? megneztem az extrait, kb mindent hasznalnek onnan )
what should I do about this?!
-
bluyoo
nagyúr
válasz erikjoee #41372 üzenetére
Egy újabb nyúlás az Asus-tól .... (ASUS Q-Connector) . Egyszerűbb az alaplapra csatlakoztatni a ház kábeleit
kép
(#41378) marinea2
Pedig nem szabad. csak ha nagyon indokolt.
(#41373) default.
Írj egy keretet kérlek .....
"nem akarok "fejleszteni" az alaplapcsere az is fejlesztés.
(#41380) marinea2
Vettem ám![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
Sajat velemenyem szerint az MSI jobb mint az Asrock. Es a saber-a 5 ev garanciat kaptam !
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Dromi
tag
Ez a Sabertooth Z77 ez már csúcs^^ de már csak 3 év garancia van rajta- nem 5. Nekem még az MSI Mpower Z77 is tetszik^^ de nem tom. MSI Z77A-GD65 -na ez 43k-ér még azt mondom oké- ez jobb mint asrock 4-es?
Még annyi volna, ezen gondolkodtam, ha elég 1 kártya nem lenne jobb kisebb [Micro-ATX]?
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
sziasztok! kérlek, segítsetek alaplapot választani!
zeneszerkesztéshez kell majd, a jelenlegi alaplapom max 8GB RAMot képes kezelni, tehát olyan kell, ami 16GB RAM-ot is kezel
játékra is használnám, de a jelenlegi lap is tökéletes, nem akarok "fejleszteni", csak tudjon 16GBot..jelenlegi konfigom: (ezeket megtartanám, alaplap kivételével)
- ASRock N68C-S
- Athlon II x4 650
- Gigabyte HD4850 1GB
- 450 W tápelőre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
erikjoee
tag
Amit az msi z77a-g45 alaplaphoz adnak M-connector az mit tud?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem tudom melyik a jobb. En megneztem mindegyiket es ugy lattam a radar egy picit jobb. Javits ki ha tevedek.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #41367 üzenetére
Grat. hozzá!
"Remelem nem lesz gondom vele ..." Én is
Na igen a P8Z77-V -től már a FAN Xpert 2 jár ami ugyancsak jól sikerült .... de meg is kell fizetni az árát. A termal radar annak a "kicsit" módosított változata a Saberhez.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bluyoo #41363 üzenetére
Megrendeltem a Sabertooth Z77 lapot. Remelem nem lesz gondom vele .... es jol fogja magat erezni a 2600K@4.5 ghz-el es a silver arrow-al.
Ami a legjobban tetszet az a thermal radar, rendesen le lehet szabalyozni a ventiket, nem mint a vacak Extreme6-al.
-
KAMELOT
titán
válasz MiklosSaS #41358 üzenetére
Ezt akartam én is írni. Akartam én is a procimra H70-es hűtőt rakni. Nézem venti 2000rpm. Mondom köszönöm szépen. Rakok rá Geminni hűtőt beállítom 1000rpm-re és vígan hűti majd.
Azok sajnos nem érnek semmit. Az a kis radiátor lótúró. Hagytad volna a gelid hűtőt.
Ha meg nomrálisan akarja valaki vizeznia dolgait akkor 150-200euro. és akkor szerelni azt a sok csövet esetleg csöpögni fog valahol a víz vagy elszáll a pumpa. Akkor betojt a géped is.
Így meg ha elszáll a venti akkor is ott a hűtőborda ami hűti a procit.
Ja és akkor nem beszélve a külön áramfogyasztásról.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gubu0101
veterán
válasz MiklosSaS #41358 üzenetére
Ha ilyen jókat írsz róla akkor biztos nem fogok venni H-t
Egyenlőre nehézkes szétnézni víz meg lég után mert mobilról netezek ez meg így kicsit gáz.
Pàr tesztet azért majd el olvasok vásárlás előtt.
Kössz az infót!
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Gubu0101 #41355 üzenetére
Akkor sok sikert hozza. Csak majd de legyel elkeseredve ha 100-on repulnek a ventik, ha csorompol a pumpa mint egy komunista traktor es hutes pedig kozepfoku lesz. En pont igy jartam. Eladtam a jo kis Gelid GX-7 et, es vettem ezt a szar H100-at.
Remelem lesz meg valaki a ki megvesszi tolem olcson.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Gubu0101
veterán
válasz MiklosSaS #41353 üzenetére
Ezekkel a óriásokkal csak a hely ami baj,sokat foglal.
Core 2 Quad 2.8 as procim volt ami 3.4 re volt húzva,úgy is használtam évekig amit egy Zalman CNPS 7000-el hűtöttem.
Vígan el bírt vele és 55-60 C fölé sose ment.Ha ezt el birom érni egy ilyen vizes cuccal akkor örülök.
Hozzá teszem nem a H szériát akarom,meg bővíteni is lehet ha esetleg egy venti kevés lenne.
Ha zajosabb engem nem zavar.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bluyoo
nagyúr
válasz marinea2 #41351 üzenetére
Hát kis túlzással igen.
(#41352) Gubu0101
"Volt komplett vízhűtő rendszerem 1x próbáltam ki de majdnem akvárium lett a gépemből,aztán hagytam is " ezért írtam hogy "szakértelmet is igényel" sokan még a léghűtést sem képesek kellőképpen feltenni (pasztázás, stb).
Nem írom hogy rosszak a kompakt vízhűtések de messze nem annyival jobbak a léghűtésnél mint azt sokan gondolják.
(#41353) miklosss2012
Ne vedd a szívedre. Nekem tetszik a Thermalright Silver Arrow SB-E.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
Elarulok neked egy titkot: pony H100-rol valtottam erre az "ocsmany" hutore. Mit is mondjak, ez egy Isten a H100 melett.
-
Gubu0101
veterán
válasz bluyoo #41350 üzenetére
Szép kis jàtékos
Volt komplett vízhűtő rendszerem 1x próbáltam ki de majdnem akvárium lett a gépemből,aztán hagytam is
70 êrt vettem kb 1 évig ált a szekrénybe 20 ért birtam eladniSzóval ezért nézegetem ezeket a "butított"vizeket.
Pl Zalmant[/L
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bluyoo
nagyúr
válasz marinea2 #41349 üzenetére
A neve!
Z77 Extreme4 , Z77 Extreme3
Végül is kicsivel rosszabb az Extr.3 szinte minden téren ... kb annyival amennyivel olcsóbb.Bazinga!
-
marinea2
addikt
AsRock z77 extreme 3 és 4 között mi a különbség?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gubu0101 #41347 üzenetére
Nézegettem én is (nem a mostani configomhoz) a kompakt szettek sem olcsók (és ált. nincs akkora teljesítményük) ha meg külön rakod össze egy kisebb vagyon és szakértelmet is igényel. Szóval jóval egyszerűbb/olcsóbb egy normális léghűtést alkalmazni normál tuninghoz. Pl. Alpenföhn K2 -t 19K-ért .....
Bazinga!
-
Gubu0101
veterán
válasz bluyoo #41346 üzenetére
H szériàt nem is nagyon ajánlottàk azt példànak hoztam föl de van több tipus pl a zalman is gyárt.
Persze érdemes körbe nézni mik a lehetőségek meg ha lenne itthon egy profi léghűtőm akkor nyilván nem dobnám ki a pénzem vízre,de mivel nincs így van választàsi lehetőségem
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gubu0101 #41345 üzenetére
Megeszi reggelire a H 100 -at ...
Vagy legalábbis nem nagyon marad alul .. nézőpont kérdése Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme Review és valamivel olcsóbb mint a víz. És ugye a passzív hűtést a vizes rendszer esetében elfelejtheted (bár tuning alatt léggel is).
"Bőven marad hely a ramoknak is,bármilyen méretűt is veszek." Ez viszont 100%-ban igaz.
(#41344) hunkryo
Szívesen!
(#41343) marinea2
köszi a nevében is![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Gubu0101
veterán
válasz bluyoo #41342 üzenetére
Ekkora ocsmány hűtőt
Ha már annyira tuningra adok akkor min víz hűtés.
Most is a kompakt vizes cuccokat nézem (H 100 stb)mivel kártyát nem akarom hűteni.
Bőven marad hely a ramoknak is,bármilyen méretűt is veszek.
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #41330 üzenetére
Hát nem egy kis darab az a hűtő az biztos. De ha nem férsz el jobb/bal pozicionálásban akkor szerintem fordítva sem sőt ahogy elnézem még rosszabb lenne a helyzet [link]. Egyáltalán meg lehet fordítani?
Mindenesetre normál jobb/bal pozicionálásban elfér a Sabertooth-on kép .
(#41341) marinea2
Mihelyst a postás csenget. Nem itt vette ... talán az apródon.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem néztem ... legalábbis írás közben
"FM2-nél lehet többet dobna, mivel erősebb az IGPU." Meglehet , kíváncsi lennék rá én is mennyire válna be. Sok felhasználónál döcög még a program az Intel oldalon ....
"Lehet ki is próbálom ! " Hajrá!
Bár érdekes hogy pl. az Asus az FM2-es lapijaihoz nem biztosítja hiszen az Ivy Bridge lapjaihoz teljes támogatást biztosított , még a B75-ös lapokhoz is.
(#41329) hunkryo
Aida 64 de a CPU-z is megmutatja ...
(#41331) marinea2
Ok! "Lehet hogy 1156-os foglalatú" Remélem nem szí.ja meg a dolgot. Pelenkára spórolt.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
ZS3NI
őstag
-
marinea2
addikt
válasz Silvirenzo #41332 üzenetére
SSD vel csak a betöltés lesz gyorsabb. fps- több nem lesz.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Silvirenzo
csendes tag
válasz peu407 #41282 üzenetére
Köszi a segítséget végül extreme 4 lett belőle!
Azt írod h te inkább 64GB SDD-t raknál bele nyílván gyorsabb mint 1 HDD winyó, de ezt játékközben is érzékelni lehet, vagy csak a játék betöltésénél? veszítek vagy nyerhetek FPS-t attól függően h melyiket választom? Mert most csak az egyikre van pénzem h megvegyem és gondoltam azért tudjak tárolni is filmeket, stb. Úgyh ha nem számottevően lassítja a játékokat akkor inkább a HDD-t választom!
Mi a véleményed? véleményetek? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz bluyoo #41303 üzenetére
En is Sabertooth utan kacsingattam. De vetem egy Silver Arrow Extreme SB-E hutot. A ramjaim 8 giga magas, es 8 giga LP, nem szeretnek kolteni ujakra, de le sem akkarok mondani 8 gigarol. .
Ha a huto nem fog felferni hogy jobbrol szivja es ballra fuvja, akkor meg kellesz forditsam, ami lehet hogy nem fog menni a Sabertooth-nal, mivel eleg magas a pancelja.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Szajo
őstag
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen bios van az alaplapon? (Z77 Pro3)
Valamint hogy tudom megnézni, hogy a Ramok Dual Channelbe mennek e vagy sem!? írja ezt valahol? -
bluyoo
nagyúr
válasz Lacces #41325 üzenetére
"Virtu MVP egenlő a Lucid Virtu MVP-vel?"
Anno olvastam cikket még az FM2 megjelenésekor ... és írtam is hogy a Giga lapoknál elérhető lesz a Virtu de kiment a fejemből lehet szunyálni kellene.
Intel oldalon nem kell semmit kapcsolgatni és ugye ez egy program nagyon nem hiszem hogy különböznének.
Van i-Mode amikor az alaplapra csatlakoztatod a monitort olyankor az energiatakarékossági funkciói is élnek de teljesen nem kapcsolta le a VGA-t talán már az ATI 7000-es szériát mát igen de ebben nem vagyok biztos ...
És van a d-Mode amikor a VGA-ra csatlakoztatod a monitort itt az energiatakarékossági funkciók nem élnek de ugyan úgy használni tudod mindkét grafikus magot.
(#41324) marinea2
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a vége a biznisznek ...Bazinga!
-
=HG=
addikt
válasz Lacces #41325 üzenetére
Virtut szoftveresen kapcsolod....
-
Lacces
őstag
válasz bluyoo #41321 üzenetére
Nem kaptam választ, ezért jöttem ide
Virtu MVP egenlő a Lucid Virtu MVP-vel? Mert 2db FM2-es alaplapnál láttam ilyen támogatást, akkor gondolom az lenne az, amit manuálisa ki- be kapcsolgatok vagy dinamikusan? (mert mindkettőt láttam kiírva erre a technológiára, de egyszerre nem, hol az egyiket hol a másikat):
Példa egy Gigabyte FM2-es Lucid alaplapraÉs köszönöm a válaszokat! (előre is)
-
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz pocok28 #41317 üzenetére
Szívesen!
Nem hinném hogy működni fog SLI-ben sőt biztos nem. PhysX -re szokták befogni a régebbi vagy eltérő GeForce kártyákat GeForce PhysX. De hogy ez hozna e neked teljesítménytöbbletet a munkában azt nem tudom de több mint valószínű nem.
Talán kérdezz rá a nVIDIA Geforce-osok baráti köre topic-ban.
De szerintem jobban jársz ha eladod a régit amikor a Quadro-ba fektetsz ....
(#41316) marinea2
Majd meglátjuk.
(#41319) shine77
Viszont neked is!
Másold át a hozzászólást a Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t! topic-ba. Ott ajánlanak neked megfelelő vasat.
(#41318) Lacces
Az AMD Dual Graphics csak bizonyos VGA-kal működik azt nem tudom hogy képes e lekapcsolni teljesen a dedikált VGA-t talán a Trinity topic-ban kapsz megfelelő választ. Ahogy én tudom nincs hasonló megoldás mint az Intel oldalon a Virtu MVP.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
shine77
csendes tag
Baik Petang! (maláj jóestét)
Gigabyte 9800GT passiv már elkezdett (pa)szívni a Natural Selection 2 alatt.
Pedig ahhoz képest, hogy 2009!-ben vettem elég sokáig bírta.Most beruházok éppen egy Gigabyte GTX660Ti-be.
Elbírja ezt a 2009-es Gigabyte P55-UD3 alap Intel i5 750 procival?
(a tápot meg se merem nézni, azt is lehet cserélni kell...)Ha nem milyen konfigot ajánlotok 120k-130k-ig?
Alaplap, proci, 16gb ram és valószínűleg táp is kellene bele, mert szoktam néha dolgozni is rajta vagy renderelni vmit. 128gb ssd már van.pemproses baik!
-
Lacces
őstag
Sziasztok,
Van olyan FM2-es alaplap amely képes a terheléstől függően bekapcsolni (esetleg manuálisan bekapcsolni, beállítani) a diszkrét videokártyát?
Ha gyenge a terhelés vagy nincs miért, akkor csak az APU Gpu része menne, ha nagy terhelés vagy, én szoftveresen kapcsolom be, akkor kapcsolja csak be a diszkrét vga-t is... -
pocok28
tag
válasz bluyoo #41314 üzenetére
Köszönöm!
És erre tudnál valamit mondani?
Vagy jó nagy marhaságot kérdezek?"Jelenlegi ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5 videókártyámat raknám bele.
Később lehet, hogy cserélném újabbra, de nem a játék a fontos.
Inkább a CAM rendszerhez vennék majd valamilyen Quadro-t.
Az megoldható, hogy egyszerre két különböző videókártya van használatban az alaplapon?
Működnének így, vagy valamelyiket tíltani kell?"„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
bluyoo
nagyúr
válasz pocok28 #41310 üzenetére
Ha nem akarsz tuningolni 25K épp elég a lapra Asus P8H77-V ..... Ha meg igen , akkor már "K"-s CPU és pl. Asus P8Z77-V LE PLUS (a max. kerted végül is kiadná). Bár a szorzózáras I7-et is tudod húzni valamelyeset.
(#41313) marinea2
Én is írtam az Extr.4-et Csak 50K-ig azért van egy két jobb lap .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
pocok28
tag
-
Gubu0101
veterán
Annyit emlegetik ezt az i5 3570k procit,hogy én is el gondolkodtam rajta
Melyik lap lenne hozzà ideális?
Mondjuk max 50k-ig?
Vagy amivel már normálisan lehet húzni
Persze inkább játékra lenne.
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Írtam neki köszi szépen
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
bluyoo
nagyúr
válasz hadogabi1 #41295 üzenetére
Ez egyértelmű felhasználóhiba nem hinném hogy cserélnék. De ha nem remeg a kezed vissza tudod őket hajlítani (nem esetben megoldotta a gondot). Esetleg vidd be egy szervizbe hogy próbálják meg helyrepofozni.
"Nem tudom asrock mennyire nézi az alaplapokat át hogy mi a bajuk. " Már a boltos első dolga lesz ránézni a foglalatra. Mondhatni elég sűrűn előfordul a lábak sérülése .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #41291 üzenetére
Hát szerintem nem igazán. Ha már annyit kiadnál egy lapra talán a kettő között a ASUS SABERTOOTH Z77 arra legalább +2év garit is kapnál.
(#41293) tthttl
A kinézett lap is támogatja az összes Ivy , Sandy CPU-t más kérdés hogy megéri e nagyon meghúzni azt a nadrágszíjat. Talán egy H77-es nagytesó jobban illene mondjuk egy I7-hez.Pl. az annyit emlegetett Asus P8H77-V. De a keretedbe akár egy jó tuninglap is belefér ASRock Z77 Extreme3 vagy esetleg Extreme4.
Így akár a tuningot is kihasználhatnád ha "K"-s CPU-t veszel de még a szorzózáras I5 és I7-es CPU-k esetében is van minimális tuninglehetőség.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest