Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
Lacr0ix #4725 üzenetére
Észrevételed jogos,lehet félreértettem és MEA CULPA!
A Volume License ,Software Assurance keretén belül zajlik,gyerekkori nevén BPOS
Adott cég "hüségidöt" köt az adott szoftver licencelésére x idöre,x darabszámra,havi,éves stb fizetésekkel pl tisztaszoftver is igy müködik,magyar állam fizet az MS-nek 1 naptári évre fix összeget
Ameddig ezen szerzödés él addig müködhet a termék,amennyiben "elfogy" a product key (tul sok aktiváció) akkor az MS tiltja
Ezen kulcsok nagyobb cégek rendszergazdái,msdn,imagine stb ingyenes szolgáltatások használói hirdetik saját zsebre
Ezen termékek nem átruházhatóak másokra mivel 2 jogi személy egyedi szerzödése szoftver használatra/bérlésre -
Lacr0ix
tag
válasz
zolee001 #4722 üzenetére
A te szövegértelmezéseddel van probléma és nem kellene lekezelően beszélni,mert ugyanarról beszélünk csak más formában.
Itt Hardveraprón hirdethet bárki aprópénzért "örök" érvényű Office-t. Ami ha szerencséd van működik addig ameddig.
Míg a ténylegesen havidíjas/éves O365 tiltott. Még azoknak is,akik számlát adtak róla.
Régebben már leírtam a véleményem az account,profil árulásról is. -
zolee001
őstag
válasz
KaiotEch #4723 üzenetére
Fogalmam nincs ki az és a hardverapron sem vásárolok szoftvert,itt a forum reklámjában bedobja a O365 családi csomag 20.xxx Ft akció,5 db személy ,5x 1TB tárhely, 6db eszközre telepithetö személyenként stb stb 1 évre 20.000
Az O365 ben mindig az aktuális Office verzió van benne,éppen a 2019 es ,de ha jövöre megjelenik az Office 2021 vagy akármi fantizanéven akkor azt kapodPro Plus és Standard verziókat nem lehet magánszemélynek megvásárolni ,aki ilyet árul mind kamu
-
zolee001
őstag
válasz
Lacr0ix #4721 üzenetére
Office 2019 Professional Plus for Windows is only available to volume licence customers. The single licence price (no software assurance) is US$559.
Gugli forditó vagy szövegértelemtö használata ha szükséges mert látom valamelyik nem megy
Itt adnak elsö kézböl hivatalos infot (a gyártó már csak tudja)
061-2 MSINFO -
zolee001
őstag
válasz
KaiotEch #4719 üzenetére
100 x irtam már,Pro Plus mind kamu,nincsen csak VL csatornákon
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus for Windows is only available to volume licence customers. The single licence price (no software assurance) is US$559.
10-13000 ft egy O365 1 személyes verzió,20.000 ft a családi 5 személynek teljesen hivatalosanMielött jönne vmi fillérbaszó Dr Jogerös Pál,hogy EU törvények igy meg ugy akkor közlöm,hogy ezekre a VL termékekre nem vonatkozik
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy kérdezzek utána mert nem jön rá. a probléma:van termékkulcsom, és amikor beírom 5 napot hosszabbít, majd azt írja ki h nincs aktiválva és hogy a fiókomhoz nincs hozzárendelve windows office 2019 licensz
Mit tudnánk csinálni? Hogy tudnánk hitelesíteni? -
zsoltzsolt
addikt
Edigitalnál az egyszemélyes egy éves licenc most 12.990 Ft.
-
simauser
tag
Üdv!
Az éppen tárgyalt témához kicsit csatlakozva: azt tudom, hogy az árult accountokat kerülni kell, mert könnyen adatlopás állhat fenn, de ugyanez lehetséges a proplus-os kulcsoknál is?
Vagy azoknál "csak" szürkeségi probléma van?
-
Lacr0ix
tag
Egyértelmű,hogy nem kiskereskedelmi partner vagy Microsoft Store.
Viszont ugyanazt az értéket képviseli,mintha bemennél a boltba és levennéd a polcról. Ott is 1 kódot veszel meg,csak szépen becsomagolva.
A fiók és örök licenc árulás kitárgyalásába kár belekezdeni. Az " örök livenc" fura mód nincs itt tiltva
-
merqree
őstag
-
spacelab
tag
Sziasztok!
Office deployment tool segítségével volt office 2019-ből word, excel, powerpoint telepítve. Megoldható, hogy uninstall nélkül még utólag telepítsek hozzá publishert is? config.xml megvan amivel a telepítés történt. -
zsola32
őstag
szia, akár privátban, tudnál linkelni megbízható boltot, ahonnan be tudnám szerezni a retail Office csomagot? (a 2 kulcsos verzió is érdelekne, olyant nem is találtam, mondjuk nem nagyon vagyok otthon a témában)
a Win 10 pro-ra is kérhetnék boltot?
ami kimaradt, hogy ez két asztali gép lesz, (Asus PRIME B360M-A alaplaplapokkal)
ezekre lehet hogy az OEM verziós Win10-et válaszuk.Ha jól néztem, kétféle Office is választható, a dobozos drágább, de van egy másik verziós is, amihez csak egy digitális kulcs jár. (ez az olcsóbb)
Jól gondolom hogy nekünk az olcsóbb verzió is jó lehet?köszi
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Napi szinten létrejövő dokumentum elkészítését szeretném meggyorsítani. Egy esemény rögzítése a cél formanyomtatványon. A dokumentum nagy része ugyanaz, ami változik az esemény, dátum, az átadó, átvevő személye és hozzájuk tartozó személyes adatok.
Itthon, LibreOffice-ban meg tudtam oldani a körlevél funkcióval, de két munkalapot használtam a két névmezőhöz (nincs vagy nagyon ritka a két csoport átfedése), mindkettőt leszűrtem az adott névre és úgy kinyomtattam fájlba, majd papírra. Ez sajnos nem megy a Wordben, mivel csak az első excel munkalapot tudja használni. Hogyan tudom ezt megoldani wordben?
A probléma nehezítésére több gépről használjuk a dokumentumokat, 2007-2019-es programverziók vegyesen fordulnak elő és access nincs a programcsomagban. -
zsola32
őstag
köszön a segítséget.
igen megfontolandó, az előfizetős 4 EUR/hó is
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest