Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz #86564352 #4298 üzenetére
Pont ezért jöttem. Nekem az egyetem alatt van ugye Student accountom, ami O365 volt eddig. Akkor most automatikusan migrál M365-be? Azért az editor funkcioert a fele királyságom adnám. Vagy az csak home/personalhoz van? Vagy ne is keressem, mert még nincs?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
zolee001
őstag
Eddig a Microsoft 365 egy business csomag volt Windows 10 licencekkel stb
Az agyhalott átnevezökommandónak a maradék agysejtjei is eltüntek,egy már nem egy meglévö szolgáltatás nevét migrálnák hanem kitalálnának valami uj nevet
Jelen helyzetben az idözités maga is remek -
törölt tag
-
-
aDtG
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne otthoni felhasználásra office 365 -re. A Hardveraprón többen is hirdetnek nagyon olcsón office 365 örök licence-t.(durván 9000 ft-ért)
Mi lehet a háttérben, hogy ilyen olcsón tudják adni? Szabad ilyen terméket vásárolni? -
gulyasa
őstag
Adott idehaza két gép.
Az egyik egy viszonylag újabb, Win10-et futtató gép.
Erre a SULID-es regisztráció után rendben feltelepült az O365.
Tudtommal - az oldal szerint is - 5 gépre lehet telepíteni, ezért:A másik gép kicsit régebbi Win7-es, egy ideig nem volt használva, de a "home school" miatt újra beüzemeltem a lányomnak. A gép leállítása óta kihagyott összes win frissítést feltelepítettem rá.
Ezután próbáltam erre is feltelepíteni az O365-öt ugyanazzal a SULID fiókkal, de először vagy nem akarta letölteni az indító fájlt, vagy hibaüzenettel leáll a telepítés, hogy szerinte "nincs elég hely" a meghajtón. Megjegyzem kb. 60 GB szabad hely van a rendszernek használt SSD-n.Van valakinek ötlete, miért nem települ a másik gépre az O365?
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
tylerddd
veterán
Üdv! Worddel kapcsolatban érdeklődnék:
1.) Mitől függ, hogy a betűtípusoknál a legördülő menüben látszik-e a "megjelenő betű", ami ugye azt jelzi, hogy ismeri-e adott típus pl. a Ű,Ő,É betűket?
2.) Office365-nél a Word-ben a kis felhővel jelzett betűtípusok nem tölthetők le egyszerre valahol? Tényleg ki kell választani ahhoz egyesével, ha használni akarom?
Köszönöm!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bon
őstag
válasz zsoltzsolt #4282 üzenetére
Céges fiók nem is a privát adatok tárolására van.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
akaido
addikt
válasz zsoltzsolt #4282 üzenetére
Milyen problémás dologra gondolsz pontosan? Erről az oldaláról még nem hallottam az office365-nek. Általános adatkezelési lózungokat tudnék pufogtatni de ettől megkímélnék mindenkit.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
jozsi252
veterán
válasz zolee001 #4279 üzenetére
Néztem az office.com-on. Rámentem az Office telepítésére, majd Office termékkulcsom van, és a MS Szolgáltatások oldal jön be amivel semmire se megyek. [link]
akaido
Kutakodok tovább office.com-on. Egyelőre nem akadtam rá közvetlen letöltő linkre onnan.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
akaido
addikt
válasz jozsi252 #4278 üzenetére
Bocsesz benéztem: [link]
Remélem még működik.
Vagy az office.com zolee001 beelőzött.Esetleg ha office365 jogosultság is fennáll- ha van pl. diák a gyermeked- [link]
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az Office 2019 Professional Plus-t le lehet tölteni a Microsoft holnapjáról? Akárhogy keresem nem találok olyan lehetőséget mint a Windows 10-nél hogy ISO-t le tudjam tölteni. Vagy netán Office-nál olyasmi van hogy beírom a termékkulcsot és úgy kapok letöltési linket az MS-től?
iPhone 16 Pro Max
-
szazbolha
addikt
Sziasztok! Tavaly vettem digitális kulcsot OFF2016-hoz. A kulcsot emailben tároltam (sajnos)
A gépemet újra kéne telepítsem, de a kulcsot nem tálalom. Hogy tudom kiolvasni a mostani kulcsot, hogy az újratelepítésnél megadhassam. -
legenda
Majd rájön mindenki, mert most is változtak a kulcsok, az összes Windows és Office verzióhoz tartozó...
Dicséretes, hogy képben vagy, mert az egy éves (március 1 - február 28/29) intervallumot sokan nem tudják, egyszer megigénylik és használják tovább, illetve használnák évekig, de ha az említett intervallum után már nem megy a telepítés - pontosabban az aktiválás -, mert nem fogadja el a kulcsot, akkor bejelentés, majd tájékoztatáskor meglepődés, hogy azért van, mert nem ismerik és nem tartják be a használati feltételeket.
A másik, hogy a dashboard felületén nem csak a képfájlokat és kulcsokat kellene nézni, hanem az allicence igazolást is, mert hiába működik esetlegesen a fenti intervallum után is tovább valamennyivel a már korábban regisztrált Windows vagy Office, mivel az érvényességi intervallum lejárt, ha nem került újabb igénylés leadásra, a használat már nem jogszerű.
A Windows alá valóban kell jogtiszta frissítési alap, de egy olcsóbb és régebbi OEM verzió is jó, ami szinte fillérekért megoldható már, így nem annyira megerőltető a jogkövető magatartás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
akaido
addikt
Az Office 365 és a "Tisztaszoftveres" szoftok között pl. az is különbség, hogy:
- A tisztaszoftos frissítési licenc jogtiszta alapjának kell lennie(ezt szinte senki ne tartja be, én sem_lebuk van). A KIFÜ e-mail címére kell beküldeni, majd küldenek letöltő linket, kódokat, amelyek 1 évig érvényesek, utána meg kell újítani-kérni őket.
- Az office365 edu 5 gépre telepíthető, egyéni regisztrációval használható.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
5150head
senior tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem.
Az exchange felügyeleti központ/címzettek/postaládák alatt nem látom egy volt dolgozó fiókját, akkor azzal mi történhetett?
A MS365 felügyeleti központ/felhasználók/aktív felhasználók alatt megjelenik az ember, de ha itt nézném a levelek fül alatt a dolgokat csak azt írja: "Ennek a felhasználónak nincs Exchange Online-lincence.
Arról az accról folyt aktív levelezés outlookon keresztül. Hol lehetnek a levelek?
Köszönöm
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, Office 2019 (Otthoni és vállalati verzió) telepítése során bizonytalanodtam el egy kicsit: ez egy újonnan vásárolt licenc, új céges gépre szeretném telepíteni. Mindenáron rám akarja erőltetni a fiókkal való bejelentkezést a telepítőfájlok letöltéséhez, és itt jön a kérdésem: milyen fiókkal kellene bejelentkezni a telepítéshez? A gépet használó személy Microsoft fiókja nyilván nem jó, mert akkor ahhoz köti a licencet gondolom, és ez a jövőben gondot okozhat (pl. ha a gépet jelenleg használó személy elmegy a cégtől, akkor a fentiek szerint "vinné" a saját fiókján magával a licencet, ami persze nem megengedhető). Pici cég, eddig csak a cégvezető két gépére (asztali, hordozható) volt két licenc (ennyi volt az összes számítógép, amit használtak), ott mindkettő a cégvezető Microsoft fiókja alá került telepítésre értelemszerűen. Ezt a harmadik licenszt is oda lenne célszerű regisztrálni? Ez okoz-e problémát a gépet használónál (gondolok itt arra, hogy eseti jelleggel be kell jelentkeznie az Office-hoz tartozó fiók tulajdonosának pl (ami kb. megoldhatatlan adatbiztonsági ill. földrajzi okokból is)?)?
(Igen, tudom, hogy az Office 365 egyszerűsítené a kérdést, de standalone verziókat vásárolnak, kerülik az előfizetéses megoldásokat, ahol csak lehet.)
Köszi!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Szeretnék csinálni egy borkatalógust.
Ehhez találok valahol sablont? Illetve melyik programmal érdemes csinálni?
Word?
( 6 termék / oldal elrendezést szeretnék fényképpel és egy rövid ismertetővel, árral)Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
titán
válasz tothjozsi96 #4262 üzenetére
Ebayen kapsz kulcsot annyiért, ami VL kulcs lesz. Az aktivátorral is VL kulcsos lesz. 9-10k körül kapsz aprón számlával új retail kulcsot. Te döntesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #4262 üzenetére
Szűz is legyen meg rutinos is ? :-)
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Hardverapróról van itt aki szokott vásárolni licenszet?
Néztem vannak drágább eladók, 6-8k egy 2019-es kulcs.Én azt hittem pár ezer forint.
Hol érdemes venni?50-60k-t nem vagyok érte hajlandó kiadni de crackelgetni sem szeretnék.
-
xNAGOYAx
tag
Üdv, olyan problémám lenne, hogy újratelepítettem egy gépet és azon volt aktív ms office 365 előfizetés. Viszont most nem akarja aktiválni és letölteni se engedi a fiókból pedig a pénzt levonta év elején. Én első körben arra gyanakszom, hogy nem jó a fiók ( nem azzal vették amit állítanak) ,de ők állítják, hogy amikor vették a laptopot és bekapcsolták ezzel a fiókkal vásároltak csak ezt adták meg mindenhova. A fiókban nem találni semmit a fizetés és szolgáltatások előzményben pedig lassan 2 éves az előfizetés. Esetleg ha felvesszük az MS-el a kapcsolatot és kiderül, hogy másik fiók van akkor megadják azt nekünk, hogy lehessen aktiválni a terméket? Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
legenda
-
zsoltzsolt
addikt
Tankerület
-
zolee001
őstag
válasz zsoltzsolt #4249 üzenetére
Rengeteg dokumentáció létezik,többek között amit linkeltem is de az MS ügyfélszolgálat megfelelö részlege,a kormányzati informatika a tisztaszoftver oldalról kiindulva sok elérhetöség van helpre
Nem tudhatom,hogy kihez,mihez tartoztok mint intézmény -
zolee001
őstag
válasz zsoltzsolt #4247 üzenetére
Az addig rendben lenne,hogy az adófizetöi milliárdokból finanszirozott O365-öt végre használná egy oktatási intézmény de az arra felhatalmazott személy(ek) nek kellene elvégezni a regisztrációt
Fórumtársak leirták a további teendöket -
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #4243 üzenetére
Megadtál egy olyan tartományt ami most még nem létezik? ELőtte kellett volna elolvasni a leírást, nyiss egy support esetet a portálon és írd le mia gond, segíteni fognak. A másik, hogy regisztráld be a domain-t és tedd be a kért TXT rekordot. Filléres tétel.
-
moleculez
veterán
Tanuló vagy, vagy az iskola IT-se?
-
zolee001
őstag
https://itmp.hu/letoltes/o365_kozokt_rendszergazdaknak+classroom_20161124.pdf
Biztosan neked kell(ene) végrehajtani az iskola regjét? -
zsoltzsolt
addikt
Jártas valaki az iskola O365-ben? Regisztráltam az intézményt, de tovább kéne haladnom, ahol ezt kéri:
Jelentkezzen be DNS-szolgáltatója webhelyén, és vegye fel ezt a rekordot a tartományába (pmpszcegleditagintezmeny.com).
De nincs semmilyen DNS szolgáltatónk... hogyan tovább? -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy 1 gépes O365 origi, legális licencem. Amin aktiválva van konfig, azt javítanom tesztelnem kellene. Egy másik konfig lenne addig az eddigi kiváltására. Erre kéne feldobni ideiglenesen, (cserélni) az O365-öt.
Jól gondolom, ha az MS Office online fiókomban leválasztom a mostani konfigról a licencet, akkor a másik konfigon tudom aktiválni és használni?
Hányszor lehet ilyet?
Mert ha kész az eredeti konfig, akkor arra kellene visszaköltözni. -
-
zolee001
őstag
-
nagyúr
válasz zolee001 #4233 üzenetére
Ráadásul, ha én csaló lennék, hamisító, akkor egészen biztos, hogy NEM egy nem létező, kamu terméket "hamisítanék", hanem egy igazit. Ha valóban nincs ilyen termék, mert a ms nem gyárt ilyet, akkor miért ezt hamisítja? Ez olyan lenne, amint amikor valaki legyártott 54.000,- ft-os bankjegyet. Garantált lebukás. (Ez nem vicc, megtörtént. )
Tudod, én készséggel elhiszek mindent mindenkinek, de a win topikban már megtörtént, hogy az eu jogszabályok szerint teljesen legális és teljes dokumentációt ígérő kulcsot is kamunak skatulyáztál, csak mert nem a ms árulta. Nem rossz szándékból, csak a bizonyosság kedvéért szeretném tudni az infóid forrását.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
nagyúr
válasz zolee001 #4233 üzenetére
Még mindig nem tudjuk, honnan származik az infó, hogy "nem gyárt olyat". Azt írta, ő a rendszergazda, gondolom amiatt írta, hogy neki jogában áll ezt értékesíteni.
Tehát amit xrichiex árul, az nincs? Az az eredetinek tűnő csomagolás, az hamisítvány? Össze van kasírozva a doboz fénymásolatokkal? Ha csaló, miért nem törölte rögtön a hirdetést hogy jaj, lebuktam? Miért inkább ide ír?(#4234) merqree
Megismétlem, és neked aláhúzom ami a kérdés szempontjából most releváns: Honnan lehet megkérdőjelezhetetlenül bizonyítani, hogy jogszabályellenes, vagy nem is létező a hirdető által kínált termék?[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
zolee001
őstag
-
nagyúr
válasz zolee001 #4225 üzenetére
Meg tudod indokolni jogszabályokkal alátámasztva, hogy mi a probléma a konkrét hirdetéssel?
Nem provokációból kérdezem negyedjére, tényleg érdekel. A vevőszolgálat nem releváns kiindulási alap. Honnan lehet megkérdőjelezhetetlenül bizonyítani, hogy jogszabályellenes, vagy nem is létező a hirdető által kínált termék?Szerintem.
-
zolee001
őstag
Benéztem a Plust nem láttam
Ebben az esetben hamisitott kamu
Office is not available on DVD. You need to by a keycard and redeem it, then you can download the software for offline installation.
Diane Poremsky [Outlook MVP]https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/where-to-purchase-boxed-retail-dvdcd-office-2019/288a5169-908c-4eb8-b18a-2f1daa21470f
-
zolee001
őstag
válasz liszi70 #4222 üzenetére
Nem én kifogásoltam a hirdetést,de ez fizikális adathordozó és látszólag bontatlan,szerintem semmi gond nincs vele
(Feltételezem valami intézmény /cég vásárolt x db Officet valami boltban ebben a konstrukcióban (ahelyett hogy VL ajánlatot kértek volna sokkal olcsobban) és a rendszergazdi pedig népgazdaságilag hasznositja kb féláron ami hihetö is -
zolee001
őstag
válasz liszi70 #4220 üzenetére
Ó,de még mennyi EU-s jogaszabály van autókra ,hozzál usából egy autót (ami nincs EU tiltolistán) és küzdj meg olyan certek beszerzésével mint az "Elektromágneses kompatibilitás",ha nem igazolja a gyártó (nem fogja) akkor az unióban nem helyezed forgalomba
Nézd meg mennyi usában egy auto amit itt is forgalmaznak( de ott alapbol full extra felszerelés),osszál szorozzál a napi usd árfolyammal és megérted miért nem engedi az EU az usa autokat ideAz EU jogszabály mit nyilatkozik a lopott/megtévesztö/kereskedelmi forgalomba nem helyezhetö szoftverek kapcsán?
(Az EU jogszabályokat meg felülirja a Föderációs alaptörvény Kirk kapitánnyal az élen?)
-
nagyúr
válasz merqree #4219 üzenetére
Az autó esetében NINCS eu-s jogszabály, ami lehetővé tenné, hogy a másodkézből származó autók ára ilyen szintre süllyedhessen. Ha fáj ez a ms-nak, ha nem, a szoftvereik eladhatóak. És mivel ettől jóval olcsóbban is lehet (a ms által is elfogadott) olcsó kulcsokat venni, így az árat a piac határozza meg, és ha túl drágán, a nektek tetsző listaár közelében értékesítené, akkor koppanna egy jó nagyot, mert a kutya sem venné meg tőle.
Szerintem.
-
nagyúr
válasz merqree #4217 üzenetére
Az, hogy neked valami "gyanús" az igencsak vékonka indok a moderátoroknak a szankcióra, törlésre. Ráadásul fogalmam sincs, mitől gyanús, hiszen az eu jogszabályok igencsak leverték a "használt", vagy másodkézből származó szoftverek árát.
Meg tudod indokolni jogszabályokkal alátámasztva, hogy mi a probléma a konkrét hirdetéssel?[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
-
merqree
őstag
válasz _ ĐanieL™ #4210 üzenetére
Ne velünk hadakozz
Kérj támogatást a Pro Plus kulcshoz, és majd kiderül, hogy kapsz-e, miután bediktáltad a kulcsot, és megkérdezi, hogy milyen cégre van regisztrálva
De majd elmondhatod, hogy használtan vetted, ettől és ettől. Visszakeresik, és tisztázni fogják, hogy valódi kulcsod van. -
Qtya123
őstag
Üdv!
Office 2019 Pro Plus kulcsom van. Most telepítettem újra a Windows.
Lehet én vagyok a béna, de a Microsoft oldalán található office 365-öt hogyan tudom úgy telepíteni, hogy kiválasztható legyen, hogy mit akarok feltelepíteni. Nekem csak a Word és Excel kellene. -
moleculez
veterán
Cél: Le akarok válni a Google Calendarról. (Igen, fennvan az alufólia sisak , viccet félretéve, próbálom kiszorítani a G alkalmazásokat az életemből) A család cal viszont Googleben van. Szóval, fel tudom azokat venni aztán outlook calendarba? Ha én hozok létre eseményt, és megosztom xy GCal userrel, akkor az neki syncel GCal-ba?
-
Puma K
nagyúr
válasz Dilikutya #4202 üzenetére
Szerencsére nálunk a cégnél rendszerezve van minden, és kategorizálva a telepítők, frissítések, képek, excel-ek, pdf-ek stb-stb egyszóval minden.
Egy beltéri dekorokkal, kültéri építőlemezekkel, beltéri egyedi méretre gyártott akrilokkal és ragasztással foglalkozó cégnél dolgozom ahol lapszabász géphez készítettem vágás optimalizálást adott táblaméret és konkrét színdekorokhoz.
Mivel nagy darabszámú megrendelésről van szó így mappákra vannak bontva a különböző de egybe tartozó színdekorok, amelyeken belül az adott színre vonatkozó lapszabászati felosztásokat táblánként és a részletező excel-t is úgy kell elneveznem a mappákat és a kapott fájlokat, hogy minden egyértelmű legyen.
Ezért viszont hosszú az elérési út így ebből akadt a fenti problémám. Amit úgy oldottam meg hogy az egész fő mappát amibe a többi kicsi és a különféle fájlok tartoznak kimásoltam a C-re, megcsináltam amit kellett majd vissza másoltam az eredeti helyére...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Dilikutya
félisten
Ezt már inkább alapból száműzni kéne, sőt már évekkel ezelőtt kellett volna. Bár kordában lehet tartani, de ezt magyarázd el pl. ügyintézőknek, akik a teljes első bekezdést adják fájlnévnek még a húsz mappás útvesztő végére.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Puma K
nagyúr
válasz _ ĐanieL™ #4200 üzenetére
Nem kell semmi rosszra gondolni!!
Csupán specifikusan kellett elnevezni azokat a fájlokat és mappákat amikkel dolgoztam és így a rövidítés meg az ékezet elhagyása nem feltétlen lett volna opció.
De ha nem maradt volna más akkor még csiszoltam volna a kivitelezésen
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.