- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Kérnék némi segítséget.
WIN XP-re kellene egy AV. Idősebb házaspár gépere lenne, és én kinéztem a BitDefender Free-t. Olvasgattam vissza, hogy csendben elvan a háttérben, ezért gondoltam erre. Kicsit gond az idegennyelv mert akiknek kellene kukák angolból. (MSE-t azért nem merem feltenni - bár nagy előnye a magyar nyelv - mert nem sok jókat olvasok vissza róla) Ezek fényében merjem felrakni a BitDefender Free-t? Tűzfalnak meg kinéztem a PC Tools falát, fő szempont volt, hogy tudjon magyarul, viszonylag egyszerű és ha kérdez akkor tudjanak vele mit kezdeni. Kisebb oktatást már tartottam is, és készítettem némi leírást/útmutatást Nekik ha várhatóan kérdezne a tűzfal.Köszike előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest