Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
blattida #41923 üzenetére
köszönöm. mondjuk ez a sok speciális alkalmazás talán már túlzás. egy nod vagy avira mellett (vagy bármelyik élvonalbeli av mellett) nem tudom kell-e speciális alkalmazás mondjuk kizárólag a bankoláshoz. Biztos tudja azt, amire tervezték, de ez a sok biztonsági alkalmazás előbb utóbb összeakadnak egymással, végletesen leterhelik a rendszert, és minimálisan pilótavizsga kel a megfelelő használathoz. Volt egy "anchorfree" (ha jól emlékszem) nevű program (asszem van is), biztonságos netezéshez hot spotokban. Valahogy elrejti a free wifi hálózaton a gépet, így a többiek nem látják.Na mondom ez klassz, kell nekem. Aztán úgy elrejtette, hogy nem is tudtam a netre menni vele, le kellett szednem. és az a legszebb, hogy egészen biztosan én használtam rosszul, vagyis user error, de hát könyörgöm, abból mégsem lehet kiindulni, hogy kizárólag informatikusok érzékenyek a személyes adatikra free hotspotokban...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest