Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #19798 üzenetére
-
válasz
19870820 #19797 üzenetére
Hali!
Hivatalosan ezek az OS-ek támogatottak
– Windows 2000, SP4
– Windows XP, SP2 (32 or 64 Bit)
– Windows Vista (32 or 64 Bit, SP 1 recommended)W7 x86/x64 alatt is fut, de jelenleg hivatalosan nem támogatott.
Azokat a hibák amiket leírtál nem tudom, hogy mi(k) okozza/okozzák, de nem hinném hogy az Avira.
Azt a loadert meg töltsd fel ide: [link]. Itt majd annyival tudhatsz meg többet, hogy hány AV látja fertőzöttnek, ha láthatóan sok, akkor jobb ha elfelejted.Fire.
-
19870820
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19794 üzenetére
[link]
ez lenne.másik kérdés hogy avira free 64bit kompatibilis?erröl sehol nem találok infót.64bites vistára vagy win7re gondolok.
Másik kérdés hogy avirát probáltam egy vista 32biten és teljesen megbolondult töle a rendszer,folyamatos fagyások,folyamatosan tölti a semmit,meg egy bizonyos loadert mindig virusosnak talál(amit avast nem talál annak). -
Panda IS 2010-hez tudna valaki adni kódot? Olyat ami működik, és nem 1 hónapra.
Pm-ben. -
-
-
19870820
senior tag
Hali tudja valaki hogy Avira free-nél hogy van ez az ingyenesség és meddig lesz az?
Avira forumba olvastam olyat hogy nemrég frissitettek a free licence-n.Szóval lehet ennél a proginál olyan hogy gondolnak egyett és megszüntetik az ingyenességét? -
eddy15
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy a FF és IE alatt sem jelenik meg a norton toolbar és ips.
Nem tudom miért. Egyik nap még működött, most meg nem. Kérem segítsen vki.Üdv: eddy15
-
GEPESZ66
veterán
Mi a különbség, ha a NIS 2010-ből 3 felhasználósat veszünk, vagy 3 PC-re telepíthetőt. A 3 felhasználós csak 1 gépre vonatkozik?
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19785 üzenetére
2 napja próbáltam WIN7 x86 alatt , látszólag semmi változás , talán kicsit gyorsabb lett érzésre .
-
Hali!
Aki esetleg W7 x86-ot használ és van kedve beta teszthez, annak itt az Online Armor 4.0.0.6 BETA. Remélhetőleg az x64-ről sem feldkeznek meg.
Fire.
-
xgeri
csendes tag
2009 november 30-ig osztogathatnak kulcsokat a host-ok.
-
GEPESZ66
veterán
Nálam a Launch Party keretében kapott KIS kódot még nem tiltották le.Mi a helyzet nálatok?
-
válasz
szakalistvan #19774 üzenetére
Nézd meg ESS beállításainál az Aktív és Passzív módot, vedd ki a pipát a uTorrent mellett, üres legyen a négyzete.
-
Gyerekek!
Milyen az új Panda 2010 IS? Kinek mi a tapasztalata eddig? -
szakalistvan
senior tag
Eddig prímán ment a kettő együtt,két napja van a hiba,néha észre sem vettem h 600k-val töltök le böngészés közben( 5 Mbit ). Per pillanat csak vissza töltöm a cuccokat tehát letöltés nincs is.Így is halott. cFospeed is fent van,bár beállítgatni nem tudom hogyan kell,utánanézek
Amit linkeltél képet,nem tudom megnézni, munkahelyi net.
Akkor egy víruskeresés felesleges?ESS nem talált semmit. -
L7wy
őstag
válasz
szakalistvan #19759 üzenetére
Vagy inkább ezzel, ha itt alacsonyra veszed, akkor elvileg a böngészőnek engedi h használja, mivel magasabb a prioritása..
-
válasz
Greenebola #19760 üzenetére
Én inkább ezt ajánlom az on-line helyett:
Kaspersky Virus Removal ToolNaponta van, hogy 3× frissül, van hogy 20×, tehát legjobb mindig a legújabbat letölteni.
Ha végzett a dolgával, akkor uninstall. -
L7wy
őstag
-
törölt tag
Visszatettem a NIS-t a Panda tetszik, de amíg nincs itthon újra két gépem, addig pihen
-
válasz
Hali!
Esetleg azzal az egyszerű módszerrel próbálkoztál, hogy a torrent le/fel töltési sebességét beállítod/korlátozod? [link]
Fire.
-
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #19760 üzenetére
Igen, a teljes rendszered átvizsgálja. Nem kevés idő lesz...
-
Greenebola
senior tag
válasz
Hát ez Pl nálam is így van egyszerre a kettő nem megy mert elveszik a sávszélesség ugyebár letöltés közbe. De van a cFosSpeed és ott belehet állítani elég sok mindent a részemről szaktudást igényel a program.
-
Greenebola
senior tag
Na volna egy nem érthető dolog számomra. Még sose csináltam ilyet ezért rá is szánom magamat kíváncsiságból De nem nagyon értem
Online Scannerröl volna szó a Kasperskyt választottam erre a célra találtam ezt az oldalt.
[link]
Rámegyek az Accept-ra aztán Update-el 1,Program download and update -- 2, Database
update 75 mb ezt le kellene töltenem? És ez az egész Rendszeremet átvizsgálja? -
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Az Eset Smart security mennyire megbízható ? Mert van egy olyan gondom hogy a torrentet és a böngészést egyszerre nem tudom használni,vagy ez vagy az,pedig van sávszél bőven,arra gondolok hogy valami piszkálgatja a rendszert. -
makaay2
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudna egy licencet küldeni kasperskyhez, mert nekem sikerült lecsúszni a lehetőségről! Köszönöm szépen!!!!
-
-
BigManus
addikt
Ugyan a Panda nem jelzett rá, viszont a naplót megnézve a megnyitás után blokkolt két kémprogramot.
-
GEPESZ66
veterán
A következő honlapot szerettem volna megnyitni:www.fantini.hu
A cégben a NOD32 4.0, itthon pedig a KIS 2010 is trójait jelzett, s nem angedte megnyitni.
Arra lennék kíváncsi, hogy nálatok a NIS 2010, ill. a PANDA IS 2010 jelez-e. -
BigManus
addikt
válasz
Greenebola #19739 üzenetére
Az lenne ám a kánaán
-
BigManus
addikt
Olvasgattam itt a fórumon egy wot nevű cuccról.
Mi is ez tulajdonképpen és honnan tudom letölteni? -
mhorvat
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19732 üzenetére
Nem, nem, a gép újraindul. Nincs alvó mód, nincs képernyővédő, nincs hibernálás, ha tölteni otthagyom a gépet 8-9 óra múlva is ugyanúgy pöccre belépek (meg ugye loginnél van háttér (XP), újraindulásnál csak kék háttér), de AdAware-nél újraindul. És ez nem program feature, mivel nem jelzi, hogy volt már scan. Most lefuttatok egy gyors scan-t, megnézem az megy-e.
-
válasz
mhorvat #19726 üzenetére
Hali!
Tényleg nem viccnek szánom, de biztos hogy újraindult az a gép? Ugyanis amikor rendszergazda fiók(jelszóval) és felhasználó fiók is van, akkor némely esetben(xy AV scan közben) simán nem érzékeli OS, hogy bármi háttértevékenység folyna. Admin fiók(beléptetés) nélkül ilyenkor simán lemegy a gép képernyővédőre, aztán meg alvóba(ha úgy van beállítva persze), azonban amikor van admin fiók, akkor a Login képernyőre megy(hisz "magára hagytad" a gépet, ez idő alatt más né férhessen hozzá), az meg egyből felfüggeszt minden háttértevékenységet.
Szóval amikor a login-n-ál megadod a jelszót, akkor nem veszed észre, hogy sokkal hamarabb jelenik meg az asztal, mint valóban egy újraindítást követő belépéskor?
Fire.
-
19870820
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19730 üzenetére
Eddig nagyon jól müködik,most raktam fel nemrég.Valahogy nem olyan már mint a régi 8.0 vagy 8.5ös verzió.Ez már nagyon gyors és a gépet se fogja legalábbis eddig
Utánna néztem amugy elméletbe frissül a progi is már és ilyen csinál magától egy rendszervisszaállitó pontot. -
19870820
senior tag
Hali nem tudjátok hogy az új avg9 free(9.0.698)már tényleg müködik 64bites windowson is?Jelen esetbe 64bites vistáról van szó.Hivatalos oldal szerint támogatja már a 64bites Win-eket is.Eddig ilyen nem volt,legalábbis 8.5ös még nem támogatta a 64bitest.Ja meg olyan kérdésem is van hogy a free frissiti magát a szoftvert is vagy csak a virusadatbázist?Köszi.
-
Hali!
Ha már Panda akciók, érdemes lehet megnézni, lehet hogy valaki tud élni a lehetősséggel és szüksége is lehet rá: [link]
Természetesen itt az a cél, hogy az iskolák, önkormányzatok, diákok, stb stb olcsón juthassanak szoftverhez, hisz sajnos Magyarországon jó ha az iskolákban minden gépen jogtiszta XP fut, nem pedig dobozos W7 x64 Ultimate...
Jelen pillanatban a 2009-es termékkör szerepel, de hamarosan a 2010-es is bekerül.Fire.
-
eddy15
tag
Aki esetleg lemaradt az 1 éves ingyenes licencről, annak itt egy kis akció:
http://www.pandasecurity.com/usa/promotions/halloween/?track=96279&utm_source=PROMO&utm_medium=LP-NS&utm_campaign=HALLOWEEN09-R10 -
mhorvat
senior tag
Sziasztok! Olyat tapasztalt valaki, hogy az Ad-Aware (a legújabb Free, de az egyel régebbi verziojú is) nem tudom pontosan mikor, de Full Scan-je közben a gép újraindul? Kétszer hagytam ott a gépet, hogy lefusson míg én dolgozom, de mindkétszer az fogadott, hogy ott a login screen és elindítva az Ad-Aware-t azt írja, hogy még nem történt Full Scan egyszer sem.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #19722 üzenetére
Helló, a Panda eetében, olyan 2,3- 3 óra, a NIS pedig kb 15 -30 perccel előbb végzett, de ezt csak úgy saccoltam.
-
válasz
Szellem. #19714 üzenetére
Hali!
Jól indult a napom, tényleg jót röhögtem. Konkrétan nem a hibajelenségen, csak a:
"Azért a fasz kivan, hogy nem bírnak összeszarni egy normálisan működő programot..."
Mondjuk Nálam ez a hiba nem jelentkezik, de az tényleg nem semmi, hogy Nálad sem volt, aztán meg egyik napról a másikra meg megjelenik...GoodSpeed
1. Amúgy mennyi időt vett igénybe a scan a két AV esetében?
2. Ha a Panda telepítéskor nem vetted ki a pipát a gyanús fájlok automatikus küldése elől, akkor már el is küldte a scan-t követően, de arról tájékoztat. Manuálisan meg a szolgáltatások/services lehetőségnél találodGEPESZ66
Nekem sincs semmi gondom a 463-as buildel W7 x64 RTM alatt, csak a 736-ossal, ami ugyebár hivatalosan támogatja a W7-etFire.
-
válasz
Narxis #19716 üzenetére
Komolyan mondom ez már elkeserítő! Tényleg nem hiszem el, hogy egy ilyencég, nem képes egy normálisan működő programot kiadni! Semmi bajom nem lenne vele, ha nem lenne vele ez a sok szar.
Egy kurva weboldalt nem tudok úgy megnyitni, hogy egy félórát nem gondolkoza! Eddig ez nem volt így!
De, most TE KIS-t használsz?(#19717) g.gergo: Ja, ez tényleg így van. Megy az igérgetés, aztán mégis mindig szopás van vele.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Narxis #19716 üzenetére
De basszus, már egy jó ideje mindig ezt mondjuk/mondják, h a következő build jó lesz, aztán hosszú várakozás után kijön, erre ugyanolyan szar. Aztán megint jön a régi nóta, és kezdődik minden előlről.
Korábban az 5-ös ill. 6-os verziók nagyon jók voltak, minden téren. Aztán véleményem szerint a 7-es verziótól vagy inkább a 8-tól vakvágányra tévedtek. Átlagtól nagyobb rendszerterhelés, bugok ... stb. Nehogy a Norton sorsára jussanak ők is, h csak a nevükből éljenek, aztán nem veszik észre magukat, és az ifjú titánok többszörösen lekörözik őket. Utána már marha nehéz visszaszerezni a bizalmat, lsd NIS2009 és 2010.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #19695 üzenetére
Tegnap délutántól nekem sem szuperál már rendesen a KIS2010. Sajnos, amikor megnyitom a böngészőt, akkor gondolkodik elég sokat! Akár egy új lap megnyitásakor. Próbáltam buzerálni, de sehogy sem gyorsul fel.
Azért a fasz kivan, hogy nem bírnak összeszarni egy normálisan működő programot, ami nem lassít vagy nincsenek vele bugok! -
törölt tag
Panda elkapta
http://www.imagebam.com/image/bfb42b53783082/A fentebbi több mint 1 milliós scannelési eredményhez , hogy az a-squared ,a malwarebytes, a superantispyyware programok eltávolításra kerültek a panda installációját megelőzően, mert a pandás topicban volt róla szó, hogy az ilyesmire érzékeny a panda , különös tekintettel az a2-re.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #19706 üzenetére
Jelenleg is fut a Panda, érdekesség, hogy a boltból vásárolt Gridemre beriasztott :
Nagyon tetszik
Fix, hogy a panda nyert szerény személyemben egy új vásárlót
Most úgy tervezem, hogy a Panda lesz a NIS helyett amíg meg nem jön az új gép, az új gépre pedig a NIS fog kerülni.
Szerk , természetesen nem tettem karanténba, hanem figyelmen kívül hagyattam ezt az egyet.
-
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest