Aktív témák
-
válasz
bajtokarpi #18197 üzenetére
Gondolom lassított!
Sajnos, Win7 alatt észrevehető a Kaspersky. Viszont, nemsokára kiadják a Win7 kompatibilis verziót is. Remélhetőleg ott normálisan fog működni! -
törölt tag
válasz
bajtokarpi #18192 üzenetére
Avast ,mert minden induláskor nem dobja az arcodba, hogy ingyenes . A másiknak sajnos nagyon agresszív és idegesítő marketingpolitikája van.
-
bajtokarpi
őstag
polonic, blattida köszönöm!
-
blattida
nagyúr
válasz
Az avira-t, már csak a lényegesen kisebb erőforrásigénye miatt is.
Fire: az igaz, hogy ez csökkenti a különbséget, de attól még tendenciának jó.
Alig több, mint 200 féle kártevő volt a csomagban, ám ez a teszt is nagyjából az eddigi eredményeket igazolja, beleértve azt is, hogy a SAS nem tud érdemben fejlődni, az MBAM pedig nagyon belehúzott. -
polonic
félisten
válasz
Üdv!
Avirát ajánlanám. Ennek nagyon kicsi az erőforrás igénye.(#18193) ftc
Szintén avirát ajánlanám, működik win7 alatt. Vagy nod/ess. Aztán ha visszaolvasol vagy rákeresel találsz még hozzászólásokat, amikben írják, hogy mi működik win7 alatt.
-
ftc
nagyúr
Win7 alá mit ajánlotok? sajna kasperskymről lemondtam....
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Szerintetek Avast Home Edition, vagy Avira free-t tegyem fel, melyik a megbízhatóbb, viszonylag gyenge gépre tenném fel?
Köszi
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18190 üzenetére
Köszi
-
válasz
#41133696 #18189 üzenetére
Hali!
Amint látod..
Igaz, van ahol a "ferdítők" nem figyeltek oda és "kilóg" a felírat(nem fért ki)
Amúgy a gyári oldalról leszedett változat, amiben választható a Magyar nyelv...
A Free-nek nincs rezidens védelme, de a Win indulásakor beül a memóriába, de ki lehet kapcsolni...
W7 X64 RTM alatt futtattam, de hogy hivatalosan támogatja-e, azt nem néztem
(Ebben pillanatban meg nem lehet elérni a gyári oldalt, feltöltés meg karbantartás folyik, de írják hogy néhány perc múlva nézzek vissza)Fire.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18182 üzenetére
A SuperAntispyware már tud magyarul is ?
Szerk : Ennek ugye nincs rezidens védelme ?
"
* Windows 98, 98SE, ME, 2000, XP, Vista or Windows 2003
* 400Mhz or Faster Processor with at least 256MB RAM
Ugye a 64 -bites OS-t is támogatja ?
-
Ariane
csendes tag
válasz
Szellem. #18184 üzenetére
Nekem EZ az eredmény magáért beszél. Már letölteni sem engedte.
Kikapcsolni meg nem fogom a Kasperskyt így maradt végeredménynek a képen látható. -
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18182 üzenetére
igen és sajna egyre gyakrabban van ez
-
Engedjétke rá a víruscsomagra a KIS-t, meg MSE-t. Kiváncsi vagyok az eredményre.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!Microsoft Security Essentials frissül neketek?
Nekem csak kézileg :s
Vélemények róla pár nap után?
THX -
válasz
blattida #18178 üzenetére
Hali!
Sajnos ez a csomag maximum érdekességnek jó, de semmiképp sem mérvadó, ugyanis(ahogy a képen látszik - SAS 4.29.1002) nem arról van szó, hogy 1078 különböző kártevővel fertőzött fájl van a csomagban.
Jól látható, hogy van olyan kártevő, ami 22 fájlban található meg, ha tehát azt az egyet nem ismeri az adott AV, akkor kapásból 22-vel kevesebbet ismer fel...
Fire.
UI: Telepítettem ma(most már tegnap
) egy gépre Avira Free-t, de nem lehetett frissíteni, teljesen döglött volt az Update, mintha abszolút "döglött" lenne a szerverük(letöltési sebessé 0Kbyte/sec és egy nyamvadt byte-nyi anyag sem jött le)
Másnál is volt ilyen ma?(azaz tegnap) -
L7wy
őstag
Riport fájl (kutakodó kedvűeknek
)
Amúgy szép eredmény ComodotólCsak lenne kint már a 4-es
-
blattida
nagyúr
Íme, egy újabb víruscsomag, 1078 fájlt tartalmaz, friss kártevők, mindössze 9 fals pozitív.
Letöltés: innen.
-
törölt tag
Ma lefutattam a teljes vizsgáltato, és megtalálta a SONAR által múltkot már elintézett egy részét....
-
Core2duo6600
veterán
Msánál számol visszafelé a NIS 2010 e, 30 napos s demoja ?
Nálam ugy tünik, hogy nem.
No nem haragszom érte, müködni, müködik rendesen. -
törölt tag
tud valaki segiteni?Malwarebytes' Anti-Malware proginál ha talált valamit azt hogyan tudom karanténba tenni? vagy estleg elküldeni vizsgálatra?
előre is köszi. -
L7wy
őstag
válasz
csaba1203 #18170 üzenetére
Összehasonlítást nem tudok mondani, mivel sosem használtam avast!-ot, amit ezen látok, hogy rengeteg beállítása van, nem tudom, de nem egy Avira szintű (Aviráé jóval kevesebb) a beállítások arzenálja.
A főképernyő, látható hogy lesz iNews, ahol gondolom valamiféle blog szerű dolog lesz.
Ami még feltűnt hogy elég széles körben támogat mindent (ez még lehet bugok forrása) pl az Instant Message és a P2P rész. Ami még tetszik, hogy a nyelvtámogatottság is megoldottnak látszik, bár még egyenlőre magyar nincs, de gondolom lesz...
Tudom rövid, de nincs most időm többre -
L7wy
őstag
Ez az Avast! aztán tud keresni XD most dobtam fel a legújabb bétát, 1. re iszonyatosan tetszik, pedig tudjátok h magasra teszem a mércét... persze a fórumot olvasva tele van még bugokkal, de a GUI gyönyörű, gyorsan reagál, eléggé érthetőnek tűnik, bár még nem nagyon néztem bele mélyebben.
-
válasz
Core2duo6600 #18166 üzenetére
Köszönöm!
-
Core2duo6600
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz
csokoládé13 #18162 üzenetére
Olvastam ott is a hszed...tudom...azé mondom...
HZoli87: 90%on a live onecare van...ez annál jobb elviekben. Én leszarom a találati arányt...ami fontos jelen esetben az az autoupdate és némi optimalizálás...ha ezt helyreteszik akkor jó...
-
HZoli87
veterán
válasz
csokoládé13 #18162 üzenetére
Ebben lehet valami .
Szerintem komolyabb akadályokat olyan 90 % - s eredménnyel vehet a program . Nem rossz , de van még mit javítani .
-
csokoládé13
tag
válasz
Gorneck #18159 üzenetére
A logoutos cikkben sem vérzett el, de mivel az MSE a többi vírusírtóval ellentétben nem a fertözőtt fájlok számát írja ki, hanem a "fertőzések" számát, ezért úgy tűnhetett hogy egy kalap kaki, pedig nem! A cikkben pont van is egy kép, ahol látszik hogy valami 10 fájl ugyanazzal a vírussal van megfertőzve! Így a cikk ami szerintem korrekt egyben megtévesztő is, mert ennél azért jobban detektál az EMESE!
-
Gorneck
legenda
válasz
Szellem. #18155 üzenetére
Jól. Mint láttad a vírus mintán se vérzett el annyira, mint a logoutos cikkben. Persze a srác lehet vmi frissebb gyűjteménnyel tesztelt...
Tudod vagyis ismersz...nálam ritka, ha felüti a fejét egy vírus...szal azon kívül, hogy nem fogja a gépet semmit...ma csekkoltam 2 hét MSE használat után a gépe szmötyikergetőkkel és patyolat tiszta.
Ami sajna elég bosszantó, hogy az írtás az nagyon vehemens...de ez vmi motor hiba lesz...remélem javítják.moonman ma írta, hogy nála is pár nap után, de volt frissítés. Nekem akkor frissített mikor szórakoztam a vírusteszttel...
Semmi extra ám a dolog...
c:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe -SignatureUpdate parancsra updatel...utána a feladatütemezővel hozol létre egy szabály vagy mit... -
-
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #18151 üzenetére
Ja. Amit Gorneck is bemásolt, látszik, csak a virtualizáción alapuló plusz webes védelemben tud többet (a szokásos script blokkolón kívül).
Tényleg nem sok értelme van fizetni érte.
Az IS meg olyan lesz, amilyen, nem tudni, hogy a tűzfaluk mire lesz képes ebben az erős mezőnyben. -
válasz
Gorneck #18153 üzenetére
Ez nagyon dicséretes, és tényleg igaz!
A legtöbb ingyenes av-ből jócskán kiszedték a cumót!Na, és hogy szolgál MSE? Eddig mi a tapasztalatod? Vélemény?
Ja, meg hogyan oldottad meg az MSE automatikus frissítéseit? Leírod nekem privátban a pontos menetét? Meg kéne a .BAT file!
-
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Szellem. #18146 üzenetére
Aki fizet egy avast termékért meg is érdemli...
Lószar különbség sincs...mostani alapján ergo a freeben benne van minden ami köll:
Prof:
Anti-spyware built-in
Automatic updates
Anti-rootkit built-in
PUSH updates
Strong self-protection
Virus Chest
Antivirus kernel
System integration
Simple User Interface
Command-line scanner
Enhanced User Interface
Integrated Virus Cleaner
Resident protection
Support for 64-bit Windows
Script blocker
Internationalization
P2P and IM Shields
Network Shield
Web Shieldfree:
Anti-spyware built-in
Web Shield
Anti-rootkit built-in
Automatic updates
Strong self-protection
Virus Chest
Antivirus kernel
System integration
Simple User Interface
Integrated Virus Cleaner
Resident protection
Support for 64-bit Windows
P2P and IM Shields
Internationalization
Network Shield -
betyarr
veterán
válasz
blattida #18143 üzenetére
valójában nem is értem...az avira kinézete olyan,amilyen,ezt már rég kiveséztük (nem mintha nekem annyira számítana...),de pl a kas/kis vagy a nod sem egy hűdenagyonjólnézki dolog,sőt emlékeim szerint az avg8 sincs annyira túlcsicsázva.egyszerű legyen,könnyen konfigolható és dolgozzon meg a pénzéért.ez a lényeg.
-
-
-
ludla
őstag
VirusBuster Internet Security Suite 3.1
Ezeket hagyta meg amiket már beküldtem elemzésre.
VB IS ezeket hagyta meg
VB IS Eredmény-1
VB IS Eredmény-2 -
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #18141 üzenetére
Röviden: két fizetős verzió lesz, az egyik a Pro, a másik az IS. Az előbbi tartalmazza a virtualizációs modult is, az utóbbi pedig még egy tűzfalat is.
Az IS tesztelése még ködbe vész, tudja a fene, mikor lesz elérhető...
Jómunkás
Bizony, bizony, a csilivili felszín adja el a cuccost, nem a képességek, sajnos.
-
Gorneck
legenda
válasz
Szellem. #18139 üzenetére
Dehh...ez nem megy az nem megy...
Sztem estére tele lesz a fórum bugokkal...
Csak azt nem értem ez a sok buzi fasz antivírus gyártó...azzal szórakozik hogy minél szebb külső adjon a fosjának...de bug javítás, optimalizálás az nincs...lúzer az összes...kezdek hányi ettől a minél szebben nézzen ki mentalitástól...
Mondom én, hogy karira tán meg lesznek...
Novemberről olvastam...annak is a vége tán...
Remélem addigra kiforrja magát az MSE...
A béta kb annyira gyors, mint az MSE...bár az a buzi webszarja mintha fogná a a böngészőm...
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #18139 üzenetére
Tessék:
Limitations and bugs
This is a fairly stable release which has already been extensively tested by our internal staff. It is complete with up-to-date defs, auto-update functionality, new protection modules etc. Most of the missing features is not related to virus detection/removal.
Here's a list of known bugs/limitations:
1. there is no licensing component in this version; i.e., no registration, no activation.
2. the help files are not there yet
3. the Behavior Shield is not yet fully connected (has limited functionality so far)
4. we plan to do roughly 30 more changes in the UI before the product is released
Októberre ígérték, de biztos későbbre csúszik...
-
-
Core2duo6600
veterán
NIS 2010
valós idejű scennelője, ezeket a file okat hagyta meg.
Ujra kellene indítanom a géped, de töltök le, így később teszem ezt meg, lehet, hoigy akkor még többet kiszed belőle.
A kitömorítéskor a valós védelem be volt kapcsolva. -
blattida
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #18130 üzenetére
18110ben ott van...
-
Core2duo6600
veterán
Linkeljétek be pl, ezt a bizonyos teszt file -t
-
Gorneck
legenda
Jéééé gyütt ki új avast verzsön...
-
Gorneck
legenda
válasz
HZoli87 #18122 üzenetére
Főleg úgy, hogy hagyott fent illetve törölt olyan filet is ami nem biztos fertőzött volt vagy épp lehet az...csak, hogy megnyugtassalak...
VT szerint...nahh de mind1...túl sokat foglalkoztam így is egy olyan kérdéssel ami számomra igen csak jelentéktelen...
Amúgy ebből a szempontból elég lassúcska az MSE...de remélem dolgoznak az optimalizálásán...
-
HZoli87
veterán
Az a legszebb az egészben , hogy az ellenőrzést és a törlés együtt 12 másodpercig tartott . Egyre jobban tetszik ez az Avira .
-
HZoli87
veterán
válasz
Gorneck #18107 üzenetére
Ha jól értelmezem , akkor kb. 90 % - s eredményt ért el az MSE . Ahhoz képest , hogy pár napja jelent meg , nem rossz . Tudom csak 500 fájl vizsgálatáról volt szó , de elég meggyőző .
És merre található ez a vírusminta ? Vagy fölöslegesen ne is dolgoztassam meg az Avirát ?
-
válasz
Core2duo6600 #18100 üzenetére
Karanténon keresztül, kézzel berakod és onnan elküldöd.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #18102 üzenetére
Használd egészséggel...
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #18100 üzenetére
Passz...sose használtam IS-t...főleg nem Norton-t...
Nod32, Avast 4,8-5 és MSE. Tűzfalból mindig az OS-ét...
Nos...Plag 500as csomagja tesztelve...500ból 38 fájllal nem tudott mit kezdeni...a-squared Free ebből 25öt azonosított be fertőzöttnek...
Szal annyira nem rossz ez...jahh...miután nem végzett update után nézett...a frissítés után további kártevőket pucolt le...
Aktív témák
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Ryzen 7 CPU-k
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest