Aktív témák
-
válasz
polonic #15359 üzenetére
Hali!
Teljes scannél néztem. Hát a CPU-nak szereti rángatni a bajszát, és a memória használat is az egekbe szökik néha(ennél a képnél direkt egy olyan állapotot választottam ahol ez látszik). De azt lehet mondani, hogy átlagosan 60-70%-on hajtja a procit scanneléskor.
De ez nem gond, arra az időre ki lehet bírni, hogy nem dolgozol másik 5 progival szimultán..De próba képpen elindítottam még scan közbe progikat (Dreamveawer, PS, MSN, IE, Winamp) na akkor 912Mega lett a csúcsérték egyből...
Szóval amíg a KIS2010 Scannel, addig maradjon az ember nyugiban...racerx
Én az ESS-hez viszonyítottam, az meg köztudottan az egyik "legkevésbé fogó" alkalmazás, meg a boot időt sem emeli meg drasztikusan.
Fire.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest