Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
zvaragabor #193 üzenetére
Én is köszönöm szépen.
Azt hiszem, Comodo tűzfal, Avira vírus-, és valamilyen (talán az is Comodo) spyware kergető fogja védeni a tegnap telepített kétezresemet. -
zvaragabor
senior tag
#196, #197 szivesen
Sajnos Win98-on nem fut, pedig még azt is sokan használják még. Bár engem ez nem érint, nekem Experience-m van. : ) -
phare
aktív tag
válasz
Köszi az infót. Igényeltem is licenset az Avirától. Nagyon egyszerű, beírod a neved és a mailcímed és küldik is a license key-t. Most miért használjam a warez license keyt, ha az 4 hónap múlva lejár? Mostmár legálisan használom az Avirát. Ajánlom mindenkinek.
PS: Tesztelgetem a Jetico Personal Firewall 2.0.0.35-öt. Ez a verzió már nem béta, kijött a végleges. Nagyon jól szerepel a matousec leak tesztjén, csak a Jetico v2 és a Comodo szerezte meg az excellent minősítést. Nem tetszik viszont hogy a HIPS része túl sokat nyaggat, de biztos csak az elején, be kell állítani a tűzfalat és utána békén hagy. Fut XP-n Vistán, x64-en, egyszerűen minden windows operációs rendszeren fut. -
bnss
veterán
válasz
Köszönöm én is a linket, egy próbát megér!
-
ertz
aktív tag
válasz
Na nekem pont egy ilyen akció kellett. Legalább ki tudom próbálni, hogy mit is tud ez az Avira Pro. Köszi a linket.
-
zvaragabor
senior tag
Avira megint akciót hirdet, 6 hónapos licensz igényelhető ingyenesen a Premium-hoz.
[link] -
LLam
senior tag
egyszerűen nem hiszem el hogy a trend micro 2007 több mint 100 MB ird és mond SZÁZ MEGABÁÁÁÁJT memóriát eszik! uh normális ez???
-
wwhy
veterán
Teszem is fel az AVG mellé
-
h_143570
addikt
Nos kijott az ESS es a NOD32 v3 RC1es valtozata.
[link] -
h_143570
addikt
A boot virusok egyenlore eleavultak es a vedet uzemmodu oprendszerek miatt maximum csak a bebbotolast tennek lehetetlenne. A hipervisorba betelepulo rootkitek visszont lehet, hogy fel tudnak hasznalni, hogy elinduljanak.
A 730Mb jo de 30nal tobbel a vinyo es a filerendszer fizikai es technikai korlatjai miatt nem nagyon fog tudni menni.
A hw rootkit kartja jo megoldas, de az nem csak a hipervisor retegbe betelepulok ellen jo? A linket megkoszonnem. -
zvaragabor
senior tag
AVG Anti-Spyware Free. Ennek 30 napig még működik a valós idejű védelme és az automatikus frissítés. Utánna leáll a real time scaner, és csak manuálisan lehet frissíteni. De nagyon jó.
Ha fontos lenne a valós idejű védelem is, akkor Spyware Terminator, és mellette az előbb említett AVG termék. ;)
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
Kisvinyóra poénból ráuszítottam egy rakat vírust.
Comodo tűzfal, és antivírus, mindkettőből a béta.
A tünetek kisebb fagyások, újraindulás, nem akart a gép leállni.Bár nem indítottam el olyan sokat, ráadásul volt egy pár, amit felismert az antivirus és automatice karanténba zárta. Másik néhányat vagy az antivirus, vagy a űzfal hipsével nem engedélyeztem. Ha csak az adatbázisból való felismerést nézzük, hát még van mit fejlődnia az antivirnek e téren. Bár korábban írtam is hogy 260 ezres még csak. Hétvégén megint elindítok néhány(sok) vírust.
-
bnss
veterán
Megtaláltam a gazfickót, vagyis nem én, hanme a spysweeper. Kis naivan azt hittem, hogy az ingyenes spysweeper minden funkciója használható, ám nem így van, sajnos. Pont a legfontosabb rész, az írtás nem működik, de gondolom ti ezt tudjátok. Kérdésem, van valami hasonló ingyenes, ami legalább annyir ahasználható, mint a spysweeper? Adaware és spybot van most gépen, de ők nem találják azt, amit a spysweeper.
-
zsoi
senior tag
válasz
h_143570 #163 üzenetére
igen, de HA már bios szinten +lehet(ne) fogni az ilyet... azért azt egy k*rva jó dolognak tartom!
Tegnap olvastam egy cikket hogy Amerikában egy cég hw-es vírusvédelmet tesztelt (videókártya ''üres'' kapacitása+kaspersky av motor) elképesztő hatékonysággal... (scan: kb. 730Mb/sec!!!)
//tudtam hogy van már vagy 1 éve, kártya rootkit ellen -hw védelem- de ez azért komoly.... (a tendencia)
szerintem 2 év múlva már ez lesz a ''normális''
ha érdkel megkeresem a linket. -
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Hosszú gondolkozás után rájöttem, hogy ha léteznek ingyenes tűzfalak (pl. Comodo), akkor létezniük kell az ingyenes vírusírtóknak is.
Szóval a kérdésem ezirányban lenne, hogy tudnátok-e ajánlani olyan ingyenes vírusirtót, ami felveszi a versenyt pl a NOD32-vel? Előre is köszi. -
fagy53
nagyúr
Köszönöm a gyors segítséget és tanácsokat, h_143570-nek és phare-nek
Az eltávolítót már elmentettem, az Avira és a NOD32 közül majd kiválasztom az egyiket.
Kiskutya: eddig a Norton sem talált semmit, és így járt a NOD32 is. -
bnss
veterán
válasz
zvaragabor #161 üzenetére
Rendben, de remélem sikerül megoldanom.
-
h_143570
addikt
A nod32 motorja foleg heurisztikan es viselkedes elemzesen alapul, igy az adatbazis bejegyzes szam nod32 eseteben nem nagyon alkalmazhato. Egyebkent ha van kedved osszeszamolhatod az adatbazis nagysagat, majd utanna ved figyelembe, hogy egy virus osszes variansa altalaban csak 1 bejegyzeskent szerepel az adatbazisban, nem pedig mind kulon kulon, mint nehany gyartonal. [link]
A nod megoldasanak van egy hatranya visszonylag nehez neki megtanitani egy teljesen uj kartevot. Visszont a mar meglevonek a variansait altalban adatbazis frissites nelkul felismeri. Illetve nagyon pontosan kepes felismerni a mar ismertek mutacioit is.
Egyebkent 95% follti felismeres zoo mintak eseteben ugy hogy pl az av-comparatives oldalan lefolytatott 2 tesz kotott eltelt 6 honapban a mintak szam megduplazodott, egyaltaln nem nevezheto rossz teljeseitmenyek. -
bnss
veterán
Sziasztok. Úgy látom ez a legaktívabb vírusokkal fogllakozó téma, ezért bátorkodtam ide elkövetni ezt a postom. Lenne egy kis problémám, mégpedig: valamiféle kártevő befészkelt hozzám, az asztalomra rak mindig 3 ikont (webcímre mutatnak, error cleaner, vmi spyware clener, meg még egy, de arra nem emlékszem), és folyamatosan dobál egy hibaüzenetet, hogy spyware van a gépen, majd ie-ben szertne egy odlalt megnyitni, de csak szeretne. Már próbáltam elég sok mindennel (AVG Antivirus és Spyware, Spyware Doctor ez talált is néhány apróságot, Spyware Terminator). Igazából már kifogytam az ötletekből. Valaki egy kis tippet adna, az nagyon jól jönne, nem szeretnék formázni, mert elég sok munkám van a gépen, ami sajnos még nem lett kiementve. Köszönöm előre is!
Ui.: ha kell esetleg képi dokumentáció, az is megoldható.
[Szerkesztve] -
phare
aktív tag
Egyébként a 2008-as Nortonnak sokkal kevesebb a rendszerigénye, kevesebb memóriát foglal, gyorsabb a keresése. Nem muszáj megválnod a Nortontól, csak frissíts 2008-as verzióra.
Ami jó vírusirtó még, az a Avira szerintem, a NOD32-nek nagyon kicsi adatbázisa. Nem beszélve arról, hogy az Avira Premium olcsóbb mint a NOD32. Már ha pénzt akarsz költeni vírusirtóra. -
zsoi
senior tag
válasz
h_143570 #139 üzenetére
mintha rémlene olyan hogy windows intallkor (98/2000
) a boot alatt megkérdezte a rendszer hogy jóváakarom-e hagyni az MBR változást...y/n
Szomorúnak tartom hogy egy ilyen ALAP és JÓ funkciót azért kellett kivenni a BIOS-ból mert a felhasználók egy része nem képes/nem tudja átállítani a biosb-ban telepítés előtt:enabled, után: disabled...
ja, maradna a funkció ha ezt valahogy beletudnák ''írni'' a telepítő médiába. -azt meg kihasználná egy csomó feltört XP virus terjesztésnek. felhasználói kényelem... nehogy már gondolkozni kelljen egy kicsit... nem... telepítsen minden hülye XP-t boot védelem nélkül. AHHH. felháborítónak tartom!!! -
fagy53
nagyúr
válasz
h_143570 #150 üzenetére
Most az utolsókat rúgó Nortonnal együtt megy a NOD32 próbaverzíója, a Norton késésben van, úgy kell rásegíteni a felállásnál, de úgy néz ki simán elviselik egymást.
Ha végleg el szeretném távolítani a Nortont akkor az egyszerűen megy, vagy van valami trükk, hogy maradéktalanul töröljem a rendszerből? Ez csak egy hónap múlva aktuális. -
wwhy
veterán
Az AVG Anti_malware mellé feltettem a beta2-es NOD3 Smart Sec.-t; egyelore szepen megvannak, habar a NOD-nak kell szinte 2 perc, amíg betoltődik boot után, addig ugye semmit sem lehet csinálni
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #144 üzenetére
Igen tudom, hogy regebben kerult fel, de mindenesetre erdekes valasz. Tehat ne impletaljunk eros kimeno forgalom vedelmet se adatszivargas vedelmet, mert a virusolo es a spyware ellenes megoldas ugyis meg fog mindent. Azt pedig tudjuk, hogy illyen termek nincs ha lenne akkor nem kellen 3-4 programot futatnom a rendszeren.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
válasz
h_143570 #143 üzenetére
Sunbelt válasza nem most került föl. Az még augusztus elején jött. Most a FortKnox Personal Firewall cégétől jött válasz.
Jah hogy csak úgy általában a Sunbelt válasza.
Hát igen, szép kritika.
Benne van a dologban egy kis kimagyarázkodás is, mert ugye gyenge lett a faluk.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #142 üzenetére
Igen visszont a sunbelt valasza is ami kozel sem biztato.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
Frissült a matousec oldala, a tesztben 4 új versenyző vett részt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Lassan lejár a Norton 2006 Antivírus a gépemen és nem akarom meghosszabbítani, mivel sok bajom van vele és lassú. A témához nem értek, ezért visszaolvastam a topicban, de nem lettem okosabb és nem tudok dönteni melyiket válasszam, ezért kérném a segítségeteket, melyik progit érdemes megvenni egy egyszerű egyfelhasználós otthoni géphez? -
h_143570
addikt
Az ujabb bioskban boot sector protection mar szinte egyaltaln nincs is bene, illetve eleg sok esetbe bele is pusztult a windows telepito ha engedelyezve volt.
A Vistanak kivetelesen semmi koze nem volt hozza az xp ugyan ugy sebezheto volt ra, mint ahogy egy sima dos.
Ami visszont tenyleg siralmas, hogy csak nehany vette eszre, es mindossze nehany volt kepes leirtani. Sot ebbol volt nehany amibe az oprendszer is beleposztult, vagyis vegul a virus olo okozta a nagyobb kart. -
h_143570
addikt
Aranyos komment csak sajnos nem tukrozi a valosagot. Ugyanis a kis aranyoska nem vistan futa hanem meg az elott. A vista betoltodese utan azonnal mukodes keptelene valik. Akar egy bootloderkent is felfoghato. Szoval helysen ugy hangozna, hogy:
Egy 13 eves ''program'' helyesen ''futatja'' a Microsoft legujabb oprendszeret. -
zvaragabor
senior tag
válasz
h_143570 #133 üzenetére
Igen, feltűnt hogy a HIPS kapott egy nevet és külön menüt. Spyware védelem nem tudom milyen lesz ha lesz egyáltalán, kettes béta antivirusban van egy opció, hogy kilistázza nekem a program hogy pontosan mik vannak a 260ezres adatbázisba. Annak az elején láttam kb 4-5 kémprogram nevet. Meg gondolom van a listán lejjebb is, de nem hiszem hogy meghaladna bármilyen nagyobb kerek számot. Ha kijön a suite, talán kipróbálom, feltéve ha kevesebbet eszik mint külön külön.
Nod tűzfal biztosan javul majd. A béták előnye, hogy idővel egyre jobbak lesznek. -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #129 üzenetére
A 2.4es es 3as valtozat nagyban kulonbozik egymastol. Az utobiban a HIPS reszt kiszerveztek egy defense+ komponensbe ami szorosan egyut mukodik a tuzfallal, igy ha a 2bol az egyik pusztul meg akkor is marad vedelem. Egyebkent ez elore mutat egy suite valtozat kihozatalat is. Ehez visszont kell egy jo spyware es virus ellenes megoldas. Ha rendesen ossze tudnak integralni az elobbi komponenseket akkor gyakorlatilag ovek lenne a legfejlettebb megoldas a piacon.
A nod32 v3 tenyleg nagyott szolhat, mivel ennel mar tenyleg nem lehet azal jonni, hogy tul komplikalt. Ha a tuzfaluk adatszivargas vedelmet hajlandoak lennenek rendesen megcsinalni akkor azzal tonkre tudnak verni a mezonyt, foleg eroforras igeny szempontjabol. -
kymco
veterán
Nem teljesen idevaló, de nagyon jó:
[link]
Vicces komment a Registerről: ''Végre! Egy Microsoft-féle operációs rendszer tökéletesen futtat egy 13 éves programot!'' -
zvaragabor
senior tag
3-as béta tűzfallal majd erősen barátkoznom kell, mert nem olyan mint a 2.4-es. Sokkal összetettebb, és professzionálisabb. Így első pillantásra még teljesen idegen a lelkivilága. : )
Comodo hivatalos fórumon jött egy ''hivatalosabb'' magyarázat, hogy miért nem jött még ki a végleges:
''I think that due to the planned changes (Vista, scan engine, etc; especially with BOC addition) they decided to jump from this beta to the next, rather than going with something closer to a Final for v2. From what I've read, it seems they will be going straight to v3 of CAVS (completely re-done), just as the jump from v1 to v2.
However, Melih has noted that this release probably won't include Vista. That apparently has been a bit of a bugger.''
Hát jah béták általában ingyenesek, bugos programért nem lenne szép dolog pénzt kérni.
ESETék is ott lesznek a toppon majd a hármas verziójú antivirnyákukkal.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
zvaragabor #127 üzenetére
A tűzfalukból a béta is nagyon jó, de a béta vírus kergetőjükkel volt már problémám, ezért azt inkább meghagyom későbbre / hagy dolgozzanak még rajta
/.
Most vista 64 bit van fent, ezen meg az ESS béta 2 van és nem tűnik rossznak, ja és ez is ingyenes, remélem sokáig lesz még béta.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
válasz
zvaragabor #125 üzenetére
Ha jót akarsz, a tűzfalukat használd csak. A vírusírtójuk még nem az igazi. A 3-as béta tűzfal nem rossz.
-
phare
aktív tag
Leszedtem az F-Secure Client Security 7.1-et, mert csak nem lehet egyszrre böngészni és torrentezni ha be van kapcsolva a webforgalom figyelése funkció. Pedig jó lett volna ha működik.
Feltettem az Avira Premium Security Suite-t. Ez vírusirtó, tűzfal, spamszűrő, antishing. Tudom hogy a tűzfal HIPS része nem teljesít olyan fényesen, de HIPS-nek ott van az Acronis Privacy Expert. Arra jó aminek én használom.
A védelmem: Avira Premium Suite 7, Acronis Privacy Expert 9 (Malware Shield), Tauscan 1.7, Easy SpyRemover 4.0 (mindenből a legfrissebb verzió). Azt hiszem ez a legtöbb kártevő ellen elég. -
kymco
veterán
válasz
Cyberslider #122 üzenetére
A 360?
Nekem tetszett, bár nem futott hosszabb ideig egy gépemen sem.... Mostanában előnyben részesítem az ingyenes verziókat.... -
Cyberslider
őstag
Uj nortonról mi a vélemény? Az Antivirusrol.....
Most leszedtem a 15 napos probaverziojat, es feltettem. Eleg tetszetos, meg nem teszteltem, most kapcsolta be magat.
Ha az igeretek szerint gyorsan keres, es kevesebb eroforrast hasznal, akkor jo lehet.. -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #120 üzenetére
Azt elhiszem.
Tenyleg jo lenne ha a virus olojuket is fel tudnak hozni a tuzaluk szintjere, attol biztosan padlot fognaa piac. -
zvaragabor
senior tag
válasz
h_143570 #119 üzenetére
Hát igem, AV Comparatives jó kis minta forrás lenne a számukra, de gondolom AV Comparatives nem nagyon akar bétákat szerepeltetni érhető okokból, és Comodonak sem válhat föltétlen előnyére, hogy a többé (de inkább) kevésbé bugos, és kis adatbázissal rendelkező antivírusukat teszteljék.
Pont percekkel ezelőtt hoztak fel néhány okot a fórumukon, ami miatt még nem adják ki a véglegeset. Idézem:
''- Because of the (few) remaining bugs.
- Virus database still has to be improved.
- Most efforts have been put into the firewall (but the respective development shouldn't completely depend on each other).
- The BOClean technology has been bought, so it's tempting to integrate it with the AV, which takes time.
Please note, those were just guesses. Anyway, Melih has mentioned October as a possible month for releasing the next beta, so hold your breath. We'll most likely see something really good. (and CAVS 2.0 beta is not bad)''
Hármas nodot sajnos mégsem nézegettem meg részletesebben, Comodo jobban érdekelt. : )
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #118 üzenetére
Gondoltam, hogy o lesz az. Szerintem a legjobban akkor jarnanak, ha reszt vennek pl az av-comparatives tesztjen mivel akkor megkapnak a kihagyott mintakat. Egyebkent nem artana egy kis konkurecia a piacra. Egyebkent a 3as tuzfaluk betaja is egesz baratsagos foleg a hips reszet.
Ugytunik, hogy a 3as nodban is van nemi fejlesztes talalgat az archivalt anyagaim kozott egy 2 erdekesseget. Egyenlore egyik sem komoly, de eddig visszont nem latta oket.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
válasz
h_143570 #117 üzenetére
Comodo Antivirus. Kisvinyóra felpakoltam miután leszedtem a NOD32 3.0 bétát, és csalódtam egy nagyon kellemeset. Bár hosszabb ideig még nem használtam, és nem a legreálisabb a tesztkörnyezet, mert az a vinyó tesztgépnek van, és csak minimális programok, és semmi driver nincs rajta. Ennek ellenére elég stabilnak tűnt, és nagyon tetszett mind a menürendszer, mind a fícsörök, amik benne vannak. 260 ezres adatbázisa elég kicsi még, de amint hozzájutok valamilyen mintához, azonnal küldöm a labornak.
A tűzfaluk adott már egy alapot ahhoz, hogy bízzak a Comodo termékekben. A fejlesztők is nagyon rendesek a fórumukon. Ráadásul lassan keresnem kell egy antivírust a fő vinyóra, mivel állandóan váltogatni nem a legszerencsésebb a rendszerre nézve. Comodo ingyenes, és nincsen korlátozva/butítva, mint az AVG, Avast, Avira triumvirátus. Tehát mindenképpen ( ezt már eldöntöttem) a Comodot akarom majd véglegesnek. És az a minimum, hogy valamilyen módon segítem a fejlesztőket.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #116 üzenetére
Akkor bocsi, esetleg tudhatjuk, hogy melyikrol van szo?
-
h_143570
addikt
válasz
zvaragabor #113 üzenetére
A virus total commra feltoltot mintakat alapesetben szetkuldik az osszes iro gyartonak. Termeszetesen ha talalok egyet akkor megkapod.
-
h_143570
addikt
válasz
Kiskutya #111 üzenetére
Aranyosak az kb olyan mintha aramot vezetnek a keritesembe a betorok ellen majd csodalkozok, hogy emberolesert elitelnek. Egyebket megprobalhatnak belerakni egy szkript virust, de ez max az aktiv tartalom lejataszast engededo lejatszokban mukodne. Vagyis csak wmp felhasznalokat erint es egy eros HIPSel es viselkedess elemzessel rendelkezo biztonsagi progi siman elkapja.
Felelem keltesen kivul masra nem nagyon jo.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
FIGYELEM!
Nektek is szólok, ha van valamelyikőtöknek a tulajdonában valamilyen féreg, vírus, trójai, azt nagyon szépen kérem hogy küldje el nekem privátban, vagy az e-mail címemre(adatlapomon szerepel) egy tömörített állományban. Jelszavazni nem kell. Nem mások ellen, ártó szándékkal akarom felhasználni, hanem víruslabornak elküldeni, hogy gyarapodjon az adatbázis.(megszállt a szent lélek, jótékony hajlamaimat élem ki.
)
[Szerkesztve] -
Kiskutya
veterán
egy kis erdekesseg: [link]
-
akaido
addikt
válasz
Vakegérke #109 üzenetére
1értelmű! Nem is szerettem volna sem fel sem leminősíteni a MailWasher-t, hiszen nem ismerem, de lehet kedvet kapok hozzá, bár Thunderbird-ön keresztül levelezek.
''A MailWasher Pro 5.2 egy 2006-ban díjnyertes spamszűrő a Firetrusttól, ami POP3, IMAP, Hotmail, MSN és AOL címekkel működik együtt.
Egyszerűbb változata ingyen használható, de a Pro verzió 37 dollárba kerül.'' -
h_143570
addikt
Ha van router akkor tul sok ertelme egyenlore nincs, foleg ha nem root-kent hasznalod. Egy erv azert van tudod nezegetni szep grafikus feluleten, hogy mi mivel komunikal, illetve egyszerusit nehany halozati szolgaltas beallitasat.
Ja igen van egy masik is tripwire-nek hivjak ha jol emlekszem. A legtobb nagyob virus irto rendelkezik linuxos megoldassal file es mail szerverek reszere.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- VPN topic
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest