Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
MolnárPéter #1277 üzenetére
Hát igen, az embörfia sosem "tudhassa" mikó' és hol nyit biztonsági rést egy törés...
-
Gyomman
aktív tag
válasz
MolnárPéter #1277 üzenetére
Hm... Iolo antivírus... lehet megnézem honlapjukat, egyre többet hallok felőle, csak nme lehet annyira rossz dolog
Méghozzá 1 éves licenszet adnak... Avast! ingyenese mellé adnka ennyit csak...
-
válasz
zvaragabor #1293 üzenetére
Lehet probléma van a szerverrel, az információrész: [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
zvaragabor #1293 üzenetére
Én a NOD32 v3 demojával jártam úgy 2 napja, hogy még vagy 10-15 nap hátravolt a 30 napból, s kiírta, hogy invalid username. Szvsz valami probléma van a szerverükkel.
-
zvaragabor
senior tag
Te véletlenül nem a 2.7-eset használod? Akkor te a NOD32 Rendszereszközök/Információ (legalábbis valami ilyesmi, én az angol neveszerint fordítottam magyarra, valami ilyesmit keress) ágon belül tudod megnézni, hogy meddig jó. Föltéve, ha kiírja.
Frissítést meg csak próbálgasd.
-
válasz
zvaragabor #1291 üzenetére
Protection status az merre lehet? Egyébként magyar az én nod32-m szóval ha lehet magyarul mondjátok(Nem mintha nem tudnák angolul
) Köszi
-
zvaragabor
senior tag
Protection Status menüben mit ír, mikor jár le (ha netán valami csoda folytán lejárt volna
)?
Próbálkozz még frissítgetni, de azért ne menyj el addig, hogy görcsöt kapjon az ujjad.
Ha ma nem sikerül, akkor holnap is próbáld. Esetleg beütemezhetsz egy update feladatot, hogy fél óránként próbáljon frissítést keresni. -
phare
aktív tag
Ráklikkelsz az update gombra...
-
válasz
zvaragabor #1286 üzenetére
Ok, köszi, és hogy kell kézileg frissíteni?
-
Hi all!
Leszedtem a nod32 hivatalos honlapjáról a próbaverziót, az adatbázisa 2007. augusztusi, megpróbáltam frissíteni de azt irja hogy a lehető legfrisebb adatbázist használja! Ez miért van? Mit tudok csinálni? Köszi -
phare
aktív tag
Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az ingyenes Avast Home, és a fizetős Avast Professional között?
-
phare
aktív tag
válasz
zvaragabor #1278 üzenetére
Privát üzid érkezett!
-
phare
aktív tag
válasz
zvaragabor #1278 üzenetére
Nekem az Avira Security Suite felére csökkentette a sávszélességemet. Nem tudom mi lehetett a gond, biztos hogy valamilyen bug van abban a szoftverben, lehet azóta már kijavították. Egyébként a matousec féle leakteszten az Avira nem teljesít valami fényesen.
-
phare
aktív tag
Leszedtem a Pandát, mert túl nagy a rendszerigénye, újabban már 80-100 MB memóriát fogyaszt és szerintem nem éri meg. De, hogy ne maradjak második vírusirtó nélkül feltettem az Avast Pro-t. Az Avast szépen teljesít az AV-Test-Org tesztjein 96.32 %, ezzel még az agyondícsért NOD32-t is megelőzi, és nincs szégyenkezni valója a VB és az AV-Comapratives tesztjein sem, pl a McAfee-nál sokkal jobban teljesít. És az Avastnak tényleg nagyon kicsi a rendszerigénye, vagy 20 MB memóiát foglal csak és a procit sem terheli.
Ja, és visszaraktam az A-Squared Anti-Malware 3-at, belenyugszom hogy 40-50 MB memóriát foglal, de legalább több mint egymillió kártevőt ismer.Úgyhogy a következő a védelmem:
1. Symantec Endpoint Protection (tűzfal nélkül) 2. Avast Professional 3. A-Squared Anti-Malware 4. Threatfire Free 5. Easy SpyRemover 6. Spybot rezindens védelem nélkül, immunizálásra használom 7. Comodo Firewall Pro v3 bekapcsolt Defense+
-
MolnárPéter
aktív tag
Ajánlom az Online Armor Free-t is, HIPS modul nélkül, nagyon keveset kérdez, bár angol nyelvű, nem tudom, mennyire fontos. Vírusirtónak az Avira Antivirt, az Avastot, vagy az AVG-t, mindegyiknek van ingyenes változata. Soha nem próbáltam, de átlagos othhoni felhasználóknak ajánlják a Norton 360-at.
-
Siriusb
veterán
válasz
zvaragabor #1262 üzenetére
Igen, sőt még azt is, hogy nod32 (aktív) - kaspersky (passzív) és comodo v3.
Ám a kaspersky av7 és comodo v3 is megy. Megjegyzem, angol nyelvű mindkettő. -
Gyomman
aktív tag
-
Kiskutya
veterán
válasz
MolnárPéter #1270 üzenetére
ezek az avira akciok tok jok kar hogy masok nem csinalnak hasonlot egyebkent nekem az elozo ingyenesen igenyelt kulcs is meg marciusig el.
-
Furky
őstag
"Sziasztok!
Szerintetek milyen tűzfalat, és vírusírtót tegyek fel egyik ismerősömnek, aki nem akar bajlódni a beállításokkal, mert nem is ért hozzá. Szerény személyem kaspersky-t használok. KIS 7-est tanuló módban. Én most erre esküszöm, mert elég kicsi az erőforrásigénye, és tapasztalhatóan gyorsabb a gépem, mint a comodo+nod32 párossal. Comodo azért no1. Na de akinek kell, annak nem tudom mit tegyek fel. Lehet, hogy marad a KPF+nod32 3.0, vagy érdemes az eset smart securityt használni? Elég erős a tűzfala? A másik, ami fontos, hogy ne legyen semmi felugró ablak, mert úgysem tudják beállítani, ezért gondoltam a kerio-ra. Köszi a válaszokat előre is!"
Ezt a "tűzfal, de melyik" topicból idéztem magamtól. A probléma ugyanazAmatőröknek, akik nem értenek ilyesmihez, azoknak milyen tűzfalat, és vírusírtót ajánlotok? Szívem szerint kerio-t tennék fel, és nod32őt.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
h_143570 #1269 üzenetére
Akkor viszont szívesen!
Mivel biztonsági szoftverért nem szeretnék fizetni, mióta 1-2 éve vettem egy örökös Outpost licenszet 10 ezerért. Sajnos minden verziója kék halált okozott kis gépemnek, azóta folyamatosan keresem az ingyenes akciókat a különböző fórumokban.
Most éppen 6 hónapos Avira Antivir Premium kulcsot lehet igényelni mailben innen. -
h_143570
addikt
válasz
MolnárPéter #1268 üzenetére
Semmi gond, igy legalabb nem kell veszodnom a beigert forditassal. Szoval koszi.
-
h_143570
addikt
válasz
MolnárPéter #1266 üzenetére
Ez mar visszonylag egy regi hir, ugy 100 hozzaszolassal ezelott mar volt akkor meg az eredeti nemet cikkel.
-
MolnárPéter
aktív tag
Újra csonkaföldön, BUÉK! Kiváncsiságból megnéztem, hogy alapállapotban, csak az autostart programokkal és szolgáltatásokkal mennyi memóriát foglal az XP-m. 250-300 MB a 2 gigából, kép a feladatkezelőmről: katt
Egy érdekes cikk: [Gyengül az antivírus védelem]
-
phare
aktív tag
válasz
Siriusb #1259 üzenetére
Az Ad-Aware Pro összesen 4 MB memóriát foglal, úgyhogy uninstall az A-Squarednek, és megtartom az Ad-Awaret bekapcsolt Ad-Watch szolgáltatással. Az igaz hogy az Ad-Awarenek nagyon kicsi az adatbázisa (valamivel több mint 100.000), az A-Squarednek tízszer ennyi, de mit csináljak ha az A-Squared több mint 50 MB memóriát foglal?
Meg tudja valaki mondani hogy az Ad-Awarenek van-e heurisztikus szolgáltatása?
-
phare
aktív tag
válasz
zvaragabor #1262 üzenetére
Fel lehet telepíteni a Kasperskyt a Comodo mellé, de először a Kasperskyt telepítsd, csak utána a Comodot. Úgyhogy ha most fut a Comodo, először uninstall neki, majd a megadott sorrendben telepítsd az alkalmazásokat.
-
zvaragabor
senior tag
Lejárt a próbaidős nodom. : (
Sikerült már valakinek feltelepíteni a Kaspersky AV-t a Comodo FP mellé? -
Gyomman
aktív tag
Bár a spybot kevés helyet foglal viszonylag, és a TeaTimer se lassít persze, keresés közben (nekem legalábbis) bénítja a gépet rendesen...
-
phare
aktív tag
Felraktam az A-Squared Anti-Malware-t, és 50 MB memóriát foglal. Ez nagyon sok. Én azt kérdezném meg a tisztelt egybegyűltektől, hogy van-e kevés memóriaigényű spyware ellenes megoldás?
-
h_143570
addikt
-
Bunyec
tag
Sziasztok. Lehet nem jó helyre írok, de megkérdezem. XP-m van. Olyan gondom van hogy a Windows/temp könyvtárban mindig megjelenik egy pár fálj, amit a NOD32 vírusírtóm trójainak lát. Az lenne a kérdésem hogy hogysn tudném végelgesen eltűntetni a gépemről? ÉS tudnátok ajánlani egy megbízható trójai írtót, ha lehet ingyeneset. Köszönöm.
-
h_143570
addikt
A neten lehet venni kartevo generatorokat jo penzert, ezzekel meg egy felkegyelmu is konyeden oszetud rakni egy pusztito okosagot. Szerencsere ezek nagyresze eloregyartott elemekbol epitkezik igy, az okosabbb irtok fel tudjak ismerni a reszeket amibol osszeraktak, ezert nemileg konyebb oket elkapni mint a nem generaltakat.
-
phare
aktív tag
válasz
HarryPotter #1224 üzenetére
Privát üzid érkezett!
-
phare
aktív tag
Most megint meglátogattam egy csomó húzós oldalt és a Panda antivirus 2008 kiírta hogy egy hacker eszközt talált (A SEP meg sem moccant). Mi ez a hacker eszköz? Trójai? Komolyan nem értem miért lehet egyértelműen kiírni.
-
phare
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok!
-
Lenry
félisten
abbéli szomorúságomban, miszerint a szilvesztert nem tölthetem a Kedvesemmel úgy döntöttem World of Warcraftba fojtom a bánatomat...
de azt nem gondoltam volna hogy ilyet látok.BUÉK mindenkinek
-
h_143570
addikt
Na akkor mar en is
B.U.E.K.
-
zvaragabor
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok minden topiklakónak!
-
Kiskutya
veterán
B.Ú.É.K.
-
Pocak89
senior tag
Hali! Az AVG Internet Security 7.5-röl mik a vélemények? Sebesség, memória foglalás, rendszerlassítás.
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Eskimoka #1234 üzenetére
Na hajrá! Remélem megoldódik az új év kezdetéig a gond
Amúgy amit írtál legutóbb, h 1 olvasatlan üzenet, azt sajnos nem értem
Közbe rájöttem, h megint hülyeséget írtam azzal, 24.ei a legrégebbi adatbázis, mivel már 2006.-ban is létezett az írtó. Nem írok többet róla, csak gdoltam, ezt még kijavítom...
-
Gyomman
aktív tag
hülyeséget írtam: szal adatbázisát tekintve nem lehet túl régi ez az irtó, mivel 24.-i a legrégebbi adatbázis, ahogy nézem
-
Gyomman
aktív tag
Nem tudom, h volt-e már róla szó, és hogy mennyire ismert, de találtam egy új(?) versenyzőt:
http://www.incodesolutions.com/
Adatbázisát elnézegetve, nem lehet túl új (főleg, ha a vírusneveket nézzük), én kipróbáltam, és azt már dícséretesnek mondom, h nem rak fel saját vírusokat
, mivel nincs valós védelme, elvan más írtókkal is, figyeli viszont a futó folyamatokat, mik vannak a startupban, stb. (ééés felismeri a Jenny18.zip-et
)
-
phare
aktív tag
válasz
HarryPotter #1224 üzenetére
Én meg leszedtem az F-Secure Client Securityt és felraktam a Panda antivirus 2008-at. A Panda egészen pontosan 1816100 ismer, amivel egyedülálló a piacon, és van benne heurisztika és TruPrevent inteligens viselkedéselemző, jól jön a SEP mellé. És leszedtem a Spy Emergency 2007-et és felraktam az AVG Anti-Spyware Plust. Az az igazság a Spy Emergency eléggé nevenincs cég és sok memóriát foglalt.
Úgyhogy a következő a védelmem:
1. Symantec Endpoint Protection (tűzfal nélkül) 2. Panda antivirus 2008 3. Comodo Firewall Pro v3 bekapcsolt Defense+-al. 4. AVG Anti-Spyware Plus 5. Threatfire 6. Easy SpyRemover 7. Spybot (nincs bekapcsolva az állandó Tea Timer szolgáltatása, immunizálásra használom) 8. Router tűzfal
És az egy 1 GB-ból 550 MB memória van szabadon, mikor a gép nyugalomban van 0-5 % között van a procifoglaltság, próbáltam kevés rendszerigényű alkalmazásokat választani.
-
HarryPotter
őstag
nna...fenn van a theratfire3 a gépemen. kiváncsi vagyok, hogy működik. állítólag elég jó zero day protection. remélem, nem akad össze semmivel, és szépen, észrevétlenül fog dolgozni. more to come as the case develops...
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Eskimoka #1222 üzenetére
Az a nem tud betölteni ien-oan fájlokat, az sztem azok a fájlok voltak, amiket korábban kitöröltél. Ezeket akarná betölteni az a vírusos fájl, ami még mindig fenn van a gépem.
Nézd meg blogomat, ott van írás a HijackThis nevű programról, az segítséget adhat (jelzem, a vírus attól még fenn maradhat a gépen, nem vírusírtó alkalmazás a HJT).
Ezen kívül, ha nod se segít (meg Hijackthis sem talál semmit), akkor megint új adatbázissal kell "megismeretetni" a gépet, nincs mese. Online scannereket nézegessél, nem muszáj teljes verziót letölteni, úgyis csak keresésre használod (azaz 1 alkalomra)...Sok szerencsét és buék!
-
Eskimoka
tag
válasz
Gyomman #1221 üzenetére
Egyszerűen nem tudok vele megbírkózni
!Már csináltam nod-os karpesky-s online scan-t aztán avira-s normált(jelzem mindegyik talált valamit...
), most épp egy friss nod-dal próbálkozom,mert annyi ideig jó volt normál módban a win, hogy leszedjek egy frissítést.
Az a baj, hogy bármit csinálok, a bejelentkezés után máris hiba fogad, hogy nem tud betölteni valami dll. meg nemtom milyen exe file-t!
Már kezdek egy kicsit kikészülni, nem lesz túl jó a szilveszteri bulim az fix.
Azért ha van ötleted akkor szólj, kösz. -
Gyomman
aktív tag
válasz
Eskimoka #1218 üzenetére
Még próbálkozz más írtókkal is, nem csak ez a 2 létezik. Avirának, AVG-nek általában nagyon gyorsan frissül az adatbázisa (legalábbis én úgy vettem észre), azt is kipróbálhatod(free-av.com). Illetve HijackThis-t szoktam mág ajánlani, hogyha ilyen problémák vannak (mm vírusírtót nme engedi megnyitni, stb.).
zvara: Jenny18.zip nálam is próbálkozott nemrég
-
Eskimoka
tag
Nem engedi telepíteni a Kaspersky-t!Nagyon furmányos ez a rohadék.Most megpróbálom újra a Nod online tesztet, mivel a Kaspersky-t nem tudom futtatni, aztán egy rövid ideig jó volt a gép azalatt megpróbálom telepíteni ezt...
-
ftc
nagyúr
válasz
h_143570 #1215 üzenetére
Én is multkoriban bekaptam egy ilyen 20...-t. Egyetlen egy ismerte elsőre ...
azt 1x elinditottam kaspersky,nod s hirtelen mind2 egymástol felsimerte....törülni csak kézzel tudtam...
De a legjobb modszer msn kikpacs rákeresni mit küld vagy a szöveget és kész is...
Néha amugy úgy néz ki mintha ismeretlen virusirto cégek csinállnák az egészet
-
Eskimoka
tag
Elvileg sikerült!Működik normál módban a net:
, és eddig még nem írt ki semmilyen szarságot!Azért majd holnap hosszasabb használat után derül ki igazán.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
Eskimoka
tag
Elvileg 7 dolgot talált és mivel tisztítani nem tudott ezért törölte...Most úraindítás következik!Szurkoljatok
-
nat
senior tag
Nálam ezt írta ki az msn-n hogy nyisd meg ezt a filét: C:/WINDOWS/My-Pictures.zip
meg ezt küldte tovább: wanna see this pic of my Boobs? -
nat
senior tag
válasz
zvaragabor #1205 üzenetére
Nem az a file.Már nem tom, mert töröltem.Szvsz a microsoft csinálta
.,hogy vegyük bili géc vírusírtóját.
h_143570: sajna ill. hála Isten nincs+ a file -
nat
senior tag
Egyszer én is beszoptam egy ilyen férget.Nyisd meg ezt a képet vagy valami szöveg.Aki rajta volt akkor az msn-en mindenki +kapta.Nekem is nod van fent,de csak a Microsoft online vírukereső tudta leszedni.Pedig szinte mindennel próbálkoztam.
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest