- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Netflix
- C# programozás
- Jót tett a Netflixnek, hogy nyitott a sportok felé
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Tomato firmware
- Windows 10
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5533 üzenetére
Nem tudom én sem, szerintem a Jedi Visszatér sem lenne ilyen jó, ha nem happy endinggel végződik (Luke+a többiek túlélik, Vader megváltást talál, az uralkodó meghal, ugyanakkor ez is kissé bittersweet, hisz ahhoz, hogy ezt elérjék meghalt OW, egy csomó plüssmackó, meg Vader ugye aki Luke faterja volt, de mégis jó/elfogadható mert megváltotta a saját karakterét, valami ilyesmi szerintem nagyon epic lett volna egy renegade Shepard karakternek, aki ily módon teszi helyre a hibáit, feltéve persze ha a player akar egy ilyen csavart a történet végére ), Ha pl. az 5. lett volna a befejező rész akkor szerintem sokkal kevésbé lenne népszerű az SW mert annak ellenére, hogy az 5. rész talán a legjobb az eredeti trilógiában simán lehangoló lenne egy trilógiára nézve, hogy a főhőst jól elverik, a gonoszok meg továbbra is kolbászt sütnek a Halálcsillagon.
Az észrevételeid szerintem helytállóak, nekem is van ismerősöm aki szerint "a vége tökéletesen illett a Mass Effecthez", mondja ezt azután is, miután rávilágítottam arra, hogy tökéletes Deus Ex ripoff az egész, és az egy teljesen más stílusú/központú sci-fi.
Azért megkérdőjeleződött bennem, hogy van-e valami f*ngja arról, hogy az előző két játék miről szólt[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 3
- Milyen autót vegyek?
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD