-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz Iron Funeral #5535 üzenetére
Igen a legjobban ez "fáj". Teljesen idegen ez a befejezés egy Mass Effect-hez. De valami elmagyarázhatatlanul nem oda illik. Ezt szerintem csak azok értik meg akik az első rész óta "részesei" ennek a csodának
Meg igen, egy trilógiának ne úgy legyen már vége, hogy:
1.az utolsó 10 (!) percben a lezárás szekcióban ahol új szereplőt, de ami fontosabb új motivációt nem szabad behozni, ők behoznak egy teljesen új motivációt ami ráadásul szembemegy mindennel amit előzőleg hallottunk.
2. Az egy dolog, hogy a főszereplőt (ami szerintem messze a legmegkedvelhetőbb főszereplő volt több okból is) megölik bár nem tudom hogy miért ragaszkodnak a halálához de amilyen karakteridegenül teszi. A catalyst csillagfiúnak van 14 (!) mondata össz vissz. Abból 3 összetett mondat! És kedves Shepardunk még csak annyit sem kérdez, hogy miva'?
Számomra Shepard már ott halott volt, mert nem tudom ki az aki a catalystal beszélget, de hogy nem az én Shepardom az biztos!! Jah bocs nem is beszélget, csak hallgatja[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest