-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz Lessmessino #11467 üzenetére
Az első részt - ha dobozosan veszed meg - csak a support tudja neked beregisztrálni, az ME2-t simán tudod aktiválni (Originben választható a magyar nyelv, aktivációnál kell kiválasztani, ha jól emlékszek), a 3. meg alapból Origin-ért sír.
Ha a Trilogy-t veszed meg, akkor itt csak a 2. részhez van magyar felirat, az 1 és a 3 angol nyelvűek.
Én anno beregisztráltattam a magyar nyelvű dobozos Mass Effect-emet, így ha DVD-ről telepítem a játékot, akkor magyar nyelven tudok vele játszani, másrészt viszont az Origin is felismeri, és így a felhőbe mentés is működik, de csak akkor, ha a játékot az Originből indítom el.
Ez utóbbit teszteltem, működik.
Dobozos ME1-nél annyi plusz van még, hogy a két javítást (az első tartalmazza az ingyenes Zúgjon az ég DLC-t, a második pedig leveszi a védelmet a játékról, így DVD nélkül is lehet játszani) hozzá neked kell letöltened és telepítened. A Pinnacle Station (fizetős DLC) elvileg nem megy "hivatalosan" a magyar játékkal, de ezt is meg lehet oldani...
CD Galaxisnál az első részt most 990 Ft-ért, a Trilogy kiadást 6990 Ft-ért megveheted (plusz szállítási költség típustól függően) például, a DLC-khez meg BioWare Pont kell, nem kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest