- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
szia
van valami olyan google play-market helyetesítő progi amit tudnék rakni a Defy+-ra?
a Defy+ telón az új CM7-s van de a Google play nincs rajta és így nem tudok ingyenes apk progikat felrakni. -
TRob1
veterán
válasz Probert75 #2994 üzenetére
Hülyéskedsz? Az direkt volt. Így dupla adfláj bónusz jár minden egyes érdeklődő után.
(#2997) RootRulez :
Gyanúsan sokszor rossz a link vagy a letöltés... (De nyugi, én is odakattintok sokszor amúgy is, pedig általában le se szoktam tölteni a hunosított dolgokat. Gyűjtök neked. )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
RootRulez
félisten
válasz Probert75 #2994 üzenetére
Valóban!...
Frissült a HDR Camera alkalmazás, a 2.18-as verzióra. (market link)Köszi, hogy szóltál!
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Frissült a HDR Camera alkalmazás, a 2.18-as verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a File Manager alkalmazás, az 1.12.9-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a Go!Chat for Facebook alkalmazás, az 5.2.2-es verzióra. (market link)
-
fdisk
őstag
Mint friss droidos tulaj,és most kezdtem el szemezgetni az a munkádból.
Hálás köszönet a fordításokért!A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
RootRulez
félisten
Frissült az Androzip alkalmazás, a 2.7-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a Traffic Monitor alkalmazás, a 3.3-as verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
S_xperia_S
aktív tag
sajnos a delfin HD egyik magyar verziója sem megy nálam a Sony Xperia S-en
a mini verzió fut, ill. az angol HDSony Xperia™ S
-
TRob1
veterán
válasz RootRulez #2979 üzenetére
Köszi.
(#2980) GrandeP :
Azért azt már csak-csak, hisz az ES File E. kitermelte a felét... de gondolom egy fércbukk appnak sem kell nagyon szégyenkeznie (legalábbis a letöltések száma miatt )... a maradékra meg csak elég az a "sokszáz" egyéb hunosítás.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
RootRulez
félisten
Verziószámonként nem tudom. DE
Az ES File Explorer viszi a prímet 5000 letöltéssel (épp ma vagy tegnap lépte át) Bár lehet azért ez a legtöbbet letöltött, mert ezt honosítottam először...
2. Helyen van a Facebook a 3. meg talán az Android Assistant.De ebben a hónapban eddig a legtöbbet a Kingsoft Officet töltötték le, őt követi az ES File, majd a Launcher 7 és ezután a FB alkalmazás...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz RootRulez #2977 üzenetére
Ha előbb összedobjuk neked az 5 dolcsit akkor elhagyod? (Mert pl. engem rohadtul idegesít minden netes és tévés reklám... tv-t már nem is nézek, de a netről nem szoknék le egyelőre. )
ui: És mi a top3 legtöbbször letöltött hunosított app? (verziószámmal pls. )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
RootRulez
félisten
válasz GrandeP #2973 üzenetére
10.000 oldalmegjelenítésenként 5$, szóval nem ebből fogok meggazdagodni, de legalább vmi ici-pici inspiráció. Bár az jobb, hogy számolni tudom a kattintásokat, így statisztika is egyszerűbb. ...
Ezt már megtárgyaltam egy "kedves" taggal az egyik honosításom topikjában, ő nehezményezte a linkeket...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Frissült a My shopping list alkalmazás, az 1.52-es verzióra. (market link)
-
TRob1
veterán
-
RootRulez
félisten
Frissült a Go!Chat for Facebook alkalmazás, az 5.2.1-es verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #2964 üzenetére
Frissült a StopWatch & Timer alkalmazás 1.20-as verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Frissült a Dolphin Browser HD alkalmazás a 8.0.0-s verzióra. (market link)
-
GrandeP
addikt
Én kiröhögtelek titeket, ti meg még mindig ezen pörögtök... nem tudom h ki nem veszi észre magát?!
Ti még mindig bizonygatjátok h milyen jó, én elhiszem... de akkor is.
Aki meg írta h milyen messze van neki ez meg amaz, meg h ő nem pesti?! Én sem vagyok pesti, de azért 2 km-en belül van több kisbolt is, és nem esik nehezemre eltekerni, vagy elsétálni... kb ennyi.
Részemről, már nagyon túl tárgyaltuk, túl offoltuk...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
punky10
addikt
Szerintem hagyd...Ha nem jön rá magátol az app hasznosságára,akkor neki nincs is rá szüksége.Az ahogy irt egy olyan témához,amihez köpése sincs,az megint öt minösiti.
Én örülök ennek az appnak,használom,ezek szerint nem egyedül.Eddig is a teloimba irtam a listát(max 3 tételig van memoriám...afelett telefonos segitséget kérek)most egyszerüsödött.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
nagyúr
Csak, hogy beszálljak a vitába...
Szerintem sem hülyeség a bevásárlólista app. Velem pl. számtalanszor előfordult, hogy párom rám telefonált, hogy hazafelé vásároljak néhány dolgot, de mivel már autóban ültem, így nem tudtam felírni a dolgokat. Természetesen az üzletből hívhattam fel és telefonomat a vállammal a fülemre szorítva, szerencsétlenkedtem mire összeírtam, hogy mi kell. Elküldhette volna SMS-ben is, de ennyi erővel akkor már használhatnám a bevásárló lista alkalmazást is...
Ha valaki kiakad ezen, annak ajánlom, hogyha ismeretlen helyre megy, akkor navigáció helyett jegyzetelje le a térképet előtte papírra.
-
gatto_
senior tag
Engem is sokszor kisegített már a bevásárlólista app. Szerintem tök jól használható. Mikor valami elfogy otthon rögtön felírom a telóba, és a boltban mikor ránézek akkor ugrik be, hogy milyen jó, hogy felírtam, mert tuti elfelejtettem volna. Persze itt nem a kenyérről meg a párizsiról van szó, hanem olyan dolgokról amik ritkán kellenek, de akkor nagyon.
Nekem is van egy csomó olyan alkalmazás, amit egyszerűen nem értem minek használják emberek, de nem ugatok be nekik. Mindenki azt használ amit akar. -
kymco
veterán
Nálunk a három gyerkőc miatt (ötszemélyes családnak sok minden kell) is a bevásárlás hosszú ideig tart. Egy hely nekem untig elég. Még visszamenni, feleslegesen autózni 5-10 km-t nekem többe kerül, mint az app.
És én nem Pesten lakom, ahol ott van egy köpésre minden üzlet, és hetente összesen kétszer megyek vásárolni... Nem akarom a fél életem boltokban tölteni.www.refujvaros.hu
-
RootRulez
félisten
válasz GrandeP #2946 üzenetére
Igen lehet, hogy te vagy...
Emellett a programban van opció, a kijelző kikapcsolásának megakadályozására.
Én nem használom, de kérésre lefordítottam és elég sokan letöltötték.
Nem tudom miért kell leszólni másokat. (a viselkedésed inkább indok a fej falba veréséhez)
-
Melack
veterán
válasz GrandeP #2946 üzenetére
Felfogások eltérősége okozza azt, hogy te ezt nem érted.
Képernyő nem zár le, mert be lehet állítani. És egyáltalán nem hülyébb, mint felhívni a másikat, hogy "Figyi szivem, mit is mondtál?", vagy a papír. Mutattam én már meg másik férfiembernek a progit, neki is tetszett.
Lehet én vagyok a hülye, de akarok kétszer fordulni, ha egyszer is elegendő lett volna.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GrandeP
addikt
Most elképzeltem ahogy betöltitek a mobilra a klienst és görgetitek a teszkóban, h igen, ez is fel van írva, közben lezár a billentyű zár, akkor megint kiold, de közben toljátok a kocsit is?!
Nyilván én vagy a retard h bemegyek, és megveszem azt, amiről rémlik h nincs és/vagy szükség van... ha meg valami kimarad, megyünk arra még máskor is... ha meg élet múlik rajta, akkor elsétálok a legközelebbi boltba-"márketbe" és megveszem ott..
Most ezzel teljesen befordítottatok, bevásároló lista androidon androidra, online egyeztetés?! ...
-
RootRulez
félisten
No akkor tessenek tesztleni az RSS szolgáltatást...
Itt lehet informálódni róla.
Várok pár letöltőt és nyomok egy teszt-posztot.
Közbe a rádióban a Jailhouse Rock megy, mit mondjak, odab@x
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
válasz GrandeP #2941 üzenetére
Csak neked...
Szombat reggel, mikor elmegyek vásárolni, kb 15-20 tétel már adott, miközben úton vagyok, még hozzácsapódik kb 8-9 tétel, mert akkor találja ki a feleségem a hétvégi menüt. Nem papírral szórakozok, nem sms-ben olvasok újabb és újabb tételekről. Nekem ez baromira megér 2xx forintot.Lehet, hogy másnak felesleges, mert a két doboz cigi és a karton sör könnyen megjegyezhető....
Próbáltam számos appot, nekem KELL a szinkronizálás lehetősége, nekem kell, a megvásárolt státusz, a faék egyszerűség... (evernote, wunderlist szóba sem jöhetett...)www.refujvaros.hu
-
GrandeP
addikt
Ne már télleg, ez már szánalmas....
Babaszoptató apk van?
-
Melack
veterán
válasz GrandeP #2937 üzenetére
Én a RootRulez által magyarított Bevásárlólistát/My Shopping Listet használom. A bevásárlás nem az én reszortom volt, de most úgy alakult, hogy igen. És nem feltétlenül tudom, hogy mi van otthon. Párom összeírja, elküldi e-mailben, és beolvastatom, és megveszem. Nekem segít, nem kell 2x fordulnom.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
kymco
veterán
Ajánlok kipróbálásra egy magyarul is tudó bevásárlólistát. Képes szinkronizálni, lehet karakterkészletet váltani benne, a kihúzott tételek státuszát is szinkronizálja. Nem svájci bicska, ami mindent megold, de a bevásárló lista feladatait jól végzi.
Van ingyenes változata is, "lite" néven, érdemes kipróbálni, de ott nem enged csak egyszer szinkronizálni egy nap. A linkelt változata a fizetős, de nem túl drága.
Folyamatosan fejlesztik, személyesen leveleztem a fejlesztővel, nagyon segítőkész, és a kívánságlistámat maradéktalanul beletette két héten belül.
Courzeo[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
RootRulez
félisten
válasz Smithy1986 #2929 üzenetére
No ez a feed.nu projekt jó úton halad, úgy fest lesz Android alkalmazás is, ami szól, ha frissítés van.
-
stefi68
addikt
Frissült a magyarítás a QuickPic v2.2.2 -ben -> [link]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
callvote
senior tag
ha valaki lefordítja a box alkalmazást,és elküldi a fejlesztőnek,akkor ő beteszi a "támogatott nyelvek" közé
Redmi :)
-
RootRulez
félisten
Frissült az Androzip alkalmazás, a 2.6-os verzióra. (market link)
-
MP4-23
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan naptár app-ot, amibe vissza lehet nézni eseménynaplóként az összes emlékeztetőt?
thx -
RootRulez
félisten
Ha elmondja nekem valaki, mi ez az RSS (erről az oldalról), akkor akár meg is lehet oldani...
[ Szerkesztve ]
-
Smithy1986
tag
A Feed.nu alkalmazással nem lehetne megoldani, hogy rss-be betöltse, hogy mit frissítettetek?
Sajnos a http://hunapk.uw.hu/news.php nem rss-es, de ha az lenne, akkor csak elég lenne beállítani a feed.nu-n, hogy olvassa onnan ki.
Nagyon örülnék egy ilyen kis proginak tőletek...
--- Nil admirari | Semmin se csodálkozz {Horatius} ---
-
TRob1
veterán
Ha nincs ext partíció, akkor elég a sima másolás... ha van, akkor nem elég. (Márpedig ha partíciókat akarsz létrehozni, akkor gondolom van Annak folyamatát nemtom, aki használ extet, majd megmondja. )
(#2927) GZoli7:
pl. ez is megteszi: Android OS-t használók szakmai topicja (vagy akár a telefonod topikja)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok, lehet, hogy nagyon triviális kérdést teszek fel, de mi van akkor, ha új SD kártyát szeretnék a telefonban tenni és szeretném, ha minden megegyezne a régivel. Persze a partíciókat először létrehoznám. Gondolom sima másolás nem megoldás.
Mi kell hozzá? -
RootRulez
félisten
Frissült a My shopping list alkalmazás, az 1.51-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült az aCalendar alkalmazás a 0.12.3-as verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a Lightning Launcher alkalmazás, a 3.2.2-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a Go!Chat for Facebook alkalmazás, az 5.2-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Frissült a File Manager alkalmazás, az 1.12.8-as verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Megjelent az MX Home Launcher legújabb verziója és a magyarítása is letölthető!
-
stefi68
addikt
Frissült a GO Locker v1.15 magyarítása -> [letöltés]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RootRulez
félisten
Az oldalsó felíratok azok képek:
A képhekkelést meg annyira nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Volt egy lájtos projektem, kérésre honosítottam a Dark GO Locker témát... Letölthetitek innen.
Üdv: RR
ui.: mivel nem használom, így lehet valamit nem jó helyre írtam vagy nem jól. Szóval a visszajelzéseket köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
Smithy1986
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest