Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Esetleg valakinek nincs kedve magyarositani egy átválto-programot(pl convertpad...)Dr lehet akármelyik,,,
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
stefi68
addikt
A tegnap feltett GO Sms v3.77 (félkész magyar) verziónál a nagy sietségben kimaradt a "Language" menüből a magyar nyelv választhatósága.
Így hiába volt benne a honosítás nem lehetett kiválasztani, ennyi javítás történt benne: [link]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RootRulez
félisten
═════════════════════════════════════════
-
stefi68
addikt
Az érdeklődésre tekintettel, viszont idő hiányában egy "félkész" aktualizálás:
GO Sms Pro v3.77 (részben magyar) amelyben benne van a v3.68 verzió magyar fordítása + az új szövegek kb. 70%-os fordítása: [link]
Igyekszem minél előbb befejezni, ami a 2 hónapos lemaradást nézve nem kis munka...
***csak tájékoztatásul a hozzáértőknek: már 2ezer sor felett jár a teljes szövegállomány!
amikor kezdtem még bőven ezer alatt volt[ Szerkesztve ]
-
Damian
tag
Frissült a Soccer LiveScores a 2.0.5 verzióra.
-
RootRulez
félisten
-
stefi68
addikt
válasz drotifuti #1282 üzenetére
Igaz ez nem szoftver kibeszélő topik....
Telefon időzített újraindítására/gyors újraindítására/kikapcsolására én ezt a kettőt próbáltam:
Fast Reboot Pro és a
Reboot Manager root jog természetesen kell hozzájuk és mindkettő fizetős![ Szerkesztve ]
-
drotifuti
aktív tag
-
Foose
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz drotifuti #1285 üzenetére
Amúgy a Green Power nem jó? - Ez már magyar.
[ Szerkesztve ]
-
-
drotifuti
aktív tag
Sllence one the Airplane Lite
Ezt kérném szépen magyarosítani. Rep.mód dátummal is!
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
Black&White
addikt
Meridian-t nincs kedve valakinek lefordítani?
Nagyon patent lejátszó! -
RootRulez
félisten
Csoportokat is lehet létrehozni és azokhoz hangot rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
Szép estét Mindenkinek!
Kezdő androidosként segítséget kérnék . Van-e olyan (lehetőleg magyar nyelvű) app amivel a névjegyzékben lévő nevekhez saját csengőhangot lehet rendelni. A Skate névjegyzékében ilyen lehetőséget nem találtam.
Előre is köszönet a segítségért.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
RootRulez
félisten
válasz drotifuti #1265 üzenetére
Mindkettő kétértelmű:
Amit alig frissítenek, lehet azért, mert olyan jó. Míg amit állandóan, azt azét mert mindig bugos...
Ugyanakkor az is lehet, hogy amit alig frissítenek, a fejlesztő lekakilja, amit meg állandóan, abba folyton jön vmi újítás.═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kérésnek eleget téve honosítottam az ICS Launcher-t.
Néhány kép a programról:
Innen tölthetitek le: [link]
További honosításaim:
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Jaaaa,úgy eredeti. Én nem próbáltam.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
RootRulez
félisten
válasz napocska2 #1249 üzenetére
Ezen is froyo van.
De az az érdekes, hogy ugye más Blade-ken megy, mert elég sok embernek van olyan telója és nem igazán kaptam negatív visszajelzést, sőt... Talán egyet (azé az illetőé is pannonos), plusz a jányé...
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz RootRulez #1248 üzenetére
Látod-látod, csak kiderül lassacskán. Ezért volt nekem gyanús ez az ikon már az elején, ilyenkor pedig nem az apk nevével települ, hanem azzal a com....-os bigyóval, ami az előző képemen van.
Szerk: Nekem 2.2.2-es android van a táblagépemen, nem tudom a Blade-en milyen fut.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz RootRulez #1241 üzenetére
Én is örülök, hogy másnak sikerült, nekem sajna ez a próbálkozás sem jött össze.
Kép
No mindegy, a megfejtésre úgysem jövök rá, jó lesz nekem a 7-es is.
Ugyanez van egyébként a magyarított Facebook-kal is, kétszer azzal is próbálkoztam, de nem vette be a tabi droidgyomra. -
porse
őstag
Nekem jó, ráment a nem tudom melyikre valami régebbire, jobb lett.
... szerintem.
-
-
Foose
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek,be is szereztem a pro verziót
-
RootRulez
félisten
Frissült az ES File Explorer, nekem tetszik, megéri feltenni.
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Szeretném használni a "handycalc" programot, de valamiért mikor rákattintok, úgy tesz mint ha elindulna, de rögtön ki is lép.
Másnál működik? Kell valami extra művelet a működéshez?
Előre is köszi."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Foose
addikt
Msn-t keresek,mit ajánlottok? RootRulez,ilyet magyarítottál már?
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Tudja valaki, hogy Wayteq Xtab/Xpad 70-re léteznek-e magyar Word-PDF-ebook olvasók?
Mutogatni való hater díszpinty
-
handrash
őstag
Zeam launcher leírása szerint lehet vízszintesen is görgetni az alkalmazásokat. Hol tudom beállítani ezt?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
napocska2
senior tag
Szia! Szerintem egyáltalán nem Zelma-nak kell megköszönni, hanem a kettővel feletted posztoló
RootRulez
fórumtársunknak, aki rengeteg honosítással segített már nekünk. Amiért újfent csak köszönet és elismerés jár neki, a többi hasonló munkát végzővel együtt.[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Telenor One touch-ban van hangfelismerő (tárcsázó) szoftver, de nem tud magyarul.
Létezik valami amivel ki lehet váltani?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
RootRulez
félisten
Frissült két progi: [link]
-
addikt
Így van garancia vesztéssel jár!
Régóta Sony Ericsson rajongó vagyok, szerencsére nagyon sok ügyes srác szereti ezt a márkát, ők elkényeztetnek mindenféle segéd programmal.
Nem tartom magamat telefon gurunak, de a leírásaik alapján pofon egyszerű rootolni.Van veszélye, hogy nem tudod visszazárni egy szoft. frissítéssel, pl. csatlakoztató hiba miatt, de egy alsó kategóriás telefonon nekem nem számít.
Kijelző képlopásra rootnélkül a MyPhoneExplorert PC alkalmazást ajánlom!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Foose
addikt
Szeretném megcsinálni a rootolást,csak nagyon sokat dolgozok,nincs rá időm. Amikor legutoljára a root leírás alapján csináltam,odáig jutottam,hogy failed,mert valami JIT-et hiányol. Ráadásul 32bites xp-m van,előbb ahhoz volt nehéz SDK-t találni. Na de off,ez nem az a topic.
-
addikt
válasz stefi68 #1218 üzenetére
Igen így van a BSPlayer tud ilyet, de ha valaki másra esküszik, akkor csak megrázza a készüléket és már menti is a képet a filmből. Természetesen előtte be kell állítani, nekem az X8-t a legérzékenyebbre kellett állítani, így nem kell nagyokat csapkodnom.
Köszi a fordítást, már ez előtt is használtam, de így szimpatikusabb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
addikt
"óh,kell a root. francos android rendszer...."
Nem egy nagy dolog rendszergazda jogokat szerezni ( rootolni), ha annyira fontos ez az alkalmazás, akkor nyugodtan megteheted. Ezzel a joggal, ha ésszel használod, akkor csak hasznodra lehet, bármikor vissza lehet zárni.
A különböző tuningolással ( főzött ROM, proci húzás stb.) szokott gond lenni, nem a rootolással.Egyébként ezzel a képlopó alkalmazással filmekből is ki tudsz menteni képeket!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
drotifuti
aktív tag
És ez az app mit tud?
szerk. : már utána néztem,és letöltöttem marketról,Magyar..
[ Szerkesztve ]
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
TRob1
veterán
Emlékeim szerint ( )a SoundHound eddig nem volt magyar, a mai frissítéssel meg az lett.
¤ R'n'R ¤
-
stefi68
addikt
Magyarítottam egy remek kis képernyőmentő alkalmazást.
A neve: Screenshot ER LiteTovábbi infók és letöltés: [link]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van olyan hívásszűrő progi,amiben nem csak feketelista van,hanem fehér is? Meg persze úgy szűrje a hívást,(feketelista) hogy nálam nem csipog-nem sípol-nem vinnyog-nem nyáladzik meg ilyesmik... csak csendben elutasítja a hívást..?
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz RootRulez #1204 üzenetére
A "Még ez se tudja eltüntetni a nem fogadott hívást az értesítési területről" úgy kell inkább érteni, hogy ez nem tudja! (legalábbis az én tapasztalatom)
Ugyanis ez az alkalmazás legalább olyan mélyen nyúl bele a híváskezelésbe mint az android saját alkalmazása. Ebből következik, hogy a kettő nem fér össze.
Ha letörölnéd az alap androidos híváskezelőt akkor szinte biztos, hogy jól kezelné.
Ha jól tudom a honlapjukon, vagy az ismertetőnél valahol írják is, hogy alkalmas az androidon belül önálló híváskezelésre. Míg a többi ilyen alkalmazás nem igazán, csak az android beépített híváskezelőjére épülve.Mondjuk én már rég a Dialer One-t használom azzal nincs ilyen gond. mondjuk egyszerűbb is jóval.
-
Probert75
addikt
Az adatforgalmat a timeriffic nem, de a wifit igen.
-
silboy
aktív tag
Van már olyan magyarított alkalmazás amivel a wifi-t és az adatforgalmat lehet időzíteni?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
stefi68
addikt
GO Contacts EX v2.05 -ben a magyarítás aktualizálva.... >>>[link]
-
RootRulez
félisten
StopWatch & Timer 1.18 stopper-visszaszámláló alkalmazás magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest