- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz callvote #6789 üzenetére
Nem akarom senki szavát megkérdőjelezni, de/csak akárhol is kerestem, több száz hozzászólást/oldalt megnéztem, mindenhol azt írják, hogy a tapatalk nem támogatja a prohardver/mobilarena "rios motorját".... valami plugint vagy mit kéne asszem bele tenni/szerkeszteni az oldalba vagy mi...... ezért nem értem, hogy akkor most mi van?
https://gamergep.hu/
-
pigster
senior tag
válasz callvote #5676 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen, ki is próbáltam, viszont ha azt használom, akkor meg a képernyőn lévő billentyűzet nem lesz aktív, csak akkor, ha kikapcsolom a Beállításokban az External Keyboard Helpert. Ekkor meg ugye nem lesz magyar a külső, billentyűzet. Persze, ha beállítom a Beállításokban, akkor jó, de ekkor meg a képernyőn lévő nem lesz aktív, stb. stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz callvote #5644 üzenetére
A magyarítás rendbe van,én is az elején próbáltam a jBartot, de nem lett jó a végeredmény - jó pár órát megspórolhatott volna, de sajna nem segített a program. Itt már csak a végén akadok fenn, hogy miért is nem magyar nyelvűek az alkalmazások.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
stefi68
addikt
válasz callvote #3625 üzenetére
Már korábban kész volt (kb. március) csak elfelejtettem felrakni, meg aztán nem is kérte senki....
Ha adsz egy stream linket kipróbálom....
(#3626) Keeperv85: Az az igazság, hogy sose nyomoztam forráskódok után, nem is igazán tudnék mit kezdeni vele
Azt sem tudom ki, hol teszi közzé, meg miért is tenné, hogy más lenyúlja az ötleteit?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Probert75
addikt
-
fufuka66
csendes tag
válasz callvote #3156 üzenetére
de pont ez a lényeg... az a szerencsétlen htc trinity tudott olyan alkalmazást, hogy a pc-re nem kellett semmit felrakni. Tehát volt egy pc független telefon pendrive-om! És ez lenne a lényeg: bármelyik pc tudjon fogadni pendrive-nak.
Sietek utolérni a fejlődést... néha már-már megérintem, de aztán valahogy mégis mindig lehagy...
-
Lasy
veterán
válasz callvote #2868 üzenetére
a sima callrecorder teljesen Magyar.
Próbáljátok ki.
SimonYana@
Milyen készükélen használod? mert ugye több országban ez tilos, és így nem engedélyezik pl SE kernelben. ha azt cserélsz lesz tökéletes mind a kát írányban...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Ambavir
aktív tag
válasz callvote #2646 üzenetére
Most már nem tom: a QtADB-vel próbálom megoldani a problámám. Viszont nem tanálom hozzá a Java JDK-t. A linkelt oldalon (Oracle) hibaüzenettel elbocsát. Lehet, értetlen vagyok, de: ennek a programnak a gépen kell lennie, ugye? S Wifivel vagy USB-vel csatlakozzam a telóval? Galaxy Acem van. Jó, tudom, nem a legprofibb .
Most ott van, viszont mikor indítanám az alkalmazást, útvonalat kér. Még nem sikerült dülőre jutnom ezzel. Kell akk a JDK? S akkor honnan is szedjem le, ha kellő? Többb leírást is elolvastam , de még vannak (többségben) sötét foltok. Találok valahol kezdőbbeknek részletes leírást róla? Hogy már nem titeket zargassalak.
Csak már idegel, hogy nem oldom meg. Nem szoktam hozzá.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
fatal`
titán
válasz callvote #2555 üzenetére
opera:config, beírod a keresőbe urlfilter és betallózod az asztali operához való urlfilter.inidet, amit előzőleg az sd-re másoltál.
Vagy beállítod az opera linket és leszinkronizálja. Más módszerről nem tudok. Az AdFree rootolt telefonon szűr néhány reklámot, de ugye nem mindent, mert az alapvetően az appokból szedi ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz callvote #2515 üzenetére
"nem lenne rossz az opera browser de az istenért sem akar együttműködni a flash playerrel..pedig meg van mókolva"
Nem kell ott semmit mókolni, ha a rendszer erőforrás meg van, akkor semmi probléma. Nekem nincs csúcs készülékem, de a SE Xperia Mini tökéletesen együtt működik vele. Megnyitja a flash alapú játékokat, videókat, még a flash litle animációkat is az Opera Mobillal nyitom meg.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
xSide
őstag
válasz callvote #2437 üzenetére
A fordított appokat nem lehet marketről frissíteni, miután el lett távolitva újra telepíthető lesz.
Gyakran még a forditott appokat is törölni kell a frissített előtt, mert nem lett telepitve üzivel kidob!
Amit én használok forditásra vagy képcserére, van mikor az aláirás nem változik és simán frissül... -
kelzsoca
félisten
válasz callvote #2437 üzenetére
Nagy valószínűséggel a fordított verzió már nem fogja felfrissíteni magát, ha újra alá lesz írva akkor biztos nem
Ha felülírja, akkor természetesen angol lesz, vagy a fejlesztőknek kellene forrás szinten megoldani a nyelvi támogatást, vagy mint pár alkalmazáshoz különálló, csak nyelvi pack-ot kellene készíteni.
(#2436) stefi68
Már korábban megtaláltam ezt az appot, és nyugodtan meg lehet oldani recoveryből telepíthető formában is, tehát hogy azonnal full verziós legyen (de már honosítva) éppen a készítő nyilvános feloldási útmutatója után.
Illetve ha felvennétek vele a kapcsolatot, lehet hogy bedobná forrás szinten is a Magyar nyelvet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest