- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz senki1975 #2797 üzenetére
Az OfficeSuite is magyar nyelvű egy ideje. Bár kétségtelenül nem ingyenes hacsak nem okosba..
-
senki1975
csendes tag
Letöltöttem a 4.4.1-es verziót, összefésültem a ti magyarításotokkal, magyarítottam a hiányzókat és ide raktam fel a magyarított fájlokat: Kingsoft Office values-hu
-
RootRulez
félisten
Nos akkor:
Letölthető a Kingsoft Office alkalmazás 4.3-as verziója. (market link)
Várom az észrevételeket.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
gatto_
senior tag
Ha nem automatán csinálod, hanem manuálisan, és pontosan beállítod hogy a következő kép jó helyre kerüljön, akkor jobb eredményt érsz el. Próbálgattam egy ideig ezt a programot, sőt próbáltam lefordítani is, de valami ki-be csomagolási gondom volt vele szokás szerint. Tényleg ez a legjobb a panorámák közül.
-
Melack
veterán
Nekem ez ahogy néztem egyelőre jó lesz. Ahányszor kell, annyira pont elegendő. Ez még mindig a legjobb azok közül, amit próbáltam. És az automatikus képkészítés is működik normálisan - ami nem egy utolsó dolog. Nekem most 1 percig illesztett össze 8 képrészletet. Köszi a tippet!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
TRob1
veterán
Mondjuk sztem elég sokáig készíti a képet (illetve nemtom a többinél meddig tart ez), de elég jó lesz a végeredmény. Lő egy képet, és utána nyilakkal mutogatja hogy merre és meddig fordítsd. Lőhetsz full kört, vagy stoppolod amikor szeretnéd... elég jónak tűnt (de csak próbáltam, mert telefonnal nem fényképezek egyébként)
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Magyarul? Mert nem emlékszem hogy az-e, de Photaf Panorama-t próbáltad már?
(
Ha nem feltétlen magyarul, akkor meg ez nem a megfelelő topik)¤ R'n'R ¤
-
Melack
veterán
Olyan panoráma appot tudtok, ami automatikusan kövi a képet, ha "látja", hogy hol az előző kép vége? Mert a Pano nekem fura, a Panorama meg érdekes működést produkál :/ (de a képei meg jók)
-
RootRulez
félisten
-
keszo
őstag
RootRulez a gép
Attila
-
RootRulez
félisten
Még két frissítés:
Frissült a FREEdi Call Filter alkalmazás 1.6.1-es verzióra. (market link)
és
Frissült az Easy Task Killer Advanced alkalmazás 3.1.0-s verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Frissült az Androzip alkalmazás, a 2.5.1-es verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Frissült a Profile Scheduler alkalmazás az 1.3.7-es verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Én egy olyan alkalmazást/weboldalt keresek, amivel nyomon követhetem alkalmazások frissülését. tehát pl van egy lista én ide berakom, amik engem érdekelnek és ha az frissül a listában kijelöli, előrehozza, akármi, csak jelezze...
Azért kell, mert sok programot honosítottam, és jó tudni, ha frissül valamelyik mert akkor annak a honosítását is frissítem. Ha a telepítve lenne mind, akkor a Market azonnal szólna ez oké, de nincs kedvem soksoksok programot fölöslegesen a tartani a telón.
Szóval van ilyen alkalmazás(okat) figyelő alkalmazás/honlap, tudtok ilyenről?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Frissült a Launcher 7 alkalmazás az 1.1.12.3-as verzióra. (market link)
További honosításaim: http://hunapk.uw.hu
Üdv: RR
[ Szerkesztve ]
-
leftyke
aktív tag
Hali Valaki tudná nekem a legfrisebb magyar facebookot linkelni?
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #2748 üzenetére
Sziasztok!
Remélem emlékeztek még, hogy nekiláttam egy programnak, amiben a segítségeteket kértem. Ez a Kingsoft Office, ami egy ingyenes és teljes értékű irodai csomag. A fordítás jelenleg 34%-nál jár. Azonban az időnk véges, mert a http://crowdin.net lokalizáló portál csak 10 napig ingyenes. Még 5 nap van, hogy szép nyelvünket beletegyük ebbe a kis hasznosságba...
Természetesen, ha nem leszünk kész vele időben a munka (részemről) utána is folyni fog, de így közösségileg mégis jobb és könnyebb, főleg egy ekkora volumenű projektnél.
Tehát akinek van kedve beszállni a honosításba, az ITT egy regisztráció után megteheti.
Jelenleg abban maradtunk, hogy a "függvénynek látszó tárgyakat" elsőre nem bizgetjük (pl. : "ACOS(number)" Szóval azt ti se fordítástok le, még ha tudjátok is mi az.
A fordítás jelen állapotát feltöltöttem, próbálgassátok. INNEN letölthető (34%)
-
stefi68
addikt
Made in Hungary elvileg kilistázza a magyar fejlesztésű és a magyar kezelőfelületű alkalmazásokat, persze csak amiben hivatalosan benne van a magyar nyelv. (nem használtam)
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Melack
veterán
válasz stefi68 #2769 üzenetére
Tyőőő, ezt tényleg magyartalan lett. Ez hétfő Írni nem tudok, de 40 percet beszélni egy ügyféllel igen. Priceless
Gyakorlatilag igen, ez lett volna a kérdésem lényege. Párom ugyan érti az angolt, de inkább használ magyar nyelvű programokat. Viszont a playes oldalon nincs fenn, hogy támogatja a magyart (gyári 2.2.2es HTC Desire mellett ez nekem gyakorlatilag mindegy).
-
Melack
veterán
Egy másik fórumon javasolták egy GPS státusz nevű progit Galaxy Minire. Nem találom sehol, illetve ami elvileg releváns lehetne, az is angolul jön ki. Páromnak viszont magyarul kellene. Tudtok valami ilyen magyar nyelvű programot? Köszönöm előre is!
-
stefi68
addikt
Frissült a QuickPic magyarítás v2.1.1 -re ->[link]
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. A topik elején lévő táblázatból megpróbáltam letölteni Tomi fordításában a Pocket (Zseb) nevű alkalmazást, de megszűnt az az oldal, ahová fel lett töltve. Nagyon örülnék, ha valaki fel tudná tenni valahova, vagy el tudná küldeni. Régebben megvolt, de valahogy eltűnt új telefonra költözés ügyében.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
raziel01
veterán
Van új QuickPic marketen, gondoltam szólok.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Akik nem követik a honosításaim az oldalamon, se a facebookon, azokkal közlöm, hogy frissült a Go Weather alkalmazás az 1.9.17-es verzióra. (market link)
Üdv!! (ez volt a reklám helye)
Lawrence74 Az kafa.
[ Szerkesztve ]
-
Lawrence74
tag
Szia. Megy a feloldás az Android Pro Widgets-nél. Az APW Google Reader-hez is jó lenne ha elkészítenéd a honosítást, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
SimonYana
addikt
Uhhh!
Nagyon köszönöm Uraim!
Így most már minden OK!
Hálám üldözni fog Benneteket!® SimonYana ®
-
-
addikt
válasz RootRulez #2748 üzenetére
10 perc próbálgatás után valóban jónak tűnik.
Csekély angol tudás mellett is egyszerű kezelni. A dokumentum fájlt viszont nem tördeli a kijelzőhöz, úgy emlékszem, hogy Office Suite tudja.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Pár napja ajánlották figyelmembe a Kingsoft Office irodai alkalmazást, ami egy teljes értékű csomag, ráadásul ingyenes.
A fordító projektet létrehoztam a crowdin.net-en. Akinek kedve és ideje van, az besegíthetne a fordításban. Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K
-
RootRulez
félisten
Frissült a Dolphin Browser Mini alkalmazás a 2.3-as verzióra. (market link)
-
RootRulez
félisten
Valóban, tehát:
Frissült a RD Mute alkalmazás 3.1.0-s verzióra. (market link)
És egyúttal:
Frissült a Battery Monitor Widget alkalmazás, a 2.1.2-es verzióra. (market link)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Frissült az ES File Explorer alkalmazás, az 1.6.1.3-as verzióra. (market link)
Bobby G. Rögvest utánajárok.
[ Szerkesztve ]
-
-
SimonYana
addikt
Nem tudja valaki hol találom meg a Titanium Backup PRO-t?
Megvettem - letöltöttem , feladat kezelőben ott van hogy fent van , de sehol nincs az ikonja a telefonon és így el sem tudom indítani így csak uninstallálni a feladatkezelőből.
Már kész vagyok tőle!® SimonYana ®
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha frissült egy általam honosított progi és a magyarítás nem, szóljatok! ROM-olgattam ezerrel és alig van most fent program, így nem jelez a Market, ha frissül valami...
Üdv!
-
punky10
addikt
válasz RootRulez #2730 üzenetére
Nem gond,most nézem,hogy van egy számomra fontos hiányossága:nem lehet mappázni.Igy sajnos nem bejövös...Az ICS-vel vagy a tablettal ráadásul nem is kompatibilis,mert a Market fel sem ajánlja a launcher telepitését.Bár a többi(setup,widgettek...)probléma nélkül felmegy,csak nincs ami használja...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
callvote
senior tag
valaki fordította a box-ot?
nem mintha bonyolult progi lenne,csak kérdezemRedmi :)
-
Ambavir
aktív tag
-
stefi68
addikt
Még nem néztem magát a programot, úgyhogy nem tudok nyilatkozni arról tetszik-e, mindenesetre jó ötletnek tartom hogy bárhogy kihelyezhetők a dolgok.
Aki meg kapásból meghívatja magát ebédre gyerekes családanyucikkal, ismeretlenül, az ne papoljon itt. Egyébként is nekem jár az az ebéd....
-
TRob1
veterán
válasz RootRulez #2710 üzenetére
Nem tudom, kérdezem.
Ez miatt a hsz miatt. (Lehet ezen átsiklottál)(#2712) stefi68:
De te nem mész Barcsra, én meg igen. Különben is, majd én is viszem a gyerkőcöket...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz stefi68 #2707 üzenetére
A fordítók tartsanak is össze... ha már ízlésük nincs.
Írtam ám én is alatta szerkesztésbe, hogy gondoltam hogy nem így használja (de akkor is xar szerintem Olyan "szemétdomb dizájn")
(#2708) RootRulez :
Jah, jut eszembe, akkor most mi a helyzet a CalendarPad-del? Hibás? Mert azóta se raktam fel a hunosítottat.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
stefi68
addikt
Háát gondolom nem kötelező így össze hajigálni.
Csak szemléltetni akarta, hogy nincs a 4x4, 5x4, stb. rácsos elrendezéshez való kötöttség.A szemléltetés pedig jól sikerült
Szerk. na tessék mondtam én...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Neeem, nem így használom, ha így használnám is lenne benne vmi rendszer.
Csak szétdobáltam mindent, hogy szemléltessem, hogy lehet "összevisszarakniakármit", Bár tuti lehet jó dolgokat kihozni belőle, hogy az ember "rácshoz kötve"...
-
TRob1
veterán
válasz RootRulez #2704 üzenetére
Húú, ez nagyon ... xar. bocs Káosz. Ezt tuti nem próbálom ki. De hát mint tudjuk, ízlések és ficamok... (Nem lehet mindenkinek ízlése. ) Már az előző képeken se tetszett, de így még inkább nem.
(#2706) RootRulez :
Persze, gondoltam hogy nem így használod.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
stefi68
addikt
Igen, az intelligensebb programozók vagy a programon belül figyelmeztetnek erre, de a Market-en (Play-en) közzétett ismertetőben mindenképpen leírják, hogy eltávolítás esetén ez fontos.
Géped megjavult? Privit megkaptam, válasz is ment...
-
xSide
őstag
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #2674 üzenetére
Sziasztok!!
Letölthető a Lightning Launcher alkalmazás 3.2.1-es verziója. Érdekessége, hogy nem oldalak vannak, hanem egy le-fel görgethető "fal", amire kitehetjük a widgeteket és az ikonokat.
Néhány kép a programról:
Mint a képeken is látható, nem csak rácsosan lehet pakolászni az ikonokat, widgeteket hanem ahogy akarjuk.
A honosított programot letölthetitek innen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest