-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz simonjoe #332295 üzenetére
Zsebbika működő ötlet lehet, a saját Xiaomi már többször jól jött. Igaz, csak benzineseknél használtam (Golf 1.5 eTSi, Thalia 1.4), de nem nagyon kellett még újratöltenem 6-8 bikázás után sem. Egyedül a tárolás miatt szokott fájni a fejem, mivel fixen kint a kocsiban nem akarom hagyni (hideg-meleg miatt).
-
őstag
Én meg kétévente sajnálom kiadni a pénzt érte, de inkább mint lerohadni valahol. "Bikakábel" van a kocsiba, de azzal a semmi közepén nem sokra megyek. Már egy kis "zsebbikára" is gondoltam, az is szokott lenni a diszkontokban, arra talán még beruházok. Egyébként érdekes mert a Splash-ben is Exide Prémium van, szegény autó ridegtartásban kint az udvaron, sokszor nagyon rövid távokra használva, és abban a négy éves még nagyon bírja magát.
Joe
-
Ármester
-
őstag
Én ráálltam a kétévenkénti cserére a Passat-ban. Már írtam nektek, h egy Exide Prémium minden előjel nélkül megadta magát 2év 7 hónap után, nem merek vele kockáztatni, mivel ez a "távolsági" autó, és soxor olyan helyeken járunk ahol az akku beszerzése lehetetlen lenne. A mostani (szintén Exide Prémium ) elmúlt 2 éves, rettegek is miatta. Már a CTEK akkufigyelő 1x jelzett, h 28%-os, sajnos az sem megbízható, mert valamiért megszüntették a gyártását. Már itthon az új, csak át kell majd szerelnem:
[link]
Erre az aukkura várok, amint elérhető lesz, azonnal csere:
[link]
Soha többet Exide!!!Joe
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332289 üzenetére
Jazz is Bosch-t kapott. Nem orultem neki de ezt hozott az akkusegelyes szivar.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #332275 üzenetére
Rocket jo, nekem is van evek ota. A 2016-ban vettet most csereltem 24 oszen.
#nincsbennetarcsi
-
szabonagyur
félisten
válasz Blindmouse_ #332282 üzenetére
Tudom, hogy nem a csucs, de ez volt bele es ment sokat.
-
Emunem
senior tag
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #332284 üzenetére
Szvsz nem a hatótáv az érdekes (az szinte lényegtelen, ha elég akkut pakolsz be akkor elmegy messzire, egyébként meg inkább töltsön gyorsan), inkább az, hogy a szériaautó elment 9.2 kWh/100 km-es fogyasztással. 30-as tempó ide vagy oda, az szép eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
-
F_Zolee
veterán
válasz grizlisandor #332281 üzenetére
Anno a leont Bosch Silver félével vettem. Már nem rémlik mikor vették előttem, mert ott volt róla a számla de még az után is 4évet kibírt szóval ahhoz mérten lehet jobbak. Vettem utána JP jobb féle akksit de 2 év után cellazárlatos lett hirtelen. Mivel kellett gyorsba másik így helybe akciós volt épp nekem való Würtemberg és még bírja 2 év után.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz szabonagyur #332277 üzenetére
A bosch mondjuk kb olyan 20 éve számít szarnak.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
grizlisandor
veterán
válasz szabonagyur #332280 üzenetére
Köszi, információkat gyűjtök, mert ősszel kell Pirosba is vennem valamit.
-
szabonagyur
félisten
válasz grizlisandor #332278 üzenetére
Silver talan, Citybe jobbos kell meg hulye meret, sok opcio nincs
-
Micsurin
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz szabonagyur #332277 üzenetére
Típust is tudsz mondani?
-
szabonagyur
félisten
Bosch is bírt 8 évet a sokszor csak 2x1 km-t futó autóban úgy, hogy fixen kint állt, töltő sem látott
-
őstag
Mert jelen pillanatban ők képviselik a top kategóriát. A kérdés csak az, h ez meddig lesz így?
Joe
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Sajnos úgy néz ki hogy a nagy hidegben kezdi magát megadni az aksi a kocsiban,így valószínű,hogy vennem kell hamarosan egy újat. (Töltés lemérve,az tökéletes!)
Most Jász plasztikos Jászakku van benne kb. 2-2,5éves lehet.
Ettől komolyabbat szeretnék választani hosszútávra melyik márkát tudjátok ajánlani ami megbízható?
Exide és Varta márkát néztem. (Melyik szériát szabad,illetve nem szabad ezekből megvenni?)
Gondolom az ilyen 4-5+ év tartósságot már mindegyik márkánál elfelejthetem? (Vissza is tud rendesen tölteni,mert jó a töltésem és hétközben napi 40-45km belemegy,mindez kb. 2-3 indítózással.)
Esetleg valaki tud olyan Webshopot ajánlani ahol ha megrendelem,nem 1 hanem 2 év garanciát adnak rá? Mert tudtommal nagyon sok helyen mostanság már csak 1évet adnak.
Köszönöm a segítséget!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
aktív tag
válasz kisza25 #332258 üzenetére
Ugyanígy tudom én is, csak meglepett, hogy a hetekben újból felkerült a hirdetés, mert amúgy már fent volt egy ideje, és úgy nehéz bérelni, ha netán elviszik a világ másik felére. De biztos van bérlésre is és vételre is B-C-D opció, nem úgy ismerjük, mint akinél nincs.
-
válasz simonjoe #332266 üzenetére
Szabadszálláson voltam katona ott ez volt meg egy Tatra 148 tűzoltóautó. Az jobban érdekelt volna de az sajnos üzemen kívül volt pont akkor. Néha amikor eszükbe jutott, hogy van egy olyan is állományban utasításba adták, hogy menjünk ki lemosni feltölteni meg indítsuk be járassuk melegítsük fel a motorját járassuk meg a szivattyúkat fecskendőket. Kimentünk töltöttünk bele párszáz liter vizet kiálltunk az alakulótér melletti betonplaccra és a saját fecskendőjéből körbemostuk. Üti meglátta kitért a hitéből ott ordított mind a 160 centijével olyan piros volt a feje azt hittük menten agyvérzést kap. A Legutolsó infó szerint 2009 környékén árverezték el a képen látható zillel együtt és a nyertesek a tatrát szétvágták vashulladéknak a zilt befogták mezőgazdasági munkára vizet hordtak vele a földjeikre arról öntöztek.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
Lehet én vagyok fordítva bekötve de nem látom ebben mi a hírérték. Körpályán kormányzás lassítás és gyorsítás nélkül kemény 30-al körbe-körbe. Gondolom világítás fűtés szellőzés rádió nélkül, természetesen behajtott tükrökkel és masszívan túlfújt gumikon száraz körülmények között pont mint anno a Model S rekordkísérletnél. De szánalmas.
-
válasz simonjoe #332253 üzenetére
Ezért kell benzines ZIL-t venni az csak ~30 litert fogyaszt százon és úgy túl van szervózva, hogy egy kézzel lehet vele forgolódni mint egy személyautóval. 35 körül kér ha két tonna vízzel meg van töltve és 45 körül ha fel van töltve és igazán sietsz de az minden fokozatban végig tényleges padlógázt jelent. Mondjuk töltött állapotban siessen vele akinek két anyja van. A jó elvtársak elfelejtettek terelőlapokat tervezni a tartályába így már egyenes földúton is hajmeresztő amit művel hát még ha kanyarodni is kéne, esetleg tempóról fékezni vele egy nagyobbat a forgalomban.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
őstag
Szombattól ismét lesz a LIDL-ben a kisebb Parkside performance ütvecsaraozó. Aki használja közületek, mi a meglátás, a 120Nm-re lehúzott csavarokat nagy "magabiztosan", könnyen lazítja? Már rég gondolkodom a vásárlásán, a nagy gép rohadt kényelmetlen, nem szeretem, szívesen váltanám ezzel a kisebbel.
Joe
-
grizlisandor
veterán
válasz simonjoe #332253 üzenetére
Junkbuilds youtube-csatorna megvan?!
Zil V8 beköltözik a Bentleybe. nincs a lejátszási listában az összes videó. -
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Csütörtökön ismét emelkedik az üzemanyagok hazai nagykereskedelmi ára... a benzinért ezúttal három, a gázolajért hat forinttal kell többet fizetniük a kutaknak, az áremelés várhatóan a saját áraikban is megjelenik. - [link]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #332244 üzenetére
Már hogyne élne 6 hónapig termékszavatosság ilyen alacsony árú termékekre. Ne tessék már viccelni
Cserélnie kell ha nem javítható a termék vagy azonos árban adni másikat."Termékszavatosság esetén a kijavítási vagy kicserélési igényen túl a fogyasztó másfajta szavatossági igénnyel nem élhet." [link]
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #332235 üzenetére
Adóoptimalizálás, csak azután kell fizetni ami forgalmiban van.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz tboldi #332196 üzenetére
Király! Mondjuk egy Abarthnál nem is annyira meglepő.
brumi1024: Padon valószínűleg sokkal kisebb lenne a C43 előnye. Állítólag sz S58-as motorok is 530 lóerőtől indulnak (510 helyett). Nem igazán értem, h a BMW-nek mi ebben a ráció. De mindegy is, isten tartsa meg ezt a jó szokásukat!
kisza25: Én meg többnyire Skodákba nőttem fel...
Amúgy érdekes ennek a definíciója. Annak idején sok tesztet néztem/olvastam az S5-ös Audiról, a legtöbb tesztelő szerint az sem sportautó még. Szerintem már bőven az.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #332230 üzenetére
Pont ezért nem veszek Ali-ról. Bosko-t veszek az bevált. Bár 99%, hogy amit itt veszek az ugyanabban a kínai gyárban készült ami az Ali-ról jönne.
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
Úgy szúrsz ki magaddal ahogy akarsz.. én ilyen vackokat sose rendelgetek. elmegyek, megveszem kész. úgyis gagyi az összes, és egy év után szétmálik.
Van elég kacat ami kereskedelmi forgalomban nem kapható ráérek azok után túrni az ebayt, nem hiányzik, hogy még a hétköznapi vackok után is kelljen.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #332228 üzenetére
Arra éppen nem érek rá mert a rablánc ideköt az általad lesajnált Ikeás asztalhoz, így kénytelen vagyok rendelni.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Butor off: off pls.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #332194 üzenetére
A keretes nagyon oldschool, nalam csak a balde vagy a hibrid johet szoba.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget