- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs #68394 üzenetére
amit írsz azok valamilyen félre sikerült kártyák mint ami volt nálam is 3080 trio x kb 1 perc alatt 110 fokos memoria volt-padozás után is 95-100 fok körül ment...
A strix oc mikor vettem 86-88 fok volt mivel január óta bent van a bányában és ahogy az idő telt úgy nálam is elszálltak a padok és mikor 96 fok körül mozgott akkor lecseréltem ezen is a padokat csak ez a kártya a remek hűtés miatt sokkal többet dobott le a tempből mert közel 20 fokot és még mindig lehetne rajta csiszolni és fogok is a következő padozásnál.Mert rájöttem pár apróságra amit a következő cserénél már máshogy fogok csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest