Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teplic
tag
válasz AnonyX #19420 üzenetére
ezt senki nem tudja. nekem is van belőle. portfolioban egy kicsit nem árt belőle tartani. sokan el fogják adni, ahogy a tolvaj is piacra dob belőle. Ez árfelhajtó hatást nem fog generálni. Utána meg meglátjuk, megszűnik, vagy mi lesz vele. rövidtávon volt jó. Kérdés mennyien fogják bányászni, mennyire jövedelmező. ha átáll pow-ra, akkor mi lesz? jó esetben szerintem 1 év időtávlatban is stagnálás, de inkább csökkenés. De nem vagyok jós, és mivel kicsi van belőle, mégis tartom, hogy hátha mégis emelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest