Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
Valaki segitsen pontosan hogy néz ki egy tobb kartyas script ...Maga a kartya beallitasok ok csak a device parancs stb...Elöre is köszz
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Assdak
őstag
Ti BTC-e-n keresztűl vettétetk/veszitek az LTC-t?
-
csaba951
veterán
válasz Dexar007 #1393 üzenetére
BTC-e.com
Árfolyamról. Az LTC/BTC-nél kb. 0,033 vagy 0,034 volt a csúcs. Tehát a mostani állás szerint LTC felmehet olyan 28,35-29,2 USD környékére is.Más megközelítésből ugyanez:
http://dustcoin.com/mining
Market Cap. BTC: 12043700 BTC - 95,66%
Market Cap. LTC: 545786 BTC - 4,34%A fenti alapján a 865 USD BTC árfolyamhoz 39,19 USD LTC árfolyamnak kellene tartozni. Ez viszont 0,04531 LTC/BTC árfolyamot jelentene, amire még nem volt példa. Talán egy kicsit már túlzás is.
Mind a két megközelítés szerint még emelkedik egy darabig az LTC árfolyama!
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
20 dollaros arfolyam maradhat?
Give me your cum,bull!
-
kugli81
aktív tag
Egy kerdesem van biztos volt mar valasz mennyire lehet keverni a kartyakat szeriakban ? 58xx mehet 79xx -el ?
-
Dexar007
veterán
alltime high
En pedig kitermeltem 1ltc-t 24 ora alatt.Varja gazdajat 50 dollarert.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
-
Overlocker
veterán
Aki be van reggelve btc-e-re keressen meg, köszönöm!
-
Overlocker
veterán
Nagyon megy fel a diff.. :S
-
Dexar007
veterán
Tudom,hogy máshogy kell,de a linkelt képen két 7950 van,amik közül csak az egyik működik.
Itt vannak alap beállításokkal,így minden szupi (közben a 7790-et kivettem) : [link]Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
2x 7950: [link]
Érdekesség: A mezei Sapphire 7950 veri a Dual X-es verziót.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #1377 üzenetére
na ez a bibi is meglett, az Overdrive fogta magát és visszavette a VRAM órajelét 1GHz-re, amit feltoltam 1,5-re, rögtön felment a teljesítmény is.
240kH, stabilan holnap már csak a ventillátor profilt kell kitalálnom hozzá, meg megnézni hosszabb távon is bírja-e az igénybevételt a gép.
kösz a segítséget mindenkitől, és bocsi a tripla hsz-ért.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
jah így már egy fokkal jobb a helyzet, de asszem holnap játszanom kell majd az intenzitással meg az órajelekkel, mert így is csak 170 körüli átlagot kapok, az azért vérszegény ehhez a kártyához.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Sotho
őstag
válasz FireKeeper #1374 üzenetére
cgminert lődd ki és minden olyat ami használja a vga-t pl chrome, mediaplayer, szóval zárj be mindent indítsd a cgminert és utána a böngészőt pl
-
FireKeeper
nagyúr
valami gebasz lehet nálam, fut a cgminer, 100% a GPU használat, de csak 20khash körüli értéket kapok :S
-
Dexar007
veterán
Nekem is van egy 7790-em.: [link]
A kulcs.: órajel vissza 830-800 körülire. Intensity: 17
Stabil 240kh/sA gép is viszonylag használható marad,bár kicsit azért rángat.
Ui.: A feszt is lejjebb lehet venni,így az egész rendszer fogyasztása nem lesz több 130W-nál.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Sotho
őstag
Feldobtam 66 wdc-t a cryptsy-re eladásra ltc-ért valaki vett belőle 0.1 wdc-t lol.
-
csaba951
veterán
válasz FireKeeper #1366 üzenetére
cgminer 3.7.2 (újabbakkal viszont már nem megy!)
7790-re:
--scrypt --thread-concurrency 7168 -I 12 --auto-gpu --gpu-engine 600-1000 --gpu-memdiff 5 --auto-fan --gpu-fan 20-5512=<I=<20
Az optimális értéket neked kell kikísérletezned a saját rendszereden. -
FireKeeper
nagyúr
valaki akinek HD7000-es kártyája van, adhatna pár tippet hogy
-melyik cgminer verziót érdemes használni
-milyen paraméterekkel tudnám belőni hogy működjön? netes leírásokat néztem, de azon túl hogy a driver újraindította magát, túl sok aktivitás nem történt.pool: wemineltc
kártya: 7790előre is köszi
-
törölt tag
válasz Aidan85 #1364 üzenetére
Már így is van egy rakat másod- és sokadhegedűs versenyző a Bitcoin és a Litecoin mellett SHA-256-ra és scryptre is. Tehát válogathatsz. Hogy szerintem mennyire éri meg, benne van az előző mondatomban. Mondjuk őszintén megmondom, a Litecoint sem hittem, hogy eljut 8 dollárig.
-
Aidan85
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata AMD APU-val?
Lehetőségem lenne most befogni 5-6 gépet munkára, A10-6800K és A8-6600K-s APU-kal, később dVGA-t melléjük rakva. (villanyszámla nem számít)
Ma a 6800K-val próbálkoztam, Win 8.1 és 13.9-es Catalystot használtam, de csak 15-20 közötti kH/s-ot ment, külföldi fórumon találtam 5800K-t, ami 70-et tudott.
CGminer-ben bechmark paraméterrel tudja a 70 MH/s-t, de amikor give-me-coins -ról bányásztam, csak a fent említett 15-20 kH/s volt meg.
Guiminer-el is próbáltam, ugyanez a helyzet.Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
-
Grenadin
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnek LTC-t venni. De hol tudom tarolni, es hogyan? Minden bizonnyal valamit telepiteni kell. Bocs, de nem igazan vagom ezen dolgokat.
-
Basel
újonc
Hello srácok! Vennék litecoint ha van valakinek eladó. Több darab is érdekel.
Ha van valakinek eladó jelezze. Elérhetőség a profilomnál. Budapesten, csak személyes átvétel. -
törölt tag
válasz Dexar007 #1352 üzenetére
Nem is kell együttműködniük. Külön-külön is tenni fogják a dolgukat, csak az a lényeg, hogy számoljon mind a kettő. Ehhez pedig sok mindent nem kell variálni. Elindítod a konfigurált bányászprogramot és az majd detektálja a hardvereket. Valami ilyesmit fogsz látni CGMinerben több kártya esetén.
-
Sotho
őstag
Melyik a legjobb cgminer?
a 2.14-et hasznéltam eddig de most kipróbáltam a 3.7.2-t és kb 25% lassulás de valami brutál mennyiségű wu-t kap 1 kari ~291 wu/m ( ltc.give-me-coins.com) -
Dexar007
veterán
Mi történik akkor ha egy 7950-et és egy 7790-et egy lapba teszek?Ok,hogy nem fognak működni együtt,de nem is ez a lényeg,hanem a mininget be lehetne-e állítani?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz cech19960320 #1350 üzenetére
Szerintem kizárt,hogy olyan értékes legyen. A kezdeti időkben is mindig megvolt a negyed/tizadannyi érték ami most is simán valószínű szerintem.Vagyis nem elképzelhetetlen egy 60 dolláros LTC árfolyam sem.
Give me your cum,bull!
-
aAron_
őstag
-
Dexar007
veterán
Mire én számlát nyitok addigra 40 dollár lesz az árfolyam. Pár perce még 5.6-ért is be lehetett volna vásárolni.
Give me your cum,bull!
-
HSM
félisten
A fogyasztást szvsz csúnyán elszámoltad... 2db R9 280X egy durvább játékban megeszik 400W-ot, nemhogy ha bányászni kezdessz vele. 3db-ot 400W-ból? 3db 7850 többet eszik ennél, és akkor a gépet bele se számoltuk...
Ja, igen, és 700Khs-nél igen hamar tönkre fognak menni azok a VGA-k, mert nem 24/7 ilyen terhelésre vanak tervezve.[ Szerkesztve ]
-
veterán
én most az alábbit kalkuláltam:
- 400W / óra fogyasztás 1 gépnek (250e)
- 400.000 ft a gép maga (3xdb R9 280x)azaz összesen 650e ft 1 év alatt
termelt ltc:
- 3x 700 Kh-s elvileg a cucc
- azaz 2100 Kh-s a gép
- így (átlag 1500-as diff fel most ez alatt van)akkor 1 év alatt 500 ltc-t termel (1ltc most 8 dollár szerintem lesz 20 dollár is 1 év múlva)
- most 4000 dollár -> (20 dolláros árfolyamon) 10000 dollár
- azaz (880.000 HUF -> 2.200.000 HUF) így a nyereség 1 év alatt 230e-1,55m Ftvalamit rosszul számolok?
-
Dexar007
veterán
,,i am a pakistani, i sold my pushtu wife for ltc. i bought it at 9.99USD. what should i do? i lost 1/3 of my wife now. top part!!!"
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Inkább azt mondjátok meg,hol érdemes vásárolni bankkártyával?
Give me your cum,bull!
-
kugli81
aktív tag
Srácok kérdésem lenne...ugy tunik fel fog menni ez az ltc nem éri meg mégis még bányászni?Még ha el is viszi a számla ,de megy fel az ára befektetés......
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Beállok bányászni... majd 10 nap múlva visszatérek egy db aranytallérral a kezemben..piszkosan..kormosan.
Give me your cum,bull!
-
D@reeo
aktív tag
LTC-t vennék. Priviben keress
UI: Vagy segítséget is elfoadok, hol vegyek LCT-t
-
FireKeeper
nagyúr
válasz supercow #1328 üzenetére
gondolom viccnek szántad, de az igazság, hogy indult ilyesmi, bár gondolom Overlocker nem emiatt vásárolna LTC-t
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
elindult az ltc china ?
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Overlocker
veterán
LTC-t vennék!
-
gba
tag
Ha van valakinek eladó LTC-je, szóljon nekem privát üzenetben.
NDS és GBA flash-kártyával
-
aAron_
őstag
láttok benne potenciált?
What is your ikigai?
-
csaba951
veterán
Már korábban -játék céljára- megvett VGA-kal ÉS ingyen vagy nagyon olcsó árammal. Olcsó áram: US, RU, CN. A teljes EU ebben labdába se rúg. Meg van rengeteg olyan is, aki támogatóként akkor is csinálja, ha az anyagilag nem éri meg neki. Azért, hogy pl. gyengítse a bankok befolyását hosszú távon.
-
törölt tag
Más speciális hardverről nemigen tudok, ami közforgalomban lenne.
A scrypt alapú kriptográfiai algoritmushoz sok memóriára van szükség (na, ez hiányzik az SHA-256-os gépekből), ami megdrágítaná az ily módon bányászható kriptopénzekhez szükséges eszközök gyártását. A litecoin meg jóval alacsonyabb árfolyamon mozog a bitcoinhoz képest, hogy ilyen hardvereket megérje valamelyik cégnek is gyártani. Még... És akkor a többi valutáról nem is beszéltünk.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz drugbaron1 #1317 üzenetére
Nem. Ha lehetne mindenki ezt csinálná.
-
drugbaron1
tag
Sziasztok egy ASIC MINER Erupter USB 333mh/s -es algo SHA-256 kütyüt be lehet izzítani egy scrypt algoritmust használó coin-ra?
-
supercow
őstag
bányásztok még?
-
ignorant
senior tag
válasz supercow #1314 üzenetére
Okes, nyugodtan, bitcoin topikban is fellelhetoek a reszletek. kepek stb. De csinaltam ide is hirdetest
-
ignorant
senior tag
Gondoltam itt is elhintem. Asicminer USB eszkozok elerhetoek, melyen az atlag ar alatt (2800ft/miner - 0.1BTC)
333Mhs/1-2W. PM-ben keressetek ha erdekel.
happy mining
[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
ti mit vártok az új amd kártyáktól? remélem most lesz egy jó beszállási pont
hmm hát ahogy számolgatok nem túl fényes a helyzet, egy 7970 havi -2$-t csinál, R9 290X-nek nagyon jónak kéne lennie ahhoz, hogy megérje foglalkozni újra ezzel
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
blaca83
őstag
válasz csaba951 #1307 üzenetére
Jelenleg gtx 680 Lightning-om van úgyhogy eleve az Nvidia-val hátrányból indulnék az ATI-val szemben.
Majd az új szériás Ati kártyákkal meglátjuk mi lesz a helyzet.
Mit kell beírni és hova a linken?..Pontosabban látom hova, de nem tudom mit kell állítani...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
csaba951
veterán
válasz Reggie0 #1308 üzenetére
Valahogy így?: Pénzcsalogató akció
-
Reggie0
félisten
Es azt tudjatok, hogy hogyan lehet hazahozni a penzt legoptimalisabban, de legalisan?
-
csaba951
veterán
válasz blaca83 #1306 üzenetére
Racionálisan nézve valóban nincs értelme bányászni. Ha már van egy felső kategóriás AMD videókártyád ÉS ingyen van a géphez az áram, akkor is pár ezer (jellemzően 3-6) forintot tudsz keresni vele. Viszont egész hónapban csúcson kell járatni hozzá a kártyádat.
Egyébként itt van egy gyors haszon számító oldal. Nézd meg, hogy a te gépeddel mi a helyzet!
Jelenleg sokkal több pénz tudsz keresni azzal, hogy alacsony USD/LTC árfolyamnál veszel és magas árfolyamnál eladsz LTC-t.
-
blaca83
őstag
Most kezdtem el érdeklődni és tájékozódni a dologról és mire foglalkoznék vele addigra nincs is értelme??
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Reggie0
félisten
válasz FireKeeper #1272 üzenetére
Igaz. Nekem a GTX770 AMP! produkal 220kH/s -t, mikozben fogyaszt 200...250W-ot. Meg ha a 200W-al szamolok akkor is 2400 Forint minusz havonta.
-
fsb1000
nagyúr
válasz supercow #1302 üzenetére
Azt elfelejtetted írni, hogy egy bitcoin piramisjáték perében történt ez a birói minősítés, amely ahhoz kellet hogy a csalást megállapíthassák, de azért nem sok köze van ahhoz hogy az állami és pénzügyi szervezetek miként tekintenek a cryptopénzekre.
Ha majd lehet erre az itéletre hivatkozni usákiában, akkor hamarosan bekaszlizhatók lesznek azon (ál)cégek tulajdonosai, amelyeknél hasonló piramis játék zajlik, csak épp bányagép előrendeléssel álcázzák.
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Igazi valutának minősítette a Bitcoint egy amerikai szövetségi bíró. Az indoklás szerint lehet vele fizetni termékekért vagy szolgáltatásokért, át lehet váltani más pénznemre, és egyes helyeken akár még a rezsit és a lakbért is ki lehet egyenlíteni Bitcoinnal.
Egy kis legalitás nem árt a crypto társadalomnak.
-
törölt tag
válasz bloodmoney #1295 üzenetére
Csinálj egy LTC.bat fájlt az LTC tárcád könyvtárába.
Aztán csinálj bele egy data könyvtárat.
Az LTC.bat fájlodba ez kerüljön: litecoin-qt.exe -datadir=data
Ha ezentúl a bat fájlal indítod és nem az exe-vel, akkor a data könyvtárba dolgozik majd és nem kerül semmi a tárcán kívüli könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest