- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én lyukra futottam vele ma, a frissítési folyamat végén 4 csomagra dobott hibát, mind a négy grub-ban érdekelt csomag volt. 4x nekifutott, azután kidobta a végén megint hibára és kilépett a frissítő modul. A rendszer végül frissült, de furcsa volt, ilyet még nem láttam.
Elkezdtem nézegetni, hogy mi a péklapát van ezzel. Emlékeztem, hogy Rufusszal MBR sémára csináltam meg anno a rendszert, a BIOS-ban MBR boot volt beállítva. Mind a négy hiba az EFI particióról jött vissza( ezt sem nagyon értem, hogy miért van az ott egyáltalán)
Átállítottam a BIOS-ban UEFI bootra meg bekapcsoltam a SecureBoot-ot, így is elindult a rendszer. Tehát mind a két módban indul a rendszer. Ez normális?
Miért van akkor séma választás? Ha úgyis mindegy? Vagy itt mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest