Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Azurooandrew

tag

válasz BloodRay #9290 üzenetére

Szia BloodRay, köszönöm a prognózist!

Az említett hónapokat még kivárom, a hazai paletta is bővülhet még, az árak is formálódnak talán. Samut már csak a 3D technológia miatt se akarok venni, ezt most csak megerősítettétek ,)

Még az is befolyásol majd, hogy élőben mekkora a képminőség (ha van egyáltalán észrevehető) és a fizikai, esztétikai különbség a 620S és 660S keret nélküli megjelenése között ;)

• Vakegérke

félisten

válasz BloodRay #9290 üzenetére

Nem te írtad, de idézem.

"Amúgy ma voltam MM-ben és Saturnban is... kicsit megdöbbentő (feltűnő), hogy mennyivel erősebb fényerővel és szebb, természetesebb színekkel vannak beállítva (?) pl. az Arénában a Samsung tv-k az LG-khez képest. Nem akarom elhinni, hogy ennyivel jobb a Samuk képe, az ott dolgozók, a promóterek állítgatják ezeket be (át) ?"

Nem mai gyerek vagyok, és bár soha nem voltam bolti eladó, az egyértelmű, hogy azokat a cuccokat csillogtatják, amelyek kevésbé kelendőek, hogy megszabaduljanak tőlük. Ezért nyomatják a kontrasztot, színt csutkára.
    - Némá apjuk, az de szíp, aszt vegyük meg!
    Ezzel persze nem a tájszólást akarom lebecsülni, a lényeg az, hogy parasztvakítás.

Egyszer volt Samsung tévém, soha többé nem kérek belőle. Az "ezer éves" Panasonic káprázatosabb képet produkált, és a hangminősége is meggyőzőbb volt.

No mindegy, holnap hozzák új szerelmemet, az LG 42LW5500-at. Remélem mámoros délutánom lesz. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák