- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz arcitec #26152 üzenetére
Nem tudom, hogy mi nem releváns abban amit leírtam.
Azt írtad, hogy fullon megy minden venti a hub-ról, ami butaság. Lehet simán vezérelni, én is vezérlem.
Nem kell feltétlenül a proci hűtő csatlakozójára kötni, csak azzal biztosan megy, mert azok mindig PWM vezérelt csatik a normális lapokon.
De a legtöbb lapon van más PWM vezérelt csati is(enyémen is). Arra is ugyan úgy rá lehet kötni a hub-ot és akkor annak a jele szerint vezérli az összes rákötött ventit(mint ahogyan nálam is).
A kolléga kérdése pedig pont erre irányult, hogy egy csatlakozóra hogyan kössön több ventit. És egy hub erre remek lehetőség amennyiben PWM-es 4-pines csatlakozóról van szó.Ha neked ez valamiért nem sikerült légyszíves ne rám legyél mérges, én csak segíteni próbáltam. De ha leírod hogyan kötötted be és mit próbáltál meg, akkor segítek neked is szívesen.
És 4 pines ventit meg nagyon nem egészséges 3-pines csatlakozóra kötni, mert tökéletesen lerövidíti felére a legtöbb ilyen venti élettartamát és ráadásként még hangosabb is lesz tőle a legtöbb PWM-es motor.Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest