Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
- a carplay-nél én is reménykedtem benne, hogy megy majd vezeték nélkül, de sajna nem
Nem tudom, hogy a Hyundai vagy más KIA modellek esetén működik-e (elvileg igen), de az új Sportage-nél most csináltam meg hétvégén, pár perc alatt. ruszki video
A telefonon érdemes bekapcsolni már előtte: bluetooth, wifi, a kábeles csatlakozás fölösleges.
MENÜ/BEÁLLÍTÁSOK
Alul a FRISSÍTÉS ikon mellett bal oldalon 6 kopp, majd rögtön utána a jobb oldalán 1 kopp.
(Tapasztalatok szerint lehetnek eltérések, de, hogy 5 vagy 7, de előbb-utóbb bedobj a menüt.)
Sikeres pittyenés után megadni az alábbi kódot:
2400
A bal oldali Variant Coding-ra koppintva pedig ezt:
1200CPU Variant menüben kiválasztani a CPU CONFIG 2 (CPU Cofi 1 helyett) és RESTART.
Újraindítás után mindent nulláz, tehát újra be kell állítani mindent (nyelv, idő, rádió stb.).
Természetesen nem jár garivesztéssel, mivel csak egy beállítás módosítása történik, ami bármikor visszaállítható.
Nem is értem miért nem engedik gyárilag, nagyon kényelmes. Mondjuk valahol érthető, hogy a menet közbeni videolejátszás nem vezet jóra, de a több funkció piszok jó.Régebbi típusoknál a kódkérésnél a verziószám utolsó 3 számjegyét és az aktuális időt kell megadni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest